Liga prvakov

Kanal A in VOYO: Simeone: Dvignili smo formo, to je dobrodošlo spoznanje pred Leverkusnom

Madrid, 20. 02. 2017 12.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trener lanskoletnih finalistov Lige prvakov Diego Simeone bo imel na prvi tekmi osmine finala na torkovem gostovanju pri Bayerju iz Leverkusna, za katerega igra tudi Slovenec Kevin Kampl, na voljo skoraj kompletno ekipo. Računa lahko tudi na vratarja Jana Oblaka. Od 20.30 naprej na Kanalu A in VOYO.

Španski nogometni prvoligaš Atletico Madrid lahko spet računa na slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je pozdravil težjo poškodbo rame. Oblaka so Madridčani vključili v kader za torkovo prvo tekmo osmine finala Lige prvakov, prenos na Kanalu A in VOYO, proti Bayer Leverkusnu še enega Slovenca Kevina Kampla. Lanski finalist lige prvakov se bo sicer moral znajti brez dveh branilcev, poškodovanih Diega Godina in Juanfrana, a to ne zmanjšuje njegovih ambicij že na prvi tekmi v Leverkusnu, kjer se bo Atletico srečal tudi s slovenskim reprezentantom Kevinom Kamplom.

Diego Simeone
Diego Simeone FOTO: AP
"Generalka za Ligo prvakovo je povsem uspela. Lepa zmaga v Primeri nam je vlila dodatne samozavesti, vesel sem za Kevina Gameira, ki je dosegel hat-trick. Očitno se mu je v napadu odprlo, kar je odlična vest za nas pred zahtevnim dvobojem z Bayerjem," je za AS razpredal trener Atletica Diego Simeone, ki računa, da bo odločitev o potniku v četrtfinale vendarle prišla šele v Madridu.
Prenos tekme Lige prvakov med Kamplovim Bayerjem iz Leverkusna in Oblakovim Atleticom bo na sporedu v torek ob 20.30 na Kanalu A in VOYO.

"Težko verjamem, da si bo katera od ekip že v Leverkusnu priigrala občutno rezultatsko prednost. Odločitev bo padla na našem stadionu. Na povratno tekmo želimo iti z lepo popotnico. Za nas bi bil pozitiven izid tudi že remi. Lepo bi bilo zabiti na gostovanju, to bi nam olajšalo delo," je madridskemu športnemu časniku še dodal 46-letni argentinski strokovnjak, ki lahko računa tudi na povsem zdravega Jana Oblaka. O tem, če bo 24-letnega Škofjeločana postavil med vratnici od prve minute, Simeone ni želel govoriti. Skrivnosten je bil tudi glede udarne enajsterice. "Imam sladke skrbi, saj je kar nekaj igralcev močno dvignilo formo. Imel bom težave, koga uvrstiti med prvih enajst. Lepo pa je, da je izbor igralcev zares širok," je še povedal Simeone.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

piuski
20. 02. 2017 13.03
+1
opasno ste dvignili formo ja,če ne bi dal gameria noter,še danes ne bi dali gola!!!