Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Atletico v finale Lige prvakov na velikem slovenskem Oblaku, München preklinja Škofjo Loko

München, 03. 05. 2016 06.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Dramatična povratna tekma polfinala Lige prvakov je osrečila navijače Atletica, ki so 42 let po bolečem porazu proti Bayernu v finalu dočakali maščevanje (2:1). Zdaj Jan Oblak, ki je bil z obranjeno enajstmetrovko in številnimi obrambami prvo ime tekme, s soigralci v Milanu spet čaka na mestne sosede.

Bayern je velika ekipa. Morali smo se braniti in bili so boljši od nas. Tu smo zabili gol in to je bilo najpomembneje. A moramo ostati z nogami na tleh. Imeli bomo še čas za razmišljanje o finalu, zdaj je na vrsti špansko prvenstvo. Antoine Griezmann, napadalec Atletico Madrida

Josep Guardiola se je naposlušal kritik po prvi tekmi polfinala Lige prvakov in za novih 90 minut je v prvo postavo Bayerna uvrstil tako Thomasa Müllerja kot Francka Ribeyja, ki sta za mnoge sporno zaigrala šele v drugem polčasu obračuna na stadionu Vicenteja Calderona. Tudi zadnja vrsta je bolj spominjala na tisto "pravo", vrnil se je Jerome Boateng. Na drugi strani je Diego Simeone pred odločilno tekmo v boju za milanski finale pred Jana Oblaka lahko vnovič postavil Diega Godina, podobno kot v primeru Boatenga ključnega branilca, na katerega ni mogel računati v Madridu. Bayernovi navijači so z zastavicami ob glasnem navijanju pričarali izvrstno vzdušje in še na 104. evropski tekmi pozdravili kapetana Philippa Lahma, ki je v tem pogledu podrl rekord slovitega predhodnika Oliverja Kahna. Bayern je začel rezultatu s prve tekme primerno: Oblak je moral takoj posredovati po visoki žogi Artura Vidala in slovenski reprezentant je izbil žogo nad Riberyjem že v prvih sekundah. Toda Atletico je nemudoma pokazal, da bo nevaren v vsakem trenutku, Fernando Torres je po lepi akciji v prepovedanem položaju pobegnil obrambi, njegov poskus pa je ob že zaustavljeni igri Manuel Neuer poslal na vrh svojih vrat. Na prvem medsebojnem obračunu nemočni Robert Lewandowski je tokrat zagrozil že v 12. minuti, ko je predložek Douglasa Coste z glavo preusmeril mimo bližnje vratnice Oblaka, dobil pa tudi grd udarec Juanfrana po obrazu.

Kapetan gostov Gabi Fernandez je bil naslednji, ki je na drugi strani preizkusil zbranost Neuerja, nemški reprezentant je brez težav ujel njegov sicer dobro odmerjen strel z več kot 20 metrov v 15. minuti. Lewandowskemu se nato dvakrat ni uspelo bolje znajti pred vrati Atletica, najprej si je slabo ustavil žogo v ugodnem položaju, nato pa je poskus voleja Müllerja za las zgrešil poljskega soigralca, ki je med branilci čakal v vratarjevem prostoru. Vidalov strel, podoben tistemu, s katerim je Oblaka preizkusil na prvi tekmi, je pod svojo prečko Slovenec dve minuti kasneje ujel. Na veliko resnejši preizkušnji je bil Škofjeločan v 21. minuti, ko je praktično prvič na dveh medsebojnih tekmah španska obramba povsem izpadla po lepi visoki žogi Boatenga, ki jo je Lewandowskemu odložil Müller, strel Poljaka pa je v matni situaciji izvrstno zaprl Oblak. Malce slabše je slovenska številka ena posredovala po strelu od daleč Riberyja, ko bi lahko odbitek v mrežo pospravil Lewandowski, toda Poljak spet ni meril natančno. Prek vrat gostov je v 27. minuti poletel še projektil "slavljenca" Lahma. Rdeči so zasluženo povedli manj kot pet minut kasneje, ko je s prostega strela na robu kazenskega prostora Xabi Alonso proti Oblaku poslal pravo "raketo", mimo slovenskega čuvaja mreže pa je žogo preusmeril njegov soigralec Jose Maria Gimenez.

"Morda mislijo, da so že v Milanu, toda ostaja še 90 minut," je nekdanje mestne tekmece pred povratnim obračunom opozoril Alonso. V torek jim je zabil tudi zadetek.
"Morda mislijo, da so že v Milanu, toda ostaja še 90 minut," je nekdanje mestne tekmece pred povratnim obračunom opozoril Alonso. V torek jim je zabil tudi zadetek. FOTO: AP

Gimenez je bil v osrčju dogajanja tudi v naslednjih minutah, ko so člani Bayerna najprej zahtevali igranje z roko Urugvajca, ki je padel v svojem kazenskem prostoru, a je Južnoameričan še večjo neumnost storil že čez nekaj sekund. V skoku je po podaji iz kota držal Javija Martineza in zakrivil najstrožjo kazen, s katere pa Müller ni uspel ukaniti Oblaka, ki je prebral Nemčevo namero in njegov strel v svojo desno odbil, kot tudi kasnejši strel Alonsa. Iskre so takrat letele na vse strani, Juanfran je še drugič na tekmi zamahnil proti Lewandowskemu, v prerivanje ob klopeh pa se je vključil tudi Simeone. Argentinski strateg je za drugi del tekme namesto Augusta Fernandeza v igro poslal bolj napadalno usmerjenega Yannicka Ferreiro Carrascoja, ki je prav tako manjkal pred tednom dni v španski prestolnici. A Bayern je nadaljeval tam, kjer je v prvem polčasu končal, Atletico se je krčevito branil in strel Vidala z roba 16-metrskega prostora so branilci uspeli izbiti, po kotu pa je Martinez z glavo meril čez prečko. Nato pa hladen tuš vseh hladnih tušev, do tedaj povsem nenevarni in neambiciozni Atleticu je, morda že usodno, udaril - Griezmann je na robu prepovedanega položaja pobegnil za hrbet Davidu Alabi in podajo Torresa spremenil v hladnokrven strel ob bližnjo vratnico.

Takšen je nogomet, boli, ker boljša ekipa ni prišla v finale. Robert Lewandowski, napadalec Bayerna

V drugo smer je v 61. minuti z razdalje meril Juanfran in zgrešil z močnim strelom, Atletico pa je postajal vedno pogumnejši in samozavestnejši. Oblak veliko dela ni imel, resneje ga je v 67. minuti preizkusil šele Alonso, ki je po še eni neuspešni akciji Lewandowskega meril z razdalje v Slovenčevo naročje. Za Poljaka je bil nekdanji član Olimpije sploh nerešljiva uganka, Lewandowski je poskusil tudi z volejem v 69. minuti, ki je bil spet lahek plen Oblaka. Guardiola je prvo potezo storil šele v 73. minuti, ko je Kingsley Coman vstopil namesto spet ne preveč prepričljivega Coste. Rdeči so že čez nekaj sekund slavili po zadetku priključka, Vidal je morda tudi s pomočjo desne roke na drugi vratnici preskočil Luisa in poslal žogo na glavo Lewandowskemu, ki z dobrega metra ni grešil. Torres je z glavo poskusil odgovoriti na drugi strani, toda v 77. minuti streljal prek vrat po podaji s prostega strela. Še v isti minuti bi lahko Lewandowski spet sprejel žogo tik pred Oblakom, a so se Madridčani nekako rešili. Tako kot v 81. minuti, ko je moral Škofjeločan skakati na visoko podajo pred svojimi vrati, možje v temnih dresih pa so uspeli izbiti žogo proti sredini zelenice. Simeone je v 82. minuti povsem zaprl postavitev in Thomas Partey je vstopil namesto prvega strelca Griezmanna. Coman je minuto kasneje nanizal nekaj gostov, nato pa slabo meril z okoli 17 metrov, spet je bil na mestu Oblak.

A vsega bi lahko bilo konec v 84. minuti, ko je Cuneyt Cakir po padcu Torresa ob Martinezu na robu kazenskega prostora pokazal na belo piko. Prekršek se je najbrž zgodil na drugi strani črte, toda žogo je vzel Torres, a mu je Neuer podobno kot v prvem polčasu Oblak strel ubranil. Kazen bi lahko prišla že v 87. minuti, ko je v padcu po podaji z desne meril Lewandowski, a nenatančno in premalo močno. Za razliko od Alabe, ki je po kotu prišel do žoge in z volejem lepo meril, po odboju od Parteyja pa je Oblak s skrajnimi močmi rešil finalno vozovnico Atletom. Za to je očitno plačal tudi s poškodbo kolena, ki jo je staknil ob jezni brci v vratnico, zato se je tudi hitro ulegel na zelenico in zahteval zdravniško pomoč. Vse to je šlo na mlin gostov, ki so spretno "kradli" sekunde in minute do konca tekme, ko je Stefan Savić zamenjal tudi Kokeja. Nekaj strelov je sicer poletelo proti vratom rdeče-belih, a so končali ali na tribuni ali v bloku. Zadnji pisk sodnika Cakirja je oznanil začetek velikega slavja, proti Simeoneju pa je po rokovanju z Guardiolo poletelo tudi kar nekaj predmetov iz rok razjarjenih bavarskih privržencev. Toda Simeoneju in Oblaku ni bilo mar, naš reprezentant bo prvič v karieri zaigral v finalu Lige prvakov, ki bo spet na San Siru, tako kot leta 2001, ko je bil Zlatko Zahović v postavi poražene Valencie – proti zmagovalcu Bayernu. Morda pa šele 23-letni vratar postane prvi slovenski zmagovalec cenjenega tekmovanja, potem ko je bil poraženi finalist leta 1992 proti Barceloni s Sampdorio tudi selektor naše članske reprezentance Srečko Katanec.

Liga prvakov, povratna tekma polfinala:

Bayern München – *Atletico Madrid 2:1 (1:0) /0:1/
Alonso 31., Lewandowski 74.; Griezmann 53.
Thomas Müller (Bayern) in Fernando Torres (Atletico) sta v 35. oziroma 85. minuti zapravila 11-metrovki.

Bayern: Neuer; Lahm, Boateng, Martinez, Alaba; Alonso, Costa (od 73. Coman), Vidal, Ribery, Müller; Lewandowski.

Atletico: Oblak; Juanfran, Godin, Gimenez, Luis; Gabi, Augusto (46. Ferreira Carrasco), Koke (od 90. Savić), Saul; Griezmann (od 82. Partey), Torres.

/izid s prve tekme/
* - finalist

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (290)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nebel
04. 05. 2016 14.56
+1
Biti deklarativno "boljša ekipa" pač ni dovolj, to lahko velja samo za nazaj in v novi tekmi ne pomeni nič. To je treba tudi pokazati in uresničiti vsakič znova.
adjav
04. 05. 2016 14.11
+7
Ah pa dajte no kaj vedo Nemci za Škofjo Loko, ti neumni novinarji.
grevid
04. 05. 2016 10.17
+0
gremo atletiko, gremo Jan Oblak do naslova!!!!!
TomažNovak
04. 05. 2016 15.07
+0
še kakšna nedosojena roka, ofsajd in penal, pa bo..
fiftgear
04. 05. 2016 16.55
-1
ofsajda niti približno ni bilo, roka je bila ob telesu in kot taka ni namerna torej lahko spet sanjaš o kakšnem penalu ...a boli kajne
CURVANORD Zanetti
04. 05. 2016 09.57
+12
Nekako je opaziti da Realovi navijaci privoscijo atletom,barcini pac ne.Le zakaj,saj imamo nasega Jana, ki brani barve kluba,meni je logicno da privoscis ekipi, kjer igra SLOVENEC.Bravo jan!!!!!!
piuski
04. 05. 2016 11.42
+6
zaradi mene lahko igrata še prevc,maze,tevi bunkeraši z argentincem so katastrofalni z neverjetno srečo v finalu!!!!!
grozjak
04. 05. 2016 11.57
+2
ni samo to, da so izločili barcelono, pomembno je, kako so izločili vse nasprotnike do sedaj. zmage po penalih, golom več v gosteh, brez prave posesti in igre, davljenjem in nekaj krompirja z sojenjem ....... pa saj jih nihče ne mara..... Oblak pa itak pride prav samo napihovalcem njegovih obramb, katere pač na tem nivoju in s tako strnjeno obrambo že mora ubranit.....in zato ima Barca (in še kdo) vedno "slabega" golmana
piuski
04. 05. 2016 12.39
+0
giovanni2
04. 05. 2016 19.25
Kdo jih ne mara? Stokrat rajši gledam Atleticov bunker, kot Barcelonino neskončno odajanje žoge na centru.
giovanni2
04. 05. 2016 19.25
DELTA22
04. 05. 2016 09.36
+5
Še dobro, da Pep ni podaljšal pogodbe, ker zdaj bi ga tako odpustili.
grozjak
04. 05. 2016 11.58
+1
ne, ne bi. to ni Anglija. tam ga pa bojo.........
mmickica
04. 05. 2016 18.10
+3
Ni Pep kriv, če Lewandovski in še kdo ne da gola iz toliko priložnosti!
Symbolic
04. 05. 2016 09.10
+8
Žal, tudi tako se pride v finale LP: brez kakšne igre, s komaj štirimi streli v okvir, z dvema udarcema s kota in 26%-nim posestom žoge ... Dodaten bonus pa: "zgubljen"-slab sodnik + "sileđija" ob igrišču in tudi malo več sreče... Riberi? Samo v prvem polčasu, v nadaljevanju - neviden (bolj v napoto soigralcem)... Igralec tekme, po goaldotcomu: Xabi Alonso, po meni pa Jan Oblak! Žal mi je Bayerna, ampak sem enkrat prej napisal, da bi si želel španski finale... To je zdaj vse odvisno od Reala, oz. od MC-ja... Upam, da tudi na tej tekmi ne bo zmagal "antinogomet"! Pa še to: a Simeone ne bo fasal kakšno kazen?
Symbolic
04. 05. 2016 09.36
-8
Posnetek na YT: Griezmann v ofsajdu ob podaji Torresa... poglejte si sekvenčno!
mafija leva drogeraška
04. 05. 2016 09.41
+2
zanima te, če ne bo fasal kakšne kazni. ne kakšno kazen. v sloveniji si, ne na hrvaškem.
mafija leva drogeraška
04. 05. 2016 09.43
+7
ofsajda pa ni blo. niso ga vidli niti športni reporterji na nemškem zdf-u, ne oliver kahn v studiu, ne thomas mueller. tak da ne fantaziraj.
big247
04. 05. 2016 09.44
+6
Kako ti je lahko žal za Bayern a ni samo umevno da boš navijal za Atletico saj men je privoščim prvo svojim in pol šele drugim!!!
Ka pa mislis
04. 05. 2016 10.23
-2
Kaj bi se le bilo da so meli posest 50-50.? 6-2 za atm. Kaj ste dosadni s to posestjo. Fuzbal se igra za gole.
Štanjkol
04. 05. 2016 10.37
+1
Ja in povprečje atletica je 0,8 po tekmi, je... takšen fuzbal, večino ljudi to ne zanima
janezdollar
04. 05. 2016 10.39
+0
Ma kakšen ofsajd...drugi posnetek lepo kaže, da ga ni bilo...
Symbolic
04. 05. 2016 11.21
-1
Mafiozo, a se v Sloveniji stavek začne z MALIMI ČRKAMI? Vsebine stavka nisi razumel, a ne? Bogi...Pa še to: izloči negacijo (le 2 črki) pa je stavek pravilen... Uživaj v "cepidlačenju", nogomet te očitno, ne zanima!
piuski
04. 05. 2016 12.44
+1
po drugih portalih tudi kaže,da je ofsajd bil.kar je je.
Symbolic
04. 05. 2016 13.19
-1
Včeraj, pri zadetku Griezmana, ob 21:57:21 sem napisal:"Ofsajd! Eh Müller, Müller..." Müllerja sem omenil, ker bi bilo 2:1, če bi realiziral penal! No, pa gremo naprej...Pri ponovljenem posnetku (ob 22:02:12) - torej, le 5 min pozneje sem napisal: "Druga kamera pa kaže, da ni bil ofsajd!"... Na YT pa: Griezmann, v trenutku oddaje žoge s strani Torresa: z desno roko, z ramo in delno s prsmi v nedovoljenem položaju... Ajde, roka ne šteje, ker ne moreš dat gola z roko, z ramo pa lahko in se zato piska!
Campeones34
04. 05. 2016 13.33
+0
Je že prav da ga ni piskal, pa tudi če je bil z ramo v offside-u, je to skoraj nemogoče ocenit v tistem trenutku in pravila so jasna, če sodnik ne more za sigurno določit offsidea, se igra pusti. Lahko nekaterim zdej pametovat po 100ih posnetkih, pa še to se komaj vidi.
Symbolic
04. 05. 2016 16.40
+2
Minotauer, vse to kar si napisal drži, zlasti, če sodnik ni prepričan pusti igro naprej...
fiftgear
04. 05. 2016 16.57
-3
niti približno ni bil ofsajd kaj ti sanjaš simbolic
Symbolic
04. 05. 2016 18.56
Fifty, po čem sklepaš, da sanjam? A se to ne dogaja kadar človek spi? Hočeš reči, da sem tekmo prespal? "Jok bratac", odpade...
janezdollar
04. 05. 2016 09.05
-4
Ne vem kaj se imajo spet za jokati Bayernovi navijači...samo se spomnite kako ste izločili Juve...in včeraj se vam je vse vrnilo z obrestmi!!! Edino kaj je dobro za vas je to, da Pep pakira...ker drugače še 100. let ne bi osvojili kaj omembe vrednega...
BayernGomez
04. 05. 2016 13.14
+1
TomažNovak
04. 05. 2016 08.55
-6
Za kozlat. Anitpropaganda nogometa in sodniška pomoč. Tri nedosojene roke v dveh tekmah, neobstoječ penal in gol iz ofsajda.
mpk2
04. 05. 2016 09.48
-1
Ka pa mislis
04. 05. 2016 08.44
+12
To je car nogometa. Ne zmaga vedno boljsa ekipa, drazji igralci, vecji klub. Tu je potrebna sreca, taktika, borba....dnevna forma. Danes je tud nepredvidljiva tekma na vrsti.
piuski
04. 05. 2016 13.25
+1
Viejo cabron
04. 05. 2016 08.38
+1
Ne maram Nemške nadutosti in zato sem navijal za Atletico in vedno sem rad pretepal za glavo večje nasprotnike (hahaha).
TomažNovak
04. 05. 2016 08.55
+7
vedno si bežal pred glavo nižjimi nasprotniki hočeš reči.
BOZICEKSLO
04. 05. 2016 08.33
+3
Nakvecji taktik. Atletico je igral ze lepse ampak upam. da bo poleti pripeljal kar nekaj igralcev
Viejo cabron
04. 05. 2016 08.30
-7
Igra Bayerna me spominja na življensko izkušnjo: pri šanku je stalo nekaj moških in ena ženska in vsi so jo osvajali, gobezdali,.... igrali kot Bayern (dosti besed malo dejanj-golov). Nakar pridem sám od nekod in se ciljno napotim k obkoljeni ženski ter ji povem, da mi je všeč (taktika) in da jo vabim na večerjo (dam gol). Ženska zapusti moško družbo in se odpravi z menoj v noč. Hja sredstva in taktika opravičujejo cilj ne pa nepotrebno gobezdanje (Bayernova igra). Se spomnite mitološke zgodbe DAVID in GOLJAT!
Viejo cabron
04. 05. 2016 08.34
-6
Skromnost je lastnost revežev in sam ne želim biti skromen!
TomažNovak
04. 05. 2016 08.56
+2
Symbolic
04. 05. 2016 13.10
peggi
04. 05. 2016 08.29
+18
Bayern je včeraj pokazal veliko boljšo predstavo kot na prejšnji tekmi ,bili so boljši skozi celotno tekmo in mogoče jim je zmanjkal kanček športne sreče,mogoče pa jih je zafrknilo to,da niso dali gola v gosteh bi si delo precej olajšali.Finale bi bilo bolj zanimivo z Bayernom in Real M . oz Manchester C,. kot bo z Atleti sigurn.Js nevem v čem je point Simenonove bunkeraške taktike .Edina sveta točka njihova je pomoje Jan.
Viejo cabron
04. 05. 2016 08.31
-4
Ne zmagajo vedno najboljši in najlepši! Čitaj moj nauk zgoraj.
apodgraj
04. 05. 2016 08.54
+2
Če bi Bayern realiziral enajstmetrovko in povedel z 2:0 , bi bilo stanje na igrišču popolnoma drugačno . Atletico, bi se moral odpreti in začeti napadati . S tem , pa bi nasprotni strani puščal veliko odprtega prostora in možnost priti do lahkih zadetkov . Tako pa je Atletico samo čakal na kontra napad in pri razrečeni obrambi z lahkoto prišel do izenačitve rezultata . Po tem se je zaprl, postavil pred samo betonski zid in ni bilo več nobennih možnosti doseč dva pomemnba gola za napredovanje .
janezdollar
04. 05. 2016 09.08
+4
Takšna obrambna igra je umetnost, tega ne more vsak...na drugi strani pa pač mučenje žoge do nezavesti...Atletico zasluženo!!!
Štanjkol
04. 05. 2016 10.39
+1
Kako bi pa ti igral če bi se ti nasprotnik postavil na 30 metrov? Predal bi jim žogo al kaj? Nogomet se igra za gole in ne za gol!
BOZICEKSLO
04. 05. 2016 08.28
+7
Vsaka cast dr Siomeone. Bravo Jan Oblak. Vsi smo ponosni nate. Atlerico igra grdo ampak vseeno zmagujejo.
apodgraj
04. 05. 2016 09.00
+2
Če si mu že pripisali naziv doktorja , potem še dodaj vzdevek spihopat . Človek več ne zna krotiti svoja čustva in pri svojih izpadih uporablja fizično silo Upam , da ga bo za njegovo nešportno obnašanje primerno kaznovala Uefa . Prišli smo že tako daleč , da se za dosego svojih ciljev , več ne izbirajo sredstva . Pomebno je samo zmagovati , kako , pa ni več pomembno
catman
04. 05. 2016 08.23
+11
Bravo Jan! Slovenci smo ponosni nate!
ronaldinho_10
04. 05. 2016 08.22
+15
Atleti imajo nekaj kar nima nobena druga ekipa v LP. Imajo norega/prenorega trenerja, ki iz igralcev iztrži več kakor maxsimum. Imajo našega Oblaka, ki je včeraj odigral najbolšo tekmo v svoji karijeri, bunker ki spominja na igro Interja izpred parih let... ta igra se meni ne dopade. Skratka čestitke Atletom. Za Guardiolo pa samo to, lahko je bilo pri Barsi ko pa je imel v top formi Iniesto, Xavia in še vedno odličnega Messia...
CURVANORD Zanetti
04. 05. 2016 08.26
+7
Pep je v treh letih dobil porcijo od treh razlicnih spanskih klubov.
paulista
04. 05. 2016 08.10
+0
Najbrž se bo izkazalo, da je bunker premalo za Laligo in dovolj za ligo prvakov, če si v prvenstvu pred dvema kluboma, ki sta finalista lige prvakov in imaš boljše razmerje medsebojnih tekem potem je liga prvakov 2. razredno tekmovanje oziroma razigravanje kdo je boljši 2. ali 3. v Laligi :-)
ledr
04. 05. 2016 08.10
+4
Včeraj sem navijal za "nogomet" torej za Bayern! Atletico pač ne igra nogometa... Po drugi strani pa mislim, da bo Real v finalu veliko težje premagal Atletika kot Bayerna. Ampak to ne spremeni dejstva, da to kar igra Atletico pač ni nogomet. In ne glede na finale upam, da bo UEFA poštena in dosledna. Če bo, potem Simeoneja v finali ne sme bit!
dule100
04. 05. 2016 08.03
-4
Škoda, da zmaguje moštvo kot je Atletiko !!!
ledr
04. 05. 2016 08.06
-1
frutty123456
04. 05. 2016 08.17
+4
Štanjkol
04. 05. 2016 10.40
+1
Šteje ja, ampak vsi rajši gledamo drugačen nogomet kot ga igra atletico
JAMES23
03. 05. 2016 22.59
+35
Sodniki katastrofa...11m...ni blo na nobeni strani....ne morš piskat 11m,če se igralca vlečeta al karkol,če nima žoga nobene veze u tistem trenutku..ni blo podaje u tistem trenutku u 16m.prostor..ja druga 11m.pa itek izven 16m.prostora.tko da ja...na koncu se je izkazala resnica saj so se obranile obe..11m..bravo oblak..bravo atletico na prvaka.
apodgraj
04. 05. 2016 09.08
+0
Za tekmo , v kateri igra Atletico je presnetljivo to , da je bilo zelo malo dosojenih prekrškov na strani Atletica in več na strani Bayerna . Morda, to malo meče slabo luč na neobjektivno sojenje turških sodnikov .... dosojena enajstmetrovka in še sporni prvi zadetek in prepovedanega položaja itd. Zanima me samo kakšen kriterij bo imel sodnik Skomina na današnji tekmi Real -Machester .
CURVANORD Zanetti
04. 05. 2016 09.52
če bi gospa Angela umaknila vize za turke, b isodnik piskal včeraj 5 penalov v korist bavarcev=)