Krkić iz Milana v Amsterdam

Španski nogometaš Bojan Krkić Perez bo v naslednji sezoni kot posojen igralec Barcelone igral v nizozemski prvi ligi v moštvu Ajaxa, so potrdili na uradni spletni strani katalonskega kluba. Lani je igral za moštvo AC Milana.

22-letni napadalec je že zadnji dve sezoni preživel na posodi, najprej v vrstah Rome in nato še AC Milana. Bojana Krkića Pereza bo v Amsterdamu vodil trener Frank de Boer, nekdanji igralec Barcelone, ki je z Ajaxom lani osvojil naslov državnega prvaka, moštvo pa bo nastopalo tudi v Ligi prvakov. Krkić je za Barcelono zbral 104 nastope, nato ga je katalonsko moštvo posodilo Romi, kjer je v sezoni 2011/2012 odigral 33 tekem, naslednje leto je okrepil AC Milan, a je igral zelo malo, nastopil je le na 19 tekmah. Krkić je sodil v krog najbolj obetavnih igralcev iz Barcelonine šole mladih talentov, vendar pa v prvi ekipi ni prepričal nekdanjega trenerja Barcelone Pepa Guardiole, da bi mu namenil pomembnejšo vlogo.

Bojan Krkić Perez

Bojan Krkić (Foto: Reuters)


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 23
putinj 07.07.2013 13:24:25
komaj cakam, da zacne Maribor uvazati znana imena, predvsem kvalitetne igralce. To se bo v kratkem zgodilo, potem bomo spremljali zelo dober in dobro obiskan nogomet tudi pri nas doma! edini resen slovenski klub zame ki ima možnost nastopa v ligi prvakov.
Več komentarjev