Liga prvakov

VIDEO: Götze takoj po vrnitvi spet poškodovan, proti Juventusu ga (najverjetneje) ne bo

München, 14. 03. 2016 07.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaš Bayerna Mario Götze ni imel srečne roke po dolgi prekinitvi igranja zaradi poškodbe. In to dobesedno, na prvem dvoboju po petih mesecih, ki ga je začel v prvi enajsterici, si je poškodoval komolec. Nemec bo bržkone izpustil sredino povratno tekmo osmine finala LP proti Juventusu.

Mario Götze
Mario Götze FOTO: Reuters
Strelec odločilnega zadetka Nemčije na svetovnem prvenstvu leta 2014 Mario Götze, se je poškodoval že v uvodnih minutah sobotne tekme Bundeslige med Bayernom in Werderjem, ki so jo Bavarci dobili s 5:0. Trener Pep Guardiola ga je zamenjal v 54. minuti, Götze pa je pozneje razkril, da je skoraj celotno tekmo igral z bolečim komolcem. Udarec je staknil ob prvi akciji za gol na tekmi, ko je v polno zadel Thiago Alcantara. "Bilo je zelo čudno. Nenadoma sem začutil bolečino, potem pa je začel komolec zatekati," je dejal napadalec Bayerna in dodal, da kljub bolečinam upa na nastop v sredo, ko se bo Bayern pomeril z Juventusom v povratni tekmi osmine finala lige prvakov.
Bayern bo v sredo na Allianz Areni, od 20.35 tudi s prenosom na Kanalu A in VOYO, branil remi (2:2) s prve tekme osmine finala LP v Torinu proti Juventusu.

"Upam, da ni nič resnejšega. Vesel sem, da sem se vrnil po tako dolgi odsotnosti, moja poškodba je bila zelo resna. Nisem še v pravem ritmu, še vedno pa upam, da lahko že igram tudi na velikih tekmah," je še dejal Götze. Nemški mediji pa medtem pišejo, da je Götze navkljub močni želji bržkone izgubljen za tekmo s Torinčani.

Sobotna tekma je bila prva, ki jo je začel v prvi postavi od oktobra lani, saj je bil dolgo odsoten zaradi poškodbe prepone, ki jo je staknil na reprezentančni tekmi.

Izidi 26. kroga Bundeslige:
Bayern München ‒ Werder Bremen 5:0 (2:0)
Thiago 9., 90., Müller 31., 66., Lewandowski 86.
Hertha Berlin ‒ Schalke 2:0
Borussia Mönchengladbach ‒ Eintracht Frankfurt 3:0
Darmstadt ‒ Augsburg 2:2
Hannover 96 ‒ FC Köln 0:2
Hoffenheim ‒ Wolfsburg 1:0
Ingolstadt ‒ VfB Stuttgart 3:3

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BayernGomez
14. 03. 2016 15.54
+1
Tako ali tako bi začel na klopi. Sicer pa upam da bo že po tekmi z Juventusom lahko igral.