Nogomet

Legendarni nogometaš stopil v bran Philippeju Coutinhu: Navijači ne skrbite, za Liverpool bo dal vse od sebe

Barcelona, 06. 09. 2017 18.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po koncu prestopnega roka, ko špekulacijam v zvezi z nogometašem Liverpoola Philippeja Coutinha še kar ni videti konca, se je oglasil nekdanji zvezdnik Barcelone Ronaldinho. Slednji povsem razume nagnjenja brazilskega virtuoza v dresu Redsov, kljub temu pa je prepričan, da se ta ne bo spuščal v spore s klubom.

Kljub temu, da je Brazilec izpustil začetnih nekaj tekem sezone pa se je pred dnevi zaigral za brazilsko reprezentanco.
Kljub temu, da je Brazilec izpustil začetnih nekaj tekem sezone pa se je pred dnevi zaigral za brazilsko reprezentanco. FOTO: AP

Neizvedeni prestop brazilskega nogometaša Philippeja Coutinha v katalonsko Barcelono še danes dviguje prah v medijih. Pred dnevi o se pojavile špekulacije, da naj bi se nogometni virtuoz odpovedal nastopu v Ligi prvakov v dresu Liverpoola, le zato, da bi lahko po prestopu v zimskem prestopnem roku zaigral za Barcelono. Na številne govorice v povezavi z Brazilcem se je tako odzval tudi legendarni nogometaš brazilske reprezentance Ronaldinho, ki je prepričan, da njegov sonarodnjak ne bo ukrenil nič nespametnega. "To sezono bo prav zagotovo dal vse od sebe tudi v dresu Liverpoola. Je namreč takšne vrste igralec. Poleg tega nihče ne bi odlašal z igranjem na velikih obračunih v luči svetovnega nogometnega prvenstva," je prepričan nekdanji član Barcelone, ki zagotavlja, da se navijači Liverpoola nimajo česa bati.

Ronaldinho namreč ne verjame v zgodbice, ki namigujejo, da naj bi Coutinho zavrnil nastope v elitni Ligi prvakov: "Poznam ga in to ni njegov način!" Ronaldinho je tako prepričan, da bo Brazilec tudi v prihodnosti dobil priložnost v vrstah Barcelone, kljub temu pa sočustvuje s 25-letnikom: "Želel se je pridružiti Barceloni, vendar sem prepričan, da bo svojo priložnost še dobil. Katalonci so bili jasni v svoji želji in prepričan sem, da to ni bil njihov zadnji poskus." Jurgen Klopp je sicer pred časom novinarjem zagotovil, da bo Coutinha, neuspelemu katalonskemu prestopu navkljub, sprejel z odprtimi rokami.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

selecao
06. 09. 2017 21.11
+1
Nič se bat za Coutnha svojo nalogo pri Lpoolu bo profesionalno opravil, tudi v ligi prvakov.
Johnny_J
06. 09. 2017 19.42
+1
Ma ja jz tud mislim,da to samo mediji nabijajo.