Liga prvakov

Juanfran pred dvobojem v Münchnu: Odločale bodo malenkosti!

München, 03. 05. 2016 10.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Atletico Madrida so povsem neobremenjeni pripotovali v München, kjer si bodo skušali zagotoviti finale Lige prvakov. Juanfran je prepričan, da bodo o potniku v Milano odločale malenkosti.

Se bo Atletico Madrid in z njim Jan Oblak, uvrstil v veliki finale Lige prvakov? Odgovor bo znano po devetdesetih minutah dvoboja na Allianz Areni, kjer bo skušal münchenski Bayern izničiti zaostanek z 1:0 in si zagotoviti veliki finale. Moštvi imata torej enako željo, vprašanje pa je, kdo je na predzadnji korak na poti do naslova evropskega klubskega zmagovalca bolje pripravljen. "Mali korak nam manjka do uvrstitve, o kateri vsi sanjamo," je za uradno spletno stran kluba dejal Juan Francisco Torres, bolj znan kot Juanfran.

Juanfran
Juanfran FOTO: AP

"Prepričan sem, da bomo odigrali izjemno, da se bomo izjemnemu tekmecu zoperstavili s fantastično taktiko," je nadaljeval španski nogometaš Atletico Madrida in dodal: "Menim, da smo na prvem dvoboju odigrali zelo spodbuden prvi polčas in bili skromni v nadaljevanju. Smo zasedba, ki se zelo dobro brani. Vsi napadamo in se vsi branimo. Prepričan sem, da če v Münchnu dobro začnemo dvoboj, bomo prišli do želenega cilja! Če želimo igrati s tako izjemnim tekmecem, kot je Bayern, moramo biti maksimalno osredotočeni na svoje naloge od začetka do konca. Vemo, da odločajo malenkosti, in mi smo na malenkosti kot moštvo zelo pozorni."

Kljub temu pot do zmage ne bo preprosta, četudi bo četa Diega Simeoneja izvrstno pripravljena na tekmeca. "Branili se bomo dobro, verjamem, da tudi napadali. Prepričan sem, da se bo zgodilo, to, kar si želimo," je zaključil Juanfran, ki se je minuli konec tedna v Primeri Division skupaj s soigralci veselil zmage nad Rayom Vallecanom (1:0).

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Night5talker
03. 05. 2016 18.08
Jaz sem pa vedno mislil, da odloča kdo da več oz. dobi manj golov.