Levy ne popušča: Kanu novih '12 milijonov skrbi' za ostanek na White Hart Lanu

Lastnik angleškega premierligaša Tottenham Hotspur Daniel Levy je znan po neizprosnih pogajanjih pri prodajah svojih nogometašev. Tako je bilo v dveh najbolj razvpitih primerih Luke Modrića in Garetha Bala, ki sta se po dolgotrajnih pogajanjih pred petimi leti preselila na Santiago Bernabeuu, nič drugače pa ne bo tudi v primeru strelskega 'kralja' evropskih zelenic preteklega leta Harryja Kana.

Da se vodstvo aktualnega evropskega klubskega prvaka že nekaj časa spogleduje z možnostjo odkupa pogodbe strelskega 'kralja' evropskih zelenic preteklega leta Harryja Kana, ni nikakršna skrivnost. A pot do končnega cilja bo za prvega moža madridskega Reala Florentina Pereza in njegove najožje sodelavce še zelo dolga in trnova.

Daniel Levy ne popušča, Real bo moral globoko seči v klubsko blagajno
V pogovoru za ugledno britansko televizijsko športno postajo Sky Sports je lastnik nogometašev Tottenhama potrdil veliko zanimanje Madridčanov za Kanov prihod na Santiago Bernabeu, toda Daniel Levy je znan kot trd, neizprosen pogajalec, ki nerad popušča pri svojih zahtevah.

Harry Kane

Za Harryja Kana se je najbolj ogrel aktualni evropski klubski prvak iz Madrida. (Foto: AP)

"Navijačem 'Spursov' obljubljam, da bo vsak nogometaš, ki ga želimo obdržati v svoji sredini, tudi v prihodnji sezoni zagotovo igral za naše moštvo. Brez izjem," je bil uvodoma kratek in jasen Levy, ki se je prvič resneje, odkar je pred dobrim desetletjem zasedel položaj predsednika Tottenhama, znašel v središču pozornosti svetovnih medijev ob prestopih Luke Modrića in Garetha Bala, ki sta pred dobrimi petimi leti za skupno vsoto 140 milijonov evrov zapustila White Hart Lane in se preselila k 'belemu baletu'.

"Dejstvo je, da želimo v naslednjih letih krojiti vrh evropskega klubskega nogometa. Potreben nam je en dober evropski dosežek, ki bi pomenil dobro izhodišče pri pogajanjih za prihod kakovostnih nogometašev v naš klub. Toda ponavljam, nihče, vključno s Harryjem Kanom, v tem trenutku ni na prodaj," je bil še konkretnejši prvi mož Tottenhama.

Harry Kane

Bo dodatnih 6 milijonov evrov, kolikor je prvi mož 'Spursov' Daniel Levy pripravljen ponuditi k obnovitvi obstoječe pogodbe, dovolj za Kanov ostanek v Londonu? (Foto: AP)

Kanu novih '12 milijonov skrbi' za ostanek v Londonu
Za najboljšega evropskega strelca preteklega leta, ki mu pogodba s 'Spursi' poteče junija 2022, je po navedbah britanskih medijev že pripravljena nova, finančno precej donosnejša pogodba, ki bi lahko prevesila tehtnico na Tottenhamovo stran. 24-letni napadalec angleške izbrane vrste trenutno zasluži 6 milijonov evrov na sezono, po novem predlogu izboljšane pogodbe pa naj bi bil bogatejši za dodatnih 6 milijonov.

Bo to dovolj za Harryjevo nadaljnje 'čaranje' na White Hart Lanu?      

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 15
CURVANORD Zanetti 12.01.2018 12:43:42
Perez pravi da njegov tosl ostaja zaprt=)
To Maš 12.01.2018 14:12:57
Če jim po ne vem kakem naključju uspe osvojit ligo prvakov, ga lahko zavari skp. Če pa bojo 5 v španski ligi in izpadejo proti PSG, bo pa z lopato metal dnar v okrepitve, ker če ne ta tošl o katerem govori ne bo več njegov.
CURVANORD Zanetti 12.01.2018 15:50:10
Nimajo pri Realu neke cudne fore da se lahko potegujes za mandat, so neke cudne zahteve da lahko sploh kandidiras in te pogoje izpoljuje le Perez. Ne poznam te zgodbe
Več komentarjev