Liga Evropa

Ruse trese 'mrzlica' pred gostovanjem Uniteda: oče pripravljen plačati podkupnino, da bi sin srečal Ibrahimovića

Manchester, 04. 03. 2017 09.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./STA
Komentarji
2

V osmini finala Lige Evropa se bosta merila Manchester United in Rostov. Prvo tekmo bodo gostili Rusi, navijači pa že nestrpno pričakujejo Zlatana Ibrahimovića in ostale zvezdnike rdečih vragov. Kako daleč so nekateri pripravljeni iti, da bi doživeli nekaj trenutkov slave v soju zvezdnikov, je pokazal primer iz ruskega Rostova.

Tamkajšnji nogometni klub je sporočil, da jim je neznanec ponudil 3.000 dolarjev (2.800 evrov), če bi njegovemu sinu omogočili, da bi pred tekmo Lige Evrope na igrišče stopil kot spremljevalec zvezdnika Zlatana Ibrahimovića. Šved bo v dresu Manchester Uniteda gostoval v osmini finala Lige Evropa, neznan navijač pa je menil, da bi s tem denarjem podkupil vodstvo kluba in s tem omogočil svojemu sinu, da bo, kot je običaj pred tekmami, ko igralci pridejo na igrišče v spremstvu otrok, prišel povsem blizu enemu največjih zvezdnikov na svetu.

Prva tekma med Rostovom in Manchester Unitedom bo v Rusiji na sporedu v četrtek, 9. marca, tudi s prenosom na Kanalu A in VOYO ob 18.50.
"Nekateri res mislijo, da si lahko dovolijo vse. Poklical nas je neznanec in ponudil 170.000 rubljev, če bo lahko njegov sin spremljevalec Ibrahimovića," se je jezil predstavnik kluba Ivan Bodilevski. Dodal je, da v njegovem klubu nikoli niso sprejemali denarja oziroma kakšnih drugačnih podkupnin v zameno za to, da bi izbrali določenega otroka za vlogo spremljevalca nogometašev.

Rostov, kjer igra tudi slovenski reprezentant Miha Mevlja, si je napredovanje v Ligo Evropa priboril s presenetljivo zmago proti Bayernu ob koncu skupinskega dela Lige prvakov, v prvem krogu LE pa je nato s skupnim izidom 5:1 odpihnil praško Sparto.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović FOTO: AP

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TomažNovak
04. 03. 2017 19.15
+1
morda bi pa Ibra pristal na srečanje s Hajrudinom, če bi njegovi starši napolnili kuverto?
rossi66
04. 03. 2017 11.22
+1
He, he..., ruski krivinaši... nič novega.