Liga prvakov

Jugović: Juventus ni brez možnosti!

Beograd, 16. 03. 2016 15.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarni član torinskega Juventusa Vladimir Jugović verjame, da ima torinski velikan, kljub neodločenem izidu na prvem obračunu osmine finala z Bayernom (2:2), možnost za napredovanje v naslednji krog tekmovanja.

Na Allianz Areni je vse pripravljeno za spopad velikanov. Domači Bayern razmišlja samo o zanesljivi zmagi, za nameček jim gre 'na roko' tudi neigranje treh pomembnih članov Juventusa (Paulo Dybala, Claudio Marchisio in Giorgio Chiellini), a to še ni garancija za napredovanje. Potrebno bo zabiti gol, morda dva, če ne tri. Tega se četa Pepa Guardiole še kako zaveda, nekdanji zvezdnik stare dame Vladimir Jugović pa pričakuje razburljiv triler na münchenski zelenici.

Juve po prepričanju Vladimirja Jugovića, na Allianz Areni, ni brez možnosti za napredovanje.
Juve po prepričanju Vladimirja Jugovića, na Allianz Areni, ni brez možnosti za napredovanje. FOTO: AP

"Z vsem srcem bom z Juventusom. Verjemite, da če bo Bayern deloval, kot kaznovana odprava, je mogoče prav vse. Juve je še vedno Juve, zato jih težko kdo odpiše! Če bi ostalo 2:0 bi govorili o formalnem obračunu, tako pa spet verjamem, da nas čaka pravi spektakel," je v pogovoru za srbski Blic dejal Jugović, ki je leta 1996 pomagal torinskemu velikanu do zadnjega naslova evropskih klubskih zmagovalcev.

Recept za čudež obstaja?
"Definitivno ga ni v dirjanju in poigravanju z nogometaši Bayerna. Tu so Bavarci neprekosljivi. Bayern mora igrati, Juventus pa mora staviti na moč, prekinitve, čvrstost na terenu. Morda dočakajo, kakšno napako branilcev, saj ne bo Jeroma Boatenga in Holgerja Badstuberja. In še to – Juve v Serie A že 10 dvobojev ni prejel gola," se je možnosti italijanskega predstavnika med elito dotaknil Jugović in dodal, da je Mario Mandžukić vselej velika neznanka: "Ne vem, kako bo Juventus zakrpal praznino ob odsotnosti Paula Dybale. Ta fant je izjemen. Zabija gole, podaja, najde rešitev za moštvo. Opazil sem ga že v Palermu. Njegov prestop je bila zelo pogumna poteza! Škoda zanj."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iniesta
16. 03. 2016 17.58
+2
Pepov bajern lahko izpade v kolikor bodo podcenjevali juve ...
BayernGomez
16. 03. 2016 18.48
+0
grozjak
16. 03. 2016 15.44
-1
švabom sploh ni treba gola dati, pa grejo že naprej..............
grozjak
16. 03. 2016 15.44
-1