Liga prvakov

Nov udarec Realovemu vodstvu: Benzema okreva s pomočjo odpuščenega zdravnika, tudi Ronaldo na svoje

Madrid, 30. 04. 2016 14.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Bitka med nogometaši Real Madrida in klubskim vodstvom zaradi nezadovoljstva zvezdnikov z zdravniško službo se vleče že več let, novo poglavje pa je dobila po prvi tekmi polfinala Lige prvakov. Na povratni obračun z Manchester Cityjem se Karim Benzema in Cristiano Ronaldo pripravljata na lastno pest.

Predsednik Florentino Perez (levo) trmasto vztraja na strani svojega prijatelja in ne posluša niti pritožb prvega zvezdnika kluba Ronalda.
Predsednik Florentino Perez (levo) trmasto vztraja na strani svojega prijatelja in ne posluša niti pritožb prvega zvezdnika kluba Ronalda. FOTO: Reuters

Jesus Olmo, vodja zdravniške službe pri Real Madridu, je že dolgo kamen spotike na Santiagu Bernabeuu. Zdravnik, ki naj bi službo dobil le zaradi prijateljevanja s predsednikom Florentinom Perezom, je situacijo še poslabšal z odpuščanjem priljubljenih članov zdravniške službe, ki so postali neke vrste zaupniki članom Reala. Olmu prav nič ne pomaga niti serija poškodb, ki tudi v tej sezon redči vrste desetkratnih evropskih prvakov.

Nezaupljivost nogometašev se kaže tudi sedaj, ko morata pred povratno tekmo polfinala Lige prvakov po poškodbah mišice okrevati Cristiano Ronaldo in Karim Benzema. Portugalec in Francoz se zdravita po svojem programu, Ronaldo spet sodeluje s Joaquinom Juanom, ki mu je pomagal že pred SP 2014, ko je imel nekdanji član lizbonskega Sportinga težave s kolenom. Prvi strelec Reala zdaj po poročanju španskih medijev trdo dela, da bo nared do sredine tekme (prenos ob 20.30 na Kanalu A in VOYO). Trenira tudi po šest ur na dan, zjutraj in popoldne, govorilo se je tudi, da si bo pri načeti stegenski mišici pomagal z izvornimi celicami, a so to informacijo iz njegovega tabora zdaj zanikali.

"Primer Benzemaja se je pridružil primeru Cristiana in oživel konflikt, ki obstaja z zdravniško službo Madrida, odkar jo vodi Jesus Olmo. Portugalec ni zadovoljen z diagnozo, ki so mu jo postavili zdravniki kluba po poškodbi proti Villarrealu. Uradno pojasnilo je bila preutrujenost," poroča dnevnik AS.  "Že teče!" so bili na naslovnici dnevnika MARCA navdušeni španski kolegi, ki so poročali o napredku pri okrevanju najpomembnejšega člana moštva. Real je na prvi tekmi v Manchestru zapravil priložnost, da bi si zagotovil lep kapital pred povratnim obračunom, ki bo odločil potnika v finale, po remiju brez zadetkov pa gole potrebujeta obe moštvi. Benzema je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delil fotografijo s Juanom Murojem, enim izmed tistih, ki jih je klub v zadnjem času odpustil. "Zdravljenje doma," je zapisal francoski strelec, ki je moral poškodovan zapustiti dve zadnji tekmi Reala.

 

 

Soins à la maison...

A photo posted by Karim Benzema (@karimbenzema) on

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Erik Volk
01. 05. 2016 11.23
+1
Ronaldova mama sporoča, da je z njenim Christjanom vse ok...še vedno pa iščeta primerno mamo za Christjana jr. 2. Kandidatke se lahko prijavijo kr tu....
Erik Volk
30. 04. 2016 17.58
-9
Barcelona para siempre.
Erik Volk
30. 04. 2016 17.54
-7
Ronaldo se je pred ogledalom spotaknu...na tleh ga je pa najdu njegov osebni frizer. Pol je poklical Kristjanovo mamo...je ona naprej urigirala.
junij68
01. 05. 2016 08.04
+3
Tebe pa ni bilo nikjer ko so psmet delili.
Erik Volk
01. 05. 2016 11.19
+3
KiNgKoNg
30. 04. 2016 15.43
+9
Kot sem napovedal že štiri dni nazaj: Vsak dan, do srede, bo vsaj ENA novica na to temo.
Erik Volk
30. 04. 2016 17.55
+9
...pol v sredo bojo vsi baletniki fit...po čudežu...
ferdoo111
30. 04. 2016 15.31
+13
Mismil, da je vredu, da sta to naredila. Bog ve kakšne zdravnike imajo pri Realu zaposlene in mogočne napačne diagnoze ipd. prišlo do toliko poškodb. Bale je tudi poškodovan veliko...
CURVANORD Zanetti
30. 04. 2016 15.04
+15
Pametno sta se odlocila in sla po drugo mnenje zdravnika,morda pa zaradi napacnih diagnoz in nepravilnega saniranja poskod je Bale toliko poskodovan odkar je pri Realu
blazter
01. 05. 2016 10.40
+2
Pa LaLiga ni tako groba in fizično naporna od Premier lige.