Liga prvakov

Rummenigge odločen: Müller bo ostal v Münchnu

München, 29. 07. 2015 12.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Thomas Műller nikoli ne bo zapustil Bayerna. Po besedah predsednika upravnega odbora velikana iz Műnchna Karla-Heinza Rummeniggeja bo nemški reprezentant do konca kariere ostal na Bavarskem. Po možnosti še dlje.

Predsednik upravnega odbora münchenskega Bayerna Karl Heinz Rummenigge se je znova oglasil na temo Thomasa Műllerja. "Imam občutek, da bo Thomas ostal v Bayernu do konca kariere. Nikoli nas ne bo zapustil," je povedal nekdanji nogometaš in legenda kluba. Še več, 59-letni Nemec je prepričan, da bo tudi po koncu svoje športne poti udeležen v ustroju bavarskega kluba. "Radi bi ga integrirali v klub tudi v drugačni vlogi, saj se v Műnchnu počuti udobno. Glede namigovanj o odhodu naj naši navijači ne skrbijo."

Thomas Müller
Thomas Müller FOTO: Reuters

Petindvajestlenega nemškega reprezentanta si v svojih vrstah želi menedžer Manchester Uniteda Louis van Gaal. Pisalo se je tudi o skoraj stomilijonski ponudbi za desetkratnega strelca na svetovnih prvenstvih, a ostalo je pri odločnem "Ne" iz največjega bavarskega mesta.

Govorice okoli spremembe okolja stratega Pepa Guardiole je prvi mož upravnega odbora prav tako zatrl. "Do sedaj ni bilo nikakršnih indicov, da Pep ne bi želel podaljšati pogodbe," je povedal Rummenigge, ki želi s Špancem sodelovati tudi po koncu prihajajoče sezone, ko mu poteče pogodba z Bavarci.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Žan Stojanovi?
29. 07. 2015 13.29
+7
Naj ostane. Je sigurno pomemben član ekipe, pa še igra lahko na več pozicijah, tako da je uporaben tako kot napadalec kot tudi krilo oziroma ofenzivni vezni takoj za napadalcem. MIA SAN MIA!