Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Ronaldovih pet zadetkov preveč za Bayern, ki se v München po podaljšku vrača sklonjenih glav

Madrid, 18. 04. 2017 23.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Nogometaši Reala so se uvrstili v polfinale Lige prvakov, potem ko so dobili drugo tekmo z Bayernom (4:2) na Santiagu Bernabeuu, Cristiano Ronaldo pa je vpisal hat-trick in vknjižil še stoti gol v Ligi prvakov. Real je napredoval s skupnim izidom s 6:3, Ronaldo pa je zabil kar pet zadetkov na dveh tekmah. Real se je še sedmič zapored uvrstil v polfinale Lige prvakov.

Več videovsebin
  • Zadetek Lewandowskega iz 11-metrovke za vodstvo Bayerna 1:0
    01:32
    Zadetek Lewandowskega iz 11-metrovke za vodstvo Bayerna 1:0
  • Zadetek Ronalda za izenačenje Reala na 1:1
    01:08
    Zadetek Ronalda za izenačenje Reala na 1:1
  • Avtogol Sergia Ramosa za vodstvo Bayerna z 2:1
    00:34
    Avtogol Sergia Ramosa za vodstvo Bayerna z 2:1
  • Gol Cristiana Ronalda za izenačenje Reala 2:2
    01:06
    Gol Cristiana Ronalda za izenačenje Reala 2:2
  • Gol Ronalda za vodstvo Reala s 3:2
    00:54
    Gol Ronalda za vodstvo Reala s 3:2
  • Gol Asensia za zmago Reala s 4:2
    00:57
    Gol Asensia za zmago Reala s 4:2
  • Vrhunci povratne tekme Real Madrid - Bayern
    07:19
    Vrhunci povratne tekme Real Madrid - Bayern
Madrid je navajen trpljenja. Madrid je bil boljši tekmec brez dvoma. Dati šest golov Bayernu ni lahko in zaslužili smo si napredovanje. Cristiano Ronaldo

Real je prvo tekmo dobil z 2:1, potem ko je večji drugi del drugega polčasa igral z igralcem manj, potem ko je bil izključen Javi Martinez. Na slednjega tako trener gostov Carlo Ancelotti, ki zelo dobro pozna zasedbo Reala, s katero je osvojil La Decimo, tokrat ni mogel računati. Njegov učenec Zinedine Zidane pa danes ni mogel računati na poškodovanega Garetha Balea. Namesto njega je nastopil Isco, ki je zablestel na zadnji ligaški tekmi s Sporting Gijonom. Poleg Balea sta manjkala še branilca Pepe in Raphael Varane, ki sta prav tako poškodovana.

V šesti minuti tekme je prodiral Isco, ki ga je s prekrškom zaustavil Arturo Vidal. Glavni sodnik Viktor Kassai mu je nemudoma pokazal rumeni karton, s čimer si je vezist Bayerna prislužil kazen igranja na prvi polfinalni tekmi, v kolikor bi se Nemci tja uvrstili. Prosti strel je z desne strani izvedel Cristiano Ronaldo, a zadel le živi zid Bayerna. Bistveno bolj nevaren je bil Bayern v deveti minuti, ko je z neposredne bližine sprožil Thiago Alcantara, a mu je Marcelo strel blokiral, nato pa je poskusil še Arjen Robben, a zadel le zunanji del mreže. Vidal se je v 13. minuti odločil za strel s kakšnih 25 metrov, a meril za dober meter prek Navasovih vrat. V 23. minuti pa se je ponudila prva lepša priložnost za domačine, ko je Marcelo z leve strani v kazenskem prostoru iskal Karima Benzemaja, a je Francoz slabo zadel žogo z glavo iz dokaj ugodnega položaja. Toliko bolje je žogo zadel Dani Carvajal dve minuti kasneje, ko se je po njegovem strelu z 20 metrov z obrambo izkazal Manuel Neuer. Ta pa je bil v 28. minuti že premagan, ko je z roba kazenskega prostora z desnico sprožil Sergio Ramos, a je žogo z golove črte še zadnji hip odbil gostujoči branilec Jerome Boateng. V 38. minuti je imel Real novo krasno priložnost za zadetek, ko je s kakšnih 12 metrov sprožil Toni Kroos, a je iz ugodnega položaja nastreljal zgolj enega od branilcev Bayerna. Iz hitrega protinapada je Real udaril še enkrat v 43. minuti, ko se je po podaji Marcela, ki je dolgo, dolgo časa vlekel napad belega baleta, v lepem položaju znašel Ronaldo, a je njegov poskus z levico z leve strani romal prek in mimo Neuerjevih vrat. Ob sodnikovem žvižigu, ki je naznanil konec prvega polčasa je na semaforju na Santiagu Bernabeuu tako pisalo 0:0.

Arturo Vidal je bil izključen v 94. minuti tekme.
Arturo Vidal je bil izključen v 94. minuti tekme. FOTO: AP
Dobro smo igrali, držali smo se načrta. Zaslužili smo si več. Odločitve sodnikov so nas drago stale. Izključitev Artura Vidala ni bila izključitev, nato dva gola Ronalda iz prepovedanega položaja … Carlo Ancelotti

V drugem polčasu je Real nadaljeval z nevarnimi poskusi – Isco je v 50. minuti po izvajanju kota prišel do strela s kakšnih 18 metrov, a je za kakšnega pol metra zgrešil vrata Bayerna. Na drugi strani pa je minuto kasneje Robben že matiral Keylorja Navasa, a se je s požrtvovalno potezo izkazal Marcelo, ki je z glavo zadnji hip posredoval z golove črte. Le nekaj trenutkov kasneje je Casemiro podrl Robbena v kazenskem prostoru, Kassai pa je hitro pokazal na belo točko, 11-metrovko pa je v 53. minuti rutinirano zadel za vodstvo Bayerna z 1:0. Že čez dobro minuto se je v priložnost znašel še Vidal, ki pa je slabo zadel žogo in sprožil mimo vrat. V 57. minuti pa je prvo obrambo prikazal Navas, ki je ustavil težaven, a natančen poskus Riberyja. Real je gol dočakal po zaslugi Ronalda, ki je v tej četrtfinalni seriji zabil še tretji zadetek. Izkoristil je podajo Casemira. Veselje Reala ni trajalo dolgo, saj je že v naslednjem napadu Sergio Ramos nespretno posredoval v obrambi in presenetil vratarja Navasa. Z avtogolom Španca je Bayern prišel do vodstva z 2:1, kar je pomenilo, da je vsaj na pragu podaljškov. Lepo priložnost za izenačenje je v 83. minuti zapravil Lucas Vazquez po podaji Marcela, a je z atraktivnim poskusom zadel le zunanji del mreže Bayernovih vrat. Šok za goste pa je prišel v 84. minuti, ko je Vidal prejel drugi rumen karton in moral predčasno pod prho, čeprav se je zdelo, da je bil njegov start nad Asensiom čist ... Do konca rednega dela nobeni od ekip ni uspelo zatresti mreže, tako da so bili na vrsti podaljški.

Nesporni junak četrtfinalnega obračuna z Bayernom Cristiano Ronaldo je zabil kar pet zadetkov. Njegov zadnji je bil še stoti v Ligi prvakov.
Nesporni junak četrtfinalnega obračuna z Bayernom Cristiano Ronaldo je zabil kar pet zadetkov. Njegov zadnji je bil še stoti v Ligi prvakov. FOTO: AP

Cristiano Ronaldo je v sodnikovem podaljšku v 97. minuti z velike razdalje sprožil, a se je z obrambo izkazal Manuel Neuer. Ta pa je zablestel z novim fantastičnim posredovanjem v 99. minuti, ko je Asensio sprožil s kakšnih 10 metrov in poskusil na bližnjo vratnico, a je nemški čuvaj mreže žogo še uspel odbiti v kot in preprečil izenačenje Reala. Realov junak v četrtfinalni seriji Ronaldo pa se je sam kot duh znašel v kazenskem prostoru Bayerna (najverjetneje je bil v prepovedanem položaju) in z levico, slabšo nogo, matiral tokrat nemočnega Neuerja in izenačil na 2:2 ter poskrbel za (začasno) veselje navijačev Reala. Za pravo eksplozijo navdušenja na Santiagu Bernabeuu pa je poskrbel Ronaldo v 110. minuti igre, ko je Marcelo s fantastičnim prodorom s krasno podajo zaposlil Ronalda, ki mu ni bilo težko poslati žoge v nebranjeno mrežo za vodstvo Reala. Potnika v polfinale je dve minuti kasneje potrdil rezervist Asensio, ki je s samostojnim prodorom zlahka preigral obrambo Bayerna in z natančnim strelom poslal žogo za hrbet Neuerja za vodstvo Reala s 4:2. Takšen je bil tudi končni izid tekme, kar je pomenilo, da se napredovanja v polfinale veseli madridski Real. 

Trener Bayerna Carlo Ancelotti po tekmi razumljivo ni mogel biti zadovoljen s sodniškim delom, potem ko so madžarski sodniki napravili veliko število napak. "Dobro smo igrali, držali smo se načrta. Zaslužili smo si več. Odločitve sodnikov so nas drago stale. Izključitev Artura Vidala ni bila izključitev, nato dva gola Ronalda iz prepovedanega položaja … Seveda nismo zadovoljni zaradi tega. Uefa bi morala postaviti sodnika, ki je bolj kvaliteten. To je trenutek, ki je primeren, da se vzpostavi videoanaliza, saj je preveč napak. Na tej ravni je preveč napak," je povedal italijanski strateg na klopi Münchenčanov.

Na drugi strani je bil junak četrtfinala Ronaldo razumljivo precej bolj zadovoljen. "Vedeli smo, da če ne bomo igrali dobro, lahko Bayern zabije zadetke na katerem koli stadionu.  Dokazali so, da so izvrstna ekipa, toda Madrid je Madrid. V prvem polčasu bi lahko zabili gol ali dva, tako kot v drugem polčasu, toda dobili smo zadetke. Madrid je navajen trpljenja. Madrid je bil boljši tekmec brez dvoma. Dati šest golov Bayernu ni lahko in zaslužili smo si. Smo zasluženi zmagovalci," je dvoboj z Nemci ocenil Portugalec, ki je zabil še osmi zadetek Bayernu v Ligi prvakov. Ta je po epski predstavi na dveh tekmah z nemškimi nasprotniki poslal tudi jasno sporočilo navijačem Reala: "Samo prosim, da mi ne žvižgajo tukaj. Naj mi postavijo ulico? Nikoli. Edino, kar prosim, je, naj mi ne žvižgajo, saj vedno dam vse od sebe. Tudi ko ne dajem golov, trdo delam in pomagam Realu. Trener belega baleta Zinedine Zidane je po izvrstni predstavi Ronalda razumljivo hvalil svojega napadalca s številko sedem. "Danes je dokazal, da je v ključnih trenutkih pravi. On je tisti, ki naredi razliko. Ko je treba, je vedno pravi. Je edinstven in veseli smo zanj ter celotno ekipo. In za vse ljudi, ki so nas spodbujali na Bernabeuu," je pojasnil Francoz.

Liga prvakov, povratna četrtfinalna tekma:

Real Madrid - Bayern 4:2* /2:1/
Ronaldo 76., 105., 110., Asensio 112.; Lewandowski 53./11-m, Ramos 78./ag
RK: Vidal 84./Bayern

Postavi:
Real Madrid: Navas, Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modrić, Kroos (Kovačić/114.), Isco (Lucas/71.), Benzema (Asensio/64.) in Ronaldo.

Bayern: Neuer, Lahm, Hummels, Boateng, Alaba, Xabi Alonso, Vidal, Robben, Thiago, Ribery (Costa/71.) in Lewandowski (Kimmich/88.)

/izid s prve tekme/

*po podaljških

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (539)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Chaparral M
19. 04. 2017 21.48
Bayern je kar je, še najbolj zaslužen je Neuer, ker bi bila porcija brez njega še večja. Obramba je slaba, pa tudi napadalci so malo, premalo streljali na obeh tekmah. Posest žoge ne pomeni dosti, če ni zadetkov ....
FAUSTOS1
19. 04. 2017 19.42
+4
100 golov od tega pol iz prepovedenega položaja-da ne pozabimo kaj mu sodniki v španiji vse poklonijo-vse skupaj za kozlat
alien8potnik
19. 04. 2017 19.49
-2
Chaparral M
19. 04. 2017 21.51
-1
... si kdaj igral nogomet? Kje? Koliko uspehov si dosegel? Te kdo pozna, razen mame in očeta? Ne bluzi, ker ne veš kaj govoriš .....
alfa12345
19. 04. 2017 19.00
+6
Tretji gol je bil preverjeno iz prepovedanega položaja!!! Ronaldo je bil v trenutku podaje za malenkost pred Marcelotom in mu nebi smel podat žoge!Prepovedanega položaja ne bi bilo,če bi bil Ronaldo za Marcelotom v trenutku podaje!Preverjeno pri strokovnjakih!Nekaterim v vednost.
laycan
19. 04. 2017 19.30
-3
laycan
19. 04. 2017 19.32
+1
Trend01
19. 04. 2017 18.21
-4
Vsem, ki radi govorite kako je off-side "vedno" čudno piskan. Oglejte si tole. Vtipkajte Sky Sport 1 in How to make an offside decision. Imate krajšo in daljšo verzijo. Zanimivo.
Paštašutar
19. 04. 2017 18.24
+0
Trend,po moje dela Skomina noco diplomo za Cardif ! Ne smemo pozabt na predsednika in to !!! Kaj mislis ti ??
Trend01
19. 04. 2017 18.37
-4
Ja, ta bi pa bila. Skomina v finalu LP. Ne, Čeferin (vsaj kolikor ga poznam) ne bo določal kdo naj sodi. Je preveč športnika. Za to imajo svoj oddelek.
Paštašutar
19. 04. 2017 18.43
-1
Sej nisem mislu da bo Ceferin to odlocil,to da sta oba nasa bi pa znalo pomagat !! Pa predvsem odlicno sojenje Skomine na evropskih igriscih,pr nas je situacija malce drugacna !!
TomažNovak
19. 04. 2017 18.44
+2
Odlično sojenje Skomine? Vprašajmo Irce, ki so izgubili po rokometu Francozov v kvalifikacijah za SP. Za Real pa je Skomina odličen, to je res in tudi vemo zakaj....
Paštašutar
19. 04. 2017 19.05
-1
Hammu tisto tekmo je sodil Sved Martin HANNSON !!!
tekač
19. 04. 2017 17.58
+1
Opažam, da se komentarji po večini nanašajo na sojenje tekem (vključno z mano). Žalostno pa je , da se raje ne govori o nogometu, ki je prelepa igra.
laycan
19. 04. 2017 17.05
+0
slabo sojenje madžarskih sodnikov,je pa slabo sodil za obe strani,tisti padec robbna,in pri avtogolu ramosa,vemo da je bil prepovedan položaj,kateri smo gledali tekmo,pozneje tudi prepovedan položaj za real,v podaljšku,vidala pa so itak namensko izloćili ker vedo da se ga da sprovocirat.
BayernGomez
19. 04. 2017 16.42
+5
Sojenje sramota sicer pa kar dobra igra Bayern le Alonso in Ribery slabo. Zdej ne morem reči da je Bayern izpadel zaradi sodnikov so pa kar močno vplivali na tekmo. Delal je napake na obeh straneh. Pa tudi Bayern si je zakompliciral stvari že na prvi tekmi. Ni mi jasno zakaj je Ancelotti menjal Lewandowskega. Alonso in Lahm odigrala zadnjo tekmo v ligi prvakov. Neuer pa letos že končal sezono.
mrFire
19. 04. 2017 18.29
Vsaka čast Bayernu, saj je bil na dveh tekmah brez igralca okoli 90 minut in so izvlekli podaljšek. Če bi imel Bayern na eni tekmi do konca 11 igralcev, se mi zdi da bi napredoval Bayern.
Trend01
19. 04. 2017 18.37
-2
90 minut? Celo tekmo? Dva cela polčasa? Na prvi od 60 minute dalje, na drugi od 84 minute dalje. A še vedno velikih 68 minut.
tekač
19. 04. 2017 15.36
+0
Tekma je imela res čudne stvari, vendar se je "splaćalo" gledati že zaradi prodora Marcela in nesebične podaje Ronaldu. Bravo Marcelo....Žal pa moram tu pripomniti, da se nogomet izrojeva in izgublja na kredibilnosti, škoda. Meni postaja moteč in nezanimiv.
ays1979
19. 04. 2017 16.52
tekač
19. 04. 2017 17.43
tekač
19. 04. 2017 17.44
big247
19. 04. 2017 14.51
-1
Vsekakor si je REAL zaslužil it naprej ker je zmagal v gosteh! Včeraj tisto pa je blo kr nekaj 2 prepovedana položaja CR7 avto gol ramosa rdeč krton Vidala v glavnem zanimiva tekma vendar za nos privlečena!!
FootballMaster
19. 04. 2017 14.55
-8
Vidim da ne veš nič o pravilih. poglej na youtubu 3. gol Ronalda. Z Marcelom sta bila sama pred vratarjem... prvi obrambni igralec vsaj meter za Marcelom. Torej ni prepovedanega položaja...
ays1979
19. 04. 2017 15.18
+4
xx234
19. 04. 2017 15.26
+2
ja raje menjaj nick kr nimas blage veze o nogometu...malo si preberi pravila...
TomažNovak
19. 04. 2017 15.52
+4
če sta dva igralca sama pred vratarjem, mora igralec, ki ima žogo, podati soigralcu le, če je ta v liniji ZA njim in ne pred njim. To pa preseže intelektualni domet belosrajčnikov...
Jožica2611
19. 04. 2017 12.52
+9
Brez veze nekaj razpredat, če bi včeraj zmagal NOGOMET, bi napredoval Bayern, ker pa je Real MORAL napredovati pa je pač moral za to poskrbeti sodnik in ne nesposobni galaktiki!!!
MacekMuri75A
19. 04. 2017 13.00
+2
Neobjektivnost - v kolikor neobstoječi penal ne bi bil piskan, bi Real napredoval po 90 minutah.
grozjak
19. 04. 2017 14.26
+0
penal ,ki je piskan, obstaja in to vedno.........penal še nikoli ni bil razveljavljen, pa če bi si še tako želeli......torej, ne obstaja penal,ki ne obstaja...... :))
laycan
19. 04. 2017 17.07
+2
sporna tekma je bila samo ena do zdaj,in sicer barcina povratna tekma s psg.
Kollerik
19. 04. 2017 19.31
Chaparral M
19. 04. 2017 21.44
@berglander - kako si pameten, da se kar kadi .....
TomažNovak
19. 04. 2017 11.25
+17
Tukaj je za krviti tudi UEFO. Za to tekmo so delegirali Kassaija, ki je uničil Barcelono proti Bayernu pred 4 leti, ko je v Minhnu "spregledal" tri ćiste ofsajde in prekršek Muellerja nad Albo v napadu. Tako sodnik nikoli ne bi smel več soditi nobene tekme.
mormnekipisat
19. 04. 2017 11.33
+2
tudi danes bi moral sodit ayetkin, ki je edini profi v svojem poslu .
mptour
19. 04. 2017 11.19
+4
A bo CR spet plačal 300000 EUR za molk, ker je posilil obrambo Bayerna?
enakostzavse
19. 04. 2017 12.00
Tvoja kristina je že plačala, bo plačala in zasluženo gorplačala za kriminal.
Trend01
19. 04. 2017 10.38
-8
Vprašanje za PRAVE pristaše Bayerna. Ali morda kdo ve kaj se naj bi zgodilo za prihodnjo sezono? Lahm in Alonso odhajata konec sezone. Talent Coman se verjetno vrača v Juventus. Ribéry (34) je več ali manj za škodo na evropskem nivoju. Vidal je kot slon v trgovini s porcelanom. Robbenu (33) poteče pogodba naslednjo sezono (enako Ribéry). Thiago in Bernat imata pogodbi le do 2019. Torej sta "zrela" za prodajo. Zelo podobno (pogodba do 2020) sta tudi Kimmich in Boateng. Bo Rummennige odprl mošnjiček ali ne. Zadnjič je javno izjavil, da od BvB-ja NE BO VEČ kupoval igralcev. Se bodo torej sprijaznili s trgom in začeli plačevati 80+ milijone za igralce? Morda kdo ve? Vemo le, da ogrodje verjetno ostaja. Torej Neuer, Müller, Lewandowski, Martínez, Hummels, Alaba, Boateng in mladi Sanches.
BayernGomez
19. 04. 2017 16.36
+2
Prihajata Rudy in Süle. Verjetno bo Bayern kupil še kakšnega napdalca ali pa se bo Green vrnil s posoje. Namesto Lahma bo igral verjetno Kimmich in pa seveda je tu še Rafinha. Namesto Alonsa lahko igra Martinez. Pa tudi Badstuber se vrača. Ullreich odhaja. Torej bo treba po novega vratarja. Thiago mora ostat. Bernat? Hm ne vem no ampk on na pomembnih tekmah zelo slabo igra a dvomim da ga bo Ancelotti prodal.
Trend01
19. 04. 2017 16.45
-2
Bo torej Ancelotti še ostal. OK. Čeprav Ancelotti najslabše dela ravno v drugi sezoni. Upam, da pride kakšen atraktiven vezist. Saj, ogrodje je dobro, le Ribéry in Vidal sta nevarna za "svoje". Upam, da bodo pametni nakupi in, da bo Bayern igral še bolj napadalno. S kakšnim pravim nakupom boste zanesljivo kandidat za vrh Evrope. in sveta. Mislim, da bodo drugo leto spet krojili vrh Bayern, Real (le-ta bo drugo leto še močnejši), Juventus, Atleti. Morda celo PSG. Barcelone zaradi FFPja ne vidim na vrhu. Pogrešam sistem igranja, ki je bil pod Juppom. To je bila poezija. Enostavno in učinkovito. P.s. - predvidevam, da govoriš o Hoffenheim-ovih igralcih?
ledr
19. 04. 2017 10.16
-1
Največji hec pa je to, ko vidiš deset Realovih igralcev ki dobesedno garajo, vso slavo pa na koncu pobere le eden ki nastavlja nogo ali glavo. Koliko krat se pred tem sam spotakne ne vidi nihče. To je Real! Oz. mjihovi navijači...
Trend01
19. 04. 2017 10.19
+3
Ker seveda Ronaldo včeraj ni nič delal na igrišču... Je posedal? Veš, v kolikor ne tečeš, se odkrivaš, tudi do priložnosti ne prideš. Vprašaj Benzemaja.
FootballMaster
19. 04. 2017 10.33
+5
Eni pač mislijo da mora igralec, ki igra v špici igrati vlogo asistenta in vezista pa še branit more vmes malo ko gre Navas po požirek vode...
apodgraj
19. 04. 2017 16.39
+3
Brez izdelane akcije ne more biti zadetka . vsi sodelujoči v tej akciji so enako zaslužni za zadetk , ko tisti , ki je žogo spravil v gol .
TomažNovak
19. 04. 2017 10.16
+10
Tako pač zmaguje Real. V španski ligi je to stalnica, v Evropi pa očitno tudi
Trend01
19. 04. 2017 10.20
-5
Ali je v 48' bil prekršek nad Casemirom za karton ali ne?
Campeones34
19. 04. 2017 10.35
-4
Seveda je in to brez pardona. Real je bil vceraj do izkljucitve vidala mocno oskodovan. Nato je na sreco sodnik kompenziral svoje napake
mormnekipisat
19. 04. 2017 11.16
-1
In tu je slavni patetik st1, v srcu katalonec , HAMUBARBIKA. PSG v trenutku pozabljen , da si le lahko izlije svoje katalonsko duso bwahahaha
TomažNovak
19. 04. 2017 11.55
+0
Trend - Casemiro je včeraj naredil 4 prekrške za rumeni karton. med drugim tudi, ko je zaustavil protinapad Bayerna. Štiri prekrške. Da ne govorimo o neobstoječem ofsajdu Lewandovskega. Take kraje nismo videli že od lanskega finala CL.
mormnekipisat
19. 04. 2017 11.57
+1
Hamubarbika potem nisi gledal katlonskega ponosa kako krade PSG ? sm mislu da sledis tekme svojih padalcev ?
Trend01
19. 04. 2017 11.58
+0
Kdaj so bili ti prekrški? Morda šteješ tudi tistega - za penal? So bili pred ali po 48 minuti? Ti bi verjetno - kot objektivni gledalec - pri penalu verjetno pokazal še direktnega rdečega. Je tako? Ali vsaj rumenega.
TomažNovak
19. 04. 2017 12.13
+1
Kdaj so bili prekrški? Nisi gledal tekme? Če nisi gledal, potem zakaj debatiraš?
TomažNovak
19. 04. 2017 12.18
+2
OK, sem se potrudil in ti napišem minute: 1. prekršek nad Robbnom ob prekinitvi kontre - 38. minuta 10. sekunda, drugi prekšek nad Robbnom s podplatom - 38.54, tretji prekršek 50.49 in četrti prekršek (spet s podplatom) 79.08. Zadovoljen?
Trend01
19. 04. 2017 12.25
+2
In za drugega je dobil rumeni karton. Naslednji je bil ob 50.49 (če ti je za verjeti). Vidal je sekal v 48 minuti. Kaj ti tu ni jasno? Tudi Vidal bi ga moral že prej dobiti pri prekršku nad Iscom. Štima? Spet izgubi Bayern. Ti pa nisi kakšen šahist, kajne? Casemiro - 5 prekrškov v 120 minutah, Vidal - 6 prekrškov v 84 minutah.
TomažNovak
19. 04. 2017 15.53
+2
Torej bi morali v 51. minuti igrati 10 na 10. In kaj si zdaj dokazal, einstein?
Trend01
19. 04. 2017 16.59
-1
Ma, res si z možgani na paši. A misliš, da bi šla igra pri izključitvi Vidala po istih tirnicah? Res, včasih ne vem ali si ali nisi z glavo zraven. Ali pač moraš upravičiti traparije, ki jih pišeš do konca. Čeprav ne držijo teorije (beri: pravljice).
TomažNovak
19. 04. 2017 18.46
+0
Kako pa TI veš, po kakšnih tirnicah bi šla tekma? Preveč gledaš ZF filme kot so Nazaj v prihodnost in podobne bebavoče.
NašDONALDO
19. 04. 2017 10.05
+10
hebeš šport kjer zmagovalca odloči sodnik. dober fuzbal sicer, ampak sojenje vse pokvari, to je brez veze. ne navijam sicer za nikogar, oboji pa so zelo zelo dobri.
RdečiKarton
19. 04. 2017 09.52
+15
Če sem iskren včeraj nisem pričakoval napredovanja Reala saj namreč še nobenemu klubu v zgodovini LP ni uspelo ubraniti naslova. Potihem sem se sprijaznil s tem, da bi Bayern utegnil biti Realov krvnik. Ampak težko je zmagat 2 tekmi s skupno TREMI streli v okvir vrat.
FootballMaster
19. 04. 2017 10.06
+7
Moje mnenje je da lahko trenutno le Juve porazi Real. Obe ekipi znata igrati izločilne dvoboje veliko bolje kot ostali...
RdečiKarton
19. 04. 2017 10.09
+2
Trend01
19. 04. 2017 09.52
+2
Poglejmo malo drugače, če bi Cassai sodil pošteno, korektno in objektivno (no, saj je vse podobno): V 48' bi moral Vidal pri prekršku, ko je šel direktno na Casemirov gleženj, dobiti drugi rumeni karton (ko ga je dobil v 86' - no, tu ga ne bi smel). A ga ni. V tem primeru, bi bila tekma zaključena v rednih 90ih minutah. Vse ostalo je posledica napak Cassaija. Žal. Kar je bilo, je pač bilo. Napake na obeh straneh. Gromozanske napake sodnika.Takrat bi se posledično spremenil tok igre in Bayern ne bi dobil penala. Vse resne sporne situacije so nastale po tem dogodku. No, ta dogodek je tisti dogodek, ki je najbolj označil to tekmo. Vse ostalo je bila posledica TE NAPAKE - nedosojen rumeni karton v 48'.
RdečiKarton
19. 04. 2017 09.59
+3
In če bi tako korektno sodil sploh ne bi bilo podaljška, ker bi Bayern že v rednem delu izgubil.
CURVANORD Zanetti
19. 04. 2017 10.01
+5
Morda bi Zidane moral postaviti igralce na igriscu tako da igra zgolj z eno spico, Ronalda na pusti da se smuka okrog in v kazenskem prostoru in seveda ogromno podaj kvalitetnih tako kot vceraj, reci kar ces zabijat zna v kolikor dobi dobre podaje, res da zgublja na hitrosti a nos za gol ima. Nekako se tudi bolje znajde ko ni v ekipi steklenkota in hloda.
TomažNovak
19. 04. 2017 10.17
-2
Napake na obeh straneh? Aja? A je dal Bayern gol iz dveh ofsajdov? Čigav igralec je bil izključen? Da vas ni sram.... No ja, vas ne more biti, ker royal krade že od leta 1902
FootballMaster
19. 04. 2017 10.32
+7
Pa kaj vam je s temi prepovedanimi položaji? Si sploh gledal tekmo ali samo jokaš po vetru? Prepovedan položaj Reala je bil le pri enem zadetku... Če ne poznaš pravil potem tako povej in bomo razložili... Lahko kamot rečeš da je bilo splabo sojenje ne moreš pa rečt, da je bilo enostransko...
mormnekipisat
19. 04. 2017 11.40
-2
HAMUBARBIKA a te je strah da danes katalonsko sranje ne bo napredovalo ?
grozjak
19. 04. 2017 14.20
+3
to ni strah, to je realnost......................
dugi159
19. 04. 2017 09.36
+4
Eno je sramota drugo pa SRAMOTA od sojenja. Za koga sem to napisal ze ve...
StarDeluxe
19. 04. 2017 09.20
-1
Jbg, proti sodnikom ne morš igrat. Da spregledaš dva offsajda in da neupravičeno izključiš igralca, morš bit pa fan belega baleta. Ko pride močnejši nasprotnik, se royal ustraši in tukaj nastopijo sodniki...naprej pa tk vemo...
mormnekipisat
19. 04. 2017 09.48
+0
Neupraviceno izkljucis? Mislis nalet v noge in namerno po drsenju dvignjena druga noga za spotikanje igralca ??? Al si ti videl kaj drugega. Dva ofsajda . Zanimivo da ga igralci Bayerna (ko jih je sramotno preresetal marcelo) niso videli ampak le Barcelonceki .hahahahaha. PSG