Nogomet

Levy ne želi ponoviti napake: Eriksen 'zavezan' za astronomskih 250 milijonov evrov

London, 29. 11. 2018 16.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Tottenhama so si z zadnjo zmago proti milanskemu Interju priigrali lepo možnost za napredovanje v izločilne boje v letošnji izvedbi lige prvakov. Eden glavnih nosilcev igre spursov je nedvomno danski organizator igre Christian Eriksen, ki si ga želi v svoje vrste pripeljati 'pol Evrope'. A predsednik londonskega kluba Daniel Levy slovi za neizprosnega pogajalca, ki si ne želi ponoviti preteklih napak.

Odločitev prvega moža Tottenhama Daniela Levyja, da v obstoječo pogodbo enega od glavnih zvezdnikov moštva Christiana Eriksena vstavi odškodninsko klavzulo v astronomski višini 250 milijonov evrov, ni nikakršno presenečenje.

Še kako je živ spomin na dogajanje izpred šestih let, ko je najboljši nogometaš letošnjega svetovnega prvenstva v Rusiji Luka Modrić, tedaj še član spursov, odšel v vrste madridskega Reala ob plačilu za današnje razmere nizke odškodnine v vrednosti 35 milijonov evrov, kar je neizprosnega pogajalca Levyja pripeljalo do točke, da podobnih napak ne želi več ponoviti. V luči zanimanja 'galaktikov' za danskega reprezentančnega organizatorja igre je povsem logično, da se predsednik Tottenhama ne želi igrati z ognjem, a je kljub vsemu tako visoka odškodnina presenetila predvsem tiste, ki menijo, da Eriksen v tem trenutku ne spada med najbolj zveneča imena svetovnega nogometa.

Predsednik Tottenhama Daniel Levy slovi za neizprosnega pogajalca, zato je sklenil, da se mu podoben odhod, kot je bil pred šestimi leti Luke Modrića v madridski Real za 'skromnih' 35 milijonov evrov, ne sme več ponoviti (na sliki Christian Eriksen).
Predsednik Tottenhama Daniel Levy slovi za neizprosnega pogajalca, zato je sklenil, da se mu podoben odhod, kot je bil pred šestimi leti Luke Modrića v madridski Real za 'skromnih' 35 milijonov evrov, ne sme več ponoviti (na sliki Christian Eriksen). FOTO: AP

Levy si še danes ne more oprostiti, tako poroča slovita španska Marca, da je poleti 2012 preveč zlahka pustil Modrića na Santiago Bernabeuu, v Eriksenu pa vidi 'novega' Luko, ki bi Londončanov lahko v prihodnje prinesel veliko.Dancu pogodba s Tottenhamom poteče po koncu sezone 2019/20, a so v klubu že napovedali, da si želijo v kratkem podaljšati sodelovanje z omenjenim nogometašem.    

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cripstoned
30. 11. 2018 09.53
+0
eriksena veze pogodba se naslednjo sezono potem pa konec....levy lahko postavi 300milijonov eur ce hoce....ampak ce se eriksen odloci po naslednji sezoni da zapusti london bo levy oz tottenham na izgubi.....je pa druga opcija se kante (chelsea)....
mariomandzukic
29. 11. 2018 21.46
-8
Marcelo Brozovic bi bil idealna okrepitev za Real.je hitrejsi in bolj energicen igralec od Kroosa,boljsi dribler,boljsi v defanzivi.,. verjamem da bi Broz hitr vrgel ven iz prvih 11 Kroosa in se ustalil zraven Luke kot glavni vezist Reala.potem bi se trebalo pripeljat enga vrhunskega defenzivnega vezista,ki bi bil nadgradnja Casemira in enega kakovostnega golgejtera npr Cavanija,katerga bi pomojem dobili za dokaj poceni denar,sigurn ne vec kot 60 mil.3 okrepitve(ksnih 120 nil eur) so Realu dovolj,da se vrne nazaj na vrh
cripstoned
30. 11. 2018 10.40
+2
brozovic ni kaliber za real madrid....njemu je mesto pri mourinhu v unitedu...
resnicaosvobaja
29. 11. 2018 21.19
+3
Ali ni to igralec, ki ga Real kupuje za 45 milijonov evrov? Samo vprašam !
cripstoned
30. 11. 2018 10.39
-3
to je je igralec ki bi odsel v real madrid zastonj ampak je zrtev svojega sefa...tako nekako kot je to ocitno pri hazardu....