Liga prvakov

Bo Real Jamesa zamenjal za Hazarda?

Madrid, 16. 03. 2016 19.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Otoku so se razširile govorice, da se je zvezdnik Chelsea Eden Hazard že odločil, da po koncu letošnje sezone zapusti Chelsea. Odšel naj bi naravnost na Santiago Bernabeu, kjer razmišljajo, da bi prestop 'poplačali' kar s Jamesom Rodriguezom.

Čeprav je do začetka poletnega prestopnega roka preostalo nekaj mesecev, se velikani evropskega nogometa pospešeno pripravljajo na začetek le tega. Ena izmed tarč evropskih velikanov bo zvezdnik londonskega Chelsea Eden Hazard, ki si ga v svoji zasedbi zelo želi Zinedine Zidane. Britanski mediji so se na to temo že na široko razpisali, trgovanje med madridskim velikanom in bluesom, pa naj bi bilo blizu zaključka.

Eden Hazard (desno) je odločen v nameri, da po koncu tekmovalnega leta zamenja delovno okolje.
Eden Hazard (desno) je odločen v nameri, da po koncu tekmovalnega leta zamenja delovno okolje. FOTO: AP

Nekdanji član Lillea, Belgijec Hazard, naj bi se preselil na Santiago Bernabue, v zameno zanj pa se bo na Stamford Bridge preselil James Rodriguez. Kolumbijec za katerega so odšteli celo premoženje, se v belem dresu ni najbolje znašel, vodilni v klubu sicer še vedno verjamejo, da bo do konca letošnje sezone sezone eksplodiral, a očitno ga ni v dolgoročnih načrtih kluba.

Britanci trdijo, da je Hazard odločen, da po koncu sezone zapusti Chelsea, poleg galaktikov pa naj bi si ga zelo želeli pri Paris Saint Germainu. Trener belega baleta Zidane ga izjemno ceni, zelo si ga želi trenirati, pri galaktikih pa naj bi že razmišljali o 'obdobju po Cristianu Ronaldu'. Po prepričanju stroke Madridčanov naj bi bil Hazard pravo 'nadomestilo' zanj.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

piuski
16. 03. 2016 19.49
če pride,bo to poteza leta za real.
Papapappa
16. 03. 2016 19.47
+5
res je da ma Hazard slabo sezono, sam ga Abramovič pa Conte ne bota prodala
Hachi
16. 03. 2016 20.48
+4
seveda, pride Conte in bo takoj prodal Hazarda za Jamesa. kr neki. Hazard ima pogodbo do 2020. James pa je se vedno muha enodnevnica. Bi se strinjal, da ga prodajo Chelseaju, ne pa kot menjavo za Hazarda. sam ga namerno ne bi prodal. Ce je on prej bojkotiral trenerja in celo sezono, naj se sedaj bojkotira njegov izsiljen prestop.