Liga prvakov

Bale znova trenira, a Zidane miri: Ni še čas, da razmišljamo o finalu Lige prvakov

Madrid, 16. 05. 2017 21.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Gareth Bale je po poškodbi mišice, ki jo je staknil prejšnji mesec na derbiju z Barcelono, znova začel trenirati. Valižan tako lovi zadnji vlak, da bi morda lahko zaigral v velikem finalu Lige prvakov v rodnem Cardiffu. A trener Zinedine Zidane opozarja, da Bale še ni blizu tega, da bi lahko dobil nekaj minut na kateri iz med preostalih tekem v španski Primeri Division.

Gareth Bale je večji del letošnje sezone izpustil zaradi težav s poškodbami.
Gareth Bale je večji del letošnje sezone izpustil zaradi težav s poškodbami. FOTO: AP
Gareth Bale je znova začel trenirati, potem ko je na zadnjem El Clasicu proti Barceloni staknil poškodbo mišice. Čeprav še ni opravil treninga z moštvom, je to pozitiven znak za galaktike, katere do konca sezone čakajo še tri izjemno pomembne tekme. Real namreč v Španiji lovi prvi naslov po sezoni 2011/12, do konca pa jih čakata še dve tekmi. Beli so trenutno točkovno poravnani z Barcelono, ki je sicer prva zaradi boljšega medsebojnega rezultata, a imajo Madridčani eno odigrano tekmo manj proti Celti iz Viga. Kot je že znano pa se bodo še za bolj prestižno lovoriko potegovali 3. junija, ko bodo v Cardiffu v velikem finalu branili naslov v elitni Ligi prvakov proti Juventusu. In prav to je datum, ki ga lovi Bale. Valižan je že pred sezono dejal, da bi se mu izpolnile otroške sanje, če bi lahko v rodnem mestu osvojil najelitnejše klubsko tekmovanje v Evropi. A zato bo moral čimprej dokončno sanirati poškodbo mišice zaradi katere je z zelenic odsoten že skoraj mesec dni.
Veliki finale Lige prvakov med Juventusom in madridskim Realom si boste lahko 3. junija ogledali v živo na POP TV in VOYO. S studijskim delom in prenosom dogajanja iz Cardiffa začnemo že ob 20.00. Ne zamudite največjega nogometnega spektakla letošnjega leta!

Čeprav bi si ga Zinedine Zidane želel že v moštvu na pomembnih tekmah v Primeri Division proti Celti in Malagi, pa bi mu največ pomenilo, če bi bil Bale nared za veliki finale. A francoski strateg opozarja, da Realova številka 11 še ni povsem pripravljen za igranje nogometa. "Ni še čas, da bi razmišljali o finalu Lige prvakov. Bale je veliko bolj pripravljen, kot je bil. Sedaj je odšel prvič na zelenico, kjer je opravil trening, a ne z ekipo. Veseli smo z napredkom, a za tekmo z Vigo še ne bo pripravljen," je pred morda ključno tekmo v boju za naslov španskega prvaka dejal Zidane. V primeru zmage bi Real v zadnji krog vstopil s tremi točkami prednosti in z miselnostjo, da jim že točka zagotovi dolgo pričakovani naslov prvaka. Poleg Bala, pa je s treningi po poškodbi začel tudi Dani Carvajal, ki je v obrambi tudi nepogrešljiv člen bele zasedbe iz Madrida. 

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CevNorc
17. 05. 2017 12.42
Danes se odloca La liga, nehite se kregat, Messi bo igralec Spanije, Real mogoce danes prvak, Ronaldo pa najbolj iskan na internetu.
gasilec78
17. 05. 2017 12.35
Danes dobimo prvo lovoriko, v nedeljo drugo, 3.junija pa še tretjo. 12.januarja 2018 pa dobi Buffon še Zlato žogo. Grande Juve! Forza Juve!
Kollerik
17. 05. 2017 09.17
-2
a beli duvatorji so spet na naslovnicah.... in to kar naprej... hja kaj čmo, gnar je sveta vladar... :)))
bent2
17. 05. 2017 08.27
+1
Točno tako 24ur, Zidane ima prav, ko pravi, da še ni čas za razmišljanje o finalu LP. Tudi vi se lahko tačas osredotočite na druge novice.
CURVANORD Zanetti
16. 05. 2017 21.22
+11
Ne nek hudi clen ekipi se ni poznalo da je manjkal,
mackon08
16. 05. 2017 22.25
-6
CURVANORD Zanetti
16. 05. 2017 22.46
+2
Malo bolj spremljaj ali pa se pozanimaj kako gre Realu brez njega naravnost odlicno