Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Willian rešil Mourinha, Kampl s podajo poražen iz Rima, nov Suarez-Neymar šov

Barcelona, Rim, London, 04. 11. 2015 22.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
J.K./Ž.L.
Komentarji
52

Chelsea in morda tudi svojega trenerja Joseja Mourinha je s prekrasnim prostim strelom na Stamford Bridgeu proti kijevskemu Dinamu rešil Willian. Pri Barceloni še naprej zabijata le Neymar in Luis Suarez, tokrat sta pokorila BATE Borisov, Kevin Kampl pa je z Bayerjem izgubil v Rimu.

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Chelsea - Dinamo Kijev
    02:55
    Vrhunci tekme Chelsea - Dinamo Kijev
  • Vrhunci tekme Maccabi Tel-Aviv - Porto
    04:07
    Vrhunci tekme Maccabi Tel-Aviv - Porto
  • Vrhunci tekme Lyon - Zenit
    02:49
    Vrhunci tekme Lyon - Zenit
  • Vrhunci tekme Gent - Valencia
    01:46
    Vrhunci tekme Gent - Valencia
  • Vrhunci tekme Barcelona - BATE Borisov
    02:39
    Vrhunci tekme Barcelona - BATE Borisov
  • Vrhunci tekme Roma - Bayer Leverkusen
    03:05
    Vrhunci tekme Roma - Bayer Leverkusen
  • Vrhunci tekme Bayern - Arsenal
    03:46
    Vrhunci tekme Bayern - Arsenal
  • Vrhunci tekme Olympiakos - Dinamo Zagreb
    02:50
    Vrhunci tekme Olympiakos - Dinamo Zagreb

Kevin Kampl je od prve minute začel zadnjo evropsko tekmo Bayerja Leverkusna pred reprezentančnim premorom, ki bo z dodatnimi kvalifikacijami odločal o udeležbi Slovenije na Euru 2016. Roma je na domačem Olimpicu na tekmi 4. kroga skupinskega dela Lige prvakov povedla že v drugi minuti, ko je Mohamed Salah po podaji Edina Džeka stekel proti vratom farmacevtov in zatresel njihovo mrežo, med strelci pa se mu je kmalu pridružil tudi "bosanski diamant" – Sarajevčan se je podobno pozabljen sprehodil do nemških vrat in povišal na 2:0 po slabe pol ure. To je bil njegov prvi gol v Ligi prvakov po skoraj točno dveh letih.

Kampl je po slabem prvem polčasu že v prvem napadu drugega dela pripravil prvi gol svojega moštva, pod katerega se je po njegovem lepem prodoru med dvema nasprotnikoma podpisal Admir Mehmedi. Pet minut kasneje je izenačil Javier Hernandez, a se je na Olimpicu znova vse obrnilo z izključitvijo Omerja Topraka (prekršek v priložnosti za gol nad Salahom) in enajstmetrovko, ki jo je slabih deset minut pred iztekom rednega dela izkoristil Miralem Pjanić. Roma se je z zmago na lestvici (5 točk) prebila pred Bayer (4).

Navijači Barcelone so na drugi tekmi skupine E na Camp Nouu pozdravili povratek kapetana Andresa Inieste in branilca Thomasa Vermaelna, Evropski nogometni zvezi (Uefa) pa so znova sporočili, da se ne nameravajo ukloniti kljub kaznim za mahanje s katalonskimi separatističnimi zastavami, ki so tudi tokrat (skupaj z ogromnim transparentom) pozdravile prihod nogometašev na zelenico. Slavje proti BATE Borisovu je malce skazila poškodba Ivana Rakitića, ki je z igrišča odšepal še v prvem polčasu pri rezultatu 0:0. Zamenjal ga je Munir El Haddadi, ki je hitro izsilil najstrožjo kazen, potem ko je ušel obrambi Belorusov in padel ob prekršku Filipa Mladenovića, z bele točke pa je bil (brez zaleta) natančen Neymar.

Brazilec je v drugem polčasu, ko je BATE po prekršku Adriana neuspešno zahteval tudi najstrožjo kazen za morebitno izenačenje, odločil tekmo s podajo Luisu Suarezu, ki si je lepo pripravil strel in s konico nogometnega čevlja povišal na 2:0. Na nekdaj domači stadion je za zadnjih 30 minut stekel tudi Aleksandr Hleb, ki je lahko še bolj od blizu videl končnih 3:0 - v sumljivem položaju sta zanj poskrbela Suarez (podajalec) in Neymar (strelec).

Katalonci so po nekaj krčih na koncu prepričljivo odpravili BATE.
Katalonci so po nekaj krčih na koncu prepričljivo odpravili BATE. FOTO: Reuters

Poleg derbija večera med Bayernom in Arsenalom je  v skupini F zagrebški Dinamo dolgo časa razveseljeval Londončane z vodstvom v Pireju, kjer so hrvaški prvaki od 21. minute vodili z zadetkom Armina Hodžića. Arsenal bi namreč v primeru poraza Olympiakosa še vedno lahko osvojil tudi prvo mesto v skupini.

Ogrevanje pred obračunom v Pireju je zaradi spopadov med navijači (med Grke so bili pomešani tudi privrženci Crvene zvezde) skrbelo za tiste bolj neprijetne novice, toda na zelenici je bil obračun veliko bolj športen in tudi zanimiv. Konstantinos Fortounis je po prekršku Goncala v 55. minuti najprej zapravil najstrožjo kazen, nato pa je Felipe Pardo deset minut kasneje le uspel izenačiti. Za delirij je Kolumbijec poskrbel v enem zadnjih napadov in Olympiakos na račun Arsenala popeljal na prag napredovanja v osmino finala.

Ovacije so pričakale Joseja Mourinha, ki je s Chelseajem v skupini G gostil Dinamo Kijev. Navijači so očitno še povsem na strani "Specialnega", čeprav jih predstava modrih ob polčasu ni najbolj navdušila. Na odmor so angleški prvaki odšli s prednostjo po zaslugi nesrečnega avtogola Aleksandra Dragovića, ki je v lastno mrežo preusmeril predložek Williana.

Dinamo je v nadaljevanju zaigral bolje in tudi kaznoval bojazljiv pristop Londončanov – tragični junak tekme Dragović je zadel po tem, ko je podajo iz kota iz rok Asmirja Begovića izbil Nemanja Matić. Toda na pomoč trenerju Mourinhu in svojemu klubu je v zadnjih minutah prijezdil Willian, ki je izvedel še en prekrasen prosti strel za zmago.  Na drugi tekmi skupine je Porto visoko slavil v Tel-Avivu pri Maccabiju in z golom Cristiana Tella v prvem ter zadetkoma Andreja Andreja in Miguela Layuna v drugem polčasu še dodatno pobegnili na vrhu lestvice.

Skupina H je prinesla zmagi Genta in Zenita. Belgijci so doma presenetili neprepričljivo Valencio, Alvaro Negredo, je obračun spet začel na klopi, odločil pa je gol Svena Kumsa z enajstih metrov na začetku drugega polčasa.

Artom Dzjuba je bil dvakratni strelec v Lyonu, kjer je Zenit z njegovima zadetkoma napredoval v osmino finala, Francozi pa so obračun zaključili brez Maxima Gonalonsa. Tudi Rusi so v zaključku tekme ostali z enim manj, ko je rdeči karton dobil Aleksandr Anjukov.

Liga prvakov, izidi sredinih tekem:

Skupina E:

Barcelona – BATE Borisov 3:0 (1:0)
Neymar 30./11-m, 83., Suarez 60.

Roma – Bayer Leverkusen 3:2 (2:0)
Salah 2., Džeko 29., Pjanić 81./11-m; Mehmedi 46., Hernandez 51.
RK: Toprak 79./Bayer
Kevin Kampl (Leverkusen) je odigral celo tekmo.

Skupina F:

Bayern – Arsenal 5:1 (3:0)
Lewandowski 10., Müller 29., Alaba 44., Robben 55., Müller 89.; Giroud 69.

Olympiakos – Dinamo Zagreb 2:1 (0:1)
Pardo 65., 90.; Hodžić 21.
RK: Pivarić 79./Dinamo)
Fortounis (Olympiakos) je v 53. minuti zapravil 11-metrovko.

Skupina G:

Chelsea – Dinamo Kijev 2:1 (1:0)
Dragović 34./ag., Willian 83.; Dragović 78.

Maccabi Tel-Aviv – Porto 1:3 (0:1)
Zahavi 75./11-m; Tello 19., Andre 50., Layun 72.

Skupina H:

Gent – Valencia 1:0 (0:0)
Kums 49./11-m

Lyon – Zenit 0:2 (0:1)
Dzjuba 25., 58.
RK: Gonalons 72./Lyon; Anjukov 89./Zenit

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (52)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ledr
05. 11. 2015 14.01
+1
Čeprav nikoli nisem bil ljubitelj nemškega nogometa, v zadnjih tednih z užitkom gledam igro Bayerna! To je igra podobna tisti, ki jo je svojih pet let prikazovala Barca in ob kateri nas je velika večina ljubiteljev nogometa tako uživala. Kdo že je bil takrat trener Barce???
MaceWindu
05. 11. 2015 15.32
-3
brez zamere sam so sam barcini navijači v tem uživali
rambek
05. 11. 2015 13.00
+0
Kako barcelonl tepe kratka klop z poskodbami to je neverjtno na sredini se rabiji vsaj enega igralca. Morda kaksnega temnopoltnega kjer je riziko poskodb izredno majhen.
mmickica
05. 11. 2015 16.32
+3
peggi
05. 11. 2015 08.21
+6
Glede včerajšnjih tekem bom samo to rekla začela sem z spremlanjem tekme Bayern :Arsenal a sem se hitro začela dolgočasit zato sem prestavila na Chelsea :Dyinamo kjer sem se zabavala ob ogledu tekme malo vmes prešaltala še na Romo:Bayern L. nato pa uživala ob ogledu ponovitve Barcelona:Bate ,res,da niso igrali s polno močjo ampak men je bila igra všeč ,malo grenak priokus je dobila le ko je iz Igre odšel Raki upam,da ni poškodba hujše narave no.Ena izmed najbolj zabavnih stvari je bil definitivn pogled na tribuno z Messijem in Ardo ja kok sta bla pa sladka :) Glede igre Neymarja in Suareza pa lahko rečem samo ja wow no fanta sta v življenski formi in zažigata na polno spet sta ima svoj Princ- "Zver" show ,ki je zabaval vse prisotne pomoje js sm se jima nasmejala in vedno me spravita v dobro voljo ko zabijata in proslavljata gole ,sploh Neymar je pokazal ob tretjem golu neko zanimivo gesto z rokami proti tribuni in res me zanima če kdo slučajn ve kaj je pomenila ker me firbec matra :)Drugače pa sama tekma mi je bila ok.Glede Ter Stegna pa samo to,če že počne take zadeve da nas lahko samo glava boli potem naj počne to brez posledic in včeraj je to odlično opravil:)))Bravo fantje za tri pike:)
MaceWindu
05. 11. 2015 09.56
-1
walter2
05. 11. 2015 11.25
-4
Show?Bate ima pol ekipe poškodovane,igral z rezervisti!
User513426
05. 11. 2015 12.43
+1
barca je imela na igrišču pa najmočnejšo postavo pa še posojeni igralci svetovnega formata so ji pomagal, trol
Symbolic
05. 11. 2015 08.03
+3
Kaj pa Arsenal? Nobenega komentarja... Nemški stroj pa melje in melje...
mmickica
05. 11. 2015 08.01
+6
Tekma Barca vs BB ni bila ravno nek presežek, a sem kljub temu vesela za tri točke. Igrali so bolj ležerno, le toliko, kot so potrebovali, a je bilo vseeno kar nekaj lepih akcij in tudi individualnih vložkov, predvsem Neymarjevih seveda... Veseli me, da se je Iniesta vrnil v dobri formi, vsaj meni se je tako zdelo, me pa skrbi za Rakitiča! Upam, da ni kaj hujšega! Vermelen je bil še precej neroden včeraj, prav tako Adriano, kar se tiče Ter Stegna, bi ga pa za tisti izlet do kornerja in preigravanje, najraje po tazadnji! Kaj si pa ta mulček dovoli, to pa res ni več normalno! Žal mi je, da nisem gledala Bayerna in Arsenala, glede na goliado, tako da moram danes zvečer posnetek pogledat.
apodgraj
05. 11. 2015 15.44
Ne strijam se s tem ,da so igrali le toliko , kolikor so potrebovali . Sreča je bila tudi v tem ,da je bil storjen prekršek v kazenskem prostoru in se je uspešno končal s steljenme iz bele točke . Če se to nebi zgodilo , bi Barca imela velike težave . Barca v napadu ni učinkovita in vse preveč komplicira in tiste zadnej globinske podaje , so redke in še tiste netočne . Suarez deluje preveč štorasto , Neymar vse preč preigrava , Muneir včasih ne ve kaj bi z žogo , Alveš vse preveč žog po zraku pošlilja pred gol , Inesta predolgo drži žogo v posesti in jemlje ritem hitremu napadu . Vse bolj mi je všeč igra Robeta , njegovi napadi so glede na igro Raketiče , ofenzivni in podaje zelo natačne in vešč je tudi v preigravanju .
BOZICEKSLO
05. 11. 2015 01.05
valencia razocarala s taksno ekipo kot jo ima bi morala narediti kaj vec.
CURVANORD Zanetti
05. 11. 2015 00.14
@sempre nic ne morem napisat za barco ker nisem gledal te tekme.Prebral sem tvoj post in vem le kako si ti tekmo videl,nisi zadovoljen ceprav po rezultatu sodec je bila to gladka zmaga al kako?
265004
05. 11. 2015 00.25
+1
Nisi nič zamudil.Slaba tekma.Veliko slabša od včerajšne.Barca igrala ravno toliko da so zmagali.Predvsem so se pa nonstop režali in zezali,kar ni nek odnos tudi za nasprotnika.Kot neko zaničevanje.Drugač pa upravičen penal za Barco,ampak bi pri 1-0 moral piskat čisto isti prekršek in penal za Bate pa ga ni.Drugače pa zaslužena zmaga.Mene bolj zanimata naslednji tekmi.Tam se bo pa že videlo a upravičeno kaj pokritiziram al ne. lp
mmickica
05. 11. 2015 06.39
+5
Sempre, tudi jaz sem opazila , da so se ves čas nekaj smejali in zafrkavali, pravzaprav res najbolj ne sede na takšni tekmi... Čeprav zgleda, da pri tem ne gre za neko podcenjevanje nasprotnika ( vsaj upam!), ker se mi zdi, da enostavno takšni so! Ves čas berem, kakšne počnejo na treningih, se polivajo z vodo, tolčejo po tazadnjih in počnejo še druge neumnosti, pač takšni zafrkantarji so no... Drugače pa ni bila neka tekma, res ne!
apodgraj
05. 11. 2015 15.53
+1
Tudi če gre za čisto razigranost in nepocenjevalnost nasprotnmika , si kaj takega , ne bi smeli privoščiti . Morda pa je Neyarju vloga nosilca igre pri Barci stopila v glavo in se počuti že kot zvezdnik . Messi kaj takega nikdar ni počel . Bomo videli kako se bodo smejali , ko bo Barca igrala proti Realu in tam naj pokažejo kaj znajo , potem pa si naj privoščijo vragolije . Prav gotovo pa je , da to kar počnejo na treningih naj ostane samo na trengihih in ne sodi na prevestvene tekme .
MaceWindu
05. 11. 2015 00.01
+3
bravo chelsea :)
User513426
05. 11. 2015 06.55
-1
MaldiniSLO
04. 11. 2015 23.54
+1
S tako obrambo roma nemore do naslova serie a
MaceWindu
05. 11. 2015 00.14
CURVANORD Zanetti
04. 11. 2015 23.39
+0
Kako to da danes tako malo komentarjev,vceraj jih je bilo ogromno.Sploh tistih ki so pljuvali po Realu in Ronaldu.Cudno da ljudje kljub sovrastvu spremljalo vse tekme Ronalda.Za klub katerega navijajo pa nic ne napisejo.Reci kar ces ded je popularen .Kampl odigral vrhunsko danes,upam da ostane v formi za dodatne kvalifikacije.
265004
04. 11. 2015 23.47
+3
BOZICEKSLO
04. 11. 2015 23.15
+8
dobra predstava kampla... roma se je nekako izvlekla danes. zanimva tekma..zmanjkalo nekaj srece
I_LOVE_FOOTBALL
04. 11. 2015 23.26
Kampl res igra dobro, odkar je pri Bayerju. Morda edina "slaba" tekma je bila prejšnja proti Wolfsburgu, drugače vedno med najboljšimi v svoji ekipi
Trend01
04. 11. 2015 23.12
-6
Rakitić - 1 mesec počitka.
KiNgKoNg
04. 11. 2015 23.54
+5
+2
jst sm prebral da je vprašljiv za el clasico...govori se o nekje 2tednih..gre za lazjo poškodbo...kej več bo znanga po dodatnih preiskavah...
Trend01
05. 11. 2015 09.13
-2
Informacijo je včeraj po tekmi podal Barcin zdravnik. Bolj detaljni pregled bo danes. Tako da je preverjena.
Trend01
05. 11. 2015 09.31
Še uradno poročilo kluba: Rakitić bo zaradi manjše bolečine v mečni mišici manjkal proti Villarrealu.
User513426
05. 11. 2015 12.45
Trend01
05. 11. 2015 12.54
Ne, ni. Bomo videli ali je bila prva izjava zdravnika pravilna ali uradna izjava kluba. Nekdo se je zmotil. Vmes je bilo manj kot pol ure.
apodgraj
05. 11. 2015 15.58
+1
Z Rakitičem Barce ni izgubila veliko .Zadne čase njegova forma ni takšna ,da bi si zagotovil mesto v prvi ekipi Barcelone .
apodgraj
05. 11. 2015 16.04
+1
Opozil sem veliko razliko v pozitivnem smislu v obrambi Barce , ko ne igra Pique. Obramba je včreraj delovala zelo dobro in ni dajali napadalcem nasprotne strani nobenih priložnosti .
NeyMessi8
04. 11. 2015 23.03
+0
barcaaaaaaaaa
MaunelNeuer
05. 11. 2015 00.27
-3
odsotnost messija se prav nič ne pozna :)
fihner
05. 11. 2015 05.13
+3
265004
04. 11. 2015 23.00
-8
gladka zmaga Barce s spet precej slabo igro.V današnji tekmi se je videlo kakšno avtoriteto ima Enrique pri igralcih.V tekmo so šli tako ležerno ,da jih je bilo prav muka gledat.Nobene borbenosti,želje...Prekršek za enajstmetrovko je bil ampak prav tako je bil nad igralcem Batea in bi sodnik moral piskati penal.Zadnja dogajanja jasno kažejo kakšen trener je Enrique.Razdejanje v slačilnici Getafeja,vpad na novinarsko konferenco v maskah,poigravanje in driblanje Ter Stegna ob out liniji in nenazadnje nonšalanca v igri so odraz tega da Enrique nima čisto nobene avtoritete in da vsak lahko dela kar hoče.Komaj čakam da se vrne Messi,da bo igra drugačna,ker zmagujemo samo na osnovi poteze več,ki sta jo sposobna Suarez in Neymar.Upam,da je danes uigraval branilski par Mascherano-Vermallen in da bosta začela na el classicu
abeceda1987
04. 11. 2015 23.14
+7
Vedno eno in isto, brezveze. Ne vem kaj bi ti rad, ekipa za katero "navijaš" je v borbi za vse lovorike, pa čeprav imajo letos ogromno težav z poškodbami, zmagujejo večino tekem in to je edino kar šteje. Enrique vas je dvignil iz mrtvih takrat ko so vsi rekli, da je konec Barcelone, lani ste "razvalili" Evropo, v izločilnih bojih premagali vse takrat aktualne prvake iz najboljših lig, skratka nepozabna sezona. V igro Barcelone je dodal kar hudo kontro (presenečenje) in lani zelo zelo zelo popravil obrambo. Ti si en razvajen "navijač", ti se verjetno use*ješ ob prvem remiju v sezoni, blagor se klubu katerega ti podpiraš.
BOZICEKSLO
04. 11. 2015 23.15
+3
nima veze slacilnica... itak so slajivci... vermealen si zalsuzi mesto v 1 .. upam da bo z rakiticem vse vredu ampak tezave
abeceda1987
04. 11. 2015 23.18
+3
Aja, pa če si mislil, da je Enrique tako "pameten" kot si ti in bo teral ekipo proti ekipi kot je Bate si smešen...
TheGrove
04. 11. 2015 23.40
+5
265004
04. 11. 2015 23.43
-4
abeceda mogoče imaš na nek način prav,ampak ker je to "moja"ekipa sem še toliko bolj pozoren.Samo ponavadi se pri takih navijačih kot si ti na koncu zalomi.Takrat v aprilu in maju ko so zaključni boji in ne dobiš lovorike se začneš spraševati kaj je šlo narobe.Ne da se mi pisat ,ker sem že stokrat kako in zakaj smo lansko leto dobili lovorike.Malenkost tudi zaradi Enriqueja se strinjam.Velikokrat sem napisal da kapo dol, da so tako zaključili sezono predvsem ker ni bilo poškodb glavnih igralcev.In verjetno je to tudi njegova zasluga,čeprav je velikokrat butasto menjal.To nisem rekel samo jaz.Tudi letos smo že izgubili eno lovoriko.Zakaj že???Enrique vas je dvignil od mrtvih-japajade,kolk časa pa spremljaš Barco.Daj si preber zgodovino za 10 let nazaj.Kaj pa je letos??Poškodovani že vsi nosilci igre in to ne enkrat.Mogoče ti veš zakaj?Sicer se bova pa pogovarjala,ko bomo odigrali letos prvo resno tekmo.Do sedaj smo le eno.Sevila.Kolk je bil že rezultat???????
Symbolic
04. 11. 2015 23.51
+1
No, čeprav je Sempre nanizal precej negativnosti pri Barci, v enem se pa globoko strinjam: ni borbenosti pri igralcih... O tem sem nekaj časa nazaj tudi parkrat napisal, da me moti ta njihova ležernost... kot, da so na treningu! Adrianu uide čista žoga ob aut liniji, on se pa reži... Suarez fula, se reži, Adriano fula, se reži, Munir fula, se reži... Skrajno neresno! Počakajte malo na nekoga močnejšega.... bomo vidli, če se boste še naprej režali ob svojih kiksih...
265004
04. 11. 2015 23.58
+0
saj ne rečem,včasih sem res mogoče preveč kritičen,ampak zakaj pa ne bi opozoril na napake ki jih jaz vidim.Saj ni rečeno da jih pravilno vidim.Zato pa je forum da povemo kaj mislimo.Vendar zaradi tega ker opozarjam na napake nisem nič manjši navijač Barce.Nasprotno.Želim si same zmage.Negativnosti z moje strani pa gredo večinoma v smeri trenerja.Fantje 20 let sem preigral na zelo visokem nivoju(ne nogomet),trenirali so me tudi selektorji držav in nekaj sem se naučil in to je da ne more trener ki še ni nič osvojil trenirati igralcev ki so osvojili že vse..Pa brez zamere.
Symbolic
04. 11. 2015 23.58
+0
Saj je Barcelona bila izraziti favorit, ampak fantje, plačani ste, zelo debelo ste plačani zato, da opravite svoje delo profesionalno, ne pa zato, da uprizarjate komedije!
265004
05. 11. 2015 00.04
+2
Symbolic
05. 11. 2015 00.22
+1
Sempre, pa še to: ne sme biti slabe vesti zaradi ukazovanja na slabosti nekoga, ki ti je pri srcu ... Preprosta prispodoba: vsaka mati ima rada svojega otroka... Če pa otrok kaj ušpiči, ga okrega! Tudi, če ga hudo okrega, še naprej ga ima rada!
Symbolic
05. 11. 2015 00.23
Zdaj pa v posteljo grem... dosti filozofiranja... :) Lahko noč!
abeceda1987
05. 11. 2015 14.34
+1
Ko sem omenjal "dvigovanje" iz mrtvih sem mislil na obdobje po Guardioli. Ti si preberi kaj je bilo z Pepom in brez njega. V svoji krstni sezoni je Enrique osvojil vse kar se je osvojiti dalo ti se pa vedno nekaj buniš. Marsikateri navijač bi dal vse, da bi sploh kdaj doživel tripleto, vi, navijači Barce ste jo v zadnjih parih letih dvakrat. Ne se smešit in nabijat bedarije.
BHF 1
04. 11. 2015 22.51
-3
Dzeko pjanic hodzic bravo...irska se že trese
User513426
04. 11. 2015 23.11
+3
irska se trese od smeha zarad tkšnih komentarjev
Iniesta
06. 11. 2015 20.35