Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Parižani padli na evropskem izpitu: Real s silovitim zaključkom do lepe prednosti

Madrid, 14. 02. 2018 19.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 7 min

Branilec evropskega naslova Real Madrid je doma premagal Paris Saint-Germain in si pred povratno tekmo osmine finala Lige prvakov v Parizu priigral lepo prednost (3:1). Parižani so bili sicer vsaj enakovredni Madridčanom, ki pa so v zaključku tekme hladnokrvno izkoristili svoje priložnosti prek Cristiana Ronalda in Marcela.

Več videovsebin
  • Gol Rabiota za vodstvo PGS z 0:1 proti Real Madridu
    01:15
    Gol Rabiota za vodstvo PGS z 0:1 proti Real Madridu
  • Gol Ronalda za izenačenje na 1:1 proti PSG
    01:01
    Gol Ronalda za izenačenje na 1:1 proti PSG
  • Gol Ronalda za vodstvo Reala z 2:1 proti PSG
    00:34
    Gol Ronalda za vodstvo Reala z 2:1 proti PSG
  • Gol Marcela za vodstvo Reala s 3:1 proti PSG
    01:17
    Gol Marcela za vodstvo Reala s 3:1 proti PSG
  • Vrhunci tekme Real Madrid - PSG
    05:13
    Vrhunci tekme Real Madrid - PSG
Ronaldov gol v prvem polčasu je bil njegov stoti za Real v Ligi prvakov. Portugalcu je kot prvemu v zgodovini uspelo zabiti toliko zadetkov v najelitnejšem evropskem tekmovanju v dresu enega samega kluba.

Zinedine Zidane je v tekmo, ki bi lahko pomembno vplivala na njegovo prihodnost pri Realu, krenil brez zvezdniškega napadalnega tria. "BBC" s Karimom Benzemajem, Garethom Balom in Cristianom Ronaldom je ostal brez Valižana, ki se je moral zadovoljiti z mestom na klopi, priložnost od prve minute pa je tako dobil v zadnjem času precej kritizirani španski vezist Isco Alarcon.

Na drugi strani Unai Emery ni pretirano presenečal: najučinkovitejši napad evropskega nogometa, Neymar, Edinson Cavani in Kylian Mbappe, tako imenovani "MCN", je ostal nedotaknjen, čeprav se je pred torkovo tekmo govorilo, da bi lahko od prve minute začel nekdanji realovec Angel Di Maria. Je pa Emery zaupal njegovemu rojaku Giovaniju Lo Celsu v zvezni vrsti, medtem ko je na boku priložnost dobil Yuri Berchiche. Morda največje presenečenje je bila odsotnost kapetana Thiaga Silve, ki ga je nadomeščal enajst let mlajši Francoz Presnel Kimpembe.

Presnel Kimpembe (desno ob Cristianu Ronaldu) je presenetljivo začel tekmo na mestu kapetana Thiaga Silve.
Presnel Kimpembe (desno ob Cristianu Ronaldu) je presenetljivo začel tekmo na mestu kapetana Thiaga Silve. FOTO: AP

Rafa Nadal kot navdih za beli balet
Nogometaši so ob prihodu na zelenico ugledali spektakularno kuliso: navijači belega baleta so, kot je že v navadi, glasno pospremili že avtobus domačih na okoliških ulicah, tokratni transparent, ki se je raztezal prek večjega dela ene od tribun za vrati, pa so posvetili teniškemu asu Rafaelu Nadalu. Majorčan je seveda velik navijač aktualnih španskih in evropskih prvakov. Že v enem prvih napadov si je Real priigral kot, po katerem je Toni Kroos na robu kazenskega prostora želel izsiliti najstrožjo kazen ob Berchicheju, toda italijanski sodnik Gianluca Rocchi ni nasedel. V tretji minuti je iz težkega položaja s polvolejem meril še Ronaldo, ki pa ni bil preveč blizu cilju.

Marcelo je v peti minuti lepo prodrl, a mu ni uspelo streljati, veliko bolj nevarno je bilo že v naslednjem napadu, ko je strel Kroosa predse odbil Alphonse Areola, na srečo mimo Benzemaja, eden od Francozov pa je žogo poslal v kot. Neymar, ki mu mnogi napovedujejo skorajšnjo selitev k Realu, s strani domačih navijačev ni slišal veliko žvižgov, je pa v prvih minutah utrpel kar nekaj prekrškov, medtem ko so člani kraljevega kluba dobro ustavljali njegove individualne poskuse. V sedmi minuti jim ni uspelo, Brazilec je našel luknjo v obrambi Reala in v prostoru zaposlil Berchicheja, čigar strel je zletel mimo oddaljenejše vratnice Keylorja Navasa.

Prebujenje PSG brez prave priložnosti
V deveti minuti je obležal Marcelo, potem ko mu je na videz čisto žogo vzel rojak in dober prijatelj Daniel Alves, izkušeni levi bočni branilec pa je obležal v hudih bolečinah. Kljub temu je po daljšem posredovanju fizioterapevtov le vstal, čeprav ga je desna roka več kot očitno še naprej težila. Odlično posredovanje Raphaëla Varana je v 12. minuti najbrž preprečilo vodilni gol PSG, potem ko je po dolgi žogi obrambi Reala pobegnil Neymar, njegov predložek pa je francoski branilec izbil pred osamljenim Cavanijem.

Trenerja pred tekmo na Bernabeuu.
Trenerja pred tekmo na Bernabeuu. FOTO: AP

Neymar se je v 14. minuti ponujal v kazenskem prostoru, kjer je po predložku na oddaljenejšo vratnico žogo ustavil z roko in streljal mimo vrat. Rocchi mu rumenega kartona ni pokazal, a je "napako" popravil že čez nekaj sekund, ko je Brazilec povsem nepotrebno s hrbta zrušil Nacha Fernandeza, svojo "senco" v tem nogometnem večeru. Po nekaj minutah zatišja je imel Real lepo priložnost, potem ko je Marcu Verrattiju žogo blizu kazenskega prostora vzel Isco, prekršek pa je storil Lo Celso. Posti strel z zelo ugodnega položaja je v 26. minuti izvedel Ronaldo, z okoli 17 metrov pa je udaril prek vrat.

Areola z glavo ustavil Ronalda, Rabiot utišal Bernabeu
V nekaj sekundah je bilo nato izjemno vroče na obeh straneh: najprej so napako na sredini igrišča storili realovci, Neymar pa je iz igre že vrgel vso obrambo domačih, a mu je pred strelom oziroma podajo Cavaniju zdrsnilo, v protinapadu pa je po odlični diagonali Marcela sam pred Areolaja prišel Ronaldo, a ga je gostujoči čuvaj mreže kar z glavo pogumno ustavil. Neymar je za razliko od prejšnjega prodora v 31. minuti ostal na nogah, njegov poskus z roba 16-metrskega prostora pa je Navas zlahka ukrotil. Strel Sergia Ramosa z glavo po kotu Kroosa prav tako ni resneje preizkusil Areolaja.

V 33. minuti pa je madridski stadion umolknil: Mbappe je z desne podal ostro žogo proti Cavaniju v sredino kazenskega prostora, kjer je Urugvajec prepustil umetno okroglo usnje Neymarju, Nachovo posredovanje pa je zgolj namestilo strel Adrienu Rabiotu za enostaven vodilni gol, njegov prvi v tej sezoni Lige prvakov. Po tem, ko je Ronaldo zapravil lepo priložnost z levico znotraj kazenskega prostora, bi lahko Cavani v 38. minuti povišal že na 2:0, toda njegov poskus je po obratu na približno enajstih metrih od vrat zadel blok in žoga je švignila mimo gola že premaganega Navasa.

Italijanski sodniki na čelu z Gianluco Rocchijem niso navdušili gostujočih nogometašev.
Italijanski sodniki na čelu z Gianluco Rocchijem niso navdušili gostujočih nogometašev. FOTO: AP

Kroos izsilil enajstmetrovko, Parižani so jo iskali zaman
Na začetku 44. minute je Areola odlično še uspel ustaviti poskus Benzemaja z roba kazenskega prostora, že naslednji napad pa je prinesel izenačenje: Kroos je hitro padel ob stiku z Lo Celsom v kazenskem prostoru, protesti gostov pa niso zalegli. Ronaldo si je namestil žogo in jo silovito poslal v desni kot vratarja Areolaja, ki ni bil daleč od uspeha. 

Pobuda Reala v drugem polčasu ne bi pomenila veliko, če bi Mbappe v svoji praktično prvi pravi priložnosti na tekmi premagal Navasa: PSG je hitro izpeljal (pol)protinapad, Neymar je našel Francoza, čigar strel po tleh pa je Kostaričan v 48. minuti prisebno ustavil. Verjetno v 54. minuti po odlično izpeljani akciji in podaji Alvesa ter strelu Rabiota ne bi imel nikakršnih možnosti, a je žogo pred njim z zgornjim delom roke ustavil Ramos. Rocchi tokrat ni pokazal na belo piko.

Cavani iz igre, Bale pa vanjo
Benzema, ki je za neposrečeno podajo z levega boka spet slišal kar nekaj žvižgov, je bil v 62. minuti nevaren pred vrati PSG, kjer ga je s podajo po tleh s strani iskal Isco, a je bil Francoz v padcu za las prekratek, da bi zabil rojakom. Emery je menjal prvi in iz igre potegnil napadalca Cavanija, vanjo pa poslal bočnega branilca Thomasa Meunierja. Zidane je hitro odgovoril z aktiviranjem Bala, Valižan je zamenjal Benzemaja. V 69. minuti so gledalci videli krajšo prekinitev, potem ko je Neymar z močnim strelom oziroma v podajo v glavo zadel sodnika Rocchija, ki je potreboval zdravniško pomoč.

Lep prizor pred stadionom Santiaga Bernabeua.
Lep prizor pred stadionom Santiaga Bernabeua. FOTO: AP

Neymar je v 71. minuti z izjemnim prodorom prišel čez praktično pol igrišča do roba 16-metrskega prostora Reala, kjer pa je nato preslabo iskal rojaka Alvesa. Nevarno je bilo tudi po kotu Neymarja, ko so Realovi nogometaši, natančneje Ramos, pred svojim vratarjem blokiral poskus Kimpembeja z neposredne bližine. Madridčani so bili v teh minutah v povsem podrejenem položaju. V 76. minuti je Neymar zaposlil Berchicheja, čigar ostra podaja na oddaljenejšo vratnico pa je zgrešila tako Mbappeja kot Alvesa.

Silovit zaključek in popoln razpad Parižanov
Balova prva obetavnejša akcija na levem boku je prinesla tudi lepo priložnost Ronaldu, ki ga je Valižan v 77. minuti zaposlil v kazenskem prostoru, a je Portugalca ustavil pariški blok. Zidane je šel v zadnjih desetih in še nekaj več minutah na vse ali nič: v igro sta namesto vezistov Isca in Casemira prišla napadalca Lucas Vazquez in Marco Asensio. Bale je takoj za tem prodrl povsem do Areolaja, a ni uspel nevarneje streljati.

Delirij na tribunah pa je povzročila 83. minuta, ko je po napaki gostujoče obrambe do žoge prišel Luka Modrić in zaposlil Asensia, njegovo podajo oziroma strel pa je v koleno Ronalda odbil Areola ‒ žoga je končala v mreži za popoln rezultatski preobrat. A tu se Real ni ustavil: znova je v 86. minuti po levi prodrl Asensio in tokrat našel Marcela, ki je natančno meril ob bližnjo vratnico nemočnega Areolaja. Navas je moral v 89. minuti preprečiti nov zadetek v svoji mreži, streljal je Mbappe, a precej s strani, v sredini pa se je mlademu napadalcu neuspešno ponujal Alves. Neymar je imel v zadnjih sekundah zadnjo priložnost, toda podaje s strani znotraj kazenskega prostora ni uspel preusmeriti pod prečko Navasa. 

Liga prvakov, osmina finala, prva tekma:

Real Madrid ‒ Paris Saint-Germain 3:1 (1:1)
Ronaldo 45./11-m, 83., Marcelo 86.; Rabiot 33.

Postavi:

Madrid: Navas; Fernandez, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro (od 79. Vazquez), Kroos, Modrić, Isco (od 79. Asensio); Benzema (od 68. Bale), Ronaldo. Na klopi: Casilla; Hernandez, Achraf, Kovačić.

PSG: Areola; Alves, Marquinhos, Kimpembe, Berchiche; Rabiot, Verratti, Lo Celso (od 84. Draxler); Mbappe, Neymar, Cavani (od 66. Meunier). Na klopi: Trapp; Di Maria; Silva, Diarra, Pastore.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (692)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RUBEŽ
17. 02. 2018 09.35
+1
Počakajmo do povratne tekme. Ker zmagovalec para še ni odločen.
buldozzer
16. 02. 2018 14.46
+1
Rdeči karton: zelo lepo napisano
RdečiKarton
16. 02. 2018 08.35
+3
Ko se je delala primerjava med "najboljšim nogometašom na svetu" aka La Pulga in CR v Ligi Prvakov od leta 2012 do danes je statistika res nesramna in nepravična do Lea. Leo je v teh letih nabral zgolj en naslov LP in 38 golov, CR pa v istem času 3 lovorike in 66 golov. Pravzaprav je CR VSE sezone nadstreljal Lea. CR je do danes nabral 101 gol, Lea pa pustil pri 80. Če bi upošteval zgolj statistiko LP bi bil zaključek zelo enostaven; Dokler je CR igralec za velike in pomembne tekme, Leo ne blesti. Prej bi bil zaključek nasproten, Bolhica ni ravno igralec za velike tekme. To ni moje osebno mnenje temveč mnenje nogometnih strokovnjakov.
cripstoned
16. 02. 2018 09.21
+0
se kako si je zasluzil 5zlato zogo...to nonstop poudarjam da je cr gospod liga prvakov...ampak hejteri reala bi seveda raje podarili zogo messiju ki ze dolgo ni povohal polfinala najtezjega tekmovanja v katerem kraljuje klub za katerega igra ronaldo...na koncu je se najboljsi strelec....clovek dejansko nima konkurence v tem tekmovanju tako kot real madrid...
RdečiKarton
16. 02. 2018 12.21
-2
Ne gre zanikati garaštva in mojstrstva CR-ju. To je moje mnjenje. Pa čeprav sem navijač Reala in ne CR-ja
Symbolic
15. 02. 2018 19.06
-1
Jakov Fak, nokaut vsem, ki so ga obrekovali...
RdečiKarton
16. 02. 2018 09.14
-1
Fak of z ZOI. Dolgočasen športni dogodek za politično in gospodarsko promocijo.
Maksens
15. 02. 2018 17.16
-2
Najprej naj povem da sem navijač Ajaxa. Pravim pa takole. Prvi gol - enajstmetrovka, drugi gol - tudi če bi na Ronaldovo mesto zapičil palico za fižol bi isto padel gol, tretji gol - veliko sreče. Pariz je - glede na prejšnje tekme - igral slabo pa vendar bolje od Mardrida..naredili so ogromno napak, ki pa jih Real ni kaznoval. Ne pozabiti da je še ena tekma na parku princev. Vseeno čestitke Realu za zmago.
snajpag
15. 02. 2018 14.59
+2
Real bo elegantno pokopal vse bolj napihnjeno nogometno tržnico na način, da bo v 5 sezonah sproduciral pol ducata vrhunskih mladih nogometašev z zavidljivimi izkušnjami na najvišjem nivoju, jim potem nabil nerealne odkupne klavzule in jih s tem zadržal. Ostali pa naj v svoji zablodi pridno nabirajo dinarčke, da bodo lahko potem mešetarili z raznimi reklamiranimi povprečneži tipa Coutinho, Dembele, Mbappe in Van Dijk za 150+ milijonov. Na 100 km se vidi, da se je Real odkrito postavil po robu trenutni tržni politiki nekaterih pre-požrešnih klubov, ki želijo na silo napolniti blagajno. Sutra malo! HALA MADRID Y NADA MAS!
PovemPoResnici
15. 02. 2018 17.00
+0
RdečiKarton
16. 02. 2018 08.27
-2
To je strategija s katero je začel Mourinho in jo je nasledil Zizou. Edino pametno. Qtarci se lahko bahajo z denarjem in tekmujejo med seboj, čigav klub je bolj uspešen ne glede na vložke. PSG, Šitty itd. Spomnimo se samo časa ko je Zizou igral v zvezdniškem Realu z vsemi največjimi imeni nogometa in vsemi možnimi vložki in osvojili čisto NIČ.
malizeleni666
15. 02. 2018 11.37
+43
Sem navijač Barcelone, pa sem kljub temu navijal za Real. Že zato, ker je to klub iz španske lige in pa ker je to klub s tradicijo. Za zmagati ligo prvakov moraš imeti več, kot samo pokupiti najdražje igralce. Real ima v ligi prvakov zmagovalno mentaliteto, PSG tega nima. Vsakič, ko gre zares, zmrznejo. PSG si zmage ni zaslužil. 11-metrovka je bila sicer hitro dosojena, ampak čista. Kontakt je bil in sodnik se je prav odločil. Nimaš kaj vleči igralca v šestnajtercu, pa naj bo še tako narahlo. Real si je bolj želel zmage in prav je, da so zmagali. Roka Ramosa: velika večina sodnikov roke v šestnajstercu ne bi piskala, izven pa mogoče. Če bi sodnik hotel na vsak način pomagati parižanom, bi piskal 11-metrovko. Roka ni bila namerna, bila je nastreljana in še ob telesu. Jaz tukaj nisem videl najstrožje kazni. Zaslužena zmaga in upam, da se klub iz španske lige uvrsti naprej. Pozdrav od navijača Barce
cripstoned
15. 02. 2018 11.39
+18
RdečiKarton
15. 02. 2018 11.55
+8
Podpišem. Takšne navijače Barce pogrešam tu gor.
alien8potnik
15. 02. 2018 12.03
+14
spoštovanje. objektiven komentar. in to od navijača barse. hvala. tudi sam privoščim končno zmago španskemu ali morda angleškemu klubu. ampak ne mc, ki je isto naphan s kešem, kot psg. raje vidim na stopničkah barso, kot pa enega od klubov, ki jih ustvarja denar, ki priteka s strani držav. in kar uničuje nogomet.
beerch
15. 02. 2018 12.25
+5
Drži kot pribito. Tudi meni je barca prvi klub,ampak kar je res, je res... Btw, kje je trend. Hočeš nočeš pogrešam njegove analize.
ledr
15. 02. 2018 12.28
-6
malizeleni666, se popolnoma strinjam s tabo in tudi jaz sem navijač Barce le z eno repliko. "Zaslužena zmaga"? No, s tem se pa ne strinjam! Glede na prikazano si Real včeraj zmage res ni zaslužil, je pa (ponovno) imel veliko, veliko sreče. Največja sodniška napaka je bila zagotovo ko so piskali prepovedan položaj M,Bapeju, ko le tega ni bilo, žogo pa je podal v sredino soigralcu ki bi šel sam proti golmanu.
alien8potnik
15. 02. 2018 12.46
+3
aaaa? psg si je zaslužil zmago????? ne da bi si izdelal kakšne prave priložnosti? pa v prvem polčasu skoraj čez svojo polovico niso prišli. gol se jim je pa usral. lepo prosim, no.
Barcafansince
15. 02. 2018 13.12
+3
PSG si ni zaluszu zmage vceraj. ok tudi real ni odigral kdovekaj do prihoda vazqueza in asensia (moje mneje), ampak še vedno mnogo bolje kot PSG. drugace sodniske odlocitve sem že napisal v prejsnih komentarjih, v njih nisem videl nic spornega v korist Reala, prej so jim sodniki vceraj skodo napravili.
CURVANORD Zanetti
15. 02. 2018 18.37
+4
Maxx365
15. 02. 2018 11.25
+18
A ni bilo govora, da je Neymar šel v Psg, ker ga je v Barci Messi dušil? Lahko se je izživljati proti drugo in tretje razrednim klubom v francoski ligi, ko pa naleti na malo bolj resen evropski klub, kot je bilo včeraj, je pa druga pesem. Nazadnje bo le ugotovil, da je ob Messiju rastel in ne stagniral, ker kot se je od mojstra Messija naučil in toliko uporabnih žog, kot jih je od Messija sprejemal, jih nikjer ne bo.
alien8potnik
15. 02. 2018 12.04
+7
mcHudurra
15. 02. 2018 16.50
+4
Točno tako, od kar je prišel v Barco me je najedal s svojo zlaganostjo zsinoči pa je pokazal iz kakšenga testa je - denar ni še nikoli naredil dobrega nogometaša. Čestitke RM, v Parizu jim pokažite kaj je pravi nogomet.
Kollerik
15. 02. 2018 11.25
+4
PSG je imel prednost, imel je šanse...toda to ni zrela ekipa.
alien8potnik
15. 02. 2018 12.05
+4
imel je pol-šanse. jaz nekih zares lepih in izdelanih akcij psg-ja nisem videl. jih je imel rm bistveno več.
BBarca
15. 02. 2018 11.23
+24
Malo pozno a vseeno. Čestitke Realu za zmago. So lepo pokazali PSG-ju kako se odigra tekam lige prvakov. Razen prvih 20 minut je bil Real superioren. Četudi mu ne gre v ligi, so se izjemno pripravili na nasprotnika. Od napada se je videlo le Neymarja; Mbappe in Cavani sta bila praktično nevidna. Niso sicer še skozi, morajo dobro odigrati še povratno. Po tihem upam na finale Barcelona - Real, čeprav dvomim da bosta oba prišla do tja - tu je še City in pa nasploh Angleži so letos zaenkrat presenetljivo uspešni. Kakorkoli lep dan vsem, pa ne se kregat na forumu, nima smisla. Šport temelji na zdravem rivalstvu in spoštovanju drugih. Njegovo bistvo je zabava, kar se pa na žalost počasi izgublja.
cripstoned
15. 02. 2018 11.39
+9
RdečiKarton
15. 02. 2018 11.56
+2
alien8potnik
15. 02. 2018 12.05
+4
beerch
15. 02. 2018 12.27
+3
Prodanekure
15. 02. 2018 11.22
+8
In kam naj bi po vašem mnenju Ramos umaknil roko če jo je imel čisto ob telesu??
šumar
15. 02. 2018 11.27
-6
hehe seenkrat si poglej posnetek bos vidu kje je bla roka v casu dotika z zogo
peresni
15. 02. 2018 13.08
+1
lahko bi tudi piskal pa ni....ponavadi za Real piskajo take pol penale.
Uporabnik589379
15. 02. 2018 13.13
+0
Jaz isto pravim. Razen navijačev Reala roke ob telesu ni videlo nobeno živo bitje na planetu...
Symbolic
15. 02. 2018 19.32
+4
Meni, kot navijača Barcelone, se je zdelo, da ga je žoga zadela v nadlaktico, ki je bila ob telesu...
Kollerik
15. 02. 2018 11.22
+2
Najprej čestitke Real Madridu za res lep uspeh. Tekma je bila fantastična, dinamična in polna preobratov.
Prodanekure
15. 02. 2018 11.24
+2
.. je rekel ponižno ter se skril v luknjo
Maxx365
15. 02. 2018 11.26
+1
... iz katere si včeraj končno ti prilezel
Prodanekure
15. 02. 2018 11.28
+0
zakaj bi bil v luknji če pa smo dvakratni zaporedni prvaki najprestižnejšega tekmovanja?? .. pa tudi letos nas ni za odpisat.. čeprav stavim na angleški klub da bo osvojil lp letos
Maxx365
15. 02. 2018 11.34
+1
zanimivo je kako že po prvi dobri tekmi v sezoni eni postanete ošabni in ponižujete človeka, ki vam korektno čestita
cripstoned
15. 02. 2018 11.40
+4
kolerika...tvoje cestitke so nepomembnee...niso iskrene...si pac dokazal cez sezono da si samo hejter reala in to je vse...glede na to da si bivsi hammurabi pa se manj verjamem tvojim cestitkam...
cripstoned
15. 02. 2018 11.51
+2
tudi to si se zlagal....nonstop me skupaj z ostalimi jemljete v usta...toliko kompleksov sem vam nabil da se vam ze blede....hahaha
Kollerik
15. 02. 2018 11.54
+2
Me pa veseli, da si se našel v mojem zgornjem postu. Saj pravim, takšni ste!
cripstoned
15. 02. 2018 11.55
+0
hahahahahaha a zdaj ze brises komentarje...ahahahhaha...tebi res ni vec pomoci...madriditis je naredil svoje...papa hejter
RdečiKarton
15. 02. 2018 11.58
+1
kolerik lep komentar. Točno tako kot si napisal. Nogometni spektakel, kot se je obetal glede na nastopajoča kluba. kripsy ti pa prosim ne žali kolerika, ker je gospod za vikat!
Kollerik
15. 02. 2018 12.00
+1
cripstoned
15. 02. 2018 12.03
+3
kollerik 11.02.2018 11:52:47 -2 13 15 Real iz Siciedada je uslišal tajne prošnje pereza & co., verjetno spet podkrepljene s konkretnimi sredstvi... da ne kaže preveč odpora proti svojemu velikemu bratu.... in tekma je potekala v prijateljskem, skoraj homofobičnem vzdušju... brat bratu.... kot že večkrat... in kristina je končno lahko vsaj za trenutek...spet zažarela.... na motnem nebu RM-ja,.... polnem podkupovanj in mešanja megle...
cripstoned
15. 02. 2018 12.05
+1
ce ti lahko spostujes in vikas taksno osebo...potem vredu....ta komentar je nic v primerjavi kaj ta hejter govori skozi celo sezono za real, ronalda in mene....taksne osebe so krive da veliko ljudi ne spostuje barce kot kluba...ker jih imajo 70% taksnih ki se imajo za njene navijace v bistvu so pa le hejteri reala...ko gre messi bo odsla vecina in potem bo spet mir....
cripstoned
15. 02. 2018 12.06
-1
alien8potnik
15. 02. 2018 12.06
+6
RdečiKarton
15. 02. 2018 16.17
-3
Kripsy tudi meni včasih "poči film" zaradi komentarjev infantilnih barca fanov in napišem kakšno v njihovem stilu. Kot npr. Shakira je od vseh! (ta mi je najbolj všeč (pa ne ženska ampak parola)) Normalno je, da jih podražim in nasolim rane saj so navsezadnje navijači največjih rivalov. Samo, tudi kolerik kdaj pošteno napiše kar je res.
Symbolic
15. 02. 2018 19.54
+5
Tebi poči film? Dej, no... Nič hudega, saj je bil popolnoma osvetljen...
RdečiKarton
16. 02. 2018 09.36
-2
Ti simbolčina pa se sploh ne oglašaj, ker nisi D od dedca. Takšne kot si ti, smo tepli v OŠ.
Symbolic
16. 02. 2018 21.25
+0
Oooo, pa ti imaš OŠ? Pol me ne čudi tvoj "prostakluk"!
zirafek
15. 02. 2018 11.19
-5
da je vceraj igral real z liverpolom bi jih fasal psg trenutno ne seze parim klubom do kolen
Prodanekure
15. 02. 2018 11.30
-2
aja maš prav ja..... ni real dobro odigral psg je slab klub
Chaparral M
15. 02. 2018 11.42
+0
......"da je včeraj igral"??? Kaj bi bilo, če bi bilo ....Članek je o včerajšnji tekmi, fantek? Bolje, da pogledaš kakšno risanko ....
RdečiKarton
15. 02. 2018 12.00
+0
Porto in PSG sta dve različni zgodbi. žirafek ne mešaj dateljev in bučk! Lpool je glede na vse več kot odlično opravil svoj posel, ravno tako pa tudi Real.
Prodanekure
15. 02. 2018 11.16
+5
mesece in mesece so hejterji tukaj nabijali kako bo Real povožen ... hahahaha kako mi je zabavno brati komentarje :D a je tko da je Asensio z roko podal žogo? :D .. komaj čakam da Chelsea izloči barco kaj bo to jokanja tuki gor hahaha
šumar
15. 02. 2018 11.23
-5
barca bo povozila vse letos ji nesezejo do kolen
Prodanekure
15. 02. 2018 11.25
+3
tako kot vsako leto v najprestižnejšem tekmovanju
RdečiKarton
15. 02. 2018 12.04
+1
Ma lej, sjneveš... ne moreš bit škodoželjen. Šport je samo šport. Pojdi se razburjat na proteste proti naši gnili vladi!!! Dobri posamezniki in odlični klubi so interes vsem ljubiteljem nogometa. ne moreš zanikat kvalitet Barce pa čeprav so slovenski navijači povečini infantilni adolescenti (vsem, ki to niso in so pravi navijači Barce se opravičujem, niso mišljeni v rem komentarju) katerim gre Real na živce, ker je eden redkih klubov na svetu, ki jih lahko porazi. Rivalstvo bo večno tako kot LJ vs MB.
Symbolic
15. 02. 2018 11.07
+1
Neymar mora odrasti...Toliko padcev enega igralca, na eni tekmi, še nisem videl... Sprašujem Realovce: a res rabite še enega "svilenega" v hiši?
laycan
15. 02. 2018 11.13
+6
grozjak
15. 02. 2018 11.14
+1
laycan
15. 02. 2018 11.19
+4
laycan
15. 02. 2018 11.20
+3
ja,mogoče bo lahko kopačke pucal,za drugo ga v kraljevem klubu ne rabijo.
grozjak
15. 02. 2018 11.22
+2
vsaj dvakrat se je namenoma spotaknil, se je pa enkrat tudi Modrič, ki ga cenim in res ne vem, kaj mu je bilo tega treba...
RdečiKarton
15. 02. 2018 12.06
-1
Simbolični neizmerna je tvoja dvoličnost in brezmejna tvoja neumnost. Ko je Ney padal za Barco si ga pa zagovarjal in krivil sodnike kako niso sodili prekrškov in penalov zaradi njegove dramske igre. Simbolični, če že nisi DEC kot se šika poskušaj vsaj biti človek. Smiliš se mi!
alien8potnik
15. 02. 2018 12.08
ne rabimo ga. in tudi nočemo ga! vsaj jaz ne :)
User513426
15. 02. 2018 13.42
če bo perez rekel da bo neymar igral v realu
Symbolic
15. 02. 2018 14.38
-1
RK, ne nakladaj! Ti si p a najmanj nekulturen, da ne rečem kaj hujšega! 1. Njegovo padanje pri Barci, sem "razlagal" z njegovo "muha" kategorijo in ne zaradi sodnikov, kot se TI zmišljuješ! Mojega posta v katerem šinfam sodnike zaradi njegovih padcev NE BOŠ NAŠEL na forumu, zato: NE LAŽI!
RdečiKarton
15. 02. 2018 16.20
+1
E, simbolčina, pojdi se izživljat nad ženo ali pa igrat z otroki, tu na forumu ti gre izredno slabo. Ce pec bo vedno samo Ce pec, tudi vosu težko...
Symbolic
15. 02. 2018 17.51
-2
RK: s primitivci ne komuniciram, z nakladači in lažnivci pa še manj!
Symbolic
15. 02. 2018 18.15
-1
RK: nehaj sam sebi pluse dajat... Saj vsi vedo, da si BOGI! In BRZDAJ JEZIK!
CURVANORD Zanetti
15. 02. 2018 18.40
+1
Symbolic
15. 02. 2018 21.16
-1
Maah, Zanetti: koliko kritik je bilo na račun sodnikov? Sprašujem: kakšna korist od ugotovitve, da je sodnik slabo vodil tekmo? Nikakršna! Ok, za nekatere je to dobrodošel scenario, da nekaj napišejo, nekoga "popljuvajo"... Kaj pa igralci? Čudim se igralcem, ki protestirajo kakšnim sodniškim odločitvam! A še niso dojeli, da je sodnikova beseda zadnja in zaradi njihovega protesta ne bo spremenil svoje odločitve ampak, k večjemu poostril zadevo s kakšnim "rumenjakom"... Potem je brez veze se kregat tukaj ali je penal bil, ali ne: če ga je sodnik dosodil, je bil... in amen!
RdečiKarton
17. 02. 2018 10.30
-1
Pravi tip, ki zagovarja dejstvo, da Barci ni bilo dosojenega penala v dveh letih... Če bi to napisal kdo normalen, bi mu stisnil +, ker pa je to natipkal pod-človek je nujen -
Symbolic
18. 02. 2018 08.56
Praznoglavec spet nekaj naklada, a jaz o Barcinih penalih nikdar nisam pisal... in kako je žaljiv... Čudi me, da se takšni primitivci lahko oglašajo na tem forumu... Po mojem, zasluži si rdeči karton-ven z njim!
1Gift
15. 02. 2018 11.03
-4
Glavni krivec za poraz ni sodnik ampak PSG sam, na čelu z Neymarom ki ni prišel igrat nogometa ampak igrat cirkusanta... Če bi se posvetu nogometni igri bi lahko do počlasa bilo vsaj 0-2... Res da prvega penala nebi rabo piskat in ga tud nebi če to nebi bil Perezov Real. Tako da PSG ima še rezerve v trenerju, golmanu in v tem da spametujejo Neymarja da začne igrat fuzbal. Real pa z izkušnjami v finišu in z obilo sreče pri vseh golih. PSG čaka zdaj težka naloga.
Prodanekure
15. 02. 2018 11.17
+4
na youtubu maš posnetke iz tekme Psg-barca pa poglej kakšen penal je bil piskan v korist barcee ...
Prodanekure
15. 02. 2018 11.17
+2
laycan
15. 02. 2018 11.21
+5
če to ni bilo za penal,potem ne vem kaj bi lahko bilo.verjetno nisi gledel tekme.
LocoBlanco
15. 02. 2018 11.22
+10
Poglej si kakšno 11-m je skoraj 1leto nazaj dobila Barca. Ko je igralec PSG-ja ležal na tleh se je od njegove glave ''spotaknil'' Neymar in sodnik je piskal 11-m! Glede včeraj pa prosta odločitev sodnika, dotik je bil in vplival je na hitrost Kroosa, ki je to izkoristil in padel. Kdo ve mogoče bi pa RM zadel gol, če ne bi Kroos padel in 11-m sploh ne bi bila potrebna. Kaj bi pa potem govorili? Da bi moral piskati 11-m? Ponavadi ne komentiram sojenja ampak dejstva so dejstva!!!
laycan
15. 02. 2018 11.23
+2
napisal si prvega,kdaj pa je potem bil drugi...
grevid
15. 02. 2018 11.01
-11
Kaj kujete Ronalda v zvezde? Ker je zadel 11 metrovko in porinil žogo v gol. Sej za druzga ni. So pa zasluženo(več ali manj) zmagali.
RdečiKarton
15. 02. 2018 11.06
+6
Zabil je 100 golov za svoj klub. Tako kot je od njega pričakovano blesti v LP. Koliko golov je zabil to sezono LP??? Garač da mu ni para, res ne vem zakaj ga ne bi zasluženo kovali v zvezde. Dosegel je vse kar se da in še več. En mali klošarček iz Madeire. Res ne vem zakaj.
šumar
15. 02. 2018 11.18
-7
haha iz prostega strela ni zadel ze 100 let preigral ni igralca ze 100 let podaje so tut katastrofa edino kar mu se nekak gre so 11 metrovke in pa sreca da ga soigralci zadevajo z zogo da se kaka odbije v gol to je vrhunski igralec zame ne
alien8potnik
15. 02. 2018 12.12
+6
in vendarle je samo včeraj zabil 2. in vendarle je v letošnji sezoni LP zabil že 11 golov (če se ne motim). ta brezvezni cr7 pa ima res srečo, ne, da je vedno na pravem mestu ob pravem času. šment, le kako, da drugi niso tako?
RdečiKarton
16. 02. 2018 12.26
+1
@šumar. Pišeš o Bolhi? Očitno. Je mojster "grešenja" penalov.
peresni
15. 02. 2018 11.01
+9
sicer me zmrazi ob fašističnem klubu...ampak so dali dobro lekcijo vaškim zvezdam iz tolkec lige!!
RdečiKarton
15. 02. 2018 11.07
-5
Symbolic
15. 02. 2018 14.41
+0
RdečiKarton
16. 02. 2018 09.40
-1
@peresni Si sploh kdaj bil v Parizu?!? Če je Pariz zate vas, potem si ti prebivalec štale. Cela slovenija je ena mala vas proti Parizu. Pojdi prosim kdaj po EU, poglej si kakšno mesto, malo tudi študiraj zgodovino da boš razumel kaj je fašizem. Pameten si kot dračje in s svojim komentarjem dokazuješ da imaš ptičje možgane!
šumar
15. 02. 2018 10.52
-5
to je to zgodba se ponavlja spet real more osvojit eno lovoriko ker je tko perez reku in jo bo ker imajo sodnike zalostno da tak klub nemore brez tega zmagat
RdečiKarton
15. 02. 2018 11.08
+2
Bejži nazaj v šumo... A je kakšnemu klubu v zgodovini LP že uspelo osvojit lovoriko 2X zapored? Kaj pa 3X? Barci? mhmmmm japajade
laycan
15. 02. 2018 11.12
+4
šumar očitno nisi gledal tekme.enajsmetrovka čista kot solza,to da so jih v zadnjih minutah nadigrali,pa nima nobene veze s sodniki.
šumar
15. 02. 2018 11.19
-2
s tako pomocjo sodnikuv bi uspelo vsakmu klubu aha ja ce bi barci piskal tako 11metrovko bi se pa spet vsi bunili da jim je sodnik pomagal kaj pa pol reces na roko ramosa branil je gol in dalec od tega da je bla ob telesu ko ga je zoga zadela ne pol pa ja
RdečiKarton
15. 02. 2018 12.09
+2
e šumare jadan... Barci so pomagali lani sodniki proti PSG pa jim vseeno ni uspelo. Skrij se v gozd od koder si prišel. Verjetno gozd nekje v hercegovini...
bigdick19
15. 02. 2018 10.47
+2
ne gre pa ne gre če te ne pogurajo...že tretje leto zapored...