Liga Evropa

VIDEO: Izjemen gol Brazilca: Coutinhov trenutek genialnosti navdušil tudi van Gaala

Manchester, 18. 03. 2016 09.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Z./T.Š.
Komentarji
3

Louis van Gaal je po dvoboju z Liverpoolom dejal, da se pritisk v ekipo po izpadu iz Evrope spet vrača. Unitedova rešilna bitka za uvrstitev v Ligo prvakov je sedaj zgolj Premier league, v kateri bodo morali za izpolnitev želenega cilja končati vsaj na četrtem mestu prvenstvene razpredelnice. Z izjemnim golom se je izkazal Liverpoolov Coutinho.

Več videovsebin
  • Gol Coutinha proti Man Unitedu
    00:18
    Gol Coutinha proti Man Unitedu
  • Vrhunci tekme Manchester United - Liverpool
    04:00
    Vrhunci tekme Manchester United - Liverpool

Louis van Gaal je po tekmi priznal, da po izpadu iz Lige Evropa že čuti pritisk: "Manchester United je vselej pod pritiskom, saj so pričakovanja vedno visoka. Igralci na svojih plečih nosijo dotatno breme, ampak vem, da smo se vsi skupaj sposobni soočiti s tem."

"Sedaj proti Manchester Cityju šteje le zmaga, če želimo v naslednji sezoni igrati v Ligi prvakov," se je dotaknil naslednje tekme, ki čaka rdeče vrage že to nedeljo proti mestnemu rivalu Cityju.

Louis van Gaal
Louis van Gaal FOTO: AP

"Igrali smo podobno, kot je Liverpool igral na Anfieldu. Pripravili smo si veliko priložnosti in v prvem polčasu zadeli z bele točke. Nato je prišla zadnja minuta prvega polčasa, ko smo prejeli zadetek, ki je prinesel to razliko. Za napredovanje bi morali zadeti še trikrat in to vsekakor ni lahko, ampak smo se borili do samega konca," je ob koncu pohvalil še izjemno akcijo Phillipa Coutinha ob zadetku za 1:1.

Tudi Jürgen Klopp se je dotaknil akcije sijajnega Brazilca: "To, kar je storil Coutinho, je bilo sijajno. Imel je trenutek genialnosti. Njegov zaključek je bil nekaj, česar v tistem trenutku ni pričakoval nihče. Skratka, perfekten zadetek."

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp FOTO: AP

"Zaslužili smo si nadaljevanje v Ligi Evropa, o tem ni nobenega dvoma," je sklenil nemški strateg. Redsi že nestrpno čakajo svojega tekmeca, s katerim se bodo srečali v četrtfinalu. Nasprotnik bo znan danes. Prenos žreba si boste lahko na našem portalu tudi ogledali. Prenos začnemo ob 12:00.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
18. 03. 2016 16.32
-1
še vedno imajo manj naslovov v Premier league tk da......
Uporabnik 269
18. 03. 2016 10.42
-1
RdečiKarton
18. 03. 2016 10.29
+2
YNWA Go Reds!!!