Liga Evropa

Liverpool sredi izjemnega niza dobil slabe novice: Uefa preiskuje Sakhoja zaradi zlorabe dopinga!

Liverpool, 23. 04. 2016 14.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Skupaj z uvrstitvijo v polfinale Lige Evropa nogometaši Liverpoola v zadnjih tednih kar letijo, zdaj pa je udarila novica o težavah branilca Mamadouja Sakhoja, ki se je znašel pod preiskavo Evropske nogometne zveze (Uefa) zaradi zlorabe dopinga.

Francoz (levo) je bil med strelci na zadnji tekmi Lige Evropa, ki jo je Liverpool dobil po izjemnem preobratu proti Dortmundu.
Francoz (levo) je bil med strelci na zadnji tekmi Lige Evropa, ki jo je Liverpool dobil po izjemnem preobratu proti Dortmundu. FOTO: AP

Liverpoolovega branilca Mamadouja Sakhoja pri Evropski nogometni zvezi (Uefa) preiskujejo zaradi domnevnih kršitev v povezavi z uporabo nedovoljenih poživil. Novica je odjeknila v svetovnih medijih, ki so o ekipi Jürgna Kloppa v zadnjih tednih pisali le v superlativih, pred prvo tekmo polfinala Lige Evropa pri Villarrealu pa je Klopp očitno ostal brez standardnega branilca. 26-letni francoski reprezentant sicer ni suspendiran, toda klub ga izločil iz ekipe, tako pa bo ostalo do konca preiskave. Sakho po prestopu iz Paris Saint-Germaina igra tretjo sezono z Liverpoolom in v letošnji sezoni je zbral 34 nastopov v vseh tekmovanjih. Novica vsekakor ni idealna priprava za naslednjo ligaško preizkušnjo pred gostovanjem v Španiji, ko na Anfield k sedmi ekipi Premier League prihaja Newcastle United z nekdanjim trenerjem rdečih Rafaelom Benitezom na čelu.

BBC Radio 5 live je poročal, da je bil Sakhojev vzorec pozitiven po drugi tekmi z Manchester Unitedom v Ligi Evropa na Old Traffordu (1:1). Sakho ima do torka čas, da prispeva B-vzorec, šlo pa naj bi za zlorabo prehranskega dopolnila za izgorevanje maščob, tako imenovanega "fat burnerja".

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Barbarezo
23. 04. 2016 17.05
+4
da si pa tko zaj**** kariero se pa res ne splaca..to pa mors bit butast do konca !
hrvat_Ante
23. 04. 2016 16.22
+4
Ce bo se drugi vzorec pozitiven, mu grozi najmanj pol leta kazni. Max 2 leti. Rip sakho
_doomsday_
23. 04. 2016 15.23
-1
Le kaj na to porečejo pri Borrusiji proti katerim je dosegel enega od odlocilnih golov
Smeljo
23. 04. 2016 15.05
-3
Seprau umtiti bo igrou na evropskem, super!