Liga Evropa

VIDEO: Rožman: Ponosen sem na fante, pokazali so maksimum

Domžale, 14. 07. 2017 12.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š./Ž.L.
Komentarji
1

Domžalski nogometaši so uspešno opravili prvi del naloge v 2. krogu kvalifikacij Lige Evropa. Z zmago v Reykjaviku so si na stežaj odprli vrata v naslednji krog, trener Simon Rožman je pohvalil igralce, ki so iztržili ugoden izid v zahtevnih razmerah na Islandiji.

Domžalčani so se danes zjutraj vrnili iz Islandije, kjer so sinoči z 2:1 premagali Valur, gola sta dosegla Amadej Vetrih in Senijad Ibričić. Rumeni v dosedanjem poteku evropske sezone še ne poznajo poraza,

"Smo zadovoljni, imeli smo manjše težave z logistiko, trening smo opravili ob drugi uri zjutraj po njihovem času. Zato smo imeli malce prilagajanja na razmere, igranje sta poleg umetne trave otežila še hladno vreme in dež, a na tekmi smo bili pravi, ko je bilo treba, zadeli smo dvakrat in to je dobra popotnica za povratno tekmo. Dobro stojimo na igrišču, smo zelo povezani, vloge so razdeljene, smo kvalitetna ekipa, ki ima maksimalno ambicijo. Po Islandiji lahko rečem. da smo opravili veliko delo glede na tamkajšnje specifične pogoje, zato sem ponosen na fante, pokazali so maksimum v zelo pomembnem trenutku za njihove kariere in naš klub," je pred kamero naše televizije dejal strateg Domžal.

''Na povratni tekmi nas čaka težko delo. Bili smo priča trdovratni ekipi, ki igra na dolge in visoke žoge. Vsak dvoboj je bil na meji prekrška. Preživeli smo prvo tekmo, na domači pa si želimo glasne podpore s tribun, ki bi nam pomagala do zastavljenega cilja," je za klubsko spletno stran dejal Rožman, ki se zaveda, da jih čaka tudi zahteven začetek v državnem prvenstvu. ''Potrebno se bo dobro regenerirati in pripraviti na nedeljsko tekmo ter začetek državnega prvenstva. Vse misli so usmerjene v Velenje in obračun z Rudarjem," pravi Rožman, šele nato pride na vrsto povratna tekma v kvalifikacijah Lige Evropa.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.