Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Kakšen trenutek za prvo zmago Oblaka nad Barcelono, Atletico z goloma Griezmanna v polfinale!

Madrid, 13. 04. 2016 20.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak je bil v vratih Atletico Madrida nepremagljiv in v četrtfinalu Lige prvakov izločil Barcelono, ki tako kot njeni številni predhodniki ne bo ubranila evropskega naslova (2:0). Oba zadetka je prispeval francoski napadalec Antoine Griezmann. Sporne zadnje minute.

Zelo čvrsti smo bili v zadnji vrsti. Zelo sem ponosen na ekipo. Gremo tekmo za tekmo in videli bomo, če bomo osvojili Ligo prvakov. Ta tekma je bila za občinstvo. Izvrstno smo stali zadaj in nocoj smo pokazali pravi obraz. Antoine Griezmann, napadalec Atletica

Veliko noč za španski in tudi slovenski nogomet, v vratih Atletico Madrida je tudi na povratni tekmi četrtfinala Lige prvakov proti Barceloni stal Jan Oblak, sta vodilni ekipi španskega prvenstva začeli praktično nespremenjeni. Domači strateg Diego Simeone je bil prisiljen najti zamenjavo za na prvi tekmi sporno izključenega Fernanda Torresa in se v Augustu Fernandezu odločil za še enega robustnega vezista, s katerim je poskušal argentinski trener še drugič v treh letih na tej stopnički tekmovanja ukaniti Katalonce. Ti so na stadion Vicenteja Calderona prišli z vso artilerijo, a prvi zvezdnik gostov Lionel Messi se je pred obračunom znašel v enem najdaljših nizov brez doseženega zadetka v zadnjih letih. Izključitev Torresa je še dodatno razgrela ozračje pred derbijem, ki bi bil že tako naelektren, v sredo pa se je ob reki Manzanares dobesedno treslo. "Skupaj proti zmagi," se je glasilo tokratno sporočilo s tribun, ki so v protest zaradi dogodkov iz prejšnjega tedna izžvižgale zimzeleno himno tekmovanja.

Atletico ni tako silovito pritisnil na zadnjo vrsto Barcelone od prve minute, a si vseeno hitro priigral prvo priložnost. Po slabem "čiščenju" gostujoče obrambe je žoga v kazenskem prostoru padla v noge kapetanu Gabiju Fernandezu, ki pa je v tretji minuti meril prek vrat. Yannick Ferreira Carrasco, poleg Antoina Griezmanna nogometaš z največ napadalnimi obveznostmi, je bil naslednji, ki je zagrozil s strelom od daleč, toda Marc-Andre ter Stegen je žogo v peti minuti zanesljivo ujel. Tako kot dve minuti kasneje po strelu Griezmanna z glavo, obramba Barcelone je bila popolnoma nepozorna po podaji s strani, toda Francozov strel ni bil dovolj silovit. Carrasco je, ne prvič v večeru, pobegnil katalonskim branilcem po desnem boku v deseti minuti, njegove podaje pa v sredini ni uspel uloviti Koke. Sterilna posest gostom ni prav nič pomagala v kar malce zdolgočasenem grajenju napadov v prvih 15 minutah, ki jih je Atletico brez najmanjših težav "preživel". Nato je nekaj iskric poletelo med Diegom Godinom in Neymarjem, a je vse ostalo le pri besedah in manjšem prerivanju. Povsem neogreti Oblak je prvič posredoval šele v 27. minuti, ko je zanesljivo ujel podajo iz kota.

Prvi gol večera: katalonska obramba je v sredini spet pozabila na Griezmanna, ki v drugo ni grešil z glavo.
Prvi gol večera: katalonska obramba je v sredini spet pozabila na Griezmanna, ki v drugo ni grešil z glavo. FOTO: AP

Minuto kasneje je celoten stadion skupaj z domačimi nogometaši zahteval najstrožjo kazen, potem ko je Gerardu Piqueju tako kot številnim soigralcem v prvem polčasu zdrsnilo v kazenskem prostoru, branilec pa je v padcu precej nekonvencionalno uspel ustaviti Ferreiro Carrascoja, ki je  čakal, da sodnik Nicola Rizzoli zapiska za igro z roko. Messi je imel na drugi strani v 34. minuti na voljo prosti strel s solidnega položaja, toda Oblak je lahko žogo le pospremil v letu čez svoja vrata. Gostje so bili na poti proti polčasu brez prejetega zadetka, toda Atletico je izkoristil prvo pravo priložnost na tekmi, ko je Saul Niguez v sredino podal še eno izvrstno žogo, z glavo pa jo je mimo Ter Stegna poslal vnovič povsem osamljeni Griezmann. Barcelona je poskušala odgovoriti in Neymar je lepo meril z velike razdalje v 42. minuti, tudi tista žoga pa je bila lahek plen za Oblaka, ki jo je ujel pod svojo prečko. Ferreira Carrasco je v zaključku polčasa nanizal nekaj branilcev Barcelone in s svoje polovice prišel na 20 metrov od vrat gostov ter močno udaril, Ter Stegen je njegov strel ustavil v dveh poskusih.

Gostje so v drugih 45 minutah nujno potrebovali zadetek, da bi se izognili izpadu, toda spet je bil nevarnejši Atletico. Ter Stegen je po akciji Juanfrana po desnem boku povsem izpadel in domačim je zmanjkala le zadnja podaja, da bi kdo od "Atletov" zadel v prazno mrežo. Nevarno je bilo tudi po strelu Kokeja v 52. minuti, ki ga je izpred svojih vrat izbil Sergio Busquets. Katalonce je v isti minuti rešila še prečka, potem ko je Ter Stegen zgolj pogledal strel Saula, ki je v visokem loku poletel prek njega po slabo izbitem kotu. V prvih 15 minutah nadaljevanja si je Barcelona priigrala le dve obetavni situaciji, strel Messija z roba kazenskega prostora je zletel v blok, morda še bolj nevarno pa je bilo v 59. minuti, ko je ostro žogo Albe pred Oblakom izbil Gabi in najverjetneje rešil zadetek Piqueja. In ravno v trenutkih največjega gostujočega pritiska bi lahko Atletico udaril še drugič: enostavna dolga žoga je iz igre vrgla celotno zadnjo vrsto Barcelone, Griezmann pa je z Mascheranom na hrbtu meril v Ter Stegna. Oblak je bil spet na preizkušnji, strel Albe znotraj kazenskega prostora je v 62. minuti izbil Godin, Škofjeločan pa je ujel strel Inieste z razdalje v naslednjem napadu.

Oblak je bil nepremagljiv, pravega dela pa sicer niti ni imel.
Oblak je bil nepremagljiv, pravega dela pa sicer niti ni imel. FOTO: AP
Moramo ostati enotni. Enajstmetrovka je bila. Sodniki so bili znotraj tistega, česar so sposobni, dobri, to pa so akcije, v katerih včasih pridobiš in včasih izgubiš. Tokrat to ni vplivalo. Imeli smo priložnosti, a nič ne de, moramo se osredotočiti na La Ligo in finale španskega pokala. Atletico je neugoden. Zelo je težko, ko se zaprejo zadaj. Jordi Alba, branilec Barcelone

Enrique je v 64. minuti z dvojno menjavo poskusil še dodatno pritisniti na domača vrata, vstopila sta Sergi Roberto za svoj jubilejni stoti nastop in nekdanji ljubljenec madridskega občinstva Arda Turan. V praktično prvi priložnosti na tekmi se je dve minuti kasneje znašel Luis Suarez, ki se je lepo obrnil z branilcem na hrbtu, nato pa močno streljal točno v slovenskega reprezentanta. Suarez in Godin sta se ob izteku 69. minute pomerila v skoku pred vrati Atletica, v dvoboju dveh Urugvajcev pa je krajšo (dobil je tudi veliko podplutbo) potegnil branilec, Suarez pa je dobil rumeni karton za udarec s komolcem. Thomas Partey je bil prvi izbor Simeoneja za prvo domačo menjavo v 73. minuti. Vroče je bilo pred Oblakom že čez dve minuti, ko je številka ena slovenske reprezentance dobro zapustila svoja vrata in razčistila nevarnost po visoki žogi. Gostje so bili vedno bolj nervozni in Neymar je za dvoboj s Juanfranom, ko je žoga že zapustila meje igrišča, dobil rumeni karton. Čas je bil za zaključni nalet gostov in po prostem strelu Messija je Oblak uspel izbiti, nato pa je preigravanje Piqueja v kazenskem prostoru v zadnjem hipu ustavil Luis. Oblak je bil na mestu tudi v 83. minuti, ko je Suarez srečno prišel do žoge po podaji na Neymarja, strel Urugvajca pa je bil prešibak.

V 86. minuti pa je bilo vsega praktično že konec, Luis je krenil v nezaustavljiv napad in na koncu podal do samega Griezmanna, Iniesta pa je z namerno igro z roko ustavil žogo. Rizzoli mu je na začudenje domačih pokazal le rumeni karton, Griezmann pa je z bele točke sicer šele s skrajnimi močmi ukanil Ter Stegna in v tistih trenutkih bi Katalonce zadetek odpeljal le še v podaljšek. Gostje se niso predali in Gabi je v prvi minuti sodnikovega podaljška igral z roko po podaji Inieste, toda Rizzoli je kljub temu, da je šlo za potezo v kazenskem prostoru Atletica, zapiskal za prosti strel točno na robu kazenskega prostora. Messi ga je poslal le za las prek stičišča vratnice in prečke in slavje se je lahko kljub petim napetim minutam sodnikovega podaljška začelo. Oblak je prvič v karieri dobil derbi z Barcelono, gostujoči trener Enrique pa ga je po dolgem zmagovitem nizu prvič izgubil. Slovenski vratar bo prvi predstavnik države s sončne strani Alp v polfinalu Lige prvakov po Zlatku Zahoviću. Športni direktor Maribora je leta 2001 z Valencio proti Leeds Unitedu napredoval v finale na San Siru, kjer bo tudi letos na sporedu največja tekma evropske sezone.

Liga prvakov, povratna tekma četrtfinala:

Atletico Madrid ‒ Barcelona 2:0 (1:0) /1:2/
Griezmann 36., 87./11-m

Postavi:

Atletico: Oblak; Juanfran, Godin, Lucas, Luis; Gabi, Augusto (od 90. Savić), Saul, Koke; Ferreira-Carrasco (od 73. Partey), Griezmann (od 90. Correa).

Barcelona: Ter Stegen; Alves (od 64. Roberto), Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitić (od 64. Arda), Iniesta; Messi, Suarez, Neymar.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (390)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
14. 04. 2016 21.08
+1
Srečno Klopp!
Barbarezo
14. 04. 2016 17.40
+1
hahahahahahahahahahahahahahahahahaa....
lnterReflections
14. 04. 2016 16.38
+1
Polfinale bo Bayern Atletico, če se ne dobita v polfinalu. Zvemo v petek.
Elvis Škopi?
14. 04. 2016 17.12
+2
lnterReflections
14. 04. 2016 17.16
-2
Bayern in Atletico sta se izvlekla oba v podaljških oz. enajstmetrovkah in ravno ta 2 bosta v finalu. Tako je ponavadi.
Trend01
14. 04. 2016 18.21
@venus - Polfinale bo Bayern Atletico, če se ne dobita v polfinalu. Zvemo v petek. hehe. Tole bo pa težko....
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 18.49
Symbolic
14. 04. 2016 21.08
Venus, a kolikokrat se igra polfinale, po tvoje?
lnterReflections
14. 04. 2016 16.35
+10
"Velika Barcelona" izpadla. Velikega trio spet ni bilo nikjer!
Elvis Škopi?
14. 04. 2016 17.09
+5
Pepkanje na svoji polovici 1.polčas zadrževanje žoge,hehe sej so mel posest,1000% podaj tike take statistike pa nevem kaj fašejo poraz in tko naprej!
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 16.08
+4
Kje se danes skriva @mandzo?Zelim razlago z njegove strani glede Raketica.Upam da ne bo trdil da ga je menjal zgolj zato ker ga je moral spociti za bolj pomembno tekmo proti Valenciji.Pa se to,koliko ima govorit cez nasega Keka,a vceraj je njegov super strateg izgubil proti letos zelo slabemu Unitedu,Preko vikenda pa ga hvalil in govoril da ga vidi v prihodnjosti pri Realu ali Barceloni.
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 16.12
Drugi navijaci znajo oklincat svoje igralce trenerje klube itd,on pa se samo hvali ko kak hrvat dozivi preblisk,Resnicno si zelim da Oblak dvigne kanto in da ne dobi vec gola ne v spanskem prvenstvu ne v ligi prvakov ,naj poberejo vse kar se da.Zakaj?Ker pri Atletih ni hrvata,Upam da je Savic srb,bosanec kar koli,ker pol bo pisal da brez njega jim ne bi uspelo
notrajnc05
14. 04. 2016 16.04
+2
Zakaj mali zeleni ni igral?? Da ni kej narobe z njim, ker ga že en mesec ni blo na igrišču???
MaunelNeuer
14. 04. 2016 15.59
+4
a ni messi kao najboljši v zgodovini? v sanjah
tekač
14. 04. 2016 15.08
+6
Najboljša poteza na tekmi je bila prodor Luisa. V redko videnem prodoru branilca je vse lepo pametno pretekel in jih položil na tla ko domine in med tremi podal. Res redko viden prodor branilca.
DontJustDont
14. 04. 2016 14.38
-1
Nimaš kej ne bo vsako leto odlično... in Messi je dokazal, da če on ni v formi cela ekipa ni, pri Realu (Ronaldu) to ni bilo opazno, še en dokaz več, da je Messi playmaker in bo vedno najbloljši
Campeones34
14. 04. 2016 15.43
+3
Kako ni opazno, pa Ronaldo je sedaj en kup tekem odlocil. Je pa messi sigurno boljsi playmaker, kar ronaldo pac ni
geoid
14. 04. 2016 12.26
-4
Koliko naslajanja :) no saj to je na nek način kompliment Barci, saj se samo potrjuje, da je Barca še kako velik trn v peti! In kakšne vse teorije se sedaj berejo, hehe ... AM je šele v osmo uspelo premagat Barco pod Enrikejem, prej ko slej se je to glede na količino tekem moralo zgodit. Pa sem mislil, da je samo v fusbalu glede uspešnosti mala meja od junaka do bedaka, pa vidim, da je pri hejterjih to še bolj očitno ... no čeprav ni čist isto, tukaj so danes junaški bedaki in je brez veze nadalje sodelovat pri sovražnih, žaljivih, zmanipuliranih mnenjih ... ker sem potem sam bedak. Jaz sem povedal svoje, AM je bil tokrat boljši, in to je to. In za nas barceke ni vse samo črno belo, napredoval je naš Oblak, nihanja so pa sestavni del športa, Barca nas je pa razvajala, tako kot noben drug klub kogarkoli drugega zadnjih 10 let. Kaj bo prinesla prihodnost nihče ne ve, vsekakor bo pa Barca zraven in bo možno videt še veliko število njenih tekem, to je pa tudi bistvo, vsaj zame. Vse več je za njih, kante so samo njihove, profit je samo njihov. V fusbalu se hitro vse obrne, in tako se bo tudi to razočaranje, ki že hitro poenja, saj kot pravim, AM je bil boljši, nimam kaj. Kar se pa podjebavanja in izživljanja nekaterih tiče, si pa ti sami sebi v skledo špukajo. Najprej razkrivajo svoj karakter, potem pa še vsi poznamo tisto, vse se vrne. Ni Barca edini klub, ki lahko pokvari pričakovanja večine tukaj gor. In ni to zadnje leto v tem športu.
sloowner
14. 04. 2016 12.33
+5
A še kr se nisi pomiro haha? ne jokat tolko no.
saso1994
14. 04. 2016 12.42
+2
vectron
14. 04. 2016 13.19
+4
Geoid...vse je res,nimaš komu to razlagat, vsi so samo veseli ker je Barca izpadla. Še se bomo mi veselili
JbmTiMt
14. 04. 2016 13.20
+1
VolkBrenin
14. 04. 2016 14.16
+1
geoid. ...Tvoj antropomorfistični spis lepo pokaže kakšni ste navijači barce. ...iskali bi vse mogoče stvari da bi prikrili solze in poleg navidezno igrali neprizadetost. ..o žaljenju ljudi ljubiteljev ali navijačev drugih klubov niti ne bom izgubljal besed ....predlagam vam da si postavite zid objokovanja ...
VolkBrenin
14. 04. 2016 14.17
+0
Tam lahko uradno potem sami po mili volji točite solze in kadar to ni dovolj je v principu dovoljeno tudi krajše udarjanje z glavo v zid ....
MaunelNeuer
14. 04. 2016 16.03
+0
kje je pa kristus? se je skril ahahahahah njegov lessi brez moči
R.M.Club
14. 04. 2016 17.50
-1
Kristus še vedno onanira na Ronaldov hat trick in ne more nehat
Symbolic
14. 04. 2016 11.08
+9
No, pa smo dočakali tudi ta "udarec" (mislim na navijače Barce)... Vendar, roko na srce, s takšno igro si niso zaslužili polfinala! Kaj so nam včeraj prikazali? Konstantno brezidejno obleganje obrambne zone nasprotnika, neuspešno soliranje (z vedno enakim končnim razultatom: zapravljena žoga), paraliziran "ubijalski trio MSN", nezanesljivo razčiščevanje nevarnih situacij pred svojim golom (vzrok za prvi gol AtMd-a) in nenazadnje, skrajno neučinkovite zamenjave (boljših ni: slaba klop)... "Jok, brate!" Odpade!!! Po mojem se bo to še kazalo tudi v nadaljnem razpletu za osvojitev Primere...
meskic
14. 04. 2016 11.06
-8
Iniesta je od sezone 2002/2003 kar 8 sezon skupaj ostal brez gola v ligi prvakov. V zadnjih treh sezonah (2013/2014, 2014/2015 in 2015/2016) ni dal niti enega gola. V letosnji sezoni niti asistence ni imel. Definitivno je prav Iniesta najvecji flop v tej sezoni pri Barceloni, ce upostevamo igralce iz prve postave.
cripstoned
14. 04. 2016 11.08
+0
včeraj bi moral dobiti rdečega pa spet nič.....na kontu bi lahko imel celo več kartonov kot golov in asistenc...no to pa je tudi svojevrsten dosezek hahaha
meskic
14. 04. 2016 11.14
-2
On je zame ob Hazardu najbolj precenjen igralec na svetu. Lahko se mu je bilo slepati ob Messi-ju, ko je zadeval kot po tekocem traku. Zdaj, ko Messi ne zadeva, pa bo tudi Iniesta ostal brez lovorik.
Trend01
14. 04. 2016 11.20
+0
Hazard se bo nazaj postavil. Če neha toliko driblati in se zaletavati v levi kot, ima hudo kariero pred sabo. In seveda kdaj poskušati tudi gol zadeti. Saj so asistence lepa zadeva, a treba občasno tudi zadeti.
chelsealove
14. 04. 2016 11.24
+1
ob komu se je pa hazard šlepu? dej otrok ne palamudi v franciji 2x zapored player of the year, v angliji player of the year, pač ena slaba sezona, so what?
geoid
14. 04. 2016 12.37
+1
ha, kako vas žulijo določena imena, samo čakate ... ha ... Iniesta že spada med največje, ima vse, in ne samo po 1x ... Iniesta je bil del ekipe, ki je v zadnjem letu osvojila 5 lovorik, letos pa še ni konec ... asistence in goli so pa samo del igre, odvisne od vloge, ki ti jo trener nameni, pa tudi pomebnost tekme, lani je podal v finalu LP, zabil evrogol v Madridu ... Iniesta je v delanju viška na sredini še vedno dr. na igrišču, pa ta poraz Barce gor ali dol ... ni bila to edina tekma v letu, vsega zmaga pa itak nihče. Rezultati Barce pa kljub temu kiksu relativno gledano niti pod razno niso slabi in samoumeveni. In del tega je tudi Iniesta. Seveda ga EMŠO lovi in ni več to, kar je bil, je pa še vedno bil zelo pomemben za Barco.
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 16.20
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 16.26
+1
Je vceraj pretekel vec kot nekateri mlajsi ce odzames tisto roko ko je zakrivil penal je bil vas najboljsi vceraj
kritika1
14. 04. 2016 11.03
+5
Barcelona je bila v vseh pogledih slabša in to prepričljivo. Taktično so začeli katastrofalno namesto da bi pritisnili, dali gol in tekmo pripeljali do konca kot se gre, so se do gola obnašali neverjetno neodgovorno, zadrževanje žoge v stilu, nič nam ne morete je bilo do neke mere že žaljivo. Vsak, ki je videl vsaj nekaj tekem Barcelone ve, da so ob taki igri vselej fasali gol, ne da oni uspavajo nasprotnika, sami zaspijo. Trener je tokrat fante pustil na cedili, kot na zadnji prvenstveni tekmi, ko je šele proti koncu v ogenj poslal vse kar ima, vendar je bilo prepozno. Zanimivo je, da je veliko klubov začelo posnemati igro Barcelone vendar ne v celoti, posnemajo samo tisto kar je dobro, Barcelona pa svoj stil igre ohranja kljub temu, da so že slabši klubi našli enostaven recept kako jih ustaviti in še več, kako jih pokoriti, daš jim gol se zapreš in to je to. Navijam za Barcelono, vendar me tak pristop počasi odbija in počasi stvari postajajo res ne gledljive. Vse ostale tekme so bile bistveno na višji ravni, več nogometa, tole kar pa je prikazala Barcelona pa res ni bilo za nikamor.
Anton001
14. 04. 2016 11.14
-4
Trend01
14. 04. 2016 11.22
-1
Kateri klub posnema tika-tako? Ne poznam. Bayern ne štejem, ker je tam Guardiola doma. Končni tvorec tika-take.
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 16.22
Od olimpije navijaci so Olimpijo veckrat postavljali ob bok Barceloni,da igrajo identicno lepo itd
CURVANORD Zanetti
14. 04. 2016 16.23
Se lansko jesen so trdili da je temu tako,sedaj se bodo palili da pac igrajo trdo in cvrsto kot Atleti:-)
Trend01
14. 04. 2016 18.50
-1
Zdaj bo spet drugače, ko so dali Nikolića na hladno do konca sezone....
hohoho
14. 04. 2016 10.59
-1
Lessi je bil nemočen Barcelona je šla tja kjer ji je mesto
grozjak
14. 04. 2016 11.03
+9
a se je blo vredno za en stavek registrirat?
drimtim
14. 04. 2016 11.12
+5
tisti ki imajo priznano večerno osnovno šolo kažejo ves svoj razkošni talent.
MaunelNeuer
14. 04. 2016 15.59
-1
vectron
14. 04. 2016 10.58
+13
Nimam kaj dodati, čestitke Atleticu zasluženo v finale. Barci nimam kaj očitati, v nepravem času v slabi formi, vidi se utrujenost in kratka klop, tekem je bilo ogromno,vsi smo pač ljudje. Lani smo pobrali 5 pokalov, trenutno smo prvi v ligi, igramo finale pokala,po možnosti še super pokal, ni razloga za slabo voljo, dvignimo glavo in gremo ponosni naprej. Atletiko je pač dal več golov in zato gre zasluženo v polfinale. Ne se bat, še bomo bili mi glasni, še bomo mi lovorike osvajali. ForeverBarca
cripstoned
14. 04. 2016 11.06
-6
še malo pa bo tekma z valencio in bo takoj pokal manj...prvenstvo bo osvojil atletico ...ne mi sanjat o utrujenosti in kratki klopi ....poglej atletico se slabso ekipo imajo in se krajso klop pa so v polfinalu pa dve tocki za barco v prvenstvu....#prayforbarca
Paštašutar
14. 04. 2016 11.09
-6
vectron
14. 04. 2016 11.13
+9
No sej bomo videli na koncu sezone, ne se smejat preveč. Paštašutar, za Barco navijam od leta 1982, tebe takrat še ni bilo.
Anton001
14. 04. 2016 11.16
-4
Paštašutar
14. 04. 2016 19.17
-1
Biu sm biu,za Real navijam ud tistga leta,ko jim je Nando Fegic na kantridi zabil dva gola!!
BERNABEU
14. 04. 2016 10.57
-3
Končno se je pokazal pravi obraz farselone, letos jih tudi sodniki niso mogli rešiti kot jih ponavadi..takoj se vidi razliko med realom in farselončki v tem kaj vse so v enem tednu sodniki piskali proti realu oz.kaj vse so piskali proti atleticu..povsem zasluženo se je končalo tko kot se je in upam da se bo še večkrat:)
LocoBlanco
14. 04. 2016 10.55
+11
Čestitke AtlM-u za zmago in napredovanje v polfinale. Bili so boljši na obeh tekmah in so zasluženo v polfinalu. Kar se tiče pa Barce pa mislim, da bodo v naslednji sezoni korenite spremembe, če bodo hoteli konkurirati v Evropi. Sam osebno sem pa zelo vesel, da Barca ni napredovala samo zaradi vseh provokatorjev, ki jih imajo na tem portalu. Da se razumemo tudi RM ima nekaj cvetk, ki me motjo, ko pisejo kantalonci, uefalona, taxelona itd. ampak mislim, da je prejsnjih veliko več! Ko so pri Barci stvari bile še na nivoju so samo provocirali in zalili navijace, klub in CR-a. Messija so/ste dvigovali v višave, govorili da je bog in na trenutek sem pomislil, da je on ustvaril nebesa in zemljo od vseh hval na njegov racun. Aroganco, do ostalih igralcev RM-a ki so/ste jo pokazali je bila neverjetna in sedaj ste videli kaj je koncni rezultat nogometa. Da takšne hejtere spravi na realna tla. Celotno sezono ze govorim, da ne razumem zakaj se pri Barci toliko obremenjujete z RM-om, če pa je največja grožnja AtlM. in zgodilo se je prav to. Premagali so vas v CL, pa še v prvenstvu imajo lepe možnosti za naslov. Skratka hočem povedati, da bolj ko 'pljuvate' po RM-u vas vedno znova karma udari nazaj in zaradi tega sem vesel!!! Lp
grozjak
14. 04. 2016 11.00
-3
maš prav, zadnji mesec se uresničuje tisto, da ima liga 38 tekem, slabe in dobre dni itd. vsi trije še lahko osvojijo prvenstvo, točkovna prednost, zanemarljiva, če se na koncu poklopi....
265004
14. 04. 2016 12.09
+2
locoblanco ti to sodiš po eni tekmi?Potrebne so korenite spremembe?Zakaj že?A zato ker smo izpadli v četrtfinalu LP?Pri vsej tej konkurenci.A zato ker imamo la ligo in pokal praktično osvojen?Dej ne govor neki v tri dni.Nisi ti mozoljavček kot tisti ki jih opisuješ.Je pa teh bluzačev kar približno enako tko da ne bi jaz o tem.Najbolj bi blo da jih sploh ne omenjaš in naj imajo otroci svojo komunikacijo ,mi se pa lahko kaj pametnega pogovorimo(trend,symbolic,zanneti,gostujoči gost in podobni)
peggi
14. 04. 2016 10.55
-2
Kera dolgočasna tekma ej gledat bunker 95 minut je res prava muka.Nekdo s takim pristopom si definitivn ne zasluž polfinala kaj šele finala.Svoj lonček pa je kot ponavadi pristavil tudi sodnik ,ker ni dosodil 11m za Barco,ki je definitivn bila storjena v kazenskem prostoru s strani Gabija pa jo je lepo Rizzoli spregledal.Naj ma enak kriterij za vse ,če je zaradi Iniestinega igranja z roko dosodil 11m v korist Atletica .Ne more se tkole preseravat.Upam,da jih Bayern izloči s tem svojim bunkerjem nonstop igrajo in oni so še ponosni na to.Igrajte odprt nogomet ne pa bunkerja pa zmagajte pa bo .
JanezBos.
14. 04. 2016 10.56
+5
Lej...meni je bolj dolgočasna igra barce,ko si podajajo v nedogled in mučijo žogo...nimaš ti nikakršne pravice komentirat na tak način,ker vi ste največji ubijalci nogometa:)
Trend01
14. 04. 2016 10.59
+2
Malo pameti v roke. Prosim. Pri penalu bi moral Iniesta dobiti rdeči karton. A ga pač ni. Nato je Iniesta nastreljal Atletovega igralca..... In pač penala ni dosodil. Ali drugače - "Salomonova odločitev".
grozjak
14. 04. 2016 11.01
tudi mene nervira, ker ni akcije, a jim funkcionira.............
MesOjediPinGvin
14. 04. 2016 19.55
Atletico je dobil penal + karton za Iniesto, Barca pa ni dobila penala in tudi kartona ni bilo za nasprotnika. Ob taki igri Barca zelo verjetno tudi penala ne bi realizirala...
TomažNovak
14. 04. 2016 10.48
-6
Saj bi čestital navijačem Atletica za zmago, ampak kaj, ko jih ni. Obstajajo samo ubogi otroci, ki se (tipično slovenceljsko) veselijo poraza Barse, pa ne glede proti komu izgubi. Pa tudi je težko kaj čestitati, za tako igro in odnos.... Je pa luštno videti, kako lezejo ven iz kanalov kot podgane nekateri, ki so se registrirali samo zato, da bi popljuvali čez Barcelono. Čez par mesecev spet nikogar ne bo tu... Uživajte, dokler morete, saj bo trajalo kratko.
JanezBos.
14. 04. 2016 10.55
-5
Daj ne bluzi...toliko kot vi pljuvate po Realu in ostalih...če pa izgubite vas pa ni na spregled in spet iščete napake v drugih...mislim,da ste največje jokalice ravno navijači Barcelone (ne vsi seveda) ...toda velika večina..
LocoBlanco
14. 04. 2016 10.59
+5
hammurabi. Pa ne ti no, ko vedno provociras. Dobil si svojo porcijo. zate sem vesel, da je tako, ker ti nisi navijač Barce, pač pa hejter RM-a!
leond1
14. 04. 2016 11.15
+2
zdaj še atletico izloči real pa se lahko še v tri dni prepirate real in barcelona fani imejte svoj el classico atletico pa bo igral nogomet in osvajal lovorike v španiji
Anton001
14. 04. 2016 11.21
-1
Maximus
14. 04. 2016 14.20
O moj bog. Ubogi otrok si več kot očitno ti, saj tvoje krokodilje solze ne morejo pripadat nikomur drugemu kot malemu otroku.
Klavdij Volk
14. 04. 2016 10.44
+4
Je rekel Tomaž Lukač,da je drugi polčas bila igra zelo slaba zaradi krčevite obrambe atletica,ki je varoval izid za napredovanje,ni pa videl pink ponk igre barce takoj na začetku teme,ki je tudi varoval izid prve tekme..Ta Lukač mi ni bil nikoli všeč..
grozjak
14. 04. 2016 10.48
+0
pa še razpreda in razpreda in razpreda...................človeka glava začne boleti...............
Paštašutar
14. 04. 2016 11.06
Vouk ta berg nejma pojma o fuzbali,pogljdi kej spodi pise!!!
Klavdij Volk
14. 04. 2016 11.25
grozjak
14. 04. 2016 11.33
-1
Paštašutar
14. 04. 2016 19.18