Nogomet

Kriza? Niti slučajno! Barca z osmimi goli potopila Deportivo, Atletico in Real z novima zmagama še naprej vršita pritisk

La Coruna, 20. 04. 2016 21.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Nogometaši španskega giganta Barcelone so v 34. krogu Primere Division s kar 8:0 premagali Deportivo. Na Riazorju je kar štiri gole zabil Luis Suarez. Atletico Madrid je s težkega gostovanja pri Athletic Bilbau prinesel vse tri točke. Za zmago z 1:0 je zadel Fernando Torres. Točko za vodilno dvojico pa ostaja Real, ki je s 3:0 premagal četrtouvrščeni Villarreal.

Luis Suarez
Luis Suarez FOTO: AP

Nogometaši Barcelone so pred gostovanjem na Riazorju preživljali hudo rezultatsko krizo. Še posebej jih boli slovo v elitni Ligi prvakov, kjer je bil za četo Luisa Enriqueja usoden Atletico Madrid Jana Oblaka. Prav zadnje skromne prvenstvene rezultate so rojiblancosi s pridom izkoristili in točkovno ujeli razglašeno Barco. A na gostovanju v La Coruni je postalo jasno, da so vse težave katalonskega ponosa preteklost. V 11. minuti je najprej natančno podajo iz kota izkoristil Luis Suarez, v 24. minuti pa je bilo že 2:0 za goste. Izjemno natančno podajo Lionela Messija je izkoristil  Suarez in zabil še drugi gol na dvoboju. Deportivo je bil tako že po dobri polovici prvega polčasa 'obsojen' na pravo malo katastrofo, čeprav so imeli gostitelji pri zaostanku z 1:0, tudi svoje priložnosti za gol.

V nadaljevanju so gostje prestavili v višjo prestavo, zaigrali še bolj povezano, kazali pravi obraz Barce in tekmec je bil povsem brez moči. Tako je v 47. minuti Ivan Rakitić izkoristil natančno podajo Suareza, nato pa je Urugvajec v 53. in 68. še dvakrat zabil in Deportivo se ni več mogel izogniti pravi katastrofi. Za nameček je v 73. minuti zabil Messi in šest minut za njim še Marc Bartra, tako da so so domačini lahko samo želeli, da bi se dvoboj kar najhitreje končal, da bi gostje prenehali s kombinatorno igro. A želja se jim ni uresničila. V 81. minuti se je med strelce vpisal še Neymar in na semaforju Riazorja je bilo že 8:0 za vodilno zasedbo španskega prvenstva. 8:0 je bil tudi končni izid dvoboja.

Trenutek, ko je Fernando Torres odločil obračun na San Memesu.
Trenutek, ko je Fernando Torres odločil obračun na San Memesu. FOTO: AP

V 34. krogu španske La Lige sta se na stadionu San Memes v Bilbau pomerila domači Athletic in Atletico iz Madrida. Colchonerosi so pred tem obračunom zasedali drugo mesto na prvenstveni lestvici, točkovno so sicer bili izenačeni z vodilno Barcelono, ki pa ima boljši medsebojni izkupiček. Na drugi strani domači Athletic še upa na četrto mesto in na uvrstitev v kvalifikacije za Ligo prvakov. Pred današnjim krogom so imeli za Villarrealom 6 točk zaostanka. Za polfinaliste Lige prvakov Atletico Madrid, se je tekma začela zelo slabo, saj je moral že v 11. minuti zelenico zaradi poškodbe zapustiti kapetan Diego Godin. Zamenjal ga je Lucas Hernandez. Uvod srečanja je sicer pripadel Baskom, ki pa niso uspelo resneje ogroziti vrat, ki jih je branil slovenski reprezentant Jan Oblak. V 39. minuti pa so gostje povedli s prvim strelom v okvir. Po odlični podaji Antoineja Griezmanna je z glavo znotraj kazenskega prostora zadel Fernando Torres, domači vratar Gorka Iraizoz je bil povsem  nemočen. V prvem polčasu smo sicer spremljali izjemno taktično igro. Več so bili pri žogi domači nogometaši, vendar pravih priložnosti ni bilo ne na eni ne na drugi strani. Polčas se je tako končal z vodstvom varovancev Diega Simeoneja z 1:0.

V nadaljevanju smo videli nekoliko boljšo igro s strani Atletica, saj jim je vodilni zadetek očitno vlil nekaj dodatne motivacije. Toda prvo resno priložnost v drugem polčasu so imeli gostje.  V 53. minuti je z razdalje je sprožil Benat, toda z odlično obrambo se je izkazal Oblak. V naslednjem napadu je z glavo poizkušal Oblaka presenetiti še Raul Garcia, a je bil Slovenec zopet na pravem mestu. Celoten polčas je Athletic pritiskal na vrata Oblaka, a brez uspeha. V 85. minuti pa bi Atletico prek Yannicka Carrascoja skoraj povišal na 2:0, a je njegov strel z glavo odlično ubranil Iraizoz. Minuto kasneje je navijače Atletica malce prestrašil Jan Oblak, ki je v bolečinah  obležal v svojem kazenskem prostoru. Toda bolj kot ne je šlo za zapravljanje časa, kot pa kaj resnega in Jan je tekmo seveda odigral do konca. Rezultat se do konca ni več spremenil in Atletico se je z novimi tremi točkami zopet na vrhu izenačil z vodilno Barcelono. Oblak pa je zopet svojo mrežo ohranil nedotaknjeno. S čimer je postal rekorder kluba, saj je postal prvi vratar Atletica, ki mu je v eni sezoni uspelo ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno na 21-ih tekmah.

Karim Benzema je kot prvi premagal Sergia Asenja.
Karim Benzema je kot prvi premagal Sergia Asenja. FOTO: AP

Na stadionu Santiago Bernabeu sta se v okviru 34. kroga Primere Division pomerila Real iz Madrida in Villarreal. Obe ekipi sta še aktivni v evropskih pokalih in se jima tekme vrstijo ena za drugo. Real bo namreč igral v polfinalu Lige prvakov, Villarreal pa v polfinalu Lige Evropa in obe ekipi do konca sezone čaka še izjemno napet urnik. Galaktiki so se v zadnjih krogih nekoliko nepričakovano vrnili v igro za naslov prvaka in si proti neugodni rumeni podmornici niso smeli privoščiti spodrsljaja. Po umirjenem začetku so si prvo priložnost priigrali domačini. V 8. minuti je do žoge na robu kazenskega prostora prišel Karim Benzema in sprožil proti vratom, kjer pa z obrambo ni imel težav Sergio Asenjo. To je bila v uvodnih 20-ih minutah tudi edina omembe vredna priložnost. Gostje so se organizirano branili in Realu niso puščali veliko prostora za pripravo nevarnih napadov. Ko se je že zdelo, da bosta ekipi na odmor odšli brez zadetkov pa je v 41. minuti udaril Benzema. Cristiano Ronaldo je prodrl po levi strani in poslal oster predložek pred vrata rumene podmornice, kjer je slabo posredoval vratar Asenjo in žogo izbil naravnost na glavo Benzemaja, kateremu pa ni bilo težko zadeti za 1:0. To je bil za Francoza še 23 gol v letošnjem prvenstvu. Prejeti gol je goste takoj prebudil saj so že v naslednjem napadu ogrozili Keylorja Navasa. Do strela je prišel Denis Suarez, a je bil vratar belega baleta na pravem mestu. Prvi polčas se je tako končal z vodstvom domačih z 1:0.

Real je drugi polčas začel tako, kot je končal prvega - s pritiskom na nasprotnikova vrata. V 50. minuti je z roba kazenskega prostora sprožil Luka Modrić, ki pa ni uspel ogroziti Asenja na golu Villarreala. V 69. minuti pa so domači dosegli še drugi zadetek. Po dvojni podaji z Benzemajem je v kazenski prostor prodrl Lucas Vazquez in hladnokrvno premagal Asenja ob bližnji vratnici. To je bil že 100. gol Reala v letošnji sezoni La Lige. V 76. minuti pa se je Luka Modrić po podaji Danila podpisal pod tretji gol večera za Real. To je bilo tudi zadnje dejanje Hrvata na tekmi, saj ga je trener Zinedine Zidane zamenjal z Jamesom Rodriguezom. Do konca srečanja se rezultat ni vel spremenil in Real je prišel do svoje 78. točke v letošnji sezoni in štiri kroge do konca prvenstva še naprej zgolj za točko zaostaja za vodilno dvojico.

Izidi 34. kroga španske Primere Division:
Deportivo La Coruna - Barcelona 0:8 (0:2)
Suarez 11., 24., 53., 64., Rakitić 47., Messi 73., Bartra 79., Neymar 81.

Athletic Bilbao - Atletico Madrid 0:1 (0:1)
Torres 39.

Real Madrid - Villarreal 3:0 (1:0)
Benzema 41., Vazquez 69., Modrić 76.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (165)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmickica
21. 04. 2016 15.43
+4
No kooooončno, Barca! Sem se že bala, da bo spet en rekord, tokrat v številu zaporednih izgubljenih tekem... Vse čestitke fantom, še posebej Suarezu, ampak kaj se pa z Neymarjem dogaja, to je pa že tragikomično! Zares ne vem (kljub golu), kaj še dela med prvih 11.
Symbolic
21. 04. 2016 17.29
+5
Ko pa se je Borges na pas Lucasa najdo 1 na1 z Bravom, si se mal prestrašila, a ne? Jaz sem si samo reko: pa ne že spet ista pesem! K sreči, Bravo je bil uspešnejši...
mmickica
21. 04. 2016 18.04
+4
Točno tako, Symbolic! Na srečo iz tistega ni bilo nič in tekma se je razvila v pravo smer. Lahko bi se že kakšna prejšnja, ampak...
ledr
21. 04. 2016 20.15
+2
Že na prejšnji tekmi proti Atleticu mi ni bilo nič jasno, zakaj trener ni zamenjal Neymarja??? Kdorkoli bi prišel not, slabše ne bi mogel igrat...
Met4llic4
21. 04. 2016 20.22
+4
Neymar je le zvezda in "boljši" od barcine klopi, ki realno nima nekih močnih menjav v napadu. Sicer se pa strinjam da bi ga bilo treba mal na klop posadit....Mislim da je fant malo Ronalda opazoval pa začel egoistit....tko se mi je zazdelo da žogo vleče in vleče potem pa izgubi.
DontJustDont
21. 04. 2016 15.15
+5
Podobno so igrali proti Valeni-i samo, da so tu izkoristili skoraj vsako priložnost... Bi pa znala biti težava če bo Messi poskušal napraviti Suareza strelca lige. Zaenkrat je še 2. , a včeraj je Messi več ali manj iskal njega in tudi Neymar mu je podal na prazen gol. V Laligi pa bo še zanimivo
mmickica
21. 04. 2016 15.38
+5
Koga naj pa išče? Neymar je čisto zanič, sam sebi pa ne more podat. Zraven tega je videl, da ima Suarez svoj dan!
Symbolic
21. 04. 2016 17.24
+2
Atletico Md je nekam pogosto začel zmagovat le z 1:0... Zato sem se malo "poigral" s tem rezultatom pri teh treh kandidatov... In kakšno sliko sem dobil: Barcelona od 25 zmag je le 2x zmagala z 1:0, Real Md od 24 zmag, le enkrat., Atletico Md od 25 zmag je 8 (OSEM) krat zmagal z 1:0... Ok, saj vem, zmaga je zmaga neglede na rezultat vendar, ne moreš se otresti občutka, da je zmaga z 1:0 - komaj, komaj "zmaga"! Po mojem je to tudi odraz taktike: zabit gol in takoj v "luknjo", branit se z vsemi sredstvi in na vse možne načine do konca tekme!
CURVANORD Zanetti
21. 04. 2016 17.27
Je pa dovolj zmaga 1:0 za tri tocke kar je najbolj pomembno in tocke se na koncu sestevajo
Symbolic
21. 04. 2016 18.05
+0
A nisem napisal: "Ok, saj vem, zmaga je zmaga neglede na rezultat..."? Nisi prebral celotnega komentarja?
CURVANORD Zanetti
21. 04. 2016 18.38
Sem a ti dolocene besede dajes v narekovanje in si to razlagam kot da jim ne privoscis
Barbarezo
21. 04. 2016 19.19
-2
hocem povedat a ko igralci iscejo CR.ja po igricu in mu stimajo gole na prazen gol je pa vse narobe.. kva ste dvolicni primitivci sploh pa sezoncki farcelone
Symbolic
22. 04. 2016 10.40
Zanetti, sorry, da so te zapeljali moji narekovaji... Jih pogosto uporabljam, kadar hočem povedat, da nekaj ni tako, kot kaže zajeta beseda ali, če uporabim kakšen tuj izraz in NIKAKOR ne gre za to, ali nekomu privoščim, ali ne! Da poenostavim: ali imaš raje zmago Interja z 1:0, ali s 3:2? Oba izzida sta zmagi, razlika v golih je enaka vendar, ta drugi izzid kaže, da je dosežena s trdo borbo - torej: bolj zanimiva tekma, več nogometa... Drži pa tudi to, da je zmaga z 1:0 ravno tako zmaga... samo bolj "mršava"...
Symbolic
22. 04. 2016 10.51
Balkanito, a ti je res bil potreben ta dugi del v komentarju? Se zdaj počutiš bolje ? Če to vpliva na tvoje razpoloženje, pa naj ti bo... jaz ti ne "zamerim", za druge pa ne garantiram: pičakuj ali kontro, ali ignoranco!
ledr
21. 04. 2016 14.33
+11
Mene pa najbolj moti ko gledam Atletico Madrid in njihov stil igre ki se mi zdi, da nima več prav veliko z nogometom. Celo tekmo (vsako tekmo) čisti bunker, samo nabijanje, grobosti, ob vsakem dotiku samo metanje po tleh, simuliranje in pritiski na sodnike in nasprotnike pa totalno zavlačevanje. Groza od nogometa! Kar pa je še posebej grozno pa je to, da se lahko tak klub s tako igro bori za španskega in celo evropskega prvaka??? Katastrofa za nogomet. Spoštujem takšne klube kot naprimer včeraj Deportivo. Dobiš 4,5,6..golov, pa še naprej IGRAŠ NOGOMET, ne pa totalni bunker. Enako je v letošnji sezoni počel en manjši klub (pozabil sem kateri) ko je igral proti Realu skoraj celo tekmo z dvema igralcema manj. Izgubili so sicer če se ne motim 8:2 ampak so igrali nogomet! Z devetimi igralci so celo napadali, Real pa jim je iz konter zabijal gole. Ampak niso se predali in niso se zaprli. To je ponos in to je nogomet! Ne pa Atl. Madrid. pa mi je čisto vseeno, če tam igra naš Oblak ali kdorkoli drug. To zame ni nogomet in takih klubov nikoli ne bom spoštoval!
grozjak
21. 04. 2016 15.05
+4
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 15.17
-6
VSEN TAKA EKIPA UBIJA TVOJO UEFALONO HAHAHAHA Z LAHKOTO
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 15.23
-2
grozjak
21. 04. 2016 15.25
+1
@MESSILALALALA, VEM TUD ZAKAJ HEJTAŠ MESSIJA, SAM A VEŠ, ĆE SI OD DOL, PA ŠE MAL KREZUBA, POL MORAŠ RAZUMET, A NE? BUČKA MOJA...
mmickica
21. 04. 2016 15.40
+4
Ledr, se pridružujem tvojemu okusu za nogomet.
Symbolic
21. 04. 2016 16.42
+4
Ledr, podpiram tvoj zgornji komentar (moja ocena: debel plus)!
ledr
21. 04. 2016 20.14
+2
Me veseli, da se nakateri strinjate z mano!!! Sicer sem navijač Barcelone ampak v prvi vrsti sem Veeeeeelik ljubitelj NOGOMETA!!!
7strel
21. 04. 2016 14.05
+9
Obrz prosim ne komentiraj več tekem barce ker več kot očitno igrajo bolje ko te ni ker daješ slabo karmo vsem z svojim bolanim komentiranjem... predlagam da zamenjaš poklic in ta naj bo all daj sarkastično jamranje
grozjak
21. 04. 2016 14.25
+1
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 14.54
grozjak
21. 04. 2016 15.08
+2
JA, POGRUNTAL SEM TE. TI SI ŽENSKO! KAKO VEM? TI POVEM: SAMO ŽENSKA LAHKO TAKO ZELO SOVRAŽI FUZBAL IN SAMO ŽENSKA LAHKO ŽALI VSE OKOLI SEBE IN SE NE BOJI BATIN......TOREJ, SLAVICA MOJA, TAKO TI JE NAMREČ IME, KAR TAKO NAPREJ, JAZ TE RAZUMEM. NE BOM TE VEČ KLICAL ČEVAP, OD DANES NAPREJ SI MOJA BUČKA :)
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 15.18
ZDELA GOLAZ KUHAM VSI UEFALONCI STE VABLJENI
grozjak
21. 04. 2016 15.22
+1
SAMO ŽENSKA NE VE, KJE SE ŠUMNIKI VKLOPIJO NA TIPKOVNICI, ALI PA KUPI LEP ROZA TELEFON, SEVEDA BREZ ŠUMNIKOV......JA JA TAKLE MAMAMO, ANE SLAVI?
Symbolic
21. 04. 2016 16.46
+2
7strel, saj je zamenjal, na Real...ampak, tudi tam je včeraj začel z Barco... Ni se pa izjasnil ali je krava bila mrtva, ali živa! :D
Met4llic4
21. 04. 2016 13.47
+3
Vse čestitke Barceloni in njenim navijačem, če bodo tako nadaljevali sploh ne bodo imeli težav z osvojitvijo lige, pa tudi cope...Mislim da smo vsi vedeli da bo Barcelona danes zmagala, ampak 8:0 pa ravno nisem/ nismo pričakoval(i)..svaka čast.....Kar me pa veseli je pa to da se Real postavlja nazaj na noge in upam da jim uspe dobit Ligo prvakov, čeprav bo to zelo težko......Lp
Barbarezo
21. 04. 2016 19.21
+1
real se postavlja na noge nazaj žal prepozno v La Ligi no upam,da se motim .. nam pa paše za Ligo Prvakov .. da smo spremni pa tut ce ni Balea..brez njega bomo se mocnejsi ...
Met4llic4
21. 04. 2016 20.12
+1
Ja to je res, ampak je pa vseeno boljše kot v začetku sezone, La Ligo pa po vsej verjetnosti odnese Barca, ampak borijo se pa še zmeri lahko....Ah Bale je toplo-hladen al odigra res dobro, ali ga pa ni opazit...je pa res da fanta poškodbe matrajo. Upajmo na najboljše proti Cityju pa da bo fer tekma, brez sodniške "pomoči" za bilo kere.
265004
21. 04. 2016 20.18
+1
super da se je spet našel en navijač(Met4Ilic4),ki normalno in objektivno komentira!!
Met4llic4
21. 04. 2016 20.38
+1
Me veseli da tako misliš in tudi jaz rad vidim objektivne komentatorje, samo kaj ko so tej tukaj v manjšini :)
KardinaIFrancRodeVKristusu
21. 04. 2016 13.21
+2
Kaj jim pomaga 8 golov, če pa so izgubili proti Valencii in nikoli ne grejo v Maroko.... Suarez se lahko tolaži s 4 goli, a Badr Hari nikoli ne bo njegov....
Met4llic4
21. 04. 2016 13.48
+3
Barbarezo
21. 04. 2016 19.22
+0
kot sem ze nekje napisal si spreman za Begne 55 ... umsko prizadet otrok si
cripstoned
21. 04. 2016 12.20
-9
hahaha spet vidim nekatere navijače barce kako so prisli iz lukenj prej pa ne duha ne sluha o njih....kaksni potuhnjenci kako vas ni sram...
grozjak
21. 04. 2016 12.28
+4
KardinaIFrancRodeVKristusu
21. 04. 2016 13.22
+3
jaz sem tudi vedno na portalu... Pri novicah o zmagah, novicah o porazih in novicah o Badru Hariju.... Vedno podam svoj komentar...
Met4llic4
21. 04. 2016 14.07
+3
cripstoned verjetno misliš "navijače", navijači so bili prisotni ob porazih in krizi ki so jo imeli, tejle "navijači" pa pridejo, no sej vsi vemo kdaj.
ays1979
21. 04. 2016 16.29
+4
Met4llic4
21. 04. 2016 19.20
+2
Za ostale nebi vedel, jaz sem pa račun na 24ur naredil pred dvema dnevoma, tako da mene res ni bilo prej. Drugače pa ja tistih provokatorjev ni k real zgubi, pokažejo se samo k zmaguje.
Barbarezo
21. 04. 2016 19.24
+0
ays1979 navijac sem od leta 1997 za RM.. z srcem in duso navijam za RM..in vedno bom navijal pa tut ce bodo igrali v peti spanski ligi mene zanima.. GRB je GRB !! nisem kot nekateri sezoncki barcelone navijanje se je zacelo leta 2006 oz 2009 ali pa se kasneje.. lp
Met4llic4
21. 04. 2016 20.17
+1
Jaz sem od 2010 mislim da, takrat ko je Mourinho z Interjem osvojil ligo prvakov, nisem prepričan za letnico.....Je pa res da sem takrat šele začel nogomet spremljat, vsaj klubski, ker svetovna prvenstva sem že prej. Zase ravno ne morem reč da sem začel navijat za Real v njihovi najlepši eri...izpadanje v osminah finala proti Lyonu ni ravno nek pozitiven dosežek haha.
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.25
-11
ZEFALONARJI SE VESELIJO VCERAJSNE ZMAGE KOT DA BI LIGO PRVAKOV ZMAGAL MAL BOLSI KLUB JIH RAZBIJE K KANTO
grozjak
21. 04. 2016 11.36
+5
LEJ, ŠABAN, TA PRAV NAVIJAČ GRE NA TEKMO, KUPI KAK SPOMINEK, NAVIJA ITD. AMPAK TO TI VEŠ, KER SE NE SPOZNAŠ NA FUZBAL. FALUS? JA TA BI TI PA PASAL, ANE?
grozjak
21. 04. 2016 11.37
+5
DRGAČ PA, KANTO MAŠ TI NAMEST GLAVE..............
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.46
-2
grozjak
21. 04. 2016 11.55
+1
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 12.17
-1
RABM JA MAL CEVAPOV ENO PLESKAVICO PA AJVAR PA ZENF
grozjak
21. 04. 2016 12.28
+1
PRID TIM KR U KANTO NALOŽU, AL PA TI JO BOM SPEŠTOV
Met4llic4
21. 04. 2016 20.19
+0
Fantje, a veste da obstaja magična tipka za male črke...Imenuje se Caps Lock če komu pomaga
User1285812
21. 04. 2016 10.42
-7
Tipična farsa. Izživljajo se nad bogim deportivom, prot Athleticu in Valenciji pa ne morjo nič haha. Sramota za nogomet.
grozjak
21. 04. 2016 11.04
+5
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.05
-5
ZMAGAJO 5 RAZREDNI KLUB ZEJ SO PA RES HUDI KAR NA ENKRAT PO DOLGEM SUSNEM CASU SO IZ NEZNANIH LUKENJ PRILEZLI OTROSKI NAVIJACI UEFALONIJE
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.08
-1
BERGLANDER SMRDI IN TUT NAVIJA ZA SMRDEC KLUB
User1285812
21. 04. 2016 11.09
-1
User1285812
21. 04. 2016 11.10
-1
Berglander se danes po prsih tolče ker so zmagal eno nepomembno tekmo haha
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.11
-1
RES SE TOLAZ Z DEPORTIVOM STAVM DA JIH SE BANKROTIRANA PARMA UBIJE
grozjak
21. 04. 2016 11.12
+2
ti se pa na dveh nikih sam s sabo in z umetnim v riti pogovarjaš
grozjak
21. 04. 2016 11.12
+2
User1285812
21. 04. 2016 11.14
-1
La coruna je itak u p. So zgleda raj mal utajevalskega dnarja uzel .. pametno
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.17
-1
BERGLANDER ZELE PA ZGANCE TOJ ZATE DA BOS LAHK SE USROV K VIDM DA TE BAT NAPENJA
Symbolic
21. 04. 2016 11.23
+6
Kaj pa Real: Sevilli & Eibaru 4 komada, Getafeu, Gijonu, Deportivu & Betisu 5, Espanyolu 2x6, Celti 7, Valecanu 10... Pri Malagi, Atleticu (pozor: brez "h") in Valenciji pa bolj mirno: sami neodločeni izzidi in tudi porazi (Atmd, Villareal,Barca, Sevilla)... Kaj praviš na to? Čigava "sramota" je to: Barcelone ali tvoja, da take pišeš?
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.29
-6
KONC JE Z FARSO PREJ K BOS DOJEL BOLS BO ZATE STARI SAM DOBR TI HOCEM
Symbolic
21. 04. 2016 11.43
+5
Berglander, sorry, samo 1 vprašanje: upaš, da boš kaj dosegel v debati z nekim, ki uporablja par različnih nikov in ima IQ na 0° Kelvinove temperature? To sem enkrat že napisal, pa mi je nek "učeni" moderator (ki verjetno pozna Kelvinovo lestvico) zbrisal... Za info: 0°K= -270°C - "spejstano" za primer brisanja!
grozjak
21. 04. 2016 11.49
symbolic, prav nič ne bom dosegel, a , saj veš, če ni boljšega tud kakšen tak pride prav , za razvedrilo.........mi prav popestri dan...... ;)
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.52
-1
grozjak
21. 04. 2016 11.56
čevap, pet minut te ni, sem te že pogrešal. ne hodi kinkat, če imava delo.............
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 11.59
PROV VESEL SEM ZA VEJA DA JE VCER FARSA ZMAGALA K VEM DA ZE EN MESEC NE SPITA IZ SRCA SEM VESEL
grozjak
21. 04. 2016 12.04
+1
te peče,a? pa real, tud te peče,a? pust fuzbal, nimaš pojma sine borisave
Symbolic
21. 04. 2016 12.08
+2
"Svašta" leze po tem svetu... Ti, "nikolisvetovni prvak", a misliš, da je neumnost nek privilegij? A zato še naprej vztrajaš z bedastimi komentarji? A ne bi se skušal poboljšati? Dajmo, poskusimo... Od začetka: 1. nauči se pisat! 2. vse drugo je zate pretežko, zato ti ni treba prazno glavo razbijat! Ti odpustimo...
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 12.09
-2
SJ VEM DA SI VESEL PO DOLGMU CASU TI RES PRVOSM
Symbolic
21. 04. 2016 12.22
+1
Nauči se pisat! "Capse" ti odpustimo- skladno s t. 2. mojega komentarja...
User1285812
21. 04. 2016 12.44
-5
1. Govorimo o uefaloni in ne Realu. 2. Ko je Real zabijal ste bili navijači Lone prepametni, kako se to ne počne. Če bi imel ti tak visok iq kot misliš, da ga imaš bi dojel point komentarja, sicer pa nisem še zasledil da se iq meri v stopinjah, svašta.
grozjak
21. 04. 2016 12.58
+2
že tvoj nik vse pove, hejter...................troll.............bunčk..............
Symbolic
21. 04. 2016 20.02
+2
Wrong! Edino TI govoriš o "uefaloni", MI govorimo o NOGOMETU!
idiu3krasne
21. 04. 2016 10.31
+9
Pa ne da so Realčiči mislili da je konec...hahaha...Barca je mogla naredit zadevo malo bolj zanimivo.Realovi pa źe v extazi...hahaha.
Barbarezo
21. 04. 2016 19.25
-1
ne vem kje si bil skoraj en mesec...skril si se nekje za zelenjavo
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 10.05
-9
BRAVO UEFALONIJA SEM VESEL ZA VAS
grozjak
21. 04. 2016 10.07
+4
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 10.10
-4
A SI VESEL PLESKAVICA SI VZBURJEN A SI SPLOH KJ SPAL
grozjak
21. 04. 2016 10.15
+2
in nisi vesel, grize te, kot prasca...............
grozjak
21. 04. 2016 10.16
+2
grozjak
21. 04. 2016 10.18
+2
ti čevapek, si pa ta umetnega ke not vtakni, pa boš tud potešen, če te hambi ne potolaži več. fuzbal pa pust, se ne spoznaš..........
mptour
21. 04. 2016 10.03
+4
Balerine pa spet v jok. Zdej se jim smili Deportivo, ko so pa baletke v jeseni zmagale mislim da 10:0, so jih pa hvalili, kako odlična predstava. Dvoživke.
mariomandzukic
21. 04. 2016 10.02
-1
raketa gol in asist,mandzo gol,modrinjo gol.la dominacija
grozjak
21. 04. 2016 10.09
+2
prej la stupida, od tebe v glavnem.............pa mi je rakitić čist ok, sam ti si mal.....počen!
mariomandzukic
21. 04. 2016 10.16
-5
vglavnem odlicna statistika nasih,temirajo formo ob pravem trenutku.v franciji gremo po finale
grozjak
21. 04. 2016 10.20
+2
na playstajšnu...........................
Paštašutar
21. 04. 2016 10.26
+2
Marjo,22.6 sploh ne boste vec vedeli,da je bilo Evropsko prvenstvo!!!
Hachi
21. 04. 2016 10.28
+1
ooo Mario, kje si bil zadnje tedne? so ti igre Rakitica vzele glas al kako, da te ni bilo nikjer. ob izpadu Barce ni bilo ne duha ne sluha. strasna dominacija ob megli hrvaskega maestra al kako :DDDDDD
apodgraj
21. 04. 2016 10.33
+2
Deportivo ne ni zaprl, igral je napadalno, zato je Barca imela več možnosti , da doseže mnoge zadetke .Nasproto Atletico je proti Atletico clubu igral na kontra napade , dosegel gol iz prve priložnost in postavil obrambni zid v svojem kazenskem prostru, katerega se praktično ne da prebiti . Zanimivo bo , kako bo Atletico igral proti Bayernu in kako bodo Nemci strli ta obramni zid. S tako taktiko Atletico premaguje vse svoje nasprotnike . Postavlja se vprašanje , kaj bi bilo če bi vse ekipe posnemale taktiko Atletica . Kdo bo potem napadal in kdaj se bo branil .
mptour
21. 04. 2016 11.09
+1
Vsak bo na svoji strani čakal. Gledal bomo penale.
grozjak
21. 04. 2016 11.14
+1
mmickica
21. 04. 2016 15.50
+4
Apodgraj, Atletico je pač veliko boljši od Deportiva, to je dejstvo. Dejstvo je pa tudi to, da je Barca tudi Atletica uspela premagati na 6 zaporednih tekmah do te odločilne in moje mnenje je, da je bila Barca tako slaba, pa še sreče ni imela in ne da bi bil Atletico tako zelo dober. Kar se tiče pa njihovega stila, škoda besed....in velika škoda za nogomet!
platon26
21. 04. 2016 09.56
-8
Obrez ni nič komentiral kako si upajo še igrati nogomet pri 5:0 in da je sramotno nabijati gole mrtvemu nasprotniku????
grozjak
21. 04. 2016 10.08
+5
obrez ni komentiral. vsaj preveri, preden se zapodiš v tipkovnico.............
grozjak
21. 04. 2016 10.38
+1
če prav vem, je obrez komentiral pri tekmo reala, a se morda motim?
Barbarezo
21. 04. 2016 19.27
obrez se samo oglasa takrat ko to naredi RM.. ko pa barcelona to dela je vse v meji normale itd..
Symbolic
21. 04. 2016 09.51
+9
Temu se reče "mrtva trka"... Pa še naslednji krog bo enako (samo predvidevam) ... Razplet lahko pričakujemo v 36. ali / in v 37. krogu... Do takrat pa lahko "dihamo" globoko (pa ne samo navijači Barce, ampak tudi Reala; navijačev AtMd pa nisem omenil, ker jih sploh ni na tem forumu)...
grozjak
21. 04. 2016 10.10
+4
so, to so hejterji reala in barce................dva trije, pod petimi niki vsak, he he
Sundial
21. 04. 2016 09.49
+1
Ali slučajno kdo ve, koliko točk je prva trojica pridobila/izgubila na račun sodnikov? Trend?
TomažNovak
21. 04. 2016 11.08
+1
Symbolic
21. 04. 2016 17.44
+1
giovanni2
21. 04. 2016 09.48
-6
Ali bi bilo 8:0, če bi sodnik razveljavil prvi gol Suareza zaradi očitnega prekrška?
grozjak
21. 04. 2016 10.11
+3
in piskal penal barci čez minuto zaradi očitnega prekrška............
Symbolic
21. 04. 2016 17.47
+1
Ah, to zagotovo vedo tile astrologi na TV... Njih je treba vprašat!
zbuks
21. 04. 2016 09.14
+5
uf ... suarez pa je naredil pritisk na ronalda glede doseženih golov ... :) bo pa napeto do konca ...
bobrock46
21. 04. 2016 09.09
-4
Real na tekmi pravo nasprotje, tistemu matranju iz začetka sezone, tako da bravo Zidan. Upam samo da jih ne pokopljejo poškodbe.
grozjak
21. 04. 2016 09.04
+7
šov morskih psov. trener deportiva je storil napako, katere vsaj en mesec ni noben drug, saj je proti barceloni igral dokaj odprto, kar se ne počne, če želiš točke..... en gol deportiva bi hitro vse spremenil, a so bili v obrambi premalo pazljivi, ali pa prepočasni. toliko o "nezanimivi" španski ligi in kao pristranskih sodnikih, saj bomo priča eni boljših končnic v zadnjih letih...
JJZGEODPRASKAKATJO
21. 04. 2016 09.51
-6
grozjak
21. 04. 2016 10.21
+3
grozjak
21. 04. 2016 10.25
+3
kva je čevap, a so se ti spet ta velke tipke zahaklale, a se samo zato dereš, ker so zaradi smradu vsi ful deleč stran, al kaj