Laudrup ne čaka na Real: s Swanseajem podaljšal do leta 2015

Michael Laudrup, ki naj bi bil eden glavnih kandidatov za novega trenerja madridskega Reala, če bi stolček zapustil Jose Mourinho, je podaljšal pogodbo s Swanseajem. Danec bo v Walesu ostal do leta 2015.

Michael Laudrup

Michael Laudrup ostaja zvest Swanseaju. (Foto: Reuters)

Pred nekaj tedni so navijači madridskega Reala v spletni anketi izglasovali, da bi na klopi belega baleta najraje videli Michaela Laudrupa. A iz tega, kot kaže, ne bo nič, saj je 48-letni Danec podpisal novo pogodbo s Swanseajem, ki ga bo vezala do leta 2015. "To sezono smo začeli nekaj dobrega, in to želim nadaljevati. Vem, da se je veliko govorilo glede moje prihodnosti, a zmeraj sem ponavljal, da sem tukaj srečen, in nikdar nisem dvomil, da bom ostal," je po podpisu nove pogodbe povedal Laudrup.

Tudi če danski strokovnjak ne bi podaljšal sodelovanja, pa trenutno ne gre verjeti, da bi lahko sedel na klop Reala. Jose Mourinho namreč znova hitro pridobiva zaupanje, kar je posledica dveh zaporednih skalpov Barcelone in uvrstitve v četrtfinale Lige prvakov po zmagi nad Manchester Unitedom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 27
while 09.03.2013 22:11:36
upam da real zmaga cl in mou ostane..
hurikane 09.03.2013 22:37:44
očitno si to želi še več ljudi a mou bo verjetno po osvojitvi cl odšel na nove izzive..real bo zapustil tako ali tako se mi zdi
Več komentarjev