Liga prvakov

Se pripravlja 'bomba vseh bomb'? Ronaldo od Pereza zahteva(l), da ga pusti iz kluba

Lizbona, 16. 06. 2017 10.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Portugalski športni dnevnik A Bola v najnovejši izdaji piše o velikem prestopu, ki utegne šokirati svetovno nogometno javnost. Po trditvi uglednega športnega časnika je Cristiano Ronaldo pri predsedniku Reala Florentinu Perezu zahteval, da ga med poletnim prestopnim rokom pusti iz kluba. In najmanj trije snubci že stojijo v vrsti ...

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo FOTO: AP
Spominmo, špansko tožilstvo je Cristiana Ronalda pred dnevi obtožilo, da je prelisičil špansko davčno službo in ni plačal davkov, denar pa naj bi Portugalec po poročanju tujih tiskovnih agencij skril na bančnih računih v davčni oazi na Deviških otokih.
Cristiano Ronaldo je na vrhu Forbesove lestvice 100 najbolje plačanih športnikov. Igralec naj bi v 12 mesecih zaslužil skupaj 93 milijonov dolarjev. Del prihodkov naj bi skril na bančnih računih v davčnih oazah. V primeru obtožbe Portugalcu grozi triinpolletna zaporna kazen in denarna kazen v višini 28 milijonov evrov.

Agencija, ki zastopa Ronalda je že pred časom sporočila, da je nogometaš izpolnil vse potrebne davčne obveznosti. Poleg tega je Portugalec popravil svoje davčne napovedi za leto 2014 in plačal dodatnih šest milijonov evrov. Pred dnevi je podjetje Forbes objavilo seznam 100 najbolje plačanih športnikov na svetu in na vrhu je Ronaldo. Dvaintridesetletni portugalski nogometaš naj bi v letu dni skupaj zaslužil kar 82,5 milijona evrov, gre za skupno vsoto klubske plače in prihodkov iz oglaševanje (51,5 in 31 milijonov). To je še drugo leto zapored, da je Portugalec pristal na vrhu lestvice. A kot kaže, vseh dohodkov vendarle ni prijavil pristojnim oblastem. "Ronaldo je sedel skupaj s predsednikom Reala Florentinom Perezom in od njega zahteval, da ga med poletnim prestopnim rokom pusti. Ogorčen je, ker ga špansko tožilstvo lovi zaradi utaje davkov, saj sam trdi, da ničesar ni naredil narobe. Odločen je oditi," piše portugalska A Bola in dodaja, da so 180 milijonov evrov, kolikor predvidoma znaša odškodnina za usluge Cristiana Ronalda pripravljeni nemudoma plačati pri Manchester Unitedu, Monacu in PSG-ju. "Portugalec ničesar ne zameri Realu, saj se v Madridu odlično počuti in je tu uresničil vse svoje športne ambicije. Je pa odločen zapustiti Španijo, ker mu naprej mečejo stvari, ki jih ni zakrivil," dodaja A Bola.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (190)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

edinho70
19. 06. 2017 16.46
CR7 bo končal kariero v Realu,in Messi v Barci....ende
Symbolic
17. 06. 2017 15.03
+4
Vidi, vidi... Cripsyju je uspelo avatar vstavit... Pa se že šopiri: celo "postavlja" pravila kaj lahko komentiraš in kaj ne... Le kdo bi to verjelč... po komentarjih sodeč kaže, da zna preštet samo do 5... pardon, samo do 3!
prava resni.ca
18. 06. 2017 11.20
+1
ta revez je tako zafrustriran, da bo zivljenje posvetil bahanju z naslovi Reala na forumih... da crknes od smeha... revez rabi potrditev hahah
Symbolic
18. 06. 2017 14.53
+1
Glede na vnemo, ki jo izkazuje, je ON najbolj zaslužen za uspehe Reala... In se takoj spravi v žaljivke, ko ga vprašaš: kaj je on osebno prispeval tem uspehom?
cripstoned
17. 06. 2017 11.50
+2
navijaci barce oziroma napolija, bayerna, atletica in juventusa lahko komentirajo samo novice ki so izven nogometa....ko je tema o nogometu pa se jih izogibajo ker se zavedajo kdo je spanski, svetovni in dvakratni prvak evrope....samo poglejte njihove obupane komentarje pa vam bo jasno ....
den456
17. 06. 2017 19.05
+2
Če sodniki me bi bili tako pohlepni po denarju, bi Real zelo hitro izpadel, mogoče že v skupinskem delu.
Symbolic
18. 06. 2017 14.59
+1
A si ti normalen? Koji si ti "k....", da boš določal kaj in kdo lahko piše na tem forumu... SPOKAJ!
StarDeluxe
17. 06. 2017 10.16
-2
Lopovu se nekam zelo mudi, zgleda da se boji rešetk in mila.
den456
17. 06. 2017 19.06
+1
Trend01
17. 06. 2017 09.06
-1
Če bi/bo v naslednji sezoni igral kot v prvem delu prejšnje - naj kar gre. Če bi/bo igral kot od decembra dalje - naj ostane. A dvomim, da lahko ponovi takšne igre. Če izsiljuje - naj gre. Če s tem "nateguje" španske finančnike - je njegova osebna odločitev. Španija bo izgubila 50m+ davkov (ki jih plačuje... hehe). Je pa tole zadnji trenutek, če želi Real kaj finančnega od njega še dobiti. Nove zvezde so že na obzorju. Asensio, Mbappé (če), Donnarumma (če), Vallejo, Isco, Vinícius Júnior, Sergio Díaz... Treba razumet, da bi bil posel vreden cca. 120-150m. Plus bruto plača. Torej cca. 50m letno. To bi bilo fantastično za Realovo blagajno. Tista fora o prodaji dresov je tako ali tako brezvezne. Klub od njega ne dobi preko tega tako rekoč nič. Bodo že novega "manekena" našli. V tem primeru se zanesljivo odprejo vrata tudi Hazardu ali morda Dybali. Sem bolj za Edena. Sicer pa - kdo so lahko kupci? United, PSG in Kitajci. Morda Chelsea, Milan. Za Guardiolo dvomim, da bi ga vzel (ali pač). P.s. - pa še nekaj je zadaj. Ne pozabite, da je NIke z njim podpisal "doživljensko" pogodbo, ki mu nanese 1 milijardo! Tudi sponzor bo torej imel tu VELIKO besedo. ČE, ČE.... Bo pa morda tako Bale razvil svoj potencial. Bomo videli.
Trend01
17. 06. 2017 09.08
-1
Ja, tole bi bila finanćna bomba s prodajami. CR7 - 120-150m (pa ni toliko vreden, da ne bo pomote), Morata - 80m. James, če bo res odšel - 75m. Plus še nekaj njih. Vsaj 275-280m PLUSA.
CURVANORD Zanetti
17. 06. 2017 10.48
-1
A ni Hazard poskodovan in se nekaj casa bo,tebe moti njegova igra do decembra,nisi pa pomislil kako dobro je bilo s strani trenerjev narejen njegov program treninga in forme,zabijal je v zakljucku prvnstev ligi prvakov,ce bi pa nasul 10 golov v skupinskem delu lige prvakov bi se pa nekateri spet oglasali da zabija tretjerazrednim klubom in na nepomembnih tekmak.V lanski sezoni je bil en nogometas ki je zabijal kot nor v skupinskem delu,v izlocilnih bojih pa tema.A niti en ni omenil da so to nepomemvne tekme in tretje razredni klubi.Navijaci dolocenega kluba so celo upali da bo najboljsi strelec lige prvakov in to opevali, kaoliko golov ima zlata zoga in se in se.No v finalu je starina Ronaldo zabil 2 gola in razne racunice so sle po zlu.Nima kam zbezat bo kar lepo pocakal na konec sojenja v vasem Realu.Saj ta denar dat 32 let starega nogometa kljub vsem rekordom in spomladanski formi pa ja nihce ne bo dal.Moras bit nor ceprav je to Ronaldo a leta so tu.
CURVANORD Zanetti
17. 06. 2017 10.50
+1
Se opravicujem za ogromno pravopisnih napak
Johnny_J
17. 06. 2017 08.13
-7
Sem mislil,da je samo še ena novinarska raca,toda očitno je nekaj res na tem. Ali res beži pred španskimi oblastmi,ali ta človek res ne zmore živeti,če ni v središču pozornosti? Škoda,če bo šel,rad bi ga videl,kako se bo obnašal,ko mu bo letos Messi očital lekcijo nogometa.
cripstoned
17. 06. 2017 09.11
+3
a tako kot so realu ocitali lekcijo napoli, bayern, atletico in juventus za katerega bi hejteri reala zaceli navijati ce bi zmagal ligo prvakov...lekcijo je ocital ronaldo skupaj z ekipo vsem hejterjem in zaradi mene ce naslednjih 5 sezon nicesar ne osvojijo ko ste lahko samo tiho...dvakrat zapored osvojiti tron evrope in ob tem se osvojiti naslov prvaka spaniije je nekaj o cem lahko messi in ekipa danes samo se sanjajo.....ko bo ronaldo dvignil se svojo peto zlato zogo se bo po stevilkah izenacil z messijem ampak vrednost vseh petih zlatih zog je na strani ronalda....ronaldo mu je zgleda ocital lekcijo se v utaji davkov in tudi tu je boljsi hahahaha
Johnny_J
17. 06. 2017 10.48
-4
Spet izzivaš kregarijo. Po številkah sta z Messijem kar skupaj,toda Ronaldova kariera je bila verjetno letos na vrhuncu,tako,da ga bo Messi počasi prehitel v številkah. Poleg tega bo Messi sigurno še osvojil kakšno žogo,medtem,ko bo ronaldova zadnja,če jo bo res osvojil. Glede tega,kdo je lahko tiho,ste pa prej lahko realovci. Če že uletavas s takimi provokacijami,mi ti povej,koliko trojnih kron so vaši osvojili? Ali sestorckov? Nič,nada,zero,nista....
cripstoned
17. 06. 2017 11.37
+1
real je unikaten...to kar real osvoji ne osvoji noben klub...bayern in barca imata trojcke cestitke zato ...real pa dvakrat zapored najboljsi v evropi hahaha...in 12 liga prvakov in 33 naslovov te stevilke lahko navijaci barce sanjate.......ronaldo pa tudi osvaja lige prvakov in prvenstva z dvema razlicnima kluboma....pa se z reprezentanco je osvojil evropsko prvenstvo....messi bo pa moral imeti ekipo da bo lahko kaj se osvojil...do takrat lahko samo gleda madridiste kako se veselijo...tako kot nas gledate navijaci barce ali hejteri realaa ,,,glede kregarije pa poglej tvoj prvi komentar kaj si napisal v zadnjem stavku hahahaha...kar sejes to zanjes in sejali ste semena o tem kako bo real izpadel ze v osminifinala na koncu pa je prisel dez ki slisi na ime real madrid in vam je pred ocmi vzel prvenstvo in osvojil ligo prvakov proti klubu za katerega bi navijali ce bi zmagal....joci drugega ti ne preostane!
Johnny_J
17. 06. 2017 14.18
+1
LaFerrari
16. 06. 2017 22.42
-2
geyćek ve da gre v čuzo,pa zgleda hoče pobegnit,polizanćki pa boste morali menjat posterje v sobah za one z rešetkami in jih špricat.......... naj se vam samo dvignejo na resetke
Modropoletje
17. 06. 2017 08.07
-1
Ej ti, tudi jaz sem ena oseba od polizanckov, pa ne bom zamenjala posterjev v sobi! Ves, kaj je najbolj zanimivo pri takih, ko se pocutite manjvredne, ker pac niste niti malo simpaticni in privlacni, da na vso moc zalite tiste, ki so fejt in lustni dedci! On je pa poleg vsega se bogat in odlicen nogometas!
+2
RMadridd
17. 06. 2017 08.15
-1
realovci navijamo za real,navijači barce v slo ne obstajajo so samo navijaci messija.
LaFerrari
17. 06. 2017 14.24
+0
modro..... ,tebe verjetno nihče noče ??? vsaj zdi se mi tako !!!!
Ata_Smrk
16. 06. 2017 22.33
+0
Fenerbahçe caka.
Samir Ahmetovi?
16. 06. 2017 21.49
+1
NAJBOLJŠE DA PRIDE V DOB MOGOČE SE POL ODLOČIJO DA IGRAJO V PRVI LIGI
Die einemaister
16. 06. 2017 21.41
+4
ubistvu beži iz španije, saj se zaveda, da bo v primeru obsodbe moral it sedet, haha sploh ni neumen Roland
den456
16. 06. 2017 21.51
+1
Olimpija in Maribor sta v nizkem startu, če ga nihče ne bo hotel. Po svoji kvaliteti tudi spada v enega od teh dveh "super" klubov.
idiu3krasne
16. 06. 2017 20.56
-1
Beli že jokajo...Pašta, Alien , Trend in kopanija pobirajo za venec in sveče,
cripstoned
16. 06. 2017 22.07
-3
beli nimamo razlogov za jok beli se veselimo...real madrid je kralj španije, dvakrat zapored evrope in sveta....barca pa z 120milijonskimi okrepitvami osvoji pokal... kaksni komentarji da dol pades....
User513426
17. 06. 2017 10.02
+1
ne govori traparij. real bi izpadel proti bayernu če mu ne bi pomagali sodniki z nerazumljivim sojenjem. ne bodi zato pameten kaj je bi bilo. z takšnim sojenjem je lahko prvak lige prvakov tudi slovenski petoligaš
StarDeluxe
17. 06. 2017 10.09
+2
S sodniki se da osvojiti vse, tudi dvakrat zapored...vse je blo naštimanio, že od samega začetka.
Symbolic
17. 06. 2017 14.41
+2
Lepo, da to priznaš Cripsi... Imaš prav, če ti nekdo pokaže sredinca, se veseliš! Saj te razumemo... pa tudi ni drugega za pričakovat, ker si pa iste baže!
vectron
16. 06. 2017 20.56
+9
jokica spet izsiljuje vse stvari na takšen način, da grozi z odhodom. potem bo stopil na sceno Perez in držav,a ter ga oprostila vseh stvari. Plačal ne bo nič. Če že ni nič kriv bi moral bit tiho kot je sam rekel, sam očitno ni tako
Trend01
17. 06. 2017 08.50
-3
Pa sem te spoštoval kot forumaša. Zdaj pa s takšnimi izjavami... Škoda.
vectron
17. 06. 2017 12.34
+2
Symbolic
17. 06. 2017 14.44
+2
Johnny_J
16. 06. 2017 20.48
Ka pa mislis
16. 06. 2017 20.24
-5
Zanimivo da samo hejteri zelijo da odide. To vse pove o kakovosti cr. Pri odhodu bi lesijevi privrzenci spet imeli obcutek da bi mogoce kaj osvojili.
Johnny_J
16. 06. 2017 20.50
-1
Real bi bil močnejši brez njega,čeprav je men gladko vseeno kje ta primadona igra,ker to sezono bo itak barca pobrala vse.
den456
16. 06. 2017 21.41
+6
Portugalska je na EP imela srečo, da se je poškodoval. Drugače bi zmago gledali z daljnogledom. Narcisek je v vsaki ekipi samo za škodo
MesOjediPinGvin
16. 06. 2017 19.18
+11
Ronaldo odhaja, ker ima Messi spet višjo plačo?
idiu3krasne
16. 06. 2017 20.58
+0
tedoVV2HCmedo
16. 06. 2017 18.54
+6
Spet ctrl-v: Naj kar spizdy, noben nogometaš v Realu ga ne bo pogrešal.
CURVANORD Zanetti
16. 06. 2017 20.04
+0
JbmTiMt
16. 06. 2017 18.27
-7
trenutno najboljsi nogometas vseh casov
nikajzadodat
16. 06. 2017 19.09
+4
...ja samo v tvojem MZP času, kjer je prostor za PADALCE ;)
+2
Ka pa mislis
16. 06. 2017 19.45
-4
krnekilojz
16. 06. 2017 20.11
+8
Barca z Messijem na čelu vas trese v vseh tekmovanjih v zadnjih 8 letih in letos so vam malo dali, da ne bo preveč foušije.
idiu3krasne
16. 06. 2017 20.58
+3
Symbolic
17. 06. 2017 17.06
Nisem vedel, da je MZP toliko star... ( če že govori o "vseh časov") !?!
fafajonka
16. 06. 2017 18.07
+8
Ne vem zakaj 24ur vsak dan piše o Portugalcu........o njegovem dvojčku pa nič........kje si Murko........:-)
dajno
16. 06. 2017 18.23
+9
Skalinada
16. 06. 2017 17.46
A Olimpija pa ni v vrsti? Sa čime, sa čime, majstore moj...???
siska55
16. 06. 2017 17.46
+2
Bomba vseh bom je bila samo ena do sedaj ,ki se je pod drugim imenom rekla carska bomba,preizkusena nad otokom Nova zemlja v Rusiji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fafajonka
16. 06. 2017 18.09
+0
Tale bomba je napolnjena z gnojem............kaj če poč..........:-)