Nogomet

Levy ne popušča: Kanu novih '12 milijonov skrbi' za ostanek na White Hart Lanu

London, 12. 01. 2018 09.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Lastnik angleškega premierligaša Tottenham Hotspur Daniel Levy je znan po neizprosnih pogajanjih pri prodajah svojih nogometašev. Tako je bilo v dveh najbolj razvpitih primerih Luke Modrića in Garetha Bala, ki sta se po dolgotrajnih pogajanjih pred petimi leti preselila na Santiago Bernabeuu, nič drugače pa ne bo tudi v primeru strelskega 'kralja' evropskih zelenic preteklega leta Harryja Kana.

Da se vodstvo aktualnega evropskega klubskega prvaka že nekaj časa spogleduje z možnostjo odkupa pogodbe strelskega 'kralja' evropskih zelenic preteklega leta Harryja Kana, ni nikakršna skrivnost. A pot do končnega cilja bo za prvega moža madridskega Reala Florentina Pereza in njegove najožje sodelavce še zelo dolga in trnova.

Daniel Levy ne popušča, Real bo moral globoko seči v klubsko blagajno
V pogovoru za ugledno britansko televizijsko športno postajo Sky Sports je lastnik nogometašev Tottenhama potrdil veliko zanimanje Madridčanov za Kanov prihod na Santiago Bernabeu, toda Daniel Levy je znan kot trd, neizprosen pogajalec, ki nerad popušča pri svojih zahtevah.

Za Harryja Kana se je najbolj ogrel aktualni evropski klubski prvak iz Madrida.
Za Harryja Kana se je najbolj ogrel aktualni evropski klubski prvak iz Madrida. FOTO: AP
"Navijačem 'Spursov' obljubljam, da bo vsak nogometaš, ki ga želimo obdržati v svoji sredini, tudi v prihodnji sezoni zagotovo igral za naše moštvo. Brez izjem," je bil uvodoma kratek in jasen Levy, ki se je prvič resneje, odkar je pred dobrim desetletjem zasedel položaj predsednika Tottenhama, znašel v središču pozornosti svetovnih medijev ob prestopih Luke Modrića in Garetha Bala, ki sta pred dobrimi petimi leti za skupno vsoto 140 milijonov evrov zapustila White Hart Lane in se preselila k 'belemu baletu'.

"Dejstvo je, da želimo v naslednjih letih krojiti vrh evropskega klubskega nogometa. Potreben nam je en dober evropski dosežek, ki bi pomenil dobro izhodišče pri pogajanjih za prihod kakovostnih nogometašev v naš klub. Toda ponavljam, nihče, vključno s Harryjem Kanom, v tem trenutku ni na prodaj," je bil še konkretnejši prvi mož Tottenhama.

Bo dodatnih 6 milijonov evrov, kolikor je prvi mož 'Spursov' Daniel Levy pripravljen ponuditi k obnovitvi obstoječe pogodbe, dovolj za Kanov ostanek v Londonu?
Bo dodatnih 6 milijonov evrov, kolikor je prvi mož 'Spursov' Daniel Levy pripravljen ponuditi k obnovitvi obstoječe pogodbe, dovolj za Kanov ostanek v Londonu? FOTO: AP

Kanu novih '12 milijonov skrbi' za ostanek v Londonu
Za najboljšega evropskega strelca preteklega leta, ki mu pogodba s 'Spursi' poteče junija 2022, je po navedbah britanskih medijev že pripravljena nova, finančno precej donosnejša pogodba, ki bi lahko prevesila tehtnico na Tottenhamovo stran. 24-letni napadalec angleške izbrane vrste trenutno zasluži 6 milijonov evrov na sezono, po novem predlogu izboljšane pogodbe pa naj bi bil bogatejši za dodatnih 6 milijonov.

Bo to dovolj za Harryjevo nadaljnje 'čaranje' na White Hart Lanu?      

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CURVANORD Zanetti
12. 01. 2018 12.43
+0
Perez pravi da njegov tosl ostaja zaprt=)
Maximus
12. 01. 2018 14.12
+1
Če jim po ne vem kakem naključju uspe osvojit ligo prvakov, ga lahko zavari skp. Če pa bojo 5 v španski ligi in izpadejo proti PSG, bo pa z lopato metal dnar v okrepitve, ker če ne ta tošl o katerem govori ne bo več njegov.
CURVANORD Zanetti
12. 01. 2018 15.50
Nimajo pri Realu neke cudne fore da se lahko potegujes za mandat, so neke cudne zahteve da lahko sploh kandidiras in te pogoje izpoljuje le Perez. Ne poznam te zgodbe
cripstoned
12. 01. 2018 11.31
+7
problem je da igra kane za tottenham....klub ki ne more parirati ostalim v boju za naslov angleskega prvaka kaj sele v ligi prvakov....real ima vse...odhod ronalda je pred vrat in tukaj lahko pricakujemo novo ero reala brez ronalda....kane se pa tudi zaveda da ima v realu vecje moznosti da osvaja tako spanska prvenstva kot evropske pokale....tako da...levy...ce sta bale in modric zamenjala tottenham za real ni dvoma da ga ne bo tudi kane.... real pa nujno potrebuje napdalca in glede da ni opravil velikega nakupa ze kar nekaj sezon mislim da nakup kanea ne bo problem....
bigdick19
12. 01. 2018 11.55
-5
dugi159
12. 01. 2018 12.28
+0
Kdo bo pa kupil ronalda ? Pa en dober igralec ne spremeni povprecne ekipe v vrhunsko. Real bi moral v naslednih dveh , treh letih zamenjati trcetrt igralcev , pa se tej k bi ostal so vprasljivi. Na klopi zgubis tekmovalnost.
Ka pa mislis
12. 01. 2018 12.32
+0
Meni kane niti ni neka spica. Hiter in spreten je, kar v realu ce se ne igra obrambno ne bo neki presezek.
Maximus
12. 01. 2018 14.18
+6
Horde. Ker je Benzema tak presežek, ali pa Bale ali pa v zadnji sezoni Ronaldo?? Benz niti za v slovensko ligo ne bi bil dober, mam raj Luko Zahovića čeprav sem Katančev klan, Bale ni igral dva meseca skupaj odkar je prišel v Madrid, Ronalda pa dohitevajo leta, padla mu je motivacija pa še skregan je s več kot pol ekipe. Kane je za ta real presežek z velikim P. Kdo ti daje pa pluse za tvoje maloumje pa pada na tvoj nadimek, ker o nogometu prav veliko NE VE.
1Gift
12. 01. 2018 14.21
-2
problem je da si neumen... si gledal ligo prvakov in obe medsebojni tekmi reala in tottenhama? osveži si spomin. Drug pokazatelj igre reala je tekma proti celti (2-2, čeravno bi mogli zgubit, če spet nebi meli sodnikov na svoji strani), pa kaj je proti isti ekipi včeraj nardila Barca... Malo preveri predn nekaj pametuješ v 3 dni.
KiNgKoNg
12. 01. 2018 10.55
-4
Če ga Levy spusti pod 150 milijoni evrov bom zelo razočaran.
cripstoned
12. 01. 2018 11.36
-4
ze tako si 3 leta razocaran....zdaj bos samo se bolj....joj kaj vam dela madriditis...
bigdick19
12. 01. 2018 11.55
+0
kripsoned...tipičen " madridista" drgač ... zidana si bomo zapomnili ...samo ne po igri...po sodniških krajah
Ka pa mislis
12. 01. 2018 12.30
+7
cripstoned
12. 01. 2018 13.19
+2
hordezla..ovrebo, busacca in ayetkin...2 od 3 sta se upokojila po tekmi kjer so sodili barci v prid....s tem da je sel ovrebo se dlje in se javnosti opravicil in povedal da barca takrat ne bi smela napredovati....a morem se sodnika na superpokalnih tekmah omenjati? hahahahaha....kar se tice skandalov, korupcije in sodnikov so lahko samo tiho ker je cela njihova 10letna zgodovina umazana z vsem omenjenim....
krnekilojz
12. 01. 2018 15.10
-1
ja fraco privrženec ti boš govoril o krajah a največji lopovi ste prav beli fashisti

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.