Liga prvakov

Alarm v Münchnu: Neuer prestal operacijo, tekmi z Realom pa sta pred vrati ...

München, 30. 03. 2017 14.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vratar Bayerna in nemške nogometne reprezentance Manuel Neuer je dva tedna pred prvo tekmo četrtfinala Lige prvakov z madridskim Realom prestal operativni poseg na mečni mišici leve noge. Zaenkrat še ni jasno, če bo lahko trener Carlo Ancelotti na zvezdniškem obračunu, ki ga bomo 12. aprila prenašali na Kanalu A in VOYO, računal na svojega vratarja.

Manuel Neuer v akciji v dresu nemške izbrane vrste.
Manuel Neuer v akciji v dresu nemške izbrane vrste. FOTO: AP
Dan pred tekmo Bayerna in Real Madrida v Münchnu se bosta 11. aprila v Torinu pomerila Juventus in Barcelona. Tudi to tekmo bomo prenašali na Kanalu A in VOYO.

Pri Bayernu imajo pred tekmo z Real Madridom v Ligi prvakov velike težave že s pripravljenostjo brazilskega napadalca Douglasa Coste, a novice o operativnem posegu, ki ga je prestal prvi vratar Manuel Neuer, so dodobra pretresle navijače nemških prvakov. V rdečem taboru so se odločili, da številki ena nemške reprezentance "popravijo" težave z mečno mišico leve noge, ki ga je mučila že lep čas. Za zdaj je jasno, da Neuer ne bo igral na naslednjih dveh ligaških tekmah, potem ko je izpustil že obe reprezentančni preizkušnji z Anglijo in Azerbajdžanom. Bayern je na uradni spletni strani kluba potrdil, da je Neuer operacijo uspešno prestal in Bavarci načrtujejo, da bo nared za veliki nemški derbi z Borussio Dortmund in seveda tudi kasnejši dvoboj z Real Madridom (prenos ob 20.30 na Kanalu A in VOYO). Če seveda ne bo prišlo do kakšnega zapleta med okrevanjem ...

Bolj vprašljiv za dvoboj z belim baletom naj bi bil vseeno Douglas Costa, brazilski krilni napadalec, ki ima že nekaj časa težave s kolenom. Pri rdečih se operaciji zaenkrat izogibajo, v sredo pa je moral zaradi bolečin prekiniti individualni trening. Zdi se, da bo operacija vseeno potrebna, s čimer bi Costa seveda odpadel za obe tekmi z Realom, vprašljiv pa bi bil tudi majski zaključek sezone.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

POVEMRESNICO
31. 03. 2017 17.39
+1
Upam da no Neuer pripravljen. Upam tudi da ne bodo poškodbe krojile ta dvoboj. MIA SAN MIA.
DELTA22
31. 03. 2017 13.20
+0
Vprašanje, če bo Real sploh sprožil kakšen strel na vrata Bayerna?
cripstoned
30. 03. 2017 16.55
-2
krivci zato so perez, franco, kralji in luft iz madrida hahahaha...