Liga Evropa

VIDEO: Rudi Garcia: Vemo, da so Domžale ekipa, ki ima veliko srce

Domžale, 16. 08. 2017 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V./T.Š./Ž.L.
Komentarji
3

Čeprav bi si želeli ohraniti okostje ekipe dalj časa skupaj, se v domžalskem prvoligašu zavedajo, da je za nemoteno delovanje kluba potrebna prodaja najudarnejših mož. Tako je tudi v primeru bisera Jana Repasa, ki bo po četrtkovem obračunu z Marseillom v Stožicah prestopil v vrste francoskega prvoligaša Caena, s katerim naj bi po navedbah slovitega L'Equipa podpisal štiriletno pogodbo.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Trener Marseilla Garcia previden pred tekmo z Domžalami
    01:08
    Iz 24UR: Trener Marseilla Garcia previden pred tekmo z Domžalami
  • IZ 24UR: Rožmanov izziv kariere
    02:13
    IZ 24UR: Rožmanov izziv kariere
Vstopnice za spektakel med Domžalami in slovitim Marseillom so po predprodajni ceni (15 EUR za odrasle, 5 EUR za otroke do 14. leta) na voljo le še danes (sreda)! Zagotovite si jih lahko na bit.ly/NKD-OM in na vseh prodajnih mestih Eventima ter bencinskih servisih Petrola. Na dan tekme (četrtek) bo cena vstopnice za odrasle znašala 20 EUR, za otroke pa 10 EUR.
V Stožicah so prvi trening že opravili nogometaši Marseilla, po tekmi pa je spregovoril njihov trener Rudi Garcia, ki je v izjavi dejal, da zelo spoštuje tekmeca. Novo priznanje za delo domžalskega kluba pa je prestop Jana Repasa, ki je 'proizvod' domžalske nogometne šole, ki je v zadnjem letu in pol več kot zadovoljivo izkoristil ponujeno priložnost. Rezultat odličnih iger v rumenem dresu in vseh mlajših reprezentančnih selekcijah je prestop v francoskega prvoligaša Caena, ki ga bo omenjeni 20-letnik okrepil po četrtkovem, prvem obračunu play-offa za ligo Europa proti slovitemu Marseillu (četrtek, 17. 8., ob 20.30, stadion Stožice).

Nov Repasov delodajalec se sicer ne more pohvaliti z dosežki v minuli sezoni, saj je klub iz Normandije končal na skromnem 17. mestu Ligue 1. Po navedbah francoskega športnega časnika L'Equipe, ki je prvi izšel z novico o odhodu Jana Repasa iz vrst Domžal v večkrat omenjeni Caen, bo napadalno usmerjeni vezist za zdaj še čete Simona Rožmana z novim klubom podpisal štiriletno pogodbo. 

Eden največjih talentov slovenskega nogometa Jan Repas se bo kmalu preselil v vrste francoskega prvoligaša Caena.
Eden največjih talentov slovenskega nogometa Jan Repas se bo kmalu preselil v vrste francoskega prvoligaša Caena. FOTO: NK Domžale

"Ime vam verjetno ne pove veliko, navijači Marseilla pa bodo njegove sposobnosti spoznali na tekmi Evropske lige proti Domžalam. Jan Repas je star 20 let in igra na položaju napadalno usmerjenega vezista, kar ga uvršča med največje talente slovenskega nogometa," so med drugim zapisali pri slovitem L'Equipu.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Castrum
16. 08. 2017 17.48
+7
Bravo za Jana !
TellingTheTruth
16. 08. 2017 17.46
+8
Cestitke! Upam da fant izkoristi ponujeno priloznost
bandit1
16. 08. 2017 17.07
-5
In končal kot Velikonja, Zaho in mnogi pred njimi. Pralni stroj je cenejši za pranje denarja.