Nogomet

Wolfsburgov Brazilec verjame, da se bo po kapi vrnil med profesionalce

Wolfsburg, 21. 10. 2014 18.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Branilec nemškega nogometnega prvoligaša Felipe Lopes že nekaj časa ne igra nogometa, saj je je julija med ogledom tekme svetovnega prvenstva pred televizijskim zaslonom doživel manjšo kap, 27-letnik pa verjame, da se bo vrnil v svet profesionalnega nogometa.

Felipe Lopes verjame, da mu je življenje v tistem trenutku rešil fizioterapevt Michele Putaro, ko je ob klicu nemudoma prihitel do Brazilca. "Počutil sem se omotično, vedel sem, da nekaj ni v redu. Lahko rečem, da mi je življenje rešil Michele. Nisem vedel, kaj je narobe z mano. Nekaj dni pozneje smo izvedeli," je povedal osrednji branilec za nemški časnik Bild, v Bundesligi je igral še za Stuttgart, pred tem pa za Nacional.

Napad je povzročilo pomanjkanje krvi v levi strani možganov, zato je Felipe čutil slabost na levi strani telesa. Težave so z zdravljenjem večinoma že odpravili, Brazilec pa ima še vedno težave z levim očesom. "Seveda ni dobro, da sem tako dolgo časa stran od nogometa, toda na prvem mestu je zdravje. Prepričan sem, da se bom vrnil v profesionalni nogomet. Ni razloga, da ne bi verjel v to," je še dejal Felipe. Športni direktor Wolfsburga Klaus Allofs je ob tem dejal, da so Brazilcu pripravljeni podaljšati pogodbo še za eno sezono, saj se mu junija 2015 obstoječi dogovor izteče.

Felipe Lopes (desno)
Felipe Lopes (desno) FOTO: Reuters


 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

paulo19
22. 10. 2014 13.32
a ni tako, da je desna polovica možganov za levi del telesa, leva pa ravno obratno?? sicer pa upam, da se vrne nazaj na zelenice
a-rod
23. 10. 2014 09.30