Liga prvakov

Se morajo pri Bayernu bati za Lewandowskega? Pep ga hvali!

München, 09. 02. 2016 19.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener münchenskega Bayerna Pep Guardiola je že dalj časa navdušen nad napadalcem Robertom Lewandowskim, vodstvo kluba pa se po njegovih zadnjih hvalospevih na račun Poljaka, že nekoliko bojijo, da se bo skupaj s trenerjem preselil v Manchester.

Nogometaši münchenskega Bayerna odštevajo dneve do nadaljevanja Lige prvakov. Trener Pep Guardiola pa je tisti, ki v prihodnji sezoni zanesljivo ne bo sedel na klopi bavarskega ponosa, saj je že potrdil selitev k Manchester Cityju. A v kratkem bo moral tudi sam začeti sestavljati igralsko križanko, s katero bo skušal v prihodnji sezoni, povrniti ugled citizensom. V bavarski prestolnici se sicer ne bojijo, da bi odpeljal nosilce igre Bayerna, čeprav je namignil, da je Robert Lewandowski največji profesionalec, s katerim je doslej delal.

Robert Lewandowski
Robert Lewandowski FOTO: AP

"Robert je največji profesionalec, ki sem ga kdajkoli spoznal. Nikoli ni poškodovan, vselej je na voljo moštvu. Točno ve, kaj je ključno, da si vedno v najboljši formi. Mentalno in fizično," je nemški medijem zaupal Guardiola. Nekdanji zvezdnik Borussije Dortmund je na 19 bundesligaških dvobojih letos zabil prav toliko golov, med evropsko nogometno elito pa jih je na šestih obračunih zabil sedem.

Glede na njegovo poveličevanje, se v Münchnu že nekoliko bojijo, da ga bo katalonski strateg odpeljal s seboj na Otok.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bullitt
11. 02. 2016 19.08
mah če bi blo vse kot mora, bi iz borussie šel direkt v Milan, tko pa trepetamo da nas Genoa ne razbije :))
giovanni2
09. 02. 2016 20.28
-1
Seveda se bo preselil, ker Pep ne postavlja igro za ekipo. On postavlja ekipo za svojo igro. In gazde mu izpolnjujejo želje.
BayernGomez
10. 02. 2016 12.19
CURVANORD Zanetti
09. 02. 2016 20.18
+3
Lewangolski ,taksen tip nogometasa bi si vsak klub zelel