Nogomet

Lazarević zamenjal Turčijo za Poljsko

Ljubljana, 18. 01. 2018 18.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Občasni slovenski nogometni reprezentant Dejan Lazarević bo odslej branil barve poljskega prvoligaša FC Jagiellonia. Pri nekdanjem delodajalcu, turškem prvoligašu Karabüksporju, se v zadnjem času ni ravno naigral, zato je bila menjava okolja pričakovana.

S trenutno četrtouvrščenim moštvom poljskega državnega prvenstva Jagiellonio je Dejan Lazarević podpisal 2,5-letno pogodbo, čeprav je imel na mizi, kot sam pravi, precej ugodnejšo ponudbo iz Rusije.

Dejan Lazarević bo odslej nastopal na poljskih nogometnih zelenicah.
Dejan Lazarević bo odslej nastopal na poljskih nogometnih zelenicah. FOTO: 24ur.com

"Odločilen je bil športni motiv, saj ima moj novi klub povsem realne možnosti za osvojitev naslova poljskega prvaka. Za trenutno vodilno ekipo zaostajamo pičli dve točki, želim si igrati čim več in posledično prispevati pomemben delež k uspehom moštva. Zelo se veselim prihajajočih izzivov v novi sredini," je ob podpisu pogodbe z Jagiellonio žarel od zadovoljstva občasni slovenski nogometni reprezentant. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
18. 01. 2018 20.49
-2
v slovenski ligi bi bil z naskokom najboljsi igralec...zahovic kaj cakas?
tomjaz
18. 01. 2018 20.07
+1
Še vedno ni pridobil mišični masi? Ni vse v hitrosti, potem rine v med dva in ga z lahkoto ustavita, že eden je dovolj, če je fizično močnejši od njega oziroma lahko povem, da gre z glavo čez zid.
stanga123
18. 01. 2018 19.41
+1
Mislim bi bil bolj primeren zacetek "nekdanji slovenski reprezentant..." Mogoce ga pa Kavcic pokliice in bomo poslusal "fantje v svojih klubih ne igrajo"