Liga prvakov

Bo Godin pripravljen za obračun z Bayernom?

Madrid, 22. 04. 2016 19.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener španskega velikana Atletico Madrida Diego Simeone upa, da bo imel v polfinalu Lige prvakov proti Bayernu na voljo tudi Diega Godina. Branilec bo namreč zaradi poškodbe izpustil prvenstveni obračun z Malago.

Diego Godin
Diego Godin FOTO: AP

Nogometaši Atletico Madrida so si z zmago nad Barcelono zagotovili polfinale Lige prvakov, na poti do finala pa morajo premagati še münchenski Bayern. Pot do zmage nad četo Pepa Guardiole ne bo niti malo lahka, za nameček pa Diego Simeone ni povsem prepričan, da bo imel na voljo urugvajskega branilca Diega Godina. Zaradi poškodbe stegenske mišice bo izpustil prvenstveni obračun z Malago.

"Brez Godina na zelenici nimamo avtoritete, a imamo nogometaše, ki opravljajo svoje naloge zelo dobro," je na novinarski konferenci povedal Simeone, ki verjame, da bo za evropski spopad vendarle imel na voljo vse ključne igralce.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CURVANORD Zanetti
23. 04. 2016 15.37
+1
Godin je borec,se bo kar poznalo v obrambi ce ne bo mogel igrati
Offside
23. 04. 2016 12.20
+2
Brez Godina nimajo avtoritete, imajo pa še kup drugih nogometašev, ki lahko nasprotnika v sekundi poškodujejo. Holzerji od prvega do zadnjega. To se najbolje vidi, ko kakšen njihov prestopi v drug klub, pa je takoj najbolj grob in takoj pobere kartone. Simeone goji zelo grobo igro, zaradi česar imajo tudi najboljšo obrambo. Nimajo pa napada. Edini, ki je trenutno sposoben zadeti, je Torres. Od Griezmanna ni nič, Carasco sedi, Koke pa tudi ni pripravljen na 90 min.
apodgraj
24. 04. 2016 10.06
+1
Simeone gradi svojo taktiko igre na ostrini , ki že presega meje dovoljenega . Da ta koncept igre Atletica še obstoja v nogometni igre , se lahko zahvalijo sodnikom , ki v veliki meri to grobrost ne sankcionirajo , celo jo na eno oko podpirajo . Če se bo ta trend nadaljeval , se bo na nogometnih igriščih namesto nogometa igral Ragby. ali pa novodobna igra lomljenje nog in drugih vitalnih delov telesa. Prevladovala so samo sila , moč in brezkompromisna ostrina .