Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Juve zlahka zadržal prednost s prve tekme za uvrstitev v polfinale, Buffon ostaja zaklet za Messija

Barcelona, 19. 04. 2017 22.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nogometaši Juventusa so se uvrstili v polfinale Lige prvakov, potem ko so na povratni tekmi z Barcelono remizirali (0:0) in zadržali prednost s prve tekme, ki so jo v Torinu dobili s 3:0. Gianluigi Buffon še naprej ostaja zaklet za zvezdnika Barce Lionela Messija, ki kljub številnim priložnostim na povratni tekmi še vedno v celotni karieri ni uspel premagati izkušenega italijanskega vratarja.

Juve je z remijem končal tudi izjemno dolg zmagoviti niz Barcelone na domačem Camp Nouu (v Ligi prvakov) , ki je trajal kar 15 tekem. Zadnji, ki mu je v Ligi prvakov uspelo iztržiti remi na Camp Nouu, je bil Atletico Madrid.

Trener Kataloncev Luis Enrique je sicer malce premešal začetno postavo Barcelone. Izvisela sta Mascherano in Jeremy Mathieu, ki ga Enrique ni poklical niti v ekipo. Namesto omenjenih branilcev sta priložnost za igro dobila Jordi Alba in in Sergio Busquets, ki se je vrnil po prestani kazni. V četrti minuti se je v lepi priložnosti znašel gostujoči napadalec Gonzalo Higuain, ki ga je z lepo podajo zaposlil Miralem Pjanić, a je Argentinec povsem zgrešil žogo, tako da je ostalo brez nevarnosti za katalonska vrata. Visok ritem se je na začetku tekme nadaljeval, glavni sodnik iz Nizozemske Björn Kuipers pa je dopuščal čvrsto, moško igro. Barcelona je prevladovala v uvodnih desetih minutah, a do pravega strela na vrata Stare dame ni prišla. Prvi nevaren strel proti vratom nasprotnika pa je uspel Juventusu. Iz protinapada je v 13. minuti z roba kazenskega strela poskusil Higuain, a z močnim strelom meril za dober meter prek Barceloninih vrat. Na drugi strani je tudi blaugrana prvič nevarno zapretila iz protinapada – v 15. minuti se je za strel z razdalje odločil Ivan Rakitić, toda kljub temu da je bil neoviran, meril visoko prek Juventusovih vrat. Najlepšo priložnost (do tega trenutka) na tekmi pa je zapravil Lionel Messi v 19. minuti tekme, potem ko je z levico poskusil s kakšnih 11 metrov, a meril preskromno in zgrešil za slaba dva metra … Ob tem se je lahko le prijel za glavo. Le dve minuti kasneje je sledil nov strel Barcelone, ko je z roba kazenskega prostora z volejem 's prve' poskusil še Sergi Roberto, a meril visoko prek vrat Gianluigija Buffona. Po nekaj minutah zatišja pa je glasilke domačih navijačev pošteno ogrel Messi, ki je v 31. minuti sprožil s kakšnih 19 metrov, z obrambo pa se je izkazal Buffon, ki je žogo odbil nazaj v polje. Messi je prišel do 'odbitka', a ga poslal zgolj v zunanji del mreže. Po dolgem času je nevarno zagrozil tudi Juventus, in sicer je to bilo v 38. minuti, ko je obrambi blaugrane utekel Higuain: po podaji Pjanića je sprožil z desnico, a iz težkega položaja streljal naravnost v Marca-Andreja Ter Stegna. V 44. minuti je Messi grdo padel na sredini igrišča ob skoku s Pjanićem, trčil je z glavo ob tla in zakrvavel iz leve ličnice, a tekmo je Argentinec kljub neprijetnemu padcu vseeno lahko nadaljeval.

Juve se veseli še dvanajste uvrstitve v polfinale Lige prvakov.
Juve se veseli še dvanajste uvrstitve v polfinale Lige prvakov. FOTO: AP

S krasnim preigravanjem je že v drugi minuti drugega polčasa nase opozoril Neymar, a se je, potem ko je preigral štiri nogometaše Barcelone, zapletel, žoga mu je ušla v kot. V kolikor bi se odločil za pravočasno podajo, bi vse skupaj lahko bilo zelo nevarno za vratarja Juventusa. Obramba Kataloncev pa je še enkrat več pokazala, kako luknjasta zna biti, v 50. minuti, ko se je povsem osamljen do kazenskega prostora sprehodil Juan Cuadrado, a meril za dobrega pol metra mimo Ter Stegnovih vrat. Tri minute kasneje je Barcelona odgovorila prek Messija, a je tako kot Cuadrado tudi Argentinec z roba kazenskega prostora meril premalo natančno. Njegov strel je romal prek Buffonovih vrat. Nov nevaren poskus Messija je sledil dve minuti kasneje, ko je poskusil z levico z 20 metrov, a je žoga letela mimo Juventusovega gola. Messi niti iz prostega strela v 58. minuti ni načel mreže gostov, potem ko je z desne strani z levico meril za pol metra prek Buffonovih vrat. Pet minut kasneje pa bi se Juventus z veliko mero sreče skorajda dokopal do zadetka. Po strelu Pjanića je strel blokiral Gerard Pique, nato pa je Ter Stegen le stežka žogo preusmeril prek prečke v kot. Še eno krasno priložnost za vodilni gol Barcelone pa je zapravil Messi v 66. minuti. Buffon je nespretno zaplaval iz svojih vrat po podaji s kota, Argentinec pa bi mogel žogo spraviti v gol mimo treh branilcev Juventusa, toda meril je prek italijanskih vrat in ostal brez gola legendarnemu Buffonu, ki ga v karieri še ni uspel premagati. Tudi v 70. minuti je Barcelona, ki je očitno porabila ves faktor sreče na povratni tekmi s PSG-jem, ostala brez zadetka. Z roba kazenskega prostora je poskusil Sergi Roberto, a je žoga švignila mimo Buffonove desne vratnice. Juventusov rezervist Mario Lemina je v 85. minuti nevarno poskusil z roba kazenskega prostora, a je žoga zadela enega od branilcev Barcelone, nato pa oplazila Barcelonina vrata. Tekma se je zaključila v športnem duhu, Barca pa ni uspela streti obrambe Stare dame, ki se je veselila nove, še dvanajste uvrstitve v polfinale Lige prvakov.

Liga prvakov, četrtfinale, povratna tekma:

Barcelona - Juventus* 0:0 (0:0) /0:3/

Postavi:
Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto (Mascherano/78.), Piqué, Umtiti, Jordi Alba; Sergio Busquets, Rakitić (Paco Alcacer/58.), Iniesta; Messi, Luis Suárez in Neymar.

Juventus: Buffon; Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado (Lemina/84), Khedira, Pjanić, Mandzukić; Higuaín (Asamoah/88.) in Dybala (Barzagli/75.).

*napreduje v polfinale Lige prvakov

/izid s prve tekme/

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (478)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
20. 04. 2017 22.32
-1
lionel kjessi
mcHudurra
20. 04. 2017 20.37
+1
Trend01 priznam, da večkrat berem tvoje komentare in res so super ( čeprav navijaš za RM). Na enem drugem portalu sem napisala tole: Sem navijačica Barce ze ooooo let. Prvič od kar navijam za Barco sem vesela, da ne bomo osvojili nič. To kar dela uprava v zadnjih dveh treh letih je grozljivka, razprodaja ugleda ene največjih ekip na svetu, d......l na klopi o njem nebi izgubljala besed, okrepitve za našo SLO tretjo ligo, največja katastrofa pa prodaja Alveša in odnos vodstva do nekaterih igralcev. Ne razumem kako to, da so navijači v Barceloni tiho in da prenašajo vse to. Srčno upam, da bo naslednja sezona boljša, ampak s to upravo imam malo upanja. Zato tudi jaz upam, da v nedeljo izgubimo in da kompletno nesposobno vodstvo odstopi. Upanje umre zadnje.
ponižni
20. 04. 2017 21.46
+1
všeč mi je tvoja zadnja misel upanje umre zadnje.... klub pesimizmu in nestrinjanju z upravljanjem kluba si vseeno navijačica , ki si želi uspeha in to si lepo povedala v zadnji povedi. sem navijač velikega rivala in spoštujem take izjave.....mirno lahko noč
Chaparral M
20. 04. 2017 22.14
-1
No, no, "navijačica", (če seveda nisi navijač), umiri se, da ti ne bo slabo. Res, prav imaš, ne izgubljaj besed, ker si svetlobno leto od dogajanja v španski ligi. Poveži se z upravo, mogoče pa potrebujejo "strokovni" nasvet .....(haha za "crknit", da o Slovenščini ne govorim).
nikajzadodat
20. 04. 2017 18.16
+7
Barcelona niti ni igrala slabo. Juve pa več kot zasluženo naprej.
Kollerik
20. 04. 2017 19.56
+7
Da.... vse spoštovanje do Barse, Juvetu pa privoščim zmago v finalu, ki si jo najbolj zasluži... po možnosti nad realčki.
metallica-one
20. 04. 2017 20.24
+2
Buffon-u res privoščim je legenda z veliko začetnico ne kakor pa vseeno bi blo lepše kot juventus videti na tronu Monaco kateri res blesti pa tudi Atletico sam zaradi smole ki jo je imel v dveh finalih.
Kollerik
21. 04. 2017 19.05
Za mene je dolgo časa bil ravno Buffon (takoj za Casilliasom) št. dve med golmani sveta... no, zdaj je brez dvoma številka ena. Močno pa seveda navijamo za našega Jana Oblaka, ki je na dobri poti, da na prestolu zamenja dobrega, starega Buffona, ko bo le ta zaradi nogometnih let odšel..
Denis Dervisevi?
20. 04. 2017 17.32
+2
Razlika med navijači normalnih klubov in navijačai barcelone je takoj vidna ko preberem nekatere komentarje od navijacev barcelone. Če si je kdo mogel sedaj dvigovat svoj ste to vi barcelonini navijaci. Ker navijači ostalih klubov smo navajeni izgubljanja svoje ekipe, vi ste pa to leto največje jokice na tem forumu. Prodajate pol ekipe, krivite sodnike, krivite druge klube za vaš neuspeh in seveda kriv je Real... ker kdo drug bi lahko bil kriv. Lahko se tolažite s tem da je barcelona osvojila največ lovorik... ampak po drugi strani je bila tudi najbolj priviligirana s strani sodnikov (2009). ampak navijači barceloe ste pa res največje podgane
Kollerik
20. 04. 2017 19.48
+2
te je ker barcelonar na suho, pa si sedaj jezen in razočaran, razumem...
harmo1
20. 04. 2017 17.13
Če bi sam ocenil igro Barcelone proti PSG in proti Juventusu je bila v obeh primerih zelo zelo slaba priprava na prvo tekmo.Na obeh drugih so zaigrali povsem drugače.Ali je tu kriv trener,da je mogoče pripravil slabo taktiko dvomim,da bomo kdaj izvedeli.Ne mislim,da bi morali že v gosteh zmagovati,ampak proti PSG 4 dobiti in nato še proti Juventusu 3 in nobenega dati.?.Povsem zasluženo so izpadli.Pa tudi kakšen igralec vmes bi se našel,ki bi bil samo za klop greti in nič drugega.Lp
VECCHIASIGNORA
20. 04. 2017 11.13
+11
"AAAAaaaaa"...če se kdo spomne sem po tistem finalu izdahnil od muke, a tokrat moram od sreče :). Žal Barca, tokrat ste naleteli na torinski zid, če se lahko malo pošalim. Dve tekmi brez gola Barce, skoraj nemogoče, a tudi pove svoje, Suarez odrezan od sveta, Neymar naivni prodori, Messi na srečo ni zategnil levice, Iniesta brez idej. Alves v slogu barce-bravo! Sodniku pa moram čestitat, ker je dovolil moško igro, le majhne napakice, Juve močnejši od 98.011 duš! Vsi polfinalisti zasluženo dalje, čestitke. - FORZA JUVE -
grevid
20. 04. 2017 11.19
-2
TomažNovak
20. 04. 2017 11.54
+8
VECCHIASIGNORA
20. 04. 2017 12.11
+6
Hvala Hammurabi, sicer, ko ni Juveta navijam za Barco. Grevid- če ocenim 1. tekmo, je Real bil "boljši" in dal več golov, neizkoriščen podarjen penal bayerna, izključen Martinez pravilno. Druga tekma, penal podarjen Bayernu, karton vidala pretirana odločitev, dva gola iz offsajda reala, na ostale faulčke se obešat ni smisla. torej, če "odštejemo" penal bayerna so dali samo 1 gol (avtogol) in doma 1 je to skupaj 2. Real v gosteh 2 in doma 2, so skupaj 4 - ko odštejemo offsajde. če je poteza vidala vplivala na te gole ne bomo znali nikoli. Moje mnenje, lahko, da se motim, če ima kdo boljšo analizo pa kr..
-2
MM?
20. 04. 2017 16.51
Vecchia, pa ne še ti. Strinjam se, da je bil Real boljši tu ni kaj. Samo ne moreš šteti golov, ki so padli od 2:2 naprej, morda celo od 1:2, od kar so imeli igralca več.
MM?
20. 04. 2017 16.51
+1
Sicer pa, Juve vsaka čast, res so nadgradili igro v par letih.
VECCHIASIGNORA
20. 04. 2017 22.51
peggi
20. 04. 2017 10.02
-8
Smola za Barco,da se niso vrstili naprej.Škoda pa še toliko večja,da niso že v Italiji pokazali igro kot se šika,kot so jo včeraj od začetka tekme,čeprav se jim ni obrestovalo.Nimam jim kej očitat mene niti slučajno niso razočarali včeraj,malo bolj so me v Torinu,ko bi lahko vse opravili tam pa bi bila včerajšnja tekma samo še formalnega značaja.A kar je pač je..Glavo gor..pa odigrati še preostale tekme v prvenstvu pa kraljevi pokal in to je to.Bomo videli polfinalne pare.Finale pa najbolj prvoščim bodisi Realu,Monacu,Atleticu.Juventusa nekak ne vidm na vrhu .
VECCHIASIGNORA
20. 04. 2017 11.11
+4
FootballMaster
20. 04. 2017 11.40
+1
Drago Kugler
20. 04. 2017 12.45
-4
še vedno igra barca najbolši nogomet ne glede na poraz proti juvetu.vsak igra bunker proti njim.Pa tudi Messi je še vedno daleč najboljši.
Kollerik
20. 04. 2017 19.48
+0
mikpiki191
20. 04. 2017 09.35
+16
sem navijač Barce ,ampak Juve zasluženo napreduje
bent2
20. 04. 2017 09.37
-3
Kljub temu, da si navijač Barce, Juve zasluženo napreduje? Kaj ma pa to veze?
mejacrnikal
20. 04. 2017 13.04
+4
MaunelNeuer
20. 04. 2017 22.31
grozjak
20. 04. 2017 09.33
-6
no ja, pričakovati je bilo tri španske ekipe v pol finalu in dve v finalu....škoda, ker je meni najljubša zaključila s tekmovanjem....
cripstoned
20. 04. 2017 09.55
+14
kje si ti pričakoval 3? barca bi mogla zakljucit v osminifinala in napredovat bi moral psg...
grozjak
20. 04. 2017 11.09
-3
a ti še kar krati spanec?? :) kar se osmine tiče, so šli naprej boljši. tako kot v četrtfinalu real, atleti, monaco in juve...preboli že sodniške napake, saj so del fuzbala.....
+1
Zanimivo..pa ravno oni se oglasajo..smo videli ja..ofsajde in rdece kartone..ja no..ve ne gre z lepa pa zgrda..
Kollerik
20. 04. 2017 19.49
-1
realček, ljubitelj madžarov se oglaša....
bent2
20. 04. 2017 09.28
+2
Messi, Suarez in Neymar so se dogovorili, da bodo finale gledali pri Neymarju doma. Dobili se bodo 2 uri prej, da bodo igrali Play Station. Tako bodo tudi oni igrali finale lige prvakov čeprav le v igrici. Piqueja so tudi povabili, saj ima Neymarjeva konzola 4 slote, ampak Pique bo kot kaže le odšel v Cardiff, s karto, ki jo je kupil od Messija.
bent2
20. 04. 2017 09.30
+3
Policija pa medtem že preiskuje Messijevo prodajo karte Piqueju. Gre za črni trg. Messiju grozi do 5 let zapora, zato bo morda zamudil srečanje z Neymarjem in Suarezom.
murate
20. 04. 2017 09.07
+3
Tokrat se je lepo pokazalo,da je v € vsaj 20 vrhunskih ekip,ki lahko vsaka vsako premaga,seveda brez soudeležbe sodnikov in mafije,ki služi ...
bent2
20. 04. 2017 09.03
-4
Nove vesti iz Barcelone: Messijevo letalsko karto za Cardiff je kupil Pique, ki bi rad v živo videl Ronaldov hattrick. Karta zajema tudi VIP druženje z zmagovalci Lige prvakov, kjer si bo lahko Pique ogledal Realov pokal.
bent2
20. 04. 2017 09.09
+2
Popravek: iz Cardiffa sporočajo, da je VIP kart zmanjkalo in da so dali Piqueju sedež v 121. vrsti za golom.
mptour
20. 04. 2017 09.16
+4
mptour
20. 04. 2017 09.17
+2
Trend01
20. 04. 2017 08.44
+12
Ne vzeti tega kot provokacijo, ker mislim resno. Najbolje kar se lahko zgodi Barceloni v tem trenutku je, da izgubili v nedeljo proti Realu. Zakaj? V tem primeru je jasno, da mora Bartomeu (če želi "preživeti" še ta trenutek iskati novega trenerja, ki bo začel takoj gledati v naslednjo sezono. Ali bo to Unzué ali bo to Valverde ali kdo tretji, je povsem vseeno. Sampaoli je menda dogovorjen z reprezentamco. A ta trener, ki bo podpisal MORA imeti že v maju, juniju jasno vizijo in odprto denarnico za morebitne nakupe v poletnem prestopnem roku (1.7. - 31.8.). Ta bo tudi tisti (menda), ki bo podaljšal morebitno pogobno z Iniesto in Messijem. Ta bo tisti, ki bo določal višino plač Blaugrane. Če se bo tega (spet) lotil Bartomeu, bo sledil razpad kluba na celi fronti. Vemo, da naj bi imel Messi 40m neto (cca. 80 bruto), vemo, da ima Neymar 25m neto (50m bruto), Suárez naj bi imel malenost manj (recimo 20m - vsaj tako je Bartomeu izjavil. Da bo plače tema dvema izenačil) Torej je to že torej 170m + bruto obremenitve za klub. Prostora ima pa cca. 490m. A to je za vse zaposlene in vse športnike, ki delujejo pod okriljem tega kluba (+košarka, rokomet, "staff/režija"... ). 435m gre za nogometaše. Za vse plače pa 472m. Ogromne številke. previsoke (2015/16). Načrtovani prihodki za to sezono so bili 690m. A ne bo šlo skozi. Predčasen izpad iz LP. To je torej 68% od "zakonsko" obvezani možnih 70%. V statutu je pa 68,5%. A letos so dvgnili plače Mascheranu, Busquetsu, Neymarju, Suárezu, Piquéju in Rakitiću. Sledita še Iniesta in Messi. Kaj bo prodal, da naredi prostor za te ogromno plače in kje bo našel luknjo za nakup novih, boljših igralcev? Potrebujejo vezista, beka, CB-ja. Torej minimalno 3 nakupe. Vsak igralec srednje kakovosti stane 40-50m. Zastonj pa tudi ne bodo igrali. Upam, da bodo to dilemo rešili. Če ne, lahko sledi nogometašem pot, ki jo imajo njihovi košarkaški kolegi. Res, da sem pristaš Reala, a mi tudi za Barcelono ni vseeno. Real se je rešil pred nespametnimi nakupi. Uredil je finance kar se tiče plač. A Barcelona je (bo) vzela nov kredit za Nou Camp Nou. Po načrtu 400m za obdobje 2017-2024. In vemo, da gredo stroški navadno vsaj 50% čez planirane zadeve. Skratka, upam, da se rešijo iz spirale. Atleti so se. Prvo menjati predsednika. To bi bil dober začetek.
Campeones34
20. 04. 2017 08.50
+2
Pa sej je Enrique že rekel da se poslavlja ob koncu sezone. Tako da mislim da vodilni pri Barceloni že iščejo naslednika.
CURVANORD Zanetti
20. 04. 2017 08.50
+2
Bodo pac ta mladi igrali,glede el clasica pa je za Barco prednost da Neymar ne bo igral. Od "ta manjsih klubov" je ostal Monaco pa naj oni poberejo kanto lige prvakov.
bent2
20. 04. 2017 08.51
+2
Ne zamert, ampak ti in še kdo že vsaj 3 sezone napovedujete razpad Barcelone, če ne bo ta in oni naredil to in ono... Barca je pa še vedno tu in pravzaprav dominira španski nogomet v zadnjih sezonah pa tudi LP so 2015 dobili...
RdečiKarton
20. 04. 2017 08.52
+1
To so res zaskrbljujoče številke. Najverjetneje marsikdo ne spi zaradi tega.
Trend01
20. 04. 2017 08.57
+1
@bent2 - Jaz ga napovedujem eno leto. In vedno sem to trdil na predpostavki zaradi takšnega dvigovanja plač. Nič drugega. Vse ostalo štima. V fiskalnem letu 2015 so dvignili plače napram 2014 za 37%. Na 340 M. Lani pa iz 340 na 435m. 95 milijonov več za plače v ENEM letu. To je zaskrbljujoče. Nič drugega. Torej Bartomeu.
TomažNovak
20. 04. 2017 09.20
+5
Menjava na vrhu kluba je nujno potrebna. Sta pa dva problema: 1. mandat je 5 let (si ga je s spremembo statuta podaljšal že Rosell) in drugo - kdo bi bil primerna zamenava? Populist Laporta prav gotovo ne, nov kandidat bo moral dobiti žegn s strani starih katalonskih družin, ki dejansko vodijo klub. Ključno je tudi, kdo bo trener v naslednji sezoni. Žal kaže slabo. Po večini napovedi naj bi bil to Unzue, ki ima pravzaprav še manj avtoritete kot Lucho in tudi ni v idealnih odnosih z Messije, ki bi na klopi raje videl kakšnega argentinca. Navijači bi raje kot Valverdeja videli Sampaolija, ki pa se je zavezal Sevilli, ali pa Emeryja, ki ga šejki ne bodo spustili. Zato je prihodnost Barcelone črna, ob tem, da je potrebno še prenoviti pol ekipe, za kar pa ni niti denarja, niti primernih igralcev na trgu.Slabo se nam piše...
CURVANORD Zanetti
20. 04. 2017 12.06
-1
@Hammurabi saj pa je Messi pred leti uredil da so uslisali njegovo prosnjo glede trenerja je bil Tata Martino na klopi pa niste bili zadovoljni.
TomažNovak
20. 04. 2017 14.38
CURVANORD Zanetti
20. 04. 2017 15.23
Morda pa bi barca morala poizkusit z kaksnim slovenskim strokovnjakom,Pusnik je fraj igra sah doma,bi bil vesel povabila na razgovor za novo sluzbo:-D
MM?
20. 04. 2017 16.56
Trend, zdaj si pa še ti postal šaljivec. Saj ne rabijo zgubit zato, da bodo menjali trenerja. Dejstvo je, da ga morajo menjati, četudi premagajo Real. Spomni se, ko je bil Chelsea prvak, pa je bilo jasno, da trener gre. Dobro, tam so bili drugi problemi.
Trend01
21. 04. 2017 08.37
Glej, Enrique je že sam izjavil, da ne bo podaljšal pogodbe. Imam pa občutek, da Bartomeu kar upa, da bo Lucho vseeno ostal (prijatelja za vedno). Če izgubijo, so bo moral tudi Bartomeu dokončno odločiti in začeti TAKOJ iskati novega trenerja. O tem govorim.
bent2
20. 04. 2017 08.43
+1
Messi si je baje že pred četrtfinalom kupil letalsko karto za Cardiff. Sedaj išče nekoga, da mu jo proda, ker je ne rabi več.
Paštašutar
20. 04. 2017 08.34
+0
Sem ze kar par strokovnjako slisal,da bi Monaku najbol pasal Real,ker menda ne igra disciplinirano in to ! Jaz se strinjam 150%,sem takoj za to da dobimo Monako !! Finale je v tem primeru zagotovljeno,al komu prav al pa ne !!
bent2
20. 04. 2017 08.46
+1
Nima veze koga dobi Real v polfinalu. Real je zato zadnjih 7 sezon v polfinalih, ker se ga v sistemu dveh tekem (ena doma, ena v gosteh) težko premaga. Dosti lažje ga bo premagat v finalu, ko bo le ena tekma na nevtralnem igrišču. Vsi se strinjamo, da je Monaco najslabša ekipa, zato upam, da jo Real dobi v finalu.
Campeones34
20. 04. 2017 08.53
+0
Jaz pa si prav Monaca ne želim, ker izkoristijo vsak kiks nasprotnikove obrambe. Real pa po pravilu naredi vsaj nekaj kiksov na tekmo v zadnji liniji.
TomažNovak
20. 04. 2017 09.20
+6
Za Real ni skrbi. V finalu bodo dali gol iz ofsajda in zadeva bo urejena.
Paštašutar
20. 04. 2017 09.36
+0
Drzi Bent,sam dve leti nazaj nas je izlocil Juve,nikoli ne bom pozabu kako je Hames na prvi tekmi namest prazen gol zadel precko,takrat bi Real povedel in verjetno bi sla tekma v drugo smer !! Minotauer,gledal sem prd cc 20imi dnevi finale enega od francoskih pokalov,PSG jih je povsem povozil 4-1,kar precej slabosti imajo !!!
laycan
20. 04. 2017 08.32
-1
nekaj časa nazaj sem napisal,da barca letos ne bo osvojila nobene lovorike....ni več daleč od te napovedi.zelo me veseli,tudi to,ko je real,hotel kupit neymarja,pa ga barca ni hotela dat,hvala bogu da se to ni zgodilo,kupili bi mačka v žaklju..
Campeones34
20. 04. 2017 08.54
+2
Mislim daj jim copa del rey ne uide. Glede la lige pa bo odvisno od el classica
Campeones34
20. 04. 2017 08.54
+6
V končni fazi, lahko tudi Real ostane brez lovorike
fihner
20. 04. 2017 08.30
+7
Čestitke Juve! Odlična tekma, res so dobri, ni kaj.
mejacrnikal
20. 04. 2017 13.06
laycan
20. 04. 2017 08.24
+15
sem pristaš REALA,ampak letos pa res privoščim JUVENTUSU naslov,pa ne zato da je porazil barco,zato ker res lepo,konstantno,disciplinirano igrajo,in to bi rers privoščil velikemo GIGIJU BUFFONU.ne samo da je daleč najboljši vratar,je poštenjak in velik športnik.
TomažNovak
20. 04. 2017 08.28
+2
Velik poštenjak, to pa res. Malo poguglaj, kako so ga ujeli, ko je v neki trafiki stavil na fix treh tekem, ki so se končale z natančno takimi rezultati, kot je bilo na njegovem listku. Samo počasnosti italijanskega pravosodja se ima za zahvaliti, da ni v čuzi.
laycan
20. 04. 2017 08.49
+6
in ti verjameš temu,da je Buffon stavil v trafiki.verjetno je dal na kvoto 2.50 10 eur.in je mastno zaslužil.
TomažNovak
20. 04. 2017 09.22
+0
mejacrnikal
20. 04. 2017 13.06
+2
Kaj mislis da ma Buffon placo kot ti da se bo blatu z stavami..otrok
TomažNovak
20. 04. 2017 08.15
+9
Zaslužen preboj juventinov v polfinale, boljši so bili na prvi tekmi, na drugi pa so se uspešno branili. Kuipers včeraj zelo solidno. Same odlične ekipe v polfinalu, se že veselim naslednjih tekem.
laycan
20. 04. 2017 08.15
+0
če bi pošteno sodila,tistega igralskega vložka od robbna ne bi sodila,bi rreal v rednem delu napredoval.
TomažNovak
20. 04. 2017 08.16
+3
napačno tekmo komentiraš, za royal imaš pet odprtih člankov pa to lepi tja
laycan
20. 04. 2017 08.27
+0
nisem zasledil nobenega članka v zvezi z royalom.