Liga prvakov

Ronaldo hvali 'popolno' tekmo Reala, Simeone mirno napovedal: 'Ime nam je Atletico, nemogoče ne obstaja!'

Madrid, 03. 05. 2017 08.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Kljub izdatni zmagi nad mestnim tekmecem Atleticom na prvi tekmi polfinala Lige prvakov (3:0) je Cristiano Ronaldo, ki je prispeval vse tri gole na Santiago Bernabeuu, previden pred povratnim obračunom na drugi strani mesta. Trener rdeče-belih Diego Simeone še ni vrgel puške v koruzo.

Več videovsebin
  • Vrhunci prvega polčasa prve polfinalne tekme med Realom in Atleticom
    06:47
    Vrhunci prvega polčasa prve polfinalne tekme med Realom in Atleticom
  • Vrhunci drugega polčasa prve polfinalne tekme med Realom in Atleticom
    07:36
    Vrhunci drugega polčasa prve polfinalne tekme med Realom in Atleticom
Vezist madridskega Atletica in španske reprezentance Koke je po prepričljivem porazu dejal, da bo mnenje o sodnikih zadržal zase, potem ko so počasni posnetki pokazali, da je bil Ronaldo v prepovedanem položaju pred zadetkom za 1:0, a so angleški delivci pravice pustili akcijo, ki se je nato zaključila s Portugalčevim golom. Glavni sodnik Martin Atkinson je pokazal tri rumene kartone gostom in enega domačim, dobil ga je Isco, ki je že z rumenim kartonom pod pasom še enkrat grdo podrl prav Kokeja. "Da se bo ob razpoloženem Ronaldu še toliko težje vrniti? Niti slučajno. To je nogomet. Smo pa štiri gole Realu na Calderonu že zabili, četudi je takrat igral Ronaldo," je soigralce hrabril Koke. "Simeone nam je rekel, da če si kdo ne želi igrati v sredo, lahko to brez težav pove ..."

Začnimo z junakom večera, Cristianom Ronaldom, ki je že po desetih minutah z glavo matiral slovenskega reprezentanta v vratih Atletico Madrida, Jana Oblaka, in Real Madridu po neprepričljivem začetku prinesel minimalno prednost. Od tedaj je igral praktično le še beli balet, prevlado pa je Ronaldo kronal še z dvema goloma v drugem polčasu: najprej je z roba kazenskega prostora prek Oblaka (tudi po zaslugi rahlega odboja od Stefana Savića) poslal silovit polvolej, hat-trick pa sklenil po prodoru in podaji Lucasa Vazqueza in mirnim strelom mimo nemočnega škofjeloškega vratarja v 86. minuti. "To je bila popolna tekma naše ekipe, igrali smo fenomenalno dobro," s pohvalami po dvoboju na Santiago Bernabeuu, kjer je navijače po tretjem golu z nasmeškom spet spomnil, naj namesto žvižgov ploskajo, ni skoparil Ronaldo. "Imamo dobro prednost, a ni še konec. Atletico je zelo močen, ni naključno v polfinalu, in moramo ohraniti zbranost do naslednje srede," je nadaljeval v torek neustavljivi Portugalec, ki je postal prvi nogometaš s tremi hat-tricki v izločilnih bojih Lige prvakov, potem ko se je svojega drugega prejšnji mesec veselil v četrtfinalu proti münchenskemu Bayernu. Zdaj je Ronaldo izenačen s starim rivalom Lionelom Messijem, saj je tako kot Argentinec sedemkrat prispeval hat-trick v Ligi prvakov. Po nekaterih podatkih jih je s tremi torkovimi goli v dresu Reala skupno dosegel že 400 v belem dresu, a je glede njegovega gola iz leta 2010 nekaj polemik, zato je uradna številka (za zdaj) še 399. 

Ronaldo je Bernabeu in vesoljni svet opomnil na svojo veličino z novim hat-trickom.
Ronaldo je Bernabeu in vesoljni svet opomnil na svojo veličino z novim hat-trickom. FOTO: AP

"Celotna ekipa si zasluži čestitke, bila je izjemna. Na meni je bilo le, da sem zabil gole. Igrali smo zelo dobro od začetka do konca, goli so bili naravna posledica," je nadaljeval Ronaldo, ki ni pozabil na izvrstno predstavo Oblaka, ko je Atletico na Bernabeuu v prvenstvu nazadnje odnesel točko (1:1). "Zaslužili smo si popolno tekmo proti njim. V La Ligi nam je šlo dobro, toda Oblaku je uspelo veliko obramb, danes pa je šla žoga notri. Zelo sem vesel zaradi golov, ki sem jih zabil, in ker sem dosegel številko 400 za Real Madrid. Proslavljanje po tretjem golu? Želim si le, da mi ne žvižgajo. Vedno skušam dati vse zanje." Realov trener Zinedine Zidane je razloge za zmago našel v "fantastičnem začetku" dvoboja, v katerem je moral vratar Keylor Navas resneje posredovati praktično le enkrat, še takrat Kevin Gameiro v dvoboju iz oči v oči sploh ni streljal, temveč zgolj neuspešno preigraval. Real je v izjemnem položaju, da se uvrsti v tretji evropski finale v štirih letih in kot prvi v zgodovini moderne Lige prvakov ubrani naslov, Zidane pa je bil, razumljivo, zelo zadovoljen s prikazanim. "Odigrali smo izvrstno tekmo. Ni bilo lahko zabiti treh golov nocoj. Odigrali smo fantastičnih 30 minut, imeli veliko priložnosti za drugi gol, a to nam je uspelo v drugem polčasu," je medijem po tekmi povedal upokojeni francoski vezist. "Zato smo lahko zelo zadovoljni s tekmo, tremi goli, še bolj pa, da nismo dobili gola doma, to pa je tako zelo pomembno v parih na dve tekmi. Ne vem, ali je bila to naša najboljša tekma, a predstava je bila izvrstna. Ronaldova forma? Ne vem, ali je razlog le to (da mu redno namenja počitek na tekmah v prvenstvu, op. a.). Cristiano daje gole, glede tega je unikaten. Pomembno je, da je spočit, ve, da mora včasih tudi počivati. Gre tudi za nalaganje utrujenosti iz vseh teh let. To ve, inteligenten je. Naša močna plat je, da vedno poskušamo igrati nogomet, saj imamo zelo dobre igralce. S potrpljenjem pa lahko škodujemo vsaki ekipi. Naš začetek, prvih 30 minut, je bilo fantastičen, intenzivnost, ki smo jo vložili, tehnično smo bili zelo točni. Nato smo šli skozi pet ali deset težkih minut, a v drugem polčasu smo bili zelo učinkoviti, iz redkih priložnosti smo zabili dva gola. Tehnično smo zelo dobro interpretirali tekmo."

Realova prednost v tej sezoni je tudi izjemno talentirana klop z rezervnimi nogometaši, ki takrat, ko dobijo priložnost, beli balet redko pustijo na cedilu. Tokrat je po poškodbi Daniela Carvajala priložnost dobil Nacho Fernandez in spet navdušil, tudi Marco Asensio je kot v četrtfinalu z Bayernom prinesel veliko v napadu, kjer je Lucas Vazquez pomagal pokončati mestne sosede. "Vsi igralci so navdušujoči. Eden gre iz igre, drugi pride notri, gre pa jim izvrstno. Lahko imamo en sistem igre na začetku, nato naredimo spremembe, ekipa pa se še izboljša," je zadovoljen Zidane. "Danes smo začeli z Iscom med linijami in šlo mu je izjemno, pozneje lahko imamo Marca (Asensia) in Lucasa (Vazqueza) za več globine in širine v napadu, prav tako več obrambnega ravnovesja. Izvrstno nam je šlo," je v lovu na prvo evropsko-špansko krono po letu 1958 še povedal Zidane. "Danes smo lahko veseli in uživamo v tem, kar smo storili. A še vedno nas čaka dolga pot v Ligi prvakov in tudi v La Ligi. Ničesar še nismo osvojili in ne verjamem, da bomo poleteli. V soboto nas čaka pomembna tekma v La Ligi pri Granadi in še vedno nas čaka povratni dvoboj. Morali se bomo boriti in tam bomo gotovo trpeli. V nogometu lahkih tekem ni. Vemo, da moramo odigrati še eno perfektno tekmo tam, da bi lahko napredovali iz para." Bitko do zadnjega diha je Realu po visokem torkovem porazu napovedal tudi Atleticov trener Diego Simeone, ki je prepričan, da lahko na zadnji evropski tekmi na domačem stadionu Vicente Calderon, preden se rdeče-beli preselijo na nov naslov, Atleticu "uspe nemogoče".

Praktično edina priložnost Atletica: po podaji Kokeja v prostor je Gameiro pobegnil obrambi Reala, a ga je še pred strelom ustavil Navas.
Praktično edina priložnost Atletica: po podaji Kokeja v prostor je Gameiro pobegnil obrambi Reala, a ga je še pred strelom ustavil Navas. FOTO: AP

"Nogomet je prekrasen in nepričakovane reči se včasih zgodijo. Še vedno mislim, da imamo možnosti. Moramo si opomoči in odigrati našo tekmo v soboto, na to moramo zdaj pozabiti," je na Bernabeuu povedal Simeone, ki mora z varovanci zbirati točke tudi v La Ligi, kjer Oblaka in soigralce lovi četrta Sevilla. "Zelo zelo težko bo, a v nogometu so te reči. Do zadnje kaplje možnosti se bomo borili za to, brez dvoma," napoveduje Simeone. "Prvi polčas je bil zelo netočen od obeh moštev, vedno je obstajal občutek nevarnosti, a ni nam uspelo napredovati v akcijah, ki smo jih izpeljali. Našli so gol, nato pa smo imeli priložnost prek Gameiroja, ki mu je Navas zelo lepo ubranil. V drugem polčasu smo imeli žogo, a nismo prihajali do priložnosti, na večjem prostoru pa so jasno nevarni in storili so nam veliko škode s tem, da so izkoristili priložnosti, ki so se jim ponudile. Danes so bili boljše moštvo, predvsem v tem, kako so izkoristili priložnosti. Zato jim moram čestitati. Zdaj gremo spat, počivat in razmišljat o pomembni sobotni tekmi. Nato bomo šli izkoristit priložnost, ki jo imamo, ne glede na to, kako majhna je. Počutim se sproščeno, bolj kot karkoli drugega, bolj kot kadarkoli. Poskusili bomo storiti nekaj nemogočega, ime nam je Atletico Madrid, nemogoče ne obstaja."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (130)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
03. 05. 2017 22.58
Čolu zal ne bo uspelo s to zasedbo osvojiti Lige prvakov ... Real in Juve sta premocna ...
Dany75
03. 05. 2017 20.09
+3
V ponedeljek sem napisal da bo Real tekmo gladko dobil in da bo zabil tri gole,pa ste se smejali .. tocno tako kot sem napovedal so igrali Atleti ...in ce mislijo da bodo doma zmleli Real,in ne prejeli gola so pa res MEGA optimisti !
Pop92
03. 05. 2017 20.15
Se popolnoma strinjam. Atleti z tako igro nimajo kaj iskati...
Kollerik
03. 05. 2017 18.33
Ha, ha... Simeone je zadnjič videl več kot fantastično Barco proti PSG-ju, pa sedaj nekaj fantazira, aaaahahaha :)))
zk12
03. 05. 2017 15.33
+6
samo neki kaj maste vi od tega da real pa barcelono pa ronalda pa messija žalte a mislte da se onedva sikirata pa še neki nevem kaj hočte doseč če se kregate da je messi najbolši pa ronaldo najbolši za usaga človeka je eden igravc najbolši zame je messi pa zato ne žalm ne reala ne ronalda pa se neki vas prosm nehite z temi vzdevki k ste prov ze smesni k eni otroci pa raj uživejte v tako lepi igri kot je nogomet ce se ze pr usemu drugmu skregamo
rolica
03. 05. 2017 15.48
+1
To počno samo nizko ni ljudje,ki si na tak način pumpajo svoj podli ego
alien8potnik
03. 05. 2017 14.51
+0
kolerči, ja, švercamo se. atm je igral atomsko, real sploh čez sredino ni mogu. real je samo 1 krat ustrelil proti vratom (no, čudež je, da so iz tega trije goli ratali). ne, ne, atm je bil superioren. ta real pa tako zanič, da brez sodnikov ni niti k od kluba. sramota. franco in perez sta strica iz ozadja. ta beli sekret je res poden od podna ;)
Kollerik
03. 05. 2017 15.07
+0
točno sine, točno... vidim, da z zadnjim sestavkom končno pluješ v pravo smer...še je upanja zate...
alien8potnik
03. 05. 2017 15.10
+1
saj. skromno se učim izrazja od vas, kataloncev ;)
jas_Robot
03. 05. 2017 15.36
+1
Kokerika ne ves kdaj moras biti tiho. Glede na to kaj si govoril dva dni mazaj se vceraj in danes sploh nebi smel oglasiti.ampak ocitno ne zmores kaj takega.pove koliko si zrel.. Lp :-)
Kollerik
03. 05. 2017 18.24
+1
oh lejte, potolči me hočejo, tako kot so Messija... do krvi..... :))
borut30
03. 05. 2017 14.47
+0
Včerajšnja tekma je *neprecenljiva* za navijače Reala in seveda *neprecenljiva* za navijače barce. Beli balet je dokazal, pokazal..kako se igra nogomet, navijači barce pa zopet pokazali, kako nevoščljivo primitivni so.......Večina se je poskrila, tistih nekaj osebkov pa brezglavo deli *pamet* celega sveta, ki obstaja samo v njihovih...z vakumom prepojenih glavah.
alien8potnik
03. 05. 2017 14.48
-2
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
zk12
03. 05. 2017 15.57
+3
ti pa si s tem komentarjem dokazov da si isti
alien8potnik
03. 05. 2017 14.34
+5
še enkrat posredujem, kar nam je spodaj predočil zanetti (DOBRO PREBERITE TE PODATKE): "Čeprav je pred desetimi dnevi Messi popravil svoj rekordni izkupiček na el clasicu, pa se je treba strinjati, da so v evropskem nogometu najbolj pomembne zaključne tekme lige prvakov. Predvsem četrtfinale, polfinale in veliki finale. In ko pod drobnogled vzamemo te tekme, pridemo bo brutalnih zaključkov. Ne samo osem golov na zadnjih treh tekmah (dveh četrtfinalnih in eni polfinalni) in ne samo najbolj sveži torkov hat-trick ... Cristiano Ronaldo se je skupno podpisal že pod 35 zadetkov na četrtfinalnih, polfinalnih in finalnih tekmah. Da, prav ste prebrali, 35. In če si ne znate predstavljati, koliko je to ... Lionel Messi je na takih tekmah dosegel 16 zadetkov. Da, prav ste prebrali, 16. Precej manj, noro manj, več kot pol manj, Še več, Ronaldo je 13 golov dosegel zgolj v polfinalu in je že s tem izkupičkom precej bolj primerljiv z Messijevim celotnim izkupičkom v celotnih zaključnih bojih. Pa si zdaj mislite, kar si hočete." no, razumete zdaj RAZLIKO? predvsem razne kolerike in podobni posebneži?
zk12
03. 05. 2017 15.56
+1
samo neki messi je bil poskodvan tut kdaj pa kasnej je zacel igrt kt ronaldo v ligi prvakov plus messi v zadnih letih vecinoma sodeluje kot vezist
Ka pa mislis
03. 05. 2017 14.28
+3
Če komu privoščim poleg reala naslov je to atm. pac eni morjo izpadit. Skoda Tudi bufonu zelim da dvigne pokal, a seveda ne proti realu v finalu :)
alien8potnik
03. 05. 2017 14.35
-2
no, atm-ju jaz ne privoščim, ker so precej groba ekipa, predvsem simeone pa mi je antipatičen, juvetu pa ja (a ne proti realu) :)
CestniKolesar370Wattov
03. 05. 2017 14.15
+4
Kaj naj rečem... Popolna dominanca Reala. Atletico je zgledal slabše kot Deportivo v La Ligi 1 teden nazaj. Deportivo je imel 7 strelov v okvir vrat, Atletico 1. Deportivo posest žoge (ker vem, da ta del statistike močno zanima Barcelonarje) 47%, Atletico 39%. Zadeva zaključena, Real je prva ekipa uvrščena v finale.
brezcasni
03. 05. 2017 14.04
+14
včeraj sem prišel z Barcelone in obiskal sem stadion Barce ter se pogovarjal z nekaj domačini ki sicer nenormalno podrejajo vse domači enajsterici a niti približno se ne obmetavajo z Realovci na tako primitiven način kot večina tu ,ki je 1400km oddaljena od dogajanj na zelenicah Barcelone ali Madrida......žalostno za tak primitivize
alien8potnik
03. 05. 2017 14.35
-2
BPower
03. 05. 2017 14.42
+0
velja tudi zate alien... Ti se tukaj najbolj ukvarjaš z drugimi klubi (Barça, Bayern itd.)
alien8potnik
03. 05. 2017 14.49
-1
ne. samo, ko komentiram vaše bedne provokacije. sicer mi gladko dol visite. zanima me real madrid.
Kollerik
03. 05. 2017 14.58
+3
rolica
03. 05. 2017 15.10
+1
Dragan Savic
03. 05. 2017 14.02
+2
Brez veze da se kregate k itak nikamor navte pršli za mene je recmo messi za dva razreda boljši od ronalda tko pač je u nedeljo smo pa vidl kdo je boljši k sta mela face to face saj tko nej bi blo za messija vem da je igrv ronalda pa nism nikjer vidu
Prodanekure
03. 05. 2017 14.06
+2
ga boš vidu k bo dvignil pokal španskega prvenstva ter pa ko bo real kot prva ekipa osvojila ligo prvakov 2x zapored. in takrat dobro glej
notrajnc05
03. 05. 2017 14.11
+5
Tekma Real - barca je bla za katalonce po katastrofalni sezoni żivljenskega pomena, ce so se hoteli vsaj približati Realu. Medtem ko je bla ta tekma za Real nujno zlo, in so šli v tekmo s 50%, rezultat je na koncu dal jasno opozorilo, da morajo tudi proti slabšim ekipam igrati 100% če żelijo poleg pokala v LP dvigniti tudi pokal v PD...
alien8potnik
03. 05. 2017 14.31
-1
Kollerik
03. 05. 2017 14.57
+3
Savič, +++++, ko Messi stopi v akcijo, Ronalda ni nikjer več... kar smo spet nazorno videli par dni nazaj....
User1285812
03. 05. 2017 13.58
+3
To ni nič. Lessi je včeraj na xboxu na rookie mode zabil štiri gole. Na žalost je kasneje zopet izpadel v osmini finala ...
rolica
03. 05. 2017 13.59
+6
Tak način razmišljanja ima lahko samo zafrustriran otrok
CURVANORD Zanetti
03. 05. 2017 13.21
+5
KOPIRAM CLANEK IZ ENEGA DRUGEGA PORTALA, ker ne vem natancno in ne vodim njuno statistiko a nekako ko vsi pravite da je Ronaldo zgolj igralec za male tekme ni ravno temu tako in avtor clanka je naredil tudi primerjavo z Messijem, pac ce koa zanima naj si prebere spodaj tekst. Ko gre za Portugalca in njegovega velikega osebnega rivala Lionela Messija, se je vedno govorilo o vseh mogočih primerjavah. Zadetki, taki in drugačni zadetki, na takih in drugačnih tekmah, ob takem in drugačnem rezultatu. Posebej glasni so znali biti oboževalci Argentinca, ki pa ob zelo posebnem podatku morajo utihniti. Čeprav je pred desetimi dnevi Messi popravil svoj rekordni izkupiček na el clasicu, pa se je treba strinjati, da so v evropskem nogometu najbolj pomembne zaključne tekme lige prvakov. Predvsem četrtfinale, polfinale in veliki finale. In ko pod drobnogled vzamemo te tekme, pridemo bo brutalnih zaključkov. Ne samo osem golov na zadnjih treh tekmah (dveh četrtfinalnih in eni polfinalni) in ne samo najbolj sveži torkov hat-trick ... Cristiano Ronaldo se je skupno podpisal že pod 35 zadetkov na četrtfinalnih, polfinalnih in finalnih tekmah. Da, prav ste prebrali, 35. In če si ne znate predstavljati, koliko je to ... Lionel Messi je na takih tekmah dosegel 16 zadetkov. Da, prav ste prebrali, 16. Precej manj, noro manj, več kot pol manj, Še več, Ronaldo je 13 golov dosegel zgolj v polfinalu in je že s tem izkupičkom precej bolj primerljiv z Messijevim celotnim izkupičkom v celotnih zaključnih bojih. Pa si zdaj mislite, kar si hočete.
User1285812
03. 05. 2017 13.52
+2
Za uefalonarje šteje samo nepomembni el clasico. Pusti otrokom veselje.
brezcasni
03. 05. 2017 13.58
+3
dobr raztolmačeno in najbrž bo kar držalo
Ka pa mislis
03. 05. 2017 14.26
+3
kurcvasgleda01
03. 05. 2017 14.30
+1
mesi ima skupaj pretečenih 10 km...Ronaldo 1500 km...zamislite se malo
CURVANORD Zanetti
03. 05. 2017 14.40
+2
to nisem objavil da bi sedaj nekateri pljuvali po Messiju, tak da prosim ni potrebe izlivati zolca, sem zgolj navedel dejstva ki jih je objavil en novinar, da ni temu tako kot nekateri zalijo Ronalda, da zabija zgolj v skupinskem delu itd
MesOjediPinGvin
03. 05. 2017 17.59
+1
Ronaldo ima 1500m pretečenih, ostalo je kampiranje v 16 metrskem prostoru nasprotnikovega moštva. VSE žoge letijo izključno nanj. Sicer pa ob včerajšnji obrambi Atletica sploh nisem pričakoval nič manj kot tri gole.
Tanchi01
03. 05. 2017 13.11
+9
Zakaj je sploh potrebno zgubljati energijo in udarjati po REALU. Zasluženo so zmagali.ISKRENE ČESTITKE
MesOjediPinGvin
03. 05. 2017 18.00
+1
To sigurno. Atletico je igral mehko, z veliko napakami pri podajah in luknjasto obrambo. Lahko bi bilo tudi več kot 3:0 za Real.
šmajser1
03. 05. 2017 12.46
+12
Skoda mi je atletica..spet im verjetno ne bo ratalo, pa spet proti realu! Ceprav se verjamem in upsm na cudez, sem realen! Gremo Atletico!
MesOjediPinGvin
03. 05. 2017 18.02
+1
Pomoje je Atletico že kar nekaj let ekipa, ki v LP dosega najmanj zadetkov. S tako neučinkovito igro ne morejo biti prvaki. Nažalost. Jim pa privoščim predvsem zaradi Jana Oblaka.
LocoBlanco
03. 05. 2017 12.36
+22
Tisti dan, ko se bosta CR in Messi upokojila bo nogomet izgubil 2 velika igralca in navijači bomo pogrešali njun talent! CR je mašina z neverjetno zmagovalno mentaliteto, ki nikoli ne obupa na drugi strani pa imamo Messija, ki je nadnaravni talent za nogomet! Dejstvo je, da CR in Messi 'delata' drug drugega boljšega. Ko je CR dosegel 100.gol v CL se je Messi izkazal na EC-u in ko je CR z svojimi goli ter ekipo pripeljal RM do polfinala CL je Messi sam pripeljal ekipo do finala pokala, kjer verjamem, da ga bo tudi osvojil! Skratka, če ne bi bilo CR-a ne bi bilo Messija in obratno! Oba sta fenomena modernega nogometa, ki podirata vse rekorde in zato sam osebno uživam ob igri obeh! Ne razumem, pa ljudi, ki kritizirajo CR-a oz. Messi-a namesto, da uživata ob igri obeh! Hvala za CR-a, ki je včeraj spet dokazal da je kralj tega tekmovanja! Čestitke tudi celotni ekipi, ki se niso ustrašili AltM. ki je prišel na SB po rezultat 0:0! Glavni krivec za včerajšnji debakel AtlM. je pa po mojem mnenju Simeone. Da si v klubu že toliko let in ne pripraviš ekipe da, da gol v tej fazi tekmovanja je pa katastrofa! Imajo še 2. tekmo ampak dejstvo je, da bo RM ob takšni igri, kot včeraj spet dosegel 3. gole! Težja je bila tekma RM-a z Valencio, kot pa ta včeraj. Lepo za nas, slabo za AtlM. ...#iHALA MADRID!!!
sodelujem
03. 05. 2017 13.22
+2
Ja, ko sodnik igra zate, si lahko marsikaj privoščiš.!
alien8potnik
03. 05. 2017 14.39
+1
sodelujem, ne bodi patetičen, prosim. menda ne boš rekel, da ni bil real za najmanj dva razreda boljši včeraj?
laycan
03. 05. 2017 12.36
+4
No izvedenci povejte kaj je včeraj bilo realu podarjeno.pa ne bluzite u nekim ofsajdom ker ne veste kdaj sploh je ofsajd
Optimisty
03. 05. 2017 13.09
-2
prvi gol cisti ofsajd malo si preberi pravila...drugace pa zasluzena zmaga..aja isco fix rdecga sreca kokr pr casemiru 2x!!!
Campeones34
03. 05. 2017 13.19
+1
Tebi se ze kisa, zate je vsak prekrsek za rumen karton
sodelujem
03. 05. 2017 13.22
+0
Ka pa mislis
03. 05. 2017 14.29
+0
Ronaldo ni splohvplival na un offside, ker je zoga letela 3-4m pred proti ramosu. Lahko bi dvignil, tudi ce ni, ni narobe. Potem ko so zogo odbili in se enkrat s polvoleja ronaldu padla na glavo pa je bil 2m izven offajda.
bema1201
03. 05. 2017 12.35
+13
Včerajšnja igra Atletica je za pozabo, zelo so me razočarali, tako napadalci kot obramba.
laycan
03. 05. 2017 12.33
+1
Tekma cista kot solza.tisti jozeki pa rolice.pozrite se.tam nekaj jokate ka smo otroci.svoke komentarje berte.
Kollerik
03. 05. 2017 12.35
+2
layci, lepo se švercate naprej... toda, vsega je enkrat konc... :)))
laycan
03. 05. 2017 12.37
+0
alien8potnik
03. 05. 2017 14.42
+0
kolerči, ja, švercamo se. atm je igral atomsko, real sploh čez sredino ni mogu. real je samo 1 krat ustrelil proti vratom (no, čudež je, da so iz tega trije goli ratali). ne, ne, atm je bil superioren. ta real pa tako zanič, da brez sodnikov ni niti k od kluba. sramota. franco in perez sta strica iz ozadja. ta beli sekret je res poden od podna ;)
JanezBos.
03. 05. 2017 12.32
+8
Še enkrat za vse,ki ne veste kaj je ofsajd. Tu je pravilo,ki velja za včerajšnjo situacijo Ronalda ob prvi podaji,kjer ni bil niti blizu žogi in tudi ni nič vplival na igro...to je iz pravil : Igralec je lahko v prepovedanem položaju poljubno dolgo, vendar se v tem času ne sme dotakniti žoge in ne sme biti aktivno vpleten v igro. PA DA ENKRAT ZASTOPITE KAJ JE OFSAJD!! :) Saj vem,da bo tudi to za nekatere prteveč zakomplicirano..
FootballMaster
03. 05. 2017 12.35
+2
JanezBos.
03. 05. 2017 21.06