Liga prvakov

Bodo v poletnem prestopnem roku padali novi rekordi? Mourinho na preži za okrepitvami

Manchester, 26. 03. 2017 16.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Odlične predstave Kyliana Mbappeja v zadnjih mesecih so že sprožile številna namigovanja, ki mladega nogometaša povezujejo z velikimi nogometnimi imeni, zanj naj bi se v poletnem prestopnem roku potegovali tako španski velikani, med resnejšimi kupci pa naj bi bil tudi Manchester United, ki je pripravljen ponuditi rekordno visoko vsoto.

Bo Kylian Mbappe res končal v Manchestru ali pa se bo kmalu preselil k enemu izmed španskih velikanov?
Bo Kylian Mbappe res končal v Manchestru ali pa se bo kmalu preselil k enemu izmed španskih velikanov? FOTO: AP

Zvezdnik monaškega moštva Kylian Mbappe naj bi v prihodnjih mesecih francosko ligaško tekmovanje zamenjal za angleške zelenice ali pa naj bi oblekel klubski dres katerega izmed španskih moštev. Daleč največ naj bi bil za mladega Francoza pripravljeni odšteti v Manchester Unitedu, kjer omenjajo vrtoglavo visoke zneske, ti bi presegli tudi vsoto, ki so jo pred slabim letom namenili prestopu Paula Pogbaja. Da je prestop najstnika, ki se je z Monakom uvrstil v četrtfinale Lige prvakov, zgolj vprašanje časa je pred kratkim potrdil tudi njegov soigralec Fabinho, ki pa svojega moštvenega kolega ne vidi v dresu vragov, temveč v začetni enajsterici enega izmed španskih velikanov. "Vsi vemo, da bo slej kot prej končal v madridskemu Realu, Barceloni ali njima konkurenčnemu klubu. Dokler pa bo še v Monaku ga bomo zagotovo izkoristili," je priznal brazilski branilec, ki je prepričan, da tudi vrtoglavi zneski Uniteda ne bodo preprečili selitve Mbappeja na Iberski polotok, kjer naj bi rekordno ponudbo pripravljal tudi kraljevi Real. 

Strateg vragov Jose Mourinho se že pripravlja na nove okrepitve ob koncu sezone. Pred kratkim je klubski počitek izkoristil za obisk naših južnih sosedov, zaradi česar je sprožil ugibanja, da naj bi se v prihodnjih mesecih vragom pridružili tudi nekateri hrvaški reprezentanti, kar pa je Mourinho glasno zanikal. "Nimam nikakršnih skritih namenov, le izkoristil sem nekaj prostih dni za obisk Zagreba in dobrih prijateljev kot sta Predrag Mijatović ter Davor Šuker. Številni namigujejo, da sem si prišel ogledat predstave nekaterih igralcev, vendar v nogometu to dandanes ni več potrebno. Vse več kot odlično poznam," je po svojem izletu v hrvaško prestolnico priznal Portugalec, ki je, če gre verjeti njegovim besedam, želel le ubežati muhastemu angleškemu vremenu.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

-MARIBOR-
28. 03. 2017 09.23
+2
Trenerjeva naloga je ta, da iz dobrega igralca naredi odličnega ne pa iz odličnega dobrega. Muri pa to vsekakor ni.
TRUMPP
27. 03. 2017 17.48
+5
Muriju lahko pomagajo samo okrepitve z marsa......
TvojPrijatelj
27. 03. 2017 20.54
+4