Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Barcelona z remijem v Torinu dosegla želeni cilj in osvojila končno 1. mesto v skupini D

Torino, 22. 11. 2017 10.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

V derbiju 5. kroga v skupini D elitne lige prvakov sta se na torinski lepotici pomerila stara rivala Juventus in Barcelona. Aktualni italijanski prvak je tokrat nastopil oslabljen brez stebra obrambe Giorgia Chiellinija, trener Barcelone Ernesto Valverde pa se je odločil, da v začetno enajsterico ne bo uvrstil nekoliko iztrošenega Lionela Messija, ki je v igro vstopil v drugem polčasu. Delitev točk (0:0) je glede na potek dogodkov najbolj pravičen izhod dvoboja v Torinu.

Več videovsebin
  • Priložnost Douglasa Coste v 2. minuti
    00:41
    Priložnost Douglasa Coste v 2. minuti
  • Po predložku Rakitića Paulinho stresel vratnico
    00:42
    Po predložku Rakitića Paulinho stresel vratnico
  • Zgrešena priložnost Juana Cuadrada
    00:31
    Zgrešena priložnost Juana Cuadrada
  • Izjemen strel Paula Dybale, še lepše posredovanje Ter-Stegna
    00:44
    Izjemen strel Paula Dybale, še lepše posredovanje Ter-Stegna

Gostujoči strateg Ernesto Valverde je nekoliko presenetil z odločitvijo, da v začetno enajsterico ni uvrstil prve violine svojega moštva Lionela Messija, ki je priložnost za igro dočakal v 56. minuti, ko je zamenjal nerazpoloženega Deulofeuja.. V konici napada katalonskega ponosa pa je od začetnega sodnikovega žvižga ob Suarezu in že omenjenem Deulofeuju za doseganje zadetkov skušal poskrbeti še odlični Brazilec Paulinho.

Na drugi strani se je italijanski strokovnjak Massimiliano Allegri na neprijetno novico o poškodbi leve stegenske mišice enega od stebrov obrambe, izkušenega 33-letnega Giorgia Chiellinija, moral zelo hitro odzvati z uvrstitvijo Danieleja Ruganija na položaj levega branilca. Največjo nevarnost za vrata Barcelone sta podobno kot na prvem medsebojnem dvoboju na Camp Nouu predstavljala Gonzalo Higuain in Paulo Dybala.

V otvoritvi srečanja starih rivalov je Douglas Costa lepo kombiniral z Dybalo in se s približno 10-ih metrov odločil za strel, a je bil Marc-Andre Ter Stegen na pravem mestu. Že v naslednjem napadu je na drugi strani do zaključnega strela prišel Paulinho, toda žoga je zletela prek domačih vrat. V 14. minuti je naravni naslednik argentinskega virtuoza Messija, kot kličejo prvega zvezdnika bianconerov Paula Dybalo hitro stekel v protinapad, podal na desno stran do Cuadrada, ki je poslal oster predložek v osrčje Barcelonine obrambe, a sta bila Pique in Umtiti pravočasno na žogi ter preprečila morebitno večjo nevarnost pred svojimi vrati. štiri minute pozneje si je skorajda usodno napako privoščil osrednji branilec blaugrane Umtiti, ki je pri poskusu podaje Ter-Stegnu to storil zelo nespretno, kar je skušal izkoristiti Douglas Costa, a je bil strel premalo natančen za kaj več kot uspešno obrambo nemškega čuvaja mreže v vrstah Barcelone.

Legendarni vratar stare dame Gianluigi Buffon je v primerjavi s prvo medsebojno tekmo na Camp Nouu v Torinu ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.
Legendarni vratar stare dame Gianluigi Buffon je v primerjavi s prvo medsebojno tekmo na Camp Nouu v Torinu ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. FOTO: AP

Po prekršku v 22. minuti nad gostujočim kapetanom Andresom Iniesto je prosti strel izvedel hrvaški reprezentančni vezist Ivan Rakitić, ki je poslal visok predložek v domači kazenski prostor, kjer se je v precejšnji gneči najbolje znašel Paulinho, a je žogi pot v mrežo preprečila leva vratnica. Do konca prvega dela igre sta najnevarneje zapretila nogometaša Juventusa Juan Cuadrado in tudi tokrat izjemno agilni Paulo Dybala. Prvi je v 37. minuti po prodoru in lepi kombinaciji Douglasa Coste in Higuaina prišel do zaključnega strela z roba kazenskega prostora, a je žoga odletela visoko prek gostujočih vrat. Nekaj trenutkov pred odhodom v slačilnici pa je v značilnem samostojnem prodoru vrata Barcelone skušal ogroziti 24-letni Dybala, toda tudi njegov poskus ni našel cilja.

V drugi polčas je nekoliko bolje, predvsem s stališča večje posesti žoge, vstopila Barcelona, ki si je že v drugi minuti nadaljevanja po prostem strelu Luisa Suareza priigrala lepo priložnost za vodstvo, a je žoga ob Urugvajčevem sicer dobrem poskusu zletela prek vrat. Gostujoči strateg Valverde je uvidel, da prevelikega učinka od Deulofeuja nima, zato je v 56. minuti vstopil kapetan argentinske izbrane vrste Lionel Messi. Na drugi strani pa je Allegri v igro poslal Claudia Marchisija, ki je zamenjal Luisa Cuadrada, in mladega Urugvajca Rodriga Bentancurja, ki je vstopil namesto tokrat premalo aktivnega reprezentanta BIH Miralema Pjanića. Barcelona je s pametno in preudarno igro čakala na napake nasprotnika, ki si je pred polnimi tribunami svojih privržencev želeli zmage, ki bi jim pred zadnjim krogom na stežaj odprla vrata 1. mesta v skupini D. Še najlepšo priložnost v izdihljajih obračuna je zapravil Dybala, ko je s strelom z roba kazenskega prostora že skoraj ukanil Ter Stegna, a je s slednji z odličnim posredovanjem s konicami prstov odbil žogo v kot. 

Španski podprvak je odbil še zadnje poizkuse bianconerov za morebitno zmago in z osvojeno točko že potrdil vodilni položaj v svoji predtekmovalni skupini.  
 
Liga prvakov, skupina D, 5. krog:
Juventus - Barcelona 0:0 (0:0)

Začetni postavi:
Juventus: Buffon, Rugani, Benatia, Barzagli, Sandro, Khedira, Pjanić (od 66. - Bentancur), Cuadrado (od 71. - Marchisio), Costa (od 85. - Matuidi), Dybala, Higuain. Trener: Massimiliano Allegri.

Barcelona: Ter-Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Digne, Rakitić, Busquets, Iniesta (od 82. - Alba), Deulofeu (od 56. - Messi), Suarez, Paulinho. Trener: Ernesto Valverde.

Glavni sodnik: Milorad Mažić. 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (80)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Felipao
23. 11. 2017 20.49
-1
Saj ne morem verjeti kaj berem spodaj... Nekateri ste s tem mučenjem žoge celo zadovoljni? Kar se mene tiče mora v Barci najprej odleteti nesposobni in skorumpirani Bartomeu, takoj za njim pa ta bunkeraški Valverde. Šele nato se bo Barca vrnila na stara pota dominacije. Še to - me prav zanima, kaj boste v nedeljo po derbiju z Valencijo rekli tisti, ki zdaj tako vneto branite Valverdeja.
ehjaehja
23. 11. 2017 15.04
-5
barca je igrala katastrofalno samo valjali pa padali so in hoteli izsilit prekrške
Johnny_J
23. 11. 2017 16.37
+4
Ti še kar piješ? Pa kje točijo alkohol osnovnošolcem?
idiu3krasne
23. 11. 2017 19.05
idiu3krasne
23. 11. 2017 19.07
johnny...ta je pado večkrat na glavo...pač revež
Johnny_J
23. 11. 2017 19.12
Eh pust ga,pač je vesel,ker je real premagal veliki apoel iz nikozije
paulista
23. 11. 2017 11.56
+9
Barcelona je prva v skupini, še nima poraza za razliko od belega baleta, ki se mu reče labodje jezero velikih egotov.
Campeones34
23. 11. 2017 12.39
-3
CURVANORD Zanetti
23. 11. 2017 14.07
Ni res ena se bo se kasneje kaj pa svetovno prvenstvo, pa januarja klubsko svetovno prvenstvo
Trend01
23. 11. 2017 11.24
-5
Včeraj sta izstopala predvsem dva igralca. Na vsaki strani po eden: Higuaín vs. Suárez. Katastrofa od obeh! Igralca tekme pa Benatia na eni in Ter Stegen na drugi strani. Vse ostalo za pozabo. Kljub "taktiki" kako si bodo gentelmansko po točko "razdelili". Ja, ziher.
Kollerik
23. 11. 2017 11.33
+4
Suarez včeraj nič od nič... tudi če bi zadel s tistim izjemnim strelom iz prostega, ki ga je preusmeril nekdo iz italijanskega zida.... bi to ne popravilo kaj dosti njegove porazne statistike, vsega tega valjanja po tleh. In ja... včeraj izjemni Benatia "pokvaril" en kup napadov Barse.
ledr
23. 11. 2017 12.12
+3
No, spet se moram s Trendom enkrat strinjat... Kaj se pa tiče Suareza, pa verjetno sedaj že vsi veste, koliko krat sem že napisal, da je polom od poloma. Zdaj pa mi gre človek s svojim padanjem ob vsakem dotuku in nasplošno katastrofalnih predstavah že pošteno na živce. Skratka Barca v tem trenutku nujno potrebuje ne več enega kot smo posali doslej ampak vsaj tri vrhunske napadalce. Igra teče zelo lepo, obramba se je poštimala, Ter Stegen, ki je bil lani prava katastrofa je v tem trenutku zagotovo najboljši golman v Evropi (ostalih ne poznam...) ampak napad??? To pa je v tem trenutku res prava žalost.
CURVANORD Zanetti
23. 11. 2017 12.26
+1
Icardi trenutno stane le 110 milijonckov, lahko ga kupijo ze pozimi, se ligo prvakov bo lahko igral. Tudi za Arentino za svetovno prvenstvo ne bi bilo slabo da se v pol leta navadita igrati skupaj z Messijem. Bi znali bit zelo nevarni, vem da mnogi podcenjujete italijansko ligo, a Icardi je stroj za gole, pa trenutno je tudi zelo miren. A pri njemu se nikoli ne ve kdaj ga prime nekaj cudnega. Moje skromno mnenje.
SERIOUSLY01
23. 11. 2017 10.57
+9
barcelona gladko , s počitniškim pristopom prva v eni težjih skupin.....real drugi v eni najlažjih skupin...real je rešila samo izredo slaba forma borusije letos, drugače bi bili tretji v skupini....barca z lahkoto prva v laligi, brez naprezanja . real četrti z vsem nasiljem , ki ga kažejo na igrišču in v medijih....ni mi jasno blebetanje realovih navijačev in neke njihove posiljene primerjave...očitno jim še sedaj ni jasno da brez franca in novodobnega fašizma nihče v svetu sploh ne bi vedel za real..dejansko so realovi navijači enota za idiotizem....pride zombi do skupine realovcev, v prvi vrsti stoji trend....zombi ves lačen mrmra: brains...brains...voha realove navijače, voha trenda....in potem odšepa dalje....
dajno
23. 11. 2017 11.49
+1
Kollerik
23. 11. 2017 12.23
+4
Campeones34
23. 11. 2017 13.23
-4
Seriously, ponos in zgled slehernega navijača. Vsak klub si želi takšnega veleumskega navijača. Če bi te primerjal z debiIom, bi debiIa užalil
JaniBani
23. 11. 2017 13.38
-1
sporting in olympiacos sta res težka nasprotnika in favorita za naslov. juve pa je tudi v strašanski formi. vele barca ima pa celo točko več kot real. tu se res vidi superiornost kataloncev. glede žaljenja pa je tako škoda zgubljati besede.
SERIOUSLY01
23. 11. 2017 13.58
+5
minotauer... a se zavedaš , da si s svojim zadnjim stavkom užalil sebe in svoje starše? veš kaj me zanima: a se ti zavedaš, da si tuposlav al je s tabo tko kot s trendom k si domišlja , da je pameten?
idiu3krasne
23. 11. 2017 18.48
bravo...vse si napisal točno tako kot je...+++++++++++++++
KOdOvce
23. 11. 2017 09.37
+1
Ja dajte za vsak utrinek posebej video naredit, da ja pogledamo 19 reklam v enem članku. Prosil bi še po en video za vsako "duplo" podajo, ki je bila na tekmi?
Felipao
23. 11. 2017 08.55
-7
Valverde je dokončno opravil transformarcijo: Barco je v manj kot pol leta spremenil v Athletic Bilbao. Če bi igrali tako obrambno samo na tej tekmi bi to še nekako sprejel, tako pa že celoten oktober igrajo kot Atletico ali Bilbao če hočete. Če se po novem letu ne bo nič spremenilo potem Valverde mora odleteti, kajti brez Cruyffovskega nogometa Barca ni nič - iz več kot samo klub pod Valverdejem postaja samo še en klub več!!!
Johnny_J
23. 11. 2017 09.12
+8
Se nebi ravno strinjal. Saj so imeli posest žoge 64%,so pač igrali,kolikor so morali.
dajno
23. 11. 2017 09.16
+1
Igrali so kolikor so morali. Niso rabili treh pik
Kollerik
23. 11. 2017 09.16
+9
No, no....raje si polglej Barsine rezultate, preden greš dramatizirat. Po odhodu Neymarja je zazijala velika luknja v napadu, ki so jo hoteli zapolniti z Dembelejem, za katerega pa vemo, da je poškodovan že nekja časa. Zato tistega pravega napadalnega trojčka Barsa saj za zdaj nima in temu primerno je Valverde prikrojil taktiko, dal poudarek na obrambo, kar se obnese. Itak pa je Barsina obramba bila vedno problem. Zdaj ni.
modelx
23. 11. 2017 09.49
+4
ni res, da ni nič cruyfovega ostalo. če si gledal včeraj tekmo, so obrambo igrali že globoko na nasprotnikovi polovici, ko so izgubili žogo. imeli so preko 60% posest. in izkazalo se je, ko je niso uspeli do sredine igrišča prestreči in zadržati, potem je juve prišel v kontro in od tu so bile šanse juveta. da pa tak nasprotnik, kot je juve, ne bi imel nič šans, pa folk, kje pa živite. raje poglejte, koliko golov je letos real pokasiral, pa ima kao trdo in svinjsko obrambo.
Felipao
23. 11. 2017 20.47
+1
Veste kaj, načeloma bi se z vašimi pogledi strinjal, vendar: Prvič, na začetku sezone v septembru so nekaj tekem odigrali naravnost odlično, ko Dembele sploh še ni zaigral oziroma je bil rezerva. Nenazadnje so ta isti Juve doma razmontirali s 3-0. Drugič, Denis Suarez je bil v naravnost fenomenalni formi, celo zabil je 4 gole, nato pa ga je bebec Valverde povsem brez razloga posadil na klop. Enako se je zgodilo z Semedom, ki ga je zamenjal z Robertom čeprav se je že lani izkazalo, da pač ni bočni igralec. Drugič, Suareza, ki je v naravnost katastrofalni formi se ne upa posaditi na klop, medtem ko Paco sploh ne dobi priložnosti, čeprav ima mnogo boljši prispevek k igri kot Suarez. Tretjič, kljub obetavnemu začetku se že skoraj dva meseca mučijo na tekmah tudi proti na papirju slabšim tekmecem. Ponavljam, če se do januarja igra ne izboljša mora Valverde dobiti čevelj kot je dolg in širok.
modelx
23. 11. 2017 08.47
+0
razne pametne glave, ki spodaj in zgoraj pljuvajo po barci, naj utihnejo, ker nimajo pojma ali pa so mrzodelneži. že v naprej se je vedelo: 1. med velikimi klubi in še posebej med barco in juvetom velja nepisano pravilo, da če kdo potrebuje točko in to ni na škodo drugega, se mu jo prepusti in barca je dala točko juvetu, čeprav bi ta bolj krvavo potreboval 3 (ni v taki formi, da bi 100% bili sigurni, da bodo odpravili olimpiakos). 2. v laligi jih čaka težka tekma z valencijo in messija je moral spočiti, ker je do sedaj v laligi sam vlekel voz ob relativno slabi (neprepričljivi) formi barce. 3. messiju je bolj pomembno osvojiti LP, kot biti najboljši strelec (sicer je tudi to lahko na koncu, ker menim, da bo real letos hitro izpadel, ko se bo šlo na izločanje, razen če si ne bo zrihtal kakega revčka, ki nu je uspelo priti v 2krog) in bo sprejel počivanje.
CURVANORD Zanetti
23. 11. 2017 08.53
-1
apodgraj
23. 11. 2017 09.08
+2
Si lahko kdo zamilsi ,da bi ekipa Reala igrala proti močnemui nasprotniku in bi Ralaldo moral sedeti na klopi za rezerve . To se se nebi nikoli zgodilo in če bi se , bi prišlo do neizogibnega spor med trenerjem in Ronaldom . Barce delas popolnoma drugače , kot ,dela Real . Torej skrbi v prvi vrsti za osebno statistiko prvega zvezdnika.
Johnny_J
23. 11. 2017 09.10
+4
Tud jz mislim,da si malo pretiraval s pravilom,saj to velja za vse velike klube,to ni dogovor med barco in juvetom. Vsi odigrajo tako,razen real in ronaldo. Oni,predvsem on,bi še svojo mamo prodal za v statistiko vpisan gol.
dajno
23. 11. 2017 09.17
+1
modelx
23. 11. 2017 09.43
+0
ne gre za ustni dogovor, temveč za 'nepisano' pravilo, kako veliki klubi odigrajo v takih situacijah. navsezadnje gre za njihov denar. s tem ohranjajo elitizem, ki vodi do koncentracije elitizma navijačev, s tem polnjenja štadionov, prodaje blaga s klubskimi emblemi (zakaj pa mislite, da se proda toliko in toliko majic igralcev in že skozi to pokrijejo nakup enega igralca?), vstopnic, raznega zasledovanja po družbenih omrežjih,... Al' vam ni jasno, da, če ne morejo doseči zaprtega kroga tekmovanja velikih klubov, pa to dosegajo na način, da obstranske klube v največji meri izločajo v skupinskem delu lp? kolk pa imajo željo se trogat v rusijo sredi zime, ali pa v skandinavijo? anglija, španija, francija, nemčija, občasno belgija in nizozemska, potem pa dost.
Johnny_J
23. 11. 2017 08.13
+7
Kakšen pomen so pri Barceloni dali tej tekmi in Messijevi statistiki,s katero so se novinarji in madridisti tako obremenjevali,je pokazal pokazal pogled na klop,kjer je sedel najboljši nogometaš vseh časov. Medtem pa odpiramvamusta in njegovi somišljeniki ugotavljajo,da je nastopila kriza barce in,da je konec....hahaha,hvala za dobro jutranjo zabavo. Se pa sprašujem,kako bi vaša jokica sprejela sedenje na klopi? Verjetno bi se zjokal in,ko bi mu zidane rekel,da se gre ogrevat,bi ga zavrnil in se jokal naprej.
dajno
23. 11. 2017 08.51
-2
sportko47
23. 11. 2017 09.59
+5
Ronaldo Proti Juvetu ne bi tolk nergal ker bi vedel da bo težko dal kakšen gol, razen iz 11 m , bi se mu pa totalno zmešal če ne bi igral 90 minut proti Ciprčanom al pa kakšnim iz Malte .. npr
white31
22. 11. 2017 23.01
+6
v hagu so vam zaprli kolega!čestitke ha ha
ehjaehja
22. 11. 2017 22.57
-17
ko barca ne zmaga kao pustili so se hahaha še ena patetična predstava ki pa vam ni uspela hihi
dajno
23. 11. 2017 08.51
+4
Patetičen si ti. Kaj bi ta zmaga pomenila barci? Nič.
Johnny_J
23. 11. 2017 09.26
+5
Dovolj alkohola zate. Tip je že dva dni pijan,ker je real premagal apoel
nikajzadodat
22. 11. 2017 22.57
+16
Dr. Iniesta spet vrhunsko.
dajno
23. 11. 2017 08.52
+3
Kollerik
23. 11. 2017 11.16
+6
+++++ in zaslužene stoječe ovacije na štadionu Juveta Dr. Iniesti med njegovim odhodom v slačilnco. Bravo!
ehjaehja
22. 11. 2017 22.56
-17
barca zelo slabo,messi? hahaha ni se ga opazlo tudi po vstopu v igri,zgleda da se tu začne letošnja kriza barce sem pa vedu da prej al slej bo počlo
dajno
23. 11. 2017 08.52
+4
nikajzadodat
23. 11. 2017 16.34
+2
Nikoli se ne ve... Messija podcenjevat je zadnja... lahko pa res spet poci... kaksna petarda... in to v Madridu
Kollerik
22. 11. 2017 22.54
+11
Sicer spremljal samo drugi polcajt... se jim ni kaj dosti ljubilo. Ogromno podaj itd... Messi šele v 53 minuti v igro, kar je zanimiva poteza Valverdeja...Semedo tokrat odličen, fantastična reakcija ter Stegna v zadnjih minutah dodatka na odličen strel Dybalaja...
dark horse
22. 11. 2017 22.50
+21
Navijači barce mirno spremljamo nepomembno tekmo za nas s katero se najbolj ubada pacient zaprtgobc ki mu je Barca nabila hude komplekse da smeti z neumnimi komentarji katerih je sposoben le in samo. NEPRECENLJIVO
Drago Kugler
23. 11. 2017 09.23
+2
+15
Da ti pa italijani namenijo stojece ovacije, moras bit pa dohtar..grande Iniesta...cestitke
apodgraj
23. 11. 2017 09.20
+5
Vsa čast italijanski publiki , da tako prisrčno aplavdirajo tujemu igralci-Inesti . To je znak , kako se cenijo igralce , ki so pravi umetniki nogometnega usnja , ne glede iz katerega kluba ali države prihajajo . Se je to kdaj zgodilo Ronaldu -nasportno , namesto avacij so žvižgi. ( zadnji na teki proti Apoelu)
sportko47
23. 11. 2017 10.02
+5
Točno tko ve se kdo je Iniesta .. da ti pa povsod naglas žvižgajo morš bit pa res kmet in ve se da je to Ronaldo in on je bil to v več klubih ...
jebalvisvoju
22. 11. 2017 22.27
+1
ej 2 velika kluba... pricakujes vrhunsko tekmo... realnost pa taka da zeham in napol spim... totalno brezveze.. Juventus izven forme nemorejo nic... Barcelona se sploh ne trudi karkoli naredit.. sprehajajo se po igriscu... vse bolj verjamem tem nastimanim tekmam in nastimanim rezultatom.. ker to sploh ni gledljivo!!!!!!
+13
Seveda saj barceloni ustreza tocka s katero si zagotovijo prvo mesto v skupini..juve pa ocitno ne more do zmage..barcelona ma v laligi pomembnejso oz tezjo tekmo proti valencii...
jebalvisvoju
22. 11. 2017 22.32
+5
jaja zastopim samo ni da ki je juve slabsi od Valencie... a poglej kako igra Barca .. sploh ne igra
+8
Seveda..sej ne rabi igrati resneje..tudi juve se ni pretegnil..tukaj so oboji zadovoljni z remijem..juve malo manj..proti valencii pa bo slo bolj na noz
Johnny_J
23. 11. 2017 08.28
+4
Jz nevem a si ti včeraj začel gledat fuzbal? Odkar obstaja liga prvakov,se zadnje tekme,ko je že vse odločeno,igrajo z ročno zavoro. Barca je šla po točko,juvetu je pa remi tudi zadostoval,čeprav so imeli skrito agendo,ampak niso dorasli barci.
Johnny_J
23. 11. 2017 08.30
+6
Za v prihodnje,ti svetujem,da takšne tekme staviš na nulo,dobiček zagotovljen
eggnog
22. 11. 2017 21.47
-15
mal smešno je, da proti ita penzičem tko igrajo.... povprečna starost igralcev pri ita klubu in pri katalonskem ? Kolk je razlike :) ? Že sam s pozdravom bi mogla barca enga zabit v prvih dvajsetih minutah :)
ehjaehja
22. 11. 2017 22.08
-18
MesOjediPinGvin
22. 11. 2017 22.40
+14
Kako, če je bil tale nad mano brihten, da bo 3:0 za Juve....
doloke
22. 11. 2017 22.41
+10
Al pa da nobena od ekip ni igrala za res....barceloni itak zadostuje remi za 1.mesto v skupini+ v soboti jo caka tezka tekma z Valencio. Juventus pa tak ni v formi no usaj na koncu so nekaj probaval vendar jim ni slo
ehjaehja
22. 11. 2017 21.38
-19
ah kje barca s tako igro ne bi zabila niti nafti haha,sploh če jim sodniki nebi bli ob strani,ampak nekako smo se že navadli in sprejeli pa naj ubožci igrajo z sodniško pomočjo saj tako in tako jim zadnji 2 leti niti to več ne pomaga hihi
tici65
22. 11. 2017 21.27
+15
Ti administratorček,a ne bi raje brisal umobolne komentarje bolnika "zapiramvam usta".Aja,mogoče si tudi ti navijač makaronarjev