Liga Evropa

Kampl se ne predaja: Sem borec, moj osebni cilj je zaigrati še to sezono

Leverkusen, 01. 03. 2016 12.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kevin Kampl si je na tekmi proti Borusii iz Dormunda poškodoval levo nogo. Vse skupaj je bilo videti precej nedolžno, a kaj kmalu so zdravniki ugotovili, da ni tako in da je zaradi zloma sezona zanj končana. Kampl kljub vsemu optimistično upa, da se bo na zelenice vrnil še pred koncem sezone.

Kevin Kampl je vse od prestopa k svojemu matičnemu klubu Bayerju iz Leverkusna v letošnji sezoni kazal odlične predstave. Na položaju v sredini zvezne vrste, ki mu ga je namenil Roger Schmidt, se je več kot odlično znašel. Postal je eden ključnih igralcev in motor ekipe. V tej sezoni ga je zasenčil zgolj mehiški napadalec Javier Hernandez "Chicharito", medtem ko lahko ob Kamplov bok postavimo še Hakana Calhanogluja in Hakima Bellarabija in Ömerja Topraka. Odlične igre v dresu lekarnarjev mu je v nadaljevanju sezone začasno preprečila poškodba.

Tekma proti svojim nekdanjim soigralcem iz Dormunda je bila usodna za Kampla. Po tekmi so naredili preiskavo njegove leve noge in sprva postavili diagnozo, da gre za poškodbo mečne mišice. Ta se je pozneje izkazala za napačno. Šlo je namreč za zlom mečnice in čaka ga daljši premor. Na nogometne zelenice se po napovedi zdravniške službe letos naj ne bi več vrnil. A slovenski reprezentant, ki se je rodil v nemškem Solingenu, še vedno verjame, da ni odpisan in si je za cilj postavil, da bo v tej sezoni še igral.

"Pozdravljeni, prijatelji. Zahvaljujem se vam za mnoge prečudovite želje. Na žalost je poškodba težja, kot sem pričakoval. Ampak vsi, ki me poznajo, vedo, da sem po naravi borec in da bom storil vse, da se vrnem še močnejši! Moj osebni cilj to sezono je zaigrati še na kakšni tekmi in želim fantom ter klubu pomagati do osvojitve skupnih ciljev. Hvala vsem in se kmalu spet vidimo, vaš Kevin," se je Kampl na svojem Facebookovem profilu zahvalil vsem navijačem za lepe želje in napovedal, da se bo na zelenice vrnil še močnejši.

 

Hallo Freunde ...! Danke für die vielen tollen Nachrichten... Leider hat es mich doch schwerer als gedacht...

Posted by Kevin Kampl on Monday, February 29, 2016

 

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JbmTiMt
01. 03. 2016 16.49
+1
do eura 2016 bo nared
macek_garfield
01. 03. 2016 13.58
-7
vazno, da ima zagotovljeno placo in da ima lepo frizuro
BOZICEKSLO
01. 03. 2016 13.43
+5
Maja zan biti ze nazaj.