Liga prvakov

VIDEO: Naivni navijači Steaue nasedli potegavščini navijačev velikega mestnega tekmeca Dinama

Bukarešta, 17. 08. 2016 15.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Navijači romunske Steaue prve tekme play-offa kvalifikacij za Ligo prvakov ne bodo ohranili v najlepšem spominu. Ne le zaradi poraza proti Manchester Cityju z 0:5, temveč tudi zaradi potegavščine navijačev mestnega tekmeca Dinama.

Navijači Steaue so pristali na prvotno zamisel navijačev Dinama, da bi vsaj za en dan pozabili na rivalstvo in stopili skupaj v boju proti Manchester Cityju. A vse skupaj s strani navijačev Dinama ni bilo tako dobrodušno, kot se je sprva zdelo. Na koncu so s koreografijo poskrbeli, da je na stadionu Nationala pisalo 'Doar Dinamo Bucuresti' (v prevodu: Samo Dinamo Bukarešta).

Britanski Guardian celo poroča, da so bili navijači Dinama izjemno iznajdljivi. Infiltrirali naj bi se v službo, ki je skrbela za organizacijo koreografije na stadionu Nationala in pripravili prvovrstni šok za vse navijače Steaue. Kaj bi v koreografiji dejansko moralo pisati, ni znano. Znano pa je, da je vse skupaj plačal prvi mož Steaue George Becali

Tekma med Steauo in Manchester Cityjem se je sicer končala z visoko zmago sinje modrih. Več o tem si lahko preberete tukaj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kemuri
17. 08. 2016 19.18
+0
Haha, duhovito.
Racio
17. 08. 2016 20.15
-4
to se tebi zdi duhovito? res si pravi kristjan...
kemuri
18. 08. 2016 09.08
+0
Seveda se mi zdi duhovito..res si pravi zaplankanec, brez smisla za humor .
UaikiUaiki
18. 08. 2016 09.18
+1
Ne vem kdo je bolj zaplankan. Ti, ki verjameš v božička, al jz k se mu zdi zavajanje ljudi narobe. Pa smisla za humor tudi nisi pokazal pri marijinem vnebovzetju. Res si ovca v cerkveni ogradi, kjer bleješ eno in isto...