Liga Evropa

VIDEO: 'Jokal sem ob poškodbi Krohn-Dehlija'

Vigo, 30. 04. 2016 08.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Bolj kot remi v Lvovu si bodo ljubitelji nogometa polfinalno tekmo Lige Evropa med Šahtarjem in Sevillo (2:2) zapomnili po hudi poškodbi danskega nogometaša v dresu Seville Michaela Krohn-Dehlija. Njegov rojak Daniel Wass, sicer nogometaš španske Celte, je iskreno priznal: "Jokal sem ob njegovi poškodbi."

Michael Krohn-Dehli si je na areni Lvov, nesrečnemu prizorišču za slovensko izbrano vrsto, ki je tam izgubila dvoboj dodatnih kvalifikacij za evropsko prvenstvo z Ukrajino, poškodoval levo koleno. Da je šlo za hudo poškodbo, je bilo jasno takoj, saj je Danec po zgolj slabih 13 minutah igre v drugem polčasu - vstopil je kot rezervist - le nemočno tulil od bolečin. Kasnejše analize pod vodstvom zdravnika Daniela Cansina so potrdile domneve, da gre za hujšo poškodbo kolena. "Kron Dehli bo z nogometnih igrišč predvidoma odsoten naslednjih šest do osem mesecev," so sporočili iz seviljskega kluba. Srečo pri okrevanju so Dancu zaželeli tudi pri nekdanjemu klubu Celti. '"Celta pošilja Krohn-Dehliju vso svojo podporo in iskreno sporočilo podpore po hudi poškodbi, ki jo je staknil v četrtek na tekmi Lige Evropa. Klub mu želi čim hitrejše in popolno okrevanje," so zapisali pri prvoligašu iz Viga.

"Jokal sem ob njegovi poškodbi, ki sem jo videl po televiziji. Je moj prijatelj in ko sem ga videl tako trpeti, je bilo težko zame," je hudo poškodbo rojaka pospremil Danec Daniel Wass, ki brani barve Celte, prav nekdanjega Krohn-Dehlijevega kluba.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Novorazodetje
30. 04. 2016 18.23
-1
Kdo gleda in "navija" za žogobrcarje? Nekdo je zapisal, da bolj kot so ljudje primitivni, bolj so zagnani za nogomet in o njem je tudi glavna tema pogovora....
Paradox
30. 04. 2016 14.17
-1
no ja, pogačico mu je vn vrglo. to ni neka res huda poškodba.. med tekmo ragbija v Angliji se je ista poškodba zgodila nekemu igralcu, tip jo je samo parkrat udaril, da je skočila nazaj noter v sklep in igral naprej. Poglejte na Youtubu :)
CastrumFF
30. 04. 2016 10.52
-53
Jaz uzivam,ko se kaksen sportnik kaj polomi. Lepo za gledat.
bla_blac
30. 04. 2016 10.57
+41
vzemi kamero in snemaj, kako zabijaš glavo v zid. Da bomo še mi ostali malo uživali
a-rod
30. 04. 2016 10.58
+21
on pa uziva k presteje do tvojga minimalca v eni urci, kokr ma urno postavko:)
catman
30. 04. 2016 10.41
+12
Opozorilo, da posnetek ni za občutljive, bi lahko včeraj med dnevnikom 24ur komot dali, ko ste predvajali zverinski napad huliganov na osebnega stražarja, "tamo dole".