Liga prvakov

VIDEO: To je tistih 90 minut, ko bi rad bil vsak na igrišču: 'Lepo bi bilo biti del spektakla proti Liverpoolu'

Maribor, 16. 10. 2017 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mariborčani že odštevajo ure do novega spektakla v Ligi prvakov, ko bo v torek zvečer, od 20. ure prenos na POP TV in VOYO, v Ljudskem vrtu gostoval legendarni Liverpool. Prvaki so si pred tem samozavest dvignili s prvenstveno zmago v Velenju. Strelec gola proti Rudarju je bil tudi Jasmin Mešanović, ki upa na nastop proti redsom.

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Rudar Velenje - Maribor v 12. krogu PLTS
    05:47
    Vrhunci tekme Rudar Velenje - Maribor v 12. krogu PLTS
  • Darko Milanič po zmagi vijoličastih v Velenju
    02:37
    Darko Milanič po zmagi vijoličastih v Velenju
  • Iz 24UR: Mariborčani so se vnovič izvlekli v drugem polčasu
    02:10
    Iz 24UR: Mariborčani so se vnovič izvlekli v drugem polčasu
  • Zadetek Jasmina Mešanovića za izenačenje Maribora v Velenju na 1:1
    00:50
    Zadetek Jasmina Mešanovića za izenačenje Maribora v Velenju na 1:1

"Po premoru je vsaka tekma zahtevna, to se je znova izkazalo. Potrebuješ nekaj časa, da znova ujameš ritem, ob tem je bil nasprotnik motiviran, dober na domačem igrišču. Vedeli smo, da nas čaka zahtevna preizkušnja. Prvi polčas smo odigrali pod svojimi pričakovanji, v drugem pa šli na igrišče kot druga ekipa, v boljši podobi. Dogovorili smo se, da nadaljujemo bolj agresivno in da smo bolj mirni pri posesti žoge. To nam je uspelo, nadzorovali smo igro in prišli do zaslužene zmage," je uspešno velenjsko zgodbo za uradno spletno stran Maribora "zaprl" Jasmin Mešanović.

Dvoboj tretjega kroga Lige prvakov med Mariborom in Liverpoolom bomo v torek od 20. ure naprej prenašali na POP TV in VOYO.
Ne moremo mimo njegovega zadetka za izenačenje. Evrogola. "Gol kot gol. Pomembno je, da nas je dvignil in odprl pot proti zmagi. Na koncu ni pomembno, kdo dosega zadetke, le da prihajamo do točk. Veseli smo te zmage in zdaj smo se že usmerili k tekmi proti Liverpoolu." 

Jasmin Mešanović je zabil na zadnji tekmi v Velenju. Skupaj je v sezoni PLTS dosegel štiri gole.
Jasmin Mešanović je zabil na zadnji tekmi v Velenju. Skupaj je v sezoni PLTS dosegel štiri gole. FOTO: Damjan Žibert
Sredi prve polovice prve sezone v vijoličastem je nogometaš iz BiH prišel do spodbudnih številk, dobre statistike. "V ospredju je klub, dobri rezultati in boj za prvo mesto na lestvici. Če pa lahko moja statistika pripomore h klubskim uspehom, sem seveda še bolj vesel." In zdaj - vrhunec sezone.
Forma Liverpoola pred prihodom v Maribor ni najboljša. Predvsem ko je govora o napadalni učinkovitosti, so redsi sila skromni. Le dva zadetka na zadnjih treh tekmah in le ena zmaga na zadnjih osmih tekmah je razlog za manjši alarm v vrstah Liverpoola.

"Sobota je bila namenjena regeneraciji in že preusmerjanju k temeljitim pripravam na Liverpool. Tokrat vemo največ o nasprotniku, prav tako pa vemo, kakšno bo ozračje v Ljudskem vrtu. Ni dvoma, da bomo v optimalnem stanju za tekmo in ob tem ne skrivamo ambicij, da želimo priti do najboljšega možnega rezultata." Odštevanje do tekme bo tokrat imelo še dodaten navdih. To je tistih 90 minut, ko bi vsak rad bil na igrišču. "Razumljivo, želja je velika. Liga prvakov, odličen nasprotnik, poln stadion. Vsi bi radi bili del spektakla. Trener se bo odločil, kateri igralci so najboljše pripravljeni in bi lahko v tem dvoboju storili največ za ekipo, mi pa bomo tudi v prihodnjih dneh skušali opraviti vse obveznosti na najboljši način ter čakali na svojo priložnost," je za uradno spletno stran vijoličastih zaključil Mešanović.

Liga prvakov, 3. krog, skupina E (prenos na POP TV in VOYO v torek ob 20.00):
Maribor - Liverpool 

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.