Liga prvakov

Stojanović pred najpomembnejšo tekmo sezone za Dinamo: 'Naša želja je igrati Ligo prvakov'

Salzburg, 24. 08. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Salzburga in Dinama se bodo nocoj v areni Red Bull v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO ob 20.35 pomerili za vstopnico v skupinski del Lige prvakov. Prva tekma v Zagrebu se je zaključila z remijem (1:1), povratna v Salzburgu pa bo dala odgovor o napredovanju.

Petar Stojanović pravi, da je pred Dinamom najpomembnejša tekma sezone.
Petar Stojanović pravi, da je pred Dinamom najpomembnejša tekma sezone. FOTO: Damjan Žibert

"Pred nami je najpomembnejša tekma v sezoni. Naša želja je igrati Ligo prvakov. Upam, da nam bo to uspelo in seveda bomo dali vse od sebe. Gremo, da zabijemo gol v Salzburgu, moramo odigrati najboljšo tekmo do zdaj. Vemo, da bo težko, a zavedamo se svojih kvalitet," je pred nocojšnjim obračunom povedal bočni branilec Dinama in slovenski reprezentant Petar Stojanović.

Njegov trener Zlatko Kranjčar pa je izpostavil: "Pričakujem, da bo Salzburg v tekmo vstopil previdno, morda celo tako obrambno kot v Zagrebu. Naša prednost bo, da skozi posest žoge, z dobrimi podajami in pretokom žoge v globino pridemo do ugodnih položajev za El Arbi Hillela Soudanija, Marka Roga in Juniorja Fernandesa." Poveljnik plavih pravi, da bo njegova ekipa dala vse, da napreduje v tako želeni skupinski del Lige prvakov. "Če nam ne uspe napredovati, bo to športni neuspeh ali nesreča, nikakor pa tragedija. V tekmo bomo vstopili z velikim upanjem po dobrem rezultatu," je zaključil Kranjčar.

Spomnimo: prva tekma se je na Maksimirju zaključila za remijem (1:1). Avstrijce, za katere je nekoč brcal tudi slovenski reprezentant Kevin Kampl, je v vodstvo popeljal Valentino Lazaro, za Hrvate pa je iz enajstmetrovke izenačil Marko Rog. Povratno tekmo si boste nocoj ob 20.35 lahko ogledali v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO.

Liga prvakov, povratna tekma play-offa kvalifikacij (prenos na Kanalu A in VOYO ob 20.35):

Salzburg - Dinamo /1:1/

/izid prve tekme/

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

žekdo100
24. 08. 2016 12.06
+2
Dinamo lahko zmaguje samo na Balkanu, kjer lahko podkupuje in mučka. V Evropi nima kaj iskati, razen da si ostale ekipe na njem popravljajo gol razliko.
Chelsea1991
24. 08. 2016 13.32
+0
saj glavno da so slovenski klubi kaj boljši, lolimpija je smešnica in skasira 6 golov od ekipe ki potem izgubi 0-4 od rapida, maribor jeisto smešnica, domžale pa gladko izpadejo od druge ekipe west hama ki je prišla na tekmo direkt iz plaže in sploh nimajo ambicij igrati evropsko ligo
kemuri
24. 08. 2016 11.59
+2
Mariomandžukić..danes novi udarec za hrvaški nogomet, Salzburg bo gladko napredoval.
CURVANORD Zanetti
24. 08. 2016 12.51
+2
V kolikor se tvoja napoved uresnici bo @manzdo iskal tolazbo v objemu svojega ljubimca Murkota