Liga prvakov

Robben: Guardiola je obseden z nogometom 24 ur na dan, pod Ancelottijem imamo več svobode

München, 20. 10. 2016 18.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nizozemski nogometaš Arjen Robben je za nizozemsko medijsko hišo NOS spregovoril o razlikah med trenerjema Pepom Guardiolo in Carlom Ancelottijem, s katerima je sodeloval oz. še sodeluje v münchenskem Bayernu.

Arjen Robben.
Arjen Robben. FOTO: AP

Pep Guardiola, ki zdaj vodi Manchester City, s katerim je v sredo neslavno izgubil v Barceloni. je obseden z nogometom. "Vedno moraš biti previden, ko govoriš o primerjavah dveh trenerjev. Če poveš, da je nekdo odličen v nečem, to ne pomeni, da drugi ni dober v tem,'' je prišel nizozemski reprezentant, ki ga krasi izjemna levica. "Pep je obseden z nogometom 24 ur na dan. Z njim smo imeli lep napredek, prav tako smo imeli več variacij v naši igri. Zdaj imamo pod Ancelottijem precej več svobode," je še razkril Arjen Robben. Ta je v sredo zabil četrti zadetek Bayerna v mrežo PSV-ja na tekmi Lige prvakov.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grozjak
21. 10. 2016 08.13
Barcelona je Guardiolino naravno okolje. Povsod drugje bo tepen ravno od Barce........
CestniKolesar370Wattov
20. 10. 2016 22.32
+2
Vodil Barco 4 leta, osvojil vse. Barca od takrat naprej osvaja vse, čeprav ima za trenerje navadne krampe in verjetno bi z Barco kaj osvojil še Stevie Wonder. Potem je prevzel serijskega državnega prvaka Nemčije in aktualnega prvaka CL. Ostal je prvak Nemčije, v CL pa najprej v polfinalu od Reala pokasiral še nevideno petardo 5:0 na 2 tekmah, naslednje leto pa bi ravno tako doživel še en debakel, če mu ne bi njegovi bivši varovanci na drugi tekmi polfinala pustili, da zniža poraz na 5:3 v gol razliki, potem ko je bilo že 3:0 za Barcelono. Tretjo sezono z Bayernom v CL s 6:4 v golih pride čez Juventus, 3:2 komaj čez šibko Benfico, v polfinalu ga iz CL odpihne Atletico Madrid. Nato se preseli v Anglijo, kjer prevzame vodstvo angleškega prvaka. Je super trener, ampak mu je dosti postlano z rožicami.
Baletka
20. 10. 2016 19.18
+5
se vidi, ta svoboda pod ancelotijem, ter trda roka pepa.. pustmo poraz učeraj proti barceloni, barcelona je delovala superirono - nič takega,. ampak rezultati ne lažejo, pep je v tem času imel na kontu mal bolše rezultate z bayernom, kot jih sedaj prikazuje ancelotti do tega dela sezone npr..
Baletka
20. 10. 2016 19.22
+7
pač LP ni osvojil z bayernom, SOWHAT. LP se ne osvaja vsak dan, prav tako ne, tako enostavno kot se sliši. Murinjo še z največ vloženega denarja za okrepitve ne sestavi ekipe, da bi vsaj konkurirala za naslov v prvenstvu zelo "slabe" angleške lige..ter še slabše, da v drugorazrednem evropskem tekmovanju se muči z ekipami, ki prvič sploh nastopajo v evropi.. pa ja, angleška liga ni res ena najmočnejših.. če barcelona premaga city s 4:0 .. v angleški ligi skor ni ekipe, ki bi premagala city, kaj šele s 3-4:0 .. za moje pojme Španska nemška lige najmočnejše, potem na 3,4,5,6 mestu nobene, potem šele angleška, ki si deli nekje 6-7 mesto z italjani pa francozi.. hahah pač, moje osebne mnenje..