Liga prvakov

Mourinho o Ibrahimoviću: 'Če menim, da nam bo lahko v prihodnjih tednih pomagal? Ne.'

Manchester, 02. 03. 2018 18.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je dejal, da ima zvezdnik ekipe Zlatan Ibrahimović proste roke pri izbiri naslednjega delodajalca. Šestintridesetletnemu napadalcu pogodba poteče konec sezone, precej pa je namigov, da bo poslej novi član ekipe severnoameriške hokejske lige MLS Los Angeles Galaxy.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Jose Mourinho
Jose Mourinho FOTO: AP

Nekdanji napadalec PSG Zlatan Ibrahimović za ManU ni igral vse od 26. decembra, saj ni bil v pravi formi, potem ko si je aprila poškodoval kolensko vez. Še vedno upa, da se bo ekipi lahko na igrišču pridružil na povratni tekmi lige prvakov proti Sevilli prihodnji teden. "Mislim, da je to zadnja sezona za Zlatana pri Manchester Unitedu, po sezoni pa se bo sam odločil, ali bo še igral ali zaključil kariero. Mislim, da je bila ta fantastična in da ima pravico, da si v prihodnje izbere, kaj bo počel. Grozna poškodba je prekinila njegovo, kar bi morala biti, vrhunsko sezono pri ManU. Letošnja sezona je zanj res težka, ni poškodovan, a hkrati tudi ne povsem pripravljen. Če menim, da nam bo lahko v prihodnjih tednih pomagal? Ne. Je pa pravi šampion in tudi sam ne bo silil na igrišče, če ne bo povsem nared. Trdo trenira in upam, da bo v prihodnje na tisti ravni, kjer si sam želi biti," je otoškim medijem dejal trener rdečih vragov Jose Mourinho.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BitterTruth
14. 03. 2018 19.25
Hokejske lige wow... Prej ga nisem maral ampak ce gre pa v hokej je pa res legenda... Za razliko od pesnika tega prispevka
poserjemsenavas
03. 03. 2018 15.36
+1
še kar briše popravit pa ne zna ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahaahahahahahahaha
grevid
02. 03. 2018 18.59
+21
Hokej bo igral hahaha 24ur
Iniesta
02. 03. 2018 22.01
+5