Liga prvakov

Messi po želodčnih težavah že treniral in bo očitno nared za 'tekmo leta' na Celtic Parku

Barcelona, Glasgow, 21. 11. 2016 14.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši in navijači, ki so kdaj obiskali stadion Parkhead (Celtic Park) v Glasgowu, so si enotni: evropski večer na zelenici Celtica je nekaj posebnega, tako pa bo tudi v sredo (prenos ob 20.30 na Kanalu A in VOYO), ko v goste prihaja Barcelona. Očitno tudi z Lionelom Messijem.

Brez Messija je Barcelona izgubila pomembne točke: na domačem Camp Nouu jo je pri remiju zadržala Malaga.
Brez Messija je Barcelona izgubila pomembne točke: na domačem Camp Nouu jo je pri remiju zadržala Malaga. FOTO: AP
Prenos sredine tekme Celtic - Barcelona si boste lahko ogledali na Kanalu A in VOYO (od 20.30 naprej).

Argentinski zvezdnik Lionel Messi je v ponedeljek treniral prvič po zdravstvenih težavah, ki so ga v zadnjem hipu oddaljile od nastopa na zadnji ligaški tekmi Barcelone z Malago (0:0). Katalonci so brez Messija in kaznovanega Luisa Suareza razočarali in po zmagi Real Madrida na mestnem derbiju z Atleticom še dodatno zaostali v lovu na nov državni naslov. Varovanci Luisa Enriqueja morajo po porazu v Ligi prvakov z Manchester Cityjem odgovoriti tudi v najmočnejšem evropskem tekmovanju, kjer si še niso zagotovili napredovanja, nov spodrsljaj v Glasgowu pa bi še dodatno zapletel položaj Kataloncev. Ti na vrhu skupine C vodijo z devetimi zbranimi točkami pred Cityjem (7), Borussio Mönchengladbach (4) in Celticom (2). Dobre novice pred sredinim spektaklom v Glasgowu, tam bo prihod Barcelone spet ena izmed "tekem leta", za navijače Barcelone prihajajo s strani zdravniške službe: Messi je v petek staknil okužbo in večkrat bruhal, zato ga ni bilo v postavi za obračun z Malago, tokrat pa bo očitno nared za tekmo s škotskimi prvaki. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na ponedeljkovih fotografijah kluba se je Argentinec že pojavil s soigralci, ki so opravili z enim zadnjih treningov pred odhodom. Treniral je tudi Suarez, ki bo lahko spet združil moči z argentinskim zvezdnikom in Neymarjem. Brazilec ni navdušil ob odsotnosti svojih pribočnikov v slovitem "napadu MSN" in proti Malagi zapravil kar nekaj zrelih priložnosti, skladno s predstavo svojega moštva pa v več kot 96 minutah igre (Barcelona je tekmo končala s kar dvema igralcema več na zelenici) ni navdušil. Enrique naj bi za tekmo s Celticom od prve minute aktiviral tudi Jordija Albo, ki je dobil priložnost že prejšnji konec tedna, medtem ko sta še naprej odsotna kapetan Andres Iniesta in francoski srednji branilec Samuel Umtiti. Bliža se tudi prvi "El Clasico" nove sezone, Enrique pa je na eni zadnjih novinarskih konferenc potrdil, da okrevanje Inieste poteka hitreje od pričakovanj, zato bi lahko bil nared za derbi z Real Madridom na začetku decembra.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
22. 11. 2016 12.01
-7
Baje je Messy pokasiral dobrih 100 mio € da ne podaljša z barco... Mater kaj ta pohlep dela z ljudi!
StarDeluxe
22. 11. 2016 12.00
+7
Spet bomo gledali čaranje najboljšega na svetu...King Leo Messi!
vectron
22. 11. 2016 09.01
+2
"Tekma leta" pa še to z Celticom
murate
21. 11. 2016 15.57
-22
doping požre želodec
krnekilojz
21. 11. 2016 19.31
+14
dajno
21. 11. 2016 15.02
+2
Tekma leta bo v finalu lp
TomažNovak
21. 11. 2016 14.53
-10
Čudežno je ozdravel. Očitno je moral pokazati, da brez njega ekipa ne more zmagati niti povprečne Malage. In ima prav. Uboga Barcelona, ko bo Messi odšel. Vse to je posledica nesposobne kadrovske politike prej Zubija, sedaj pa Roberta in Lucha.
Barbarezo
21. 11. 2016 16.05
+5
malaga bo se nekaterim klubom mešala štrene prav tako Realu kot Atleticu tu je se Real Sociedad itd...
Symbolic
21. 11. 2016 16.15
+14
Zakaj čudežno? SI kdaj okusil na lastni koži kako je to, če v tednu dni 2x zamenjaš časovno mejo?
apodgraj
22. 11. 2016 08.13
+3
Zopet bombastični naslov-Ronaldovo srce razdeljeno pred tekmo s Sportingom . Pri profesionalcih , simpatije in čustva do nekanjega klubi ne smejo biti nobena ovira , Torej govoriti o razdvojenosti je velika bedarija. Ronaldo s to razdvojenostjo ne bo imel nobenih težav , Njegove ambicije so kristalno jasne , , hotel se bo dokazati in zabiit čim več golov , čeprav bo igral proti klub , v katerem je napravil prve pomembne korake .