Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Ronaldo še pred prazniki prekinil strelski post, Zidane uspel nadigrati učitelja

München, 12. 04. 2017 13.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
T.Š./M.J./N.A.
Komentarji
336

Že 23. v evropskih tekmovanjih sta se pomerila stara znanca elitnih tekem Bayern in branilec naslova Real. Prva tekma četrtfinala Lige prvakov je na razprodani Allianz Areni po preobratu pripadla gostom iz Madrida, kar dvakrat se je med strelce vpisal Cristiano Ronaldo, ki je postal prvi igralec v zgodovini nogometa s 100 goli na tekmah v evropskih klubskih pokalih.

Več videovsebin
  • Gol Vidala za vodstvo z 1:0 proti Realu
    01:03
    Gol Vidala za vodstvo z 1:0 proti Realu
  • Prvi zadetek Cristiana Ronalda na tekmi proti Bayernu
    00:34
    Prvi zadetek Cristiana Ronalda na tekmi proti Bayernu
  • Drugi zadetek Cristiana Ronalda na tekmi proti Bayernu
    00:47
    Drugi zadetek Cristiana Ronalda na tekmi proti Bayernu
  • Vrhunci tekme Bayern Munchen - Real Madrid
    06:26
    Vrhunci tekme Bayern Munchen - Real Madrid

Težko pričakovani dvoboj četrtfinala Lige prvakov med madridskim Realom in Bayernom Münchnom je bil že sedemnajsto srečanje tekmecev v tem elitnem tekmovanju. Po napornih obračunih v domačem tekmovanju, Real je na domačem Bernabeuu remiziral z Atleticom, Bayern pa je s štirimi goli opravil z Dormundom se velikana na zelenico vračata v velikem slogu. Na igrišču bo mogoče spremljati obračun dveh velikih nogometnih obrazov, Zinedina Zidana in njegovega velikega vzornika Carla Ancelottija, ki je tudi sam dve leti v svojih rokah držal vajeti belega baleta in z galaktiki celo dvignil pokal Lige prvakov. Italijan se je po poškodbah vendarle lahko oddahnil, saj sta se na igrišče vrnila Manuel Neuer in Thomas Muller, zato pa so v zadnjem trenutku iz štaba domačih sporočili, da se soigralcem zaradi poškodbe ne bo pridružil Robert Lewandowski, po poškodbi gležnja pa ni mogel pomagati niti Mats Hummels.

Nemci tako na tekmi ne bodo poznali milosti, zato se je tudi francoski strateg na klopi kraljevega kluba dobro zavedal, težavnosti tekme. "Soočili se bomo z Bayernom, ki bo zapretil že na začetku, tako kot na vsaki tekmi brez izjeme. Vedo kako dominirati na igrišču in skušajo igrati z višjo intenziteto kot nasprotna ekipa," je pred tekmo povedal Zidane, ki računa predvsem na galaktični trio, ki so mu na kožo pisane velike tekme kot je četrtfinalni obračun z Münchenčani.

Oči športno-nogometne javnosti pa bodo uprte tudi v Sergia Ramosa, poveljnika Realove obrambe, ki bo ob odsotnosti poškodovanih Pepeja In Raphaela Varana moral prevzeti še večji delež v obrambnih nalogah galaktikov. "Ne bojim se izziva. To so tekme zaradi katerih se igra in živi," je madridskemu Asu hitel pripovedovati kapetan belega baleta, ki je, praviloma, na velikih tekmah v najboljši dnevni formi. "Velike tekme so za šampione. Ne rečem, da sem šampion, a na velikih tekmah sem se vselej dobro izkazal," pomirja armado madridskih navijačev pred tekmo v bavarski prestolnici Sergio Ramos. Navijači belega baleta svojega kapetana častijo v boga, saj je Ramos galaktike večkrat rešil v ključnih trenutkih. "Nikoli ne moreš napovedati, kdo bo ključen mož na tekmi. Meni je najvažneje, da vedno znova pomagam svoji ekipi. Če so to goli ali pa dobra obrambna posredovanja, mi je pri tem vseeno."

Prega zadetka so se veselili v vrstah Bayerna.
Prega zadetka so se veselili v vrstah Bayerna. FOTO: AP

Domači so v začetku nevarno pritisnili, vendar se je Realu uspelo otresti pritiska in umiriti igro ter prevzeti ritem v svoje noge, vendar poskusi iz razdalje niso obrodili sadov. Gostje so nevarneje skušali zapretiti po protinapadu, vendar pa je domača obramba še pravočasno zaustavila Karima Benzemaja. Galaktiki so tako prišli do lepe priložnosti iz prostega strela, ki pa je ni izkoristil Cristiano Ronaldo, saj je žoga končala visoko nad vrati Neuerja. Do strela je že v naslednji akciji prišel Kroos, ki si je s tem prislužil gostom priložnost iz kota. Zidanovi varovanci pa niso odnehali. Z glavo je poskušal Benzema vendar je nemški vratar žogo še pravočasno izbil iz gola. Domači so po kotu Xavija Alonsa prišli do prve priložnosti iz kota, ki pa je na žalost domačih navijačev ostala neizkoriščena. Kljub temu je Bayern postal podjetnejši in z razdalje je poskušal David Alaba, čigar strel je končal za golom Keylorja Navasa. Nemci so vnovič pritisnili in njihov trud je končno zatresel mrežo Špancev, med strelce se je vpisal Arturo Vidal.Madridčani so bili ob prejetem zadetku videno presenečeni, saj jih je oster napad Bavarcev naravnost šokiral, to pa so izkoristili domači, ki jih je gol spodbudil še k močnejšemu pritisku. Müller je sprejel lepo podajo, ki pa jo je še pravočasno počistila obramba kraljevega kluba in žogo odbila v kot. Nekaj minut za tem je z izjemno podajo Arijen Robben zaposlil Vidala, ki pa je bil precej manj natančen kot nekaj minut poprej in žoga je končala za vrati Navasa. Proti koncu prvega polčasa so se razživeli tudi gostje, vendar je strel Ronalda še pravočasno ubranil Neuer. V zadnjih izdihljajih prvega dela pa je strel Francka Riberya po sodnikovem mnenju nepravilno zaustavil Daniel Carvajal in Bavarci so prišli do lepe priložnosti za povišanje vodstva z bele točke. Vendar pa se tokrat ni izkazal nesrečni Vidal, ki ni uspel vknjižiti že drugega zadetka na tekmi.

Veliki junak madridskega Reala - Cristiano Ronaldo.
Veliki junak madridskega Reala - Cristiano Ronaldo. FOTO: AP

Sanjski začetek drugega polčasa so spisali Španci, Ronaldo je utišal kritike in zatresel mrežo domačih. Za maščevanje bi nekaj minut za tem lahko poskrbel Müller, vendar pa je bil nekoliko nepreviden in kar dvakrat zapored se je znašel v prepovedanem položaju. Real je spridoma izkoriščal napake v vrstah Bayerna, vendar pa nikakor niso našli recepta za zaključek, najbližje je bil Valižan Gareth Bale, ki je po lepi potezi Carvajala prišel do strela z glavo. V 61. minuti si je drugi rumeni karton po prekršku nad Ronaldom prislužil Javi Martinez, ki je moral ob rdečem kartonu zapustiti zelenico, galaktiki pa so s tem prišli do neprecenljive prednosti na zelenici. To je skušal izkoristiti tudi Benzema, ki se je odločil za samostojen prodor, pri tem pa pustil soigralce na cedilu. Njegov poskus je klavrno končal, zaustavila ga je obramba Bavarcev. S prostega strela ni uspelo premoči unovčiti niti Ramosu, ki je zastreljal prosti strel. Junak tekme v očeh Münchenčanom je zagotovo Neuer, ki je ubranil dva strela Benzemaja in poskus Marca Asensia ter rešil kožo domačemu moštvu. Galaktiki so domače moštvo stisnili na njihovo polovico in izjemni nemški vratar se je moral kar nekajkrat pošteno potruditi, da je ohranil svojo mrežo prazno vse do 77. minute, ko je klonil pod strelom Ronalda. Portugalec se je že drugič na tekmi vpisal med strelce in končal svoj strelski post na najlepši način. Španci bi svoje vodstvo še lahko povišali, vendar je bil Marcelo nenatančen in njegov poskus je romal mimo desne vratnice. V zadnjih minutah je na svoj način za zadetek poskrbel Sergio Ramos, vendar je sodnik še pravočasno prepoznal prepovedani položaj in gol razveljavil. S tem so si Madridčani zagotovili lepo prednost pred povratnim obračunom, ki bo na Santiagu Bernabeuu. 

Izid:
Bayern Munchen - Real Madrid 1:2 (1:0)
Vidal 25.; Ronaldo 47, 77.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (336)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
13. 04. 2017 17.55
-5
oh, kako lepo je zmagat če ob odsotnosti poškodobvanega najboiljšega strelca nasprotnikov .. sodnik povrhu pošlje igralca nasprotne ekipe, ki je (ravno tako kot sodnik) padel na poceni finto od kristine...v slačilnico z rdečim kartonom.... kera pravica, kakšna priložnost.... in precenjeni debilkoti potem od 10 + šusov na Bayernov gol zmorejo samo enega (ENEGA) v mrežo Neuerja... ja bravo, ni kaj.... :)))
nikajzadodat
13. 04. 2017 17.05
+2
Kristjano je včeraj pokazal kako se igra na velikih tekmah. Dva tap-in gola in spet si v igri za vse. No moraš biti tam in zabiti. Real drugi polčas vrhunsko. Njihov najboljši počas, kar jih gledam.
laycan
13. 04. 2017 14.54
+6
martinez zasluženo rdeč karton,to ni bilo za penal,brez razpoloženega neuerja 4 goli gladko.
zajebant2
13. 04. 2017 14.20
+0
polovica iz sumljivih 11 metrovk
cripstoned
13. 04. 2017 11.25
+3
spet oba kluba iz madrida rešujeta špansko čast....barcelona dela sramote madrid jih popravlja hahahaha....kmalu ko bo barca le se bleda senca bodo madridski derbiji bolj gledani kot elklasiki...
FootballMaster
13. 04. 2017 12.38
+3
grozjak
13. 04. 2017 13.59
+0
el madridenio nikoli ne bo bolj gledan kot el clasico.....
laycan
13. 04. 2017 14.56
+3
normalno da bi juve bil problem,saj pa ni nek vaški klub.
Trend01
13. 04. 2017 10.06
+1
Kot zanimivost. Real je včeraj pretekel 109 km, igralci Bayerna, ki so igrali 30 minut z igralcem manj pa 108,7 km. Neverjeten podatek. Vsa čast Bavarcem. So, garali so na polno. Real ima sicer v povprečju tam nekje max. okoli 104-105 pretečenih km. Ta podatek pove kako Zidane in ekipa spoštujejo Bavarce. Le tako jih lahko premagaš. Garanje in še enkrat garanje.
Trend01
13. 04. 2017 10.11
+1
Ostali pa tokrat takole: BvB - 108,9 km; Monaco - 107,8 km; Atleti - 109,9 km; Leicester - 103,0 km; Juventus - 108,8 km in Barcelona - 99,7 km.
cripstoned
13. 04. 2017 11.25
+1
samo pri barceloni je imela žoga več kilometrine od igralcev hahahaha
Sundial
13. 04. 2017 12.17
+2
Sicer še nikjer nisem zasledil kilometrine žoge, ampak je krepko nad kilometrino igralcev :)
Dany75
13. 04. 2017 16.38
+1
nemocni tevejo vec ..itak ..pa kdo se sploh ubada s tem ..na koncu stejejo le zmage,oz.napredovanja,in seveda lovorike ...vse ostalo se pa pozabi !
apodgraj
13. 04. 2017 16.40
Ni pomebno koliko kdo preteče na igrišču. Pomebno je ali je ta tek povezan z žoga ali samo prosto tekanje po igrišču brez žoge . Ekipa , ki se brani po logiki ne more preteči več km, kot ekipa ki napada . Ni mi jasno, kako se lahko po pretečenih kilometrih na igrišču . vidi kako trener in ekipa špoštujeta nasprotnika Neznan primer v medicini sporta , ki ga morajo analizirati športni spihologi
LocoBlanco
13. 04. 2017 09.45
+6
Čestitke ekipi in trenerju za zmago, ampak potrebno je vedeti, da je na sporedu še 2.polčas! Res je, da je RM trenutno v ugodnejšem položaju za napredovanje, ampak BayM-a oz. nemcev pač ne moremo odpisati! Škoda samo, da RM ni dosegel še 3.gol, po katerem bi pa BayM že lahko imel težave na naslednji tekmi!!! Kakorkoli važno je, da smo pokazali ekipni duh in željo po zmagi! Žalostno je samo to, da nekdo od obeh velikanov ne bo videl polfinala, čeprav si tega noben od teh dveh ne zasluži! Včeraj se je videlo, da je RM glavni favorit za ponovitev lanskega uspeha in da so trenutno brez konkurence! Upam samo, da bo izstisnila še tiste zadnje atome moči do konca sezone in da se ta konča brez poškodb ter z zmago v La Ligi in CL! Vem, da je do tega še kar nekaj časa, ampak z tako igro, kot včeraj v njihov uspeh ne dvomim!!! Najtežje gostovanje v sezoni oni pa pred tekmo mirni, kot špricer! To kar doživljamo navijači RM-a je nekaj nepopisnega in edinstvenega. Vsako leto smo glavna tema hejterjev na koncu sezone pa zaradi uspeha pravtako! Skratka lepo je biti navijač RM-a...#iHALA MADRID!!!
MM?
13. 04. 2017 09.50
+3
Tretji gol ne bi naredil velike razlike. Bayern mora v vsakem primeru dvakrat zadeti, edino 1:2 bi "pokrili". Nemcev ni za odpisati, a je Real v veliki prednosti. Imam občutek, da je Real po eni strani v pravem trenutku v formi, po drugi strani pa zna ta do finala "pasti", ko bo najvažneje.
Paštašutar
13. 04. 2017 09.52
+1
O bi,bi,Bayern bi moral doseci potem v Madridu najmanj tri !!!
MM?
13. 04. 2017 09.58
-2
Zakaj najmanj tri, ne mi reči že spet, da bi Real 100% zadel.
Sundial
13. 04. 2017 10.02
Če bi bilo včeraj 1:3 za Real, potem bi bilo 0:2 za Bayern na povratni premalo. Število golov v gosteh. Če bi Real zmagal 3:1 doma in potem izgubil 2:0 v gosteh bi bila druga pesem.
FootballMaster
13. 04. 2017 10.09
+1
Če bi bilo 3:1 v nemčiji in 2:0 v španiji bi napredoval Madrid...
MM?
13. 04. 2017 10.16
+1
Ja, seveda. Stupid me, prav "motijo" me ti porazi doma.
PS2Xministri
13. 04. 2017 09.11
-10
Treba je imeti veliko sreče saj da je Vidal povečal na 2:0 in da je igral Levandovski bi bil čisto drugi rezultat tako je pa Real prišel do dobrega rezultata.
FootballMaster
13. 04. 2017 09.16
+4
Dvomom da bi se veliko spremenilo z Levandovskim saj ni bilo prostora... Edina nevarnost iz igre je bila preko Robena
alien8potnik
13. 04. 2017 09.27
+12
hej, penal ni obstajal. velika krivica se je zgodila realu. edino prav, da je izmišljeni penal sfalil. rezultat je absolutno pravičen. škoda, da real ni stisnil še kakega. komot bi lahko.
Trend01
13. 04. 2017 09.34
+5
Sam sem imel občutek, da je Vidal počepnil v trenutku, ko je opazil, da ga je Navas prebral. Zato je nabil na polno in upal... Vse ostalo je zgodovina.
MM?
13. 04. 2017 09.36
-2
Alien, prav veselil sem se tvojih komentarjev. Že po zmagi Juveta si slavil, kot da je Real četvorni prvak lige prvakov. Sedaj pa še bentiš. Ja, penal je bil precej na meji, kot Martinezov drugi karton, ampak tudi Javi si je sam kriv, kar je Ronaldo dobro izkoristil.
FootballMaster
13. 04. 2017 10.06
+2
Zakaj je bil drugi karton na meji? čista prekinitev kontre napada... Rumeni karton zasluženo. Res da ni blo grobo je pa prekinil kontro
MM?
13. 04. 2017 10.21
+1
V bistvu ga ne bi zadel, če ne bi Ronaldo znal tega mojstrsko izkoristiti, ker ga pa je, je pa seveda karton.
apodgraj
13. 04. 2017 16.20
Vidal ni počepnil . Preveč se je nagnll nazaj in žogo zadel pri tleh . Navas ga naj pri prečital in Vidal se je ustrašil in zato streljal visoko čez gol . Sanjanje pri bele dnevu.
apodgraj
13. 04. 2017 16.22
Veliko je bilo podobnih ali še težjih prekrškov , pa se sodniška piščalka ni oglasila in o rumen kartonu ni bilo govora . Tudi če nebi bilo dotika , se bi Ronaldo pravtako kotalil po tleh.
tron3
13. 04. 2017 08.54
-1
Monaco bo letos sigurno v finalu, Vi pa nabijate s temi bavarskimi klobasarji ter prepotentnimi Španci. Finale bo Juventus - Monaco.
ehjaehja
13. 04. 2017 09.00
+3
monako je zrel tudi za zmagat finale bo pa napeto
Trend01
13. 04. 2017 09.04
+6
Monaco? Resno? BvB jih je šolal celo tekmo. prvi gol iz "101% off-sidea". Potem tisti blesav avtogol. Da ne govorim koliko igralcev BvB-ja je manjkalo. Pa, da so prejšnji večer doživel bombni napad. Saj še niso imeli letos resne tekme. S Cityjem? Njih ne smatram za resne. Francoska liga? Bodimo no resni. Le PSG tam še nogomet igra. Pa še ta jih je zadnjo tekmo nažgal s 4-1. Ima pa nekaj cool igralcev. To je vse. Juventus je pa povsem druga zgodba.
Campeones34
13. 04. 2017 09.09
+7
Jaz sem pa tudi mnenja da lahko Monaco preseneti. Njihova težava je, da lahko le en polčas igrajo zastrasujoce, ce ne pa njihova igra zelo močno niha. A ko so v naletu, ti lahko zabijejo 3 komade mim grede.
CURVANORD Zanetti
13. 04. 2017 09.11
+1
Dobro trend to je tvoje mnenje,so ljudje ki navijajo za Monaco in se veselijo uspeha,kje je problem da tako zanicevalno si napisal kot da je v Franciji zgolj PSG edini klub ki kaj velja,vrnimo se malo v preteklost koliko krat je bil ravno Real izlocen od Monaca?.
grozjak
13. 04. 2017 09.12
jaz na monaco ne bi stavil, vsaj ne s svojim denarjem.......
FootballMaster
13. 04. 2017 09.14
Odvisno bo od žreba. Bi pa lepo bilo videt Juve Real. Pa upam da ne pred finalom :)
Paštašutar
13. 04. 2017 09.22
Tron,nemogoce,ker bo polfinale Real-Atletico...............):)
Trend01
13. 04. 2017 09.24
+0
@Zanetti - zaničevalno? Ne. Kritično? Da. Od top5 lig, so ta trenutek na petem mestu. Verjamem, da je Serie A močnejša liga. OK. Lahko se jim posreči, a moštva, ki ostajajo, so vsa super. To so moštva, ki igrajo tudi taktično. BvB ali City pač ne. Atleti (verjamem, da gredo naprej preko Leicestra), Juve (ma, skoraj zanesljivo. Imajo premočno obrambo), Real ali Bayern. Vseeno. Povej mi eno od naštetih ekip, ki bo vzel Monaco z levo roko? Nihče. Je bila zgodba Leicestra dovolj poučna.
CURVANORD Zanetti
13. 04. 2017 09.27
Pa kaj ima veze na katerem mestu je liga,da se ne bo zgodilo finale Monaco vs Leicester
Trend01
13. 04. 2017 09.33
+0
Pa naj bo takšno finale. Za nogomet bi bilo to najboljše kar se lahko zgodi.
MM?
13. 04. 2017 09.34
+1
Trend, po veliki zmagi si postal malce podcenjevalen, verjamem, da te je v veselju zaneslo. V kolikor bi Bayern zadel penal, bi bila razlika najmanj dva za Bayern, sem prepričan. Ob igralcu več tretjino tekme, govorit, da bi morali pokasirat še par komadov pa ni težko. Podcenjevati Monaco in City, defitnitvno neprimerno. Guardiola je res "šibek član" a City bi se dalo precej izboljšati. Monaco zna prav vsakega "pokorit", je pa vprašanje, če imajo dovolj dobro konstanto.
MM?
13. 04. 2017 09.39
Paštašutar
13. 04. 2017 09.49
Monako je dobra ekipa,sam ni se naletel na pravega nasprotnika,City to nikakor ni,ker ce jim zabijes sest golov hitro ugotovimo da z nasprotnikom nekaj ni vredu,vceraj pa Borusija ni bila sposobna odigrat normalne tekme,za namecek pa se prvi gol ofsajd!! Treba bo pocakat na pravo mocno tekmo,ce jim uspe proti Borusiji !!!
MM?
13. 04. 2017 09.57
BVB jaz ne bi odpisal, čeprav je v podobnem položaju kot Bayern.
Trend01
13. 04. 2017 10.17
-1
@MMČ - Bayerna se ne sme nikoli podcenjevati. Nikoli. Nikoli jih nisem in nikoli jih ne bom. Ne vem pa s čim lahko Ancelotti preseneti. Neuer bolje ne more braniti. Lewa bo ali pač ne. Bo Hummels delal razliko? Saj po sredini tudi včeraj ni Real kaj prida igral. Razene pri "uletavanju". Bavarci bodo morali pritiskati, a ne od prve minute dalje. Zaradi konter. BvB je pa neka čudna ekipa. Vedno gre na polno in potem pušča zadaj prostor. Aja, kaj bo manjkalo Leicestru za naprej. Ne bo stebra obrambe. Huth ne bo smel igrati.
Paštašutar
13. 04. 2017 10.25
Atletico je vceraj tudi kar nekaj kreditov pokuril pri sodnikih !! Slabo,slabo..................
MM?
13. 04. 2017 11.09
Trend, dodana vrednost je Lewa, Neuer pa lahko (mora) ohraniti "čisto" mrežo, kar bo sicer težko. Bo pa s psihološkega vidika izredno zanimiva povratna tekma. Me zanima kako se bosta oba tekmeca lotila tekme.
Trend01
13. 04. 2017 11.31
-1
Res je. Ja pa tudi odvisno kako bo soboto Ancelotti resno vzel temo z Bayerjem, ki je - recimo temu tako - prestižnega značaja. In nič drugega. Vse ostalo pa v torek, 18.4., od 20:45 dalje. "Clean sheet" bo težko narediti. Zdaj je, če se ne motim, 54 ali 55 zapored, ko so zadeli. Je pa tudi res, da se nekega dne niz mora končati.
dark horse
13. 04. 2017 08.54
+5
Blagor ubogim na duhu-to so zapiramvamusta,cripstoned etc-otročaji,ki komaj dosežejo tipke na kompu in tule smetijo pišejo brezvezne stvari
ehjaehja
13. 04. 2017 08.59
+0
dark horse kaj ti si satanist? naj se bog usmili tvoje duše
grozjak
13. 04. 2017 09.06
+3
dark horse
13. 04. 2017 10.17
ti zapiram...od tebe še nisem prebral pametnega posta,pisanje na ravni 5 letnika in naj mi normalni 5 letniki oprostijo. Če že pišeš napiši kaj pametnega malce preberi svoje bedarije ki jih pišeš,ki nimajo nič skupnega z fuzbalom
Trend01
13. 04. 2017 08.30
+8
Off topic - med tekmo z Juvetom je prišlo do poškodbe meč (leva noga) Mascherana, Pod vprašajem sta naslednji dve tekmi. Torej sobotna s Sociedadom ter sredina povratna z Juvetom. A dobra novica za Barcelone je, da se je na treninge vrnil Turan. V soboto verjetno še ne bo pripravljen, a za povratno z Juvetom naj bi bil že OK.
grozjak
13. 04. 2017 08.33
-1
CURVANORD Zanetti
13. 04. 2017 08.35
+2
Turan verjetno ne bo igral,vceraj Ronaldo dva tap-in gola,ja ti goli manjkajo letos Realu,a za te gole je najprej potrebno dobivati veliko dobrih podaj ,ki jih je letos bolj malo
Paštašutar
13. 04. 2017 08.47
+1
Trend,Asensio je bil vceraj TOTALEN SOK za Ancelotija,niti v sanjah Anceloti pred tekmo ni pomislil,da bo igral,razmisljal je o Iscu,Morati in Vasqezu !! Bla je ta poteza premisljena 100% !! Je pa res,da je mel sreco Asensio,da je mel kmalu po tem Real igralca vec!! Moram se pa tudi tega dotaknit,na ogromno tekmah ima ekipa igralca vec,pa se muci,Sloveniji je nekoc uspelo celo prejeti tri gole !! Vceraj sem pa morda gledal najboljso predstavo ekipe z igralcem vec v zivljenju!! Bilo je popolno,skoda da niso dosegli se kaksnega gola,tako,da bo v Madridu se zanimivo !!
tron3
13. 04. 2017 08.56
+0
Barcelona bi že moral v kvalifikacijah izpasti, nč posebnega, povprečje zavito v meglo.
Trend01
13. 04. 2017 08.59
+1
@Pašta - v kolikor ima moštvo igralca manj (včeraj cca. 30 minut), še zdaleč ne pomeni, da bo povožen. Mnogokrat se zgodi, da moštvo v popolni postavi prestavi v nižjo prestavo. "Bomo z lahkoto". Včeraj je Zidane nadigral Ancelottija po vseh možnih smereh. Že tretje leto razlagam, da Carletto ni nič posebnega. Vedno je bil ob pravem času na pravem mestu. In ne pozabimo - brez rotacij. Brez domišljije. V ligi ima XY točk prednosti, a oni gredo igrati na 100%. Zakaj? Enako se je zgodilo tudi, ko je vodil Real. Pa krivda, da niso osvojili LaLigo je tudi njegova. Ko je obupal nad naslovom, je igral z B ekipo in se osredotočil na LP. Kaj se je zgodilo? Grešili so tako Atleti in Barcelona. Zadnjih 5 krogov!
FootballMaster
13. 04. 2017 09.12
+1
Edina težava včeraj je bila Roben... Pa seveda Neuer. Vse ostalo lepo zaustavljeno... Vendar pa bo težko na povratni... Nemci nimajo kaj izgubiti
Paštašutar
13. 04. 2017 09.20
+1
Sam tud Bayern nima tako mocne ekipe kot se govori,Lahm tako,tako,Alaba,crno crna tema,Ribery igra na momente,glede na vlogo v ekipi bi moral vec,Muler,beri pri Alabi,Alonso,razen dobrega predlozka isto,Vidal,penal ga je unicu,Alkantara se kar soliden,ampak za Evropo to ni dovolj,Martinez piko boljsi od nase14ice,ostane se Roben,ta pa preseneca,kot da bi bil na kaksnih dodatkih,tece kot navit !! Dobro manjkala sta Levandovski in Humels,Humels jim vceraj ne bi nic koristil,Levandovski mogoce,ampak,ce potegnemo crto je Real boljsi !! Ne vem zakaj Kimich nic ne igra,je pa dejstvo,kot sem ze vceraj napisal,da je Anceloti po izkljucitvi prav vse naredil NAROBE !!!
apodgraj
13. 04. 2017 15.49
+1
Zidan na vseh smereh povozil Ancellotija - smeri sever -jug-vzhod -zahod. Če je kdo koga nadigral , so samo igralci Reala tisti , ki so nadigrali Bayern . Nisem videl , da bi igrala tako Zidan , kot Ancelloti . Če štejejo kaj izkušnje in renome trenerja , bi moal po tej logiki , Ancelloti premagati Zidana. Ko ekipa stopi na igrišče in se igra začne , vloga trenerja nima več nobene teže. Kako katera ekipa igra, je vse odvisno nasportne strani , Če igra ekipa ofenzivno in te potisne v obrambo-igra Barce se moraš braniti in koristiti spodrsljaje v napadu v kontranapadih-igra Reala .Ali obratno , napadati , ko je napadalna moč naspotnika slaba. Zidan je na tiskovni konferenci lepo rekel, da poznanstvo in skupno delo s Ancellotijem pri Realu, nimata nobene prednosti oziroma slabosti . Tisti , ki je sploh kdaj igral nogomet ,dobro ve ,da je vse odvisno samo od vsakega posameznika timu ekpe . Trener ima pa velik moč pri sestavi ekipe in pri menjavah igralcev med tekmo .
apodgraj
13. 04. 2017 16.09
tron -Morda pa se bo zgodilo ,da bo Barce kljub vse tej slabosti , igrala v finalu in zmagala . Nekaj podobnega smo doživeli , ko je reprezentanca Portugalske skozi šivankino uho prišla v finale in zmagala na evropskem prvenstvu .
grozjak
13. 04. 2017 08.23
+2
DEJMO FANTJE, SAMO ŠE 200 KOMENTARJEV, PA JIH BO VEČ, KOT PRI BARCI.....
ehjaehja
13. 04. 2017 08.39
-1
grozjak
13. 04. 2017 09.10
alien8potnik
13. 04. 2017 09.30
+3
Barbarezo
13. 04. 2017 08.19
-5
navas..bale..benzema..casemiro..danilo..to so igralci ki se jih Real mora poleti resiti!!Asensio bog!!!!
Trend01
13. 04. 2017 08.53
+2
Navas? Ja. Bale? Vrnil se bo. A žal le do naslednje poškodbe. Benz? Včeraj sicer v igri skromen, a si je vseeno priigral 2 lepi priložnosti, ki bi belo gol v kolikor tam ne bi stal Neuer. odkar je shujšal, je postal mnogo boljši igralec. Casemiro? Vsi trenerji, mediji ga hvalijo. Razen nekaterih na temu forumu. So boljši DM-ji. Seveda so, a igrajo v drugih klubih in nedosegljivi. Sodi pa med top 5-7 na svetu. Danilo? V kolikor se mu povrne samozavest iz Porta, bo odličen. Če ne dvigne forme, naj gre. Varane, Vázquez, Mariano, Asensio, Llorente M, Vallejo - talenti za "znort" in upam, da vsi ostanejo. Morata? Verjetno poleti odhaja v Anglijo. Kot del menjave. Bolj je vprašanje Ronaldo - ali naj ostane ali gre. Se bo v celoti prilagodil ali ne. No, saj bo itak ostal. Naveza Zizou - Floki ga ne bo pustila stran.
Iniesta
13. 04. 2017 08.10
+1
Zizu je takticno prelisicil ucitelja Ančelotija ... vstop dominatorja v igro je bila kljucna poteza.
CURVANORD Zanetti
13. 04. 2017 08.36
apodgraj
13. 04. 2017 15.56
+2
Bayern , se je s svojo igro , ki me precej spominja na igro Barce , sam pokopal . V napadu veliki statist Muller , od katerega se je pričakovalo malo več , ni opravil svojega dela .Tako je Bayern igral praktinčo samo s desetimi igralci . Menjavo bi moral Ancelloti opraviti že v prvem polčasu in ga zamenjati .
Iniesta
13. 04. 2017 08.09
+10
Cris je pokazal vso svojo velicino in zabil dva krasna gola ...
RdečiKarton
13. 04. 2017 08.05
+15
Kdo je že trdil da CR ne zabija proti velikim klubom? In samo eden lahko prvi prebije stotico in to ni bil Bolhica... Vidal pa je po mojem namerno zgrešil gol, ker tisto res ni bil penal. Iz vesoljske postaje MIR so sporočili, da so ujeli Vidalovo žogo. ;) Neuer je res fantastičen, neverjetno kaj ta poba vse brani! Odlični nogometni spektakel, komaj čakam povratno tekmo! HALA MADRID!
grozjak
13. 04. 2017 08.12
-7
Zanimivo, samo Messijevega imena in priimka si ne moreš zapomniti......Morda strah pred takšno veličino? kajti drugega ne more biti.... HALA TIVOLI!...
RdečiKarton
13. 04. 2017 08.19
+10
Bergi, ne vem če veš, pa te bom razsvetlil... V Argentini (od koder prihaja Leo) ga ljubkovalno kličejo "La Pulga", kar v prevodu pomeni dobesedno BOLHA. Pri tem ni nič slabšalnega, to je njegov vzdevek tako kot naprimer "Pele" (s pravim imenom Edson Arantes do Nascimento).
grozjak
13. 04. 2017 08.34
+5
RdečiKarton
13. 04. 2017 08.35
+5
nikajzadodat
13. 04. 2017 17.16
+1
Zanimivo, da se spet omenja nekdo, ki ga sploh ni bilo na tekmi. Vsi vemo kdo. Lahko bi bil primerjalno omenjen kdorkoli. Recimo Ibrahimović, Lewandovski, Grizmann, ...pa ni bil. Vsi vemo zakaj!!! ;) Nihče tudi ne primerja Kristjana z Maradono in Pelejem. Tudi v tem primeru vemo zakaj?! O ostalih primerjavah pa ne bi, ker "en" ne sodi niti med prvih 100 ;)
RdečiKarton
14. 04. 2017 08.08
Nikakor ne bi bil kar vsakdo za primerjavo. Samo La Pulga je bil blizu temu rekordu in je imel vse možnosti da bi mu to uspelo prej. Pa mu ni. Primerjava je več kot adekvatna. Precej bolj neadekvatno bi bilo primerjat CR z Maradono ali Pelejem. Razlogov ne bom našteval ker so več kot očitni. Tokrat si res ustrelil v prazno... :D
nikajzadodat
14. 04. 2017 15.51
Žal nisi razumel v čemu je point. ON kakorkoli ga ti že imenuješ, uporabljaš manj ali bolj žaljiva imena (Bolhica, ...) in meni res ni potrebno razlagati kakšni so njegovi nadimki, ker jih zelo dobro poznam je pojem za primerjavo. Vedno se primerjave delajo z boljšimi in ti to počneš nevede. In če je le možno se lepiš na statistike, brez da bi upošteval osnovno dejstvo. ON je mlajši od Cristjana in ima potencial da ga preseže, verjetno tudi v tem kdo na igrišču večkrat plj.une. KO se dela primerjave z najbojšimi vseh časov tukaj se Cristjano ne omenja, omenjajo pa se ON, Maradona, Pele,...Želim ti veliko uspeha v iskanju statistik, kjer je Cristjano boljši od njega. Naj ti pomagam z eno samo. Cristijano je po številu izgubljenih žog in številu uspešnih driblingov na nivoju Wobaya iz Olimpije. Mislim, da sem ti vse povedal.
ehjaehja
13. 04. 2017 07.44
+7
kako se oglašajo barcini navijači ko zgubijo in ko real zmaga?? WEEE WEEE
grozjak
13. 04. 2017 08.10
+2
Ti pa LaFerarri bi se morala dobiti....To bi pa bil šov...... he he...ali pa bi se samo preplašeno gledala.....
grozjak
12. 04. 2017 22.54
+29
Real se je res veličastno izvlekel. Kapo dol. Nadzor igre, ki letos Barci zelo fali . Niso pa kar tako trije španski klubi med 8 najboljših v evropi.......
Trend01
12. 04. 2017 22.53
+7
Presenečenje? Da in ne. »Los Blancos« relativno gladko do zmage. Zmaga bi morala biti občutno višja, a kaj, ko je pri Bavarcih v golu Neuer. Kaj človek vse brani!?! Gol Vidala (kljub močnemu strelu) je bila bolj posledica nezanesljivega Navasa, ki sicer ni imel nič dela. Poleti bo dejansko treba po novega vratarja. Večjega ter takšnega, ki zna igrati po potrebi tudi z nogo in, ki si zaupa. Pri Bayernu sta me poleg Neuerja pozitivno presenetila le agresivni (včasih preveč) Vidal, ki je po polčasu občutno kondicijsko padel in hitri Robben (a spet cel kup simuliranja). Aja, pa Alcantara. Vse ostalo je bila žalost. Zidane je »učitelja« taktično pojedel. V sredini spet solidna (malo sicer počasna) Casemiro in Modrić. Več sem pričakoval od obeh bočnih (ajd, Carvajal se je odkupil s podajo). Kroos nekoliko »z rezervo«. Navas tako ali tako ni imel dela. Ramos čakal na priložnost in jo skoraj dobil... Nacho spodobno, solidno. Bil delni krivec pri prejetem golu. Sicer pa spet odlična (a čudna) menjava Bale-a. A je zadel. Spet. Kako @pašta; je Asensio še vedno slab? Pa Casemiro? A kaj vse je danes res Neuer ubranil!!! Benzu (ki je prevečkrat kompliciral), Ronaldu in ostalim. Noro. A CR-ju ni mogel preprečiti STOTKO! Vsa čast za ta nori dosežek. Za konec lahko dodam, da je Bayern imel srečo (znanje Neuerja), da ni fasal vsaj 5 golov. Prav tako bi omenil vsem hejterjem Reala kaj govorijo pred tekmami. Bolj pomembna je tekma, bolje igrajo. In vedno je to v drugem polčasu. Napredek v ½ finale seveda še ni 100%, a je zelo, zelo blizu. Tam pa kdo? Atleti, Monaco, Juve? V Barcelono tokrat ne verjamem. A tako močne pare kot so letos, že dolgo ni bilo! Do konca? Zakaj pa ne. Možno je.
Paštašutar
12. 04. 2017 22.56
-5
Paštašutar
12. 04. 2017 22.59
-4
St.14 se je drugi polcas malo popravil,po izkljucitvi ga pa ni menjal,ker je scitil kartoniranega Ramosa !!
tepec44
12. 04. 2017 22.50
-20
real ima z letav leto na tone krompirja :) rdeč kraton, levandovski out, penal miss hahaha pokakano fejst
RedDevil20
12. 04. 2017 22.52
+20
Maš tapravi nickname,ja. Pa dilerja menjaj.
bobrock46
12. 04. 2017 22.53
+7
Kje si pa najdu kromprir, še dobr da je blo sam 2
ehjaehja
12. 04. 2017 22.53
+9
penal ki ga ne bi smelo bit se vidi da si tepec hahahaa
ZyzzMirin
12. 04. 2017 22.53
+18
bodimo realni. Brez neuerja v golu bi bila tekma 5-1
Rolesx
12. 04. 2017 22.54
-5
sudja pomagal.To ni bilo za rdeči karton fafireal kupil sodnike
ehjaehja
12. 04. 2017 22.59
+6