Liga prvakov

Portugalci prepričani: Casillas odhaja iz Porta in je blizu tega, da okusi slast Premier League

Porto, 13. 12. 2017 16.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po poročanju portugalskega časnika A Bola bo legendarni španski vratar Iker Casillas v prihodnjih dneh sporočil, da v zimskem prestopnem roku odhaja iz Porta. Nekdanji čuvaj mreže madridskega Reala naj bi bil zelo nezadovoljen z vlogo rezervnega vratarja pri portugalski ekipi, hkrati pa naj bi ga v vrste Newcastla vabil trener Rafael Benitez.

Casillas je blizu odhoda iz Porta.
Casillas je blizu odhoda iz Porta. FOTO: AP

Španski AS je že pred desetimi dnevi pisal, da je Iker Casillas blizu selitve k Newcastlu, kjer deluje španski trener Rafael Benitez. Ta si želi zamenjavo za Angleža Karla Darlowa in irskega čuvaja mreže Roba Elliota. Očitno Benitez v svojih vrstah hoče izkušenega čuvaja mreže, kar Casillas pri 36 letih zagotovo je. Da leta v vratarskem poklicu niso ovira je v dresu Manchester Uniteda dokazoval že Edwin van der Sar, na slovenski sceni pa je lep primer vratar Maribora Jasmin Handanović.

Noče biti druga violina
Casillas je, potem ko se je v zadnjih krogih znašel na klopi za rezerve, v vlogi prvega vratarja se je znašel 24-letni Portugalec Jose Sa, zelo nezadovoljen. S svojim renomejem, ki si ga je ustvaril v Realu in španski reprezentanci, noče biti druga violina. Zaradi tega je v preteklosti že zapustil vrste belega baleta. A Bola danes poroča, da naj bi se Casillas že odločil, odločitev pa bo najavil v prihodnjih dnevih. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Krematorij666
13. 12. 2017 16.57
+6
Kako lahko v tem članku sploh omenite Jasmin Handanovića...on nikoli ni in ne bo lep primer starega in dobrega vratarja...že v mladosti ni blestel, sedaj je pa čisti polom. .