Liga prvakov

Neuer: Sposobni smo se uvrstiti v finale!

Madrid, 28. 04. 2016 08.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vratar münchenskega Bayerna Manuel Neuer je po porazu na prvem polfinalem dvoboju Lige prvakov – na Vicente Calderonu je z 1:0 zmagal Atletico Madrid – prepričan, da se je skupaj s soigralci sposoben uvrstiti v veliki finale.

Nogometaši münchenskega Bayerna skušajo pozabiti vse kar se je dogajalo na Vicente Calderonu in se povsem osredotočiti na povratni obračun polfinala Lige prvakov. Zavedajo se, da niso odigrali perfektno, da so delali napake in eno izmed njih je izkoristil Saul Niguez, ki je zagotovil moštvu zmago z 1:0. "Odigrali smo dobro. V prvem polčasu smo bili premalo agresivni in pogumni. V nadaljevanju smo bili veliko boljši. Verjamem, da smo se sposobni uvrstiti v finale. Sploh, ker povratni dvoboj igramo pred našimi navijači," je po porazu na Vicente Calderonu razmišljal vratar Manuel Neuer.

Manuel Neuer
Manuel Neuer FOTO: AP

"Škoda, da nam ni uspelo v drugem polčasu izkoristiti, katere izmed priložnosti. Naredili smo vse, da bi nam to uspelo, a sreča nam je obrnila hrbet," je dodal Neuer, po nekaterih ocenah celo edini, ki se lahko po obranjenih strelih, uspešnosti in nedotaknjeni mreži, primerja s slovenskim čuvajem mreže Atletica Janom Oblakom. Slovenski reprezentant mu po polfinalnem dvoboju Lige prvakov, po kriteriju nedotaknjene mreže, še bolj beži.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sp9s
28. 04. 2016 15.10
če navijači bayerna rečejo, da ne, potem je to čudno, ker bayern je sposoben zmagat lp, ne samo finala
BayernGomez
28. 04. 2016 12.06
+1
Imate toliko možnosti kot Napoli za naslov v italijanskem prvenstvu. Tole ni bilo za nikamor. Najbolj zaslužen za poraz pa je Guardiola. Müllerja in Riberya pusti na klopi. V začetno da Bernata in Alonsa. Očitno se samo Vidal trudi pri Bayernu za ostale pa je ta sezona že konec. Včeraj spet Vidal najboljši pri Bayernu. Potem so pa še poskušali s streli od daleč premagat Oblaka. Najbolj neumno pa je to da podajajo Costi ko ga pokrivajo trije igralci Atletica. Ne bom rekel da si je Bayern zaslužil zmago daleč od tega ampk poraza pa si ni zaslužil. Atletico se je skoraj celo tekmo branil ampk to ni glabni razlog da je Bayern izgubil. Coman v prvem polčasu najslabši. Lewandowski po pričakovanjih slab. Mogoče se do povratne tekme vrne Boateng. Vidi se da ni Robbna. Badstuber je najbrž za letos že končal. Ni mi pa jasno zakaj ima Götzeja na klopi. Sej ne rečem da je na zadnjih tekmah vrhunsko igral ampk priložnost si zasluži. Alonso že celo sezono igra slabo pa ga drži v prvi postavi. Bernat na pomembnih tekmah pogori Benatia pa dela preveč napak. Kimmich bi moral dobit priložnost. Alaba na CB slabši kot na LB. Še vedno pa ne razumem Guardiole kako lahko Müllerja in Riberya pustiš na klopi. Očitno bo španski trojček Real Barca in Atletico. Oblak pa včeraj drugi najboljši pri Atleticu boljši le Saul takoj za njima pa Luis ostali malo manj. Atletico bo najbrž prvak.
alien8potnik
28. 04. 2016 10.59
+6
privoščim ATM-ju. največji borci izmed vseh. krasna ekipa. in čudežni trener - vsako leto iz neznanih igralcev ustvarja zvezde. to je simeone. in naš jan na vratih. kaj bi hoteli še več?
BayernGomez
28. 04. 2016 11.49
-4
alien8potnik
28. 04. 2016 12.41
+7
glej, atm ima tipično jekleno obrambo, eno najboljših tahip. a igrajo super tudi v napadu, imajo strašne kontre. grizejo po celem igrišču, se borijo za vsako žogo. včeraj so zmagali zasluženo, ni jih treba dajati v nič.
Paštašutar
28. 04. 2016 09.42
+2
Tezka bo,dvomim,da bo Pep zunaj pustu Milerja in Riberija,smo pa vceraj lepo vidli,da je Atletik zacel dihati sele ko sta iz igre sla Alkantara iin Coman!!! Tezko delo za Pepa,bo pa sigurno na klopi pustu Levandovskega!!!Verjetno bo imel dilemo samo med Comanom in Riberijem!!!
BayernGomez
28. 04. 2016 12.09
+1
grevid
28. 04. 2016 09.21
+3
ste sposobni ja, samo upam, da vam ne rata.
alien8potnik
28. 04. 2016 09.18
+1
bravo, atletico madrid! težko bo, a bo. jan oblak je najboljši vratar na svetu!
šumar
28. 04. 2016 12.34
-2
alien8potnik
28. 04. 2016 12.43
+3
po njegovi statistiki, po tem, da je najboljši v najtežji ligi na svetu, po njegovih izjemnih obrambah ... drži pa, da mu pri tem izdatno pomaga tudi ena najboljših obrambnih linij na svetu. a smo že večkrat videli - ko ta odpove, na sceno stopi jan.
MaunelNeuer
28. 04. 2016 14.48
+2
la liga najmočnejša? pa daj no mir je pa Oblak poleg Neuerja najboljši