Nogomet

VIDEO: Se legendi otoškega nogometa vračata domov?

Los Angeles, 15. 11. 2016 19.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanji angleški kapetan Steven Gerrard je oznanil, da po dobrem letu dni zapušča ameriško ekipo Los Angeles Galaxy, kamor se je preselil iz svojega dolgoletnega Liverpoola. Kje bo nadaljeval svojo kariero, za zdaj še ni znano. Ligo MLS pa zapušča še ena legenda Premier League, in sicer Frank Lampard.

Steven Gerrard se bo v prihodnjih tednih posvetil svoji družini, vsekakor pa verjame, da na nogometnih zelenicah še ni rekel zadnje besede.
Steven Gerrard se bo v prihodnjih tednih posvetil svoji družini, vsekakor pa verjame, da na nogometnih zelenicah še ni rekel zadnje besede. FOTO: AP

"Vsekakor to zame ne pomeni konec  v nogometnem smislu. Imam možnosti na in izven igrišča, zato bom v naslednjih dveh ali treh tednih dobro razmislil o svoji prihodnosti," je medijem sporočil Steven Gerrard, ki je za Los Angeles Galaxy zabil pet golov, v zadnjem času pa povzročil številne špekulacije v povezavi s prestopom nazaj na Otok. Nekateri so prepričani, da bo svojo kariero nadaljeval pri škotskem nogometnem velikanu Celticu ali pa angleškem drugoligašu Newcastlu. Legenda Liverpoola za sedaj svojih odločitev še ne želi komentirati, povedal pa je, da se bo v tem času posvetil predvsem svojim najbližjim. "Veselim se že, da bom zdaj nekaj časa preživel s svojo družino, v tem času pa bom razmislil o morebitnem nadaljevanju kariere," je povedal oče treh otrok, ki se bo morda z družino kmalu spet selil domov na otok. Njegovo odločitev je pozdravil tudi strateg Liverpoola, Jürgen Klopp in dodal, da so legende kluba na Anfieldu vedno dobrodošle. Tako bomo morda lahko Gerrarda kmalu videli v vlogi trenerja, saj je znano, da si že prizadeva za pridobitev Uefa A licence, ki dovoljuje delovanje na najvišjem nivoju nogometa.

Nazaj na otok pa naj bi se vrnil tudi Frank Lampard, ki zapušča New York City FC s koncem leta 2016. "V tem času sem nadvse užival in vesel sem, da sem dobil priložnost igrati za tako velik klub v tem neverjetnem mestu," je povedal Lampard, ki ga v svoje vrste vabi njegov nekdanji klub Chelsea. Zaenkrat še sicer ni povsem jasno, ali ima Antonio Conte res namen pripeljati najboljšega strelca v zgodovini modrih iz Londona nazaj na Stamford Bridge.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Stajerc22
15. 11. 2016 22.11
-10
Prodani duši.
tv1206802
16. 11. 2016 17.20
-1
Ojoj komentar za zapor. Priporočam da ne igraš gostilniškega fuzbala k očitno je to prva izbira...
CFC1
15. 11. 2016 22.00
+7
Upajmo, da se Lampard, če ne prej, po koncu kariere vrne v Chelsea na nekakšen položaj, ali kot trener ali kot član uprave itd., ker si to nedvomno zasluži!