Liga prvakov

FOTO in VIDEO: Barca bo potrebovala še en čudež: Dybala in Chiellini Juventusu prinesla 'pol polfinala'

Torino, 11. 04. 2017 19.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Juventus je z dvema goloma Paula Dybale na polovici prvega polčasa prve četrtfinalne tekme Lige prvakov že vodil z 2:0, na koncu pa so se italijanski prvaki po zaslugi Giorgija Chiellinija veselili še malce višje zmage, s katero so že na pragu polfinala (3:0). Barcelona bo po novi bledi predstavi potrebovala še en preobrat v slogu marčevskega proti PSG.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Barcelona in Juventus v boju za polfinale
    02:09
    Iz 24UR: Barcelona in Juventus v boju za polfinale
  • Gol Paula Dybale za vodstvo Juventusa proti Barceloni z 1:0
    01:07
    Gol Paula Dybale za vodstvo Juventusa proti Barceloni z 1:0
  • Gol Paula Dybale za vodstvo Juventusa proti Barceloni z 2:0
    01:27
    Gol Paula Dybale za vodstvo Juventusa proti Barceloni z 2:0
  • Gol Giorgia Chiellinija za vodstvo Juventusa s 3:0
    01:10
    Gol Giorgia Chiellinija za vodstvo Juventusa s 3:0
  • Vrhunci prvega polčasa tekme med Juventusom in Barcelono
    04:46
    Vrhunci prvega polčasa tekme med Juventusom in Barcelono
  • Vrhunci drugega polčasa tekme med Juventusom in Barcelono
    05:15
    Vrhunci drugega polčasa tekme med Juventusom in Barcelono

Ponovitev finala Lige prvakov iz leta 2015 se je začela v senci dogodkov iz Dortmunda, ki pa vzdušja na stadionu Juventusa niso pokvarili. Belo-črni so spet pripravili zdaj že tradicionalni "šov" z lučmi, privrženci italijanskih prvakov pa so spet zapeli klubsko pesem, ki govori o zgodbi velike ljubezni in prepletanju črne in bele. Torinčani so bili še dodatno motivirani zaradi dogodkov iz Berlina, kjer jih je Barca pred dvema letoma ustavila na pragu težko pričakovanega evropskega podviga. Na klopi do sprememb v tem času ni prišlo, Massimiliano Allegri je za prvega od dveh velikih derbijev četrtfinala sestavil napadalno enajsterico, v katero je uvrstil tudi nekdanjega člana katalonskega velikana Daniela Alvesa z napadom, ki so ga sestavljali Paulo Dybala, Gonzalo Higuain in Mario Mandžukić. Tudi Barcin strateg Luis Enrique se ni zadrževal, v boj je poslal enajsterico s tremi osrednjimi branilci Gerardom PiquejemSamuelom Umtitijem in Jeremyjem Mathieujem, priložnost je v vezni vrsti po dolgem času dobil Javier Mascherano ob seveda nezamenljivem napadu Lionel Messi, Luis Suarez in Neymar. "#Čas je," so privrženci stare dame ob prihodu igralcev na zelenico sporočili s posebej za to priložnost pripravljeno koreografijo. Juventus je vzpodbudno začel dvoboj, Giorgio Chiellini je že v prvi akciji prišel do strela z roba kazenskega prostora, ki pa je bil povsem nenavaren.

Še kako nevarno je bilo v tretji minuti, ko je prosti strel Miralema Pjanića po prekršku Andresa Inieste nad Dybalo zletel na glavo Higuainu, a je Argentinec meril točno v Marca-Andreja ter Stegna. Ta je v zadnjem hipu v četrti minuti izbil žogo po poigravanju Piqueja in Barcelona se nikakor ni mogla izviti iz primeža domačih ter bila daleč od njihove polovice. Drugi strel na tekmi je bil že preveč za porozno katalonsko obrambo, Juan Cuadrado je po prodoru z desne v kazenskem prostoru našel Dybalo, ki se je lepo obrnil in z levico okoli Piqueja zadel v daljši kot nemočnega Ter Stegna. Juventus je nato vsaj na videz prepustil pobudo gostom, ki pa so z žogo nemočno krožili okoli torinskih obrambnih okopov. Poljski sodnik Szymon Marciniak je španskim prvakom sodil že ob polomu v Parizu v osmini finalain gostje so se z Messijem na čelu večkrat jezno odzvali na odločitve delivcev pravice. Tako je bilo tudi v 12. minuti, ko je Chiellini pokosil Messija in zakrivil prosti strel, ki pa je zletel visoko prek vrat Gianluigija Buffona. Italijanski veteran je svojo vrednost dokazal v 21. minuti, ko je Messijeva izjemna globinska žoga našla Iniesto, kapetanu Barce pa je Buffon z refleksnim posredovanjem preprečil zadetek. Kako dragoceno je bila ta obramba, se je izkazalo že v naslednjem napadu, ko je Mandžukić po prodoru v kazenski prostor s podajo na rob 16-metrskega prostora našel Dybalo, ta pa je "na prvo", spet z levico, natančno meril ob vratnico za 2:0.

Nekdanji član Palerma in argentinski reprezentant Paulo Dybala je odigral izvrsten prvi polčas.
Nekdanji član Palerma in argentinski reprezentant Paulo Dybala je odigral izvrsten prvi polčas. FOTO: AP

Sodniki so po pol ure igre razveljavili gol Barceloni po tem, ko je Messi vzel žogo Samiju Khediri in se z njo po podaji Suareza sprehodil v mrežo, a so poljski delivci pravice pravilno pokazali prepovedan položaj. Juventus veliko akcij ni odigral, eno redkih je po dolgem prodoru Cuadrada s strelom visoko na tribuno zaključil Pjanić. Suarezu je v 39. minuti Mathieu lepo podal na glavo, a je Urugvajec slabo streljal, žoga se je od enega izmed domačih odkotalila zgolj v kot. Veliko bolj nevarno je bilo na drugi strani v 44. minuti, ko je na videz nenevarno z volejem meril Higuain, a je bil strel neugoden, saj se je odbil pred Ter Stegnom, Mathieu je razčistil z izbijanjem v kot. Polčas se je končal s še eno priložnostjo za domače, po ponesrečenem strelu Khedire je bil prenizek Leonardo Bonucci. Drugi polčas je gostujoča vrsta začela z menjavo, kritizirani Andre Gomes je zamenjal Mathieuja in to je napovedalo povratek k ustaljeni postavitvi s štirimi branilci. In že v prvem napadu je bil Messi blizu vedno tako zelo pomembnemu golu v gosteh: po tem, ko je lepo podal v prostor, se mu je žoga lepo namestila za strel s 16 metrov, a je s slabšo desnico meril mimo gola. Juventus je nemudoma odgovoril, strel z razdalje Khedire je Ter Stegen le pogledal, a žoga v 47. minuti ni zadela cilja. Naslednja priložnost Barce je prišla pet minut kasneje, Suarezova podaja najprej ni bila dovolj natančna za Sergija Roberta, strel Inieste po "odpadku" pa je bil vnovič preslab. Tako kot poskus Higuaina z mesta v 53. minuti, Argentinec je po podaji Cuadrada zgolj ogrel Ter Stegna. Veliko lepšo priložnost je imel Higuain že čez minuto, po hitro izvedenem prostem strelu je neovirano v sicer globokem prepovedanem položaju pobegnil obrambi in spet zadel v nemškega vratarja, medtem ko je bil na drugi vratnici povsem sam Mandžukić.

A vse je bilo pozabljeno v 55. minuti, ko je po kotu skok ob Mascheranu na drugi vratnici dobil Chiellini in s pomočjo nasprotnega kosa aluminija povišal na pred povratnim dvobojem morda že odločilnih 3:0. Domači navijači so v 64. minuti glasno zahtevali najstrožjo kazen, toda po padcu Dybale tudi ni bilo veliko pritožb s strani njegovih soigralcev in Argentinca samega. Suarez se je v 68. minuti lepo ogradil ob staremu znancu Chielliniju in prišel do strela pred Buffonom, ki je spet odlično s konicami prstov preprečil veselje gostom. To je v 69. minuti uspelo tudi Chielliniju, ki je s Khediro skočil zapret strel Neymarja z roba kazenskega prostora in pri tem je Italijan igral z roko, ki pa je ostala nesankcionirana. Mandžukić je imel po trku z Robertom tudi nekaj sreče, da v 71. minuti ni dobil drugega rumenega kartona. Srečo je imela tudi Barcelona, sodniki so Higuainu razveljavili regularen zadetek, potem ko naj bi se v prepovedanem položaju v trenutku podaje znašel njegov stari madridski soigralec Khedira. Umtiti je bil ob izteku 80. minute za las prenizek po predložku Messija, sicer bi imel Francoz z nekaj metrov neoviran strel z glavo proti vratom Buffona. Tja je v 87. minuti s prostega strela s praktično idealnega položaja meril Messi, a zadel le živi zid, Suarezu pa ni uspelo izkoristiti odbitka. Juventus se je vedno krčeviteje branil, Allegri je v igro v 89. minuti namesto Pjanića poslal še enega branilca Andreo Barzaglija. Katalonci so pred povratnim dvobojem napadli za vsaj častni gol, ki bi jim dal nekaj upanja, a jim ga ni uspelo doseči. Na povratnem dvoboju bo Barca tako potrebovala še en preobrat za zgodovinske knjige.

Liga prvakov, prva tekma četrtfinala:

Juventus ‒ Barcelona 3:0 (2:0)
Dybala 7., 22., Chiellini 55.

Postavi:

Juventus: Buffon; Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro; Khedira, Pjanić (od 89. Barzagli), Cuadrado (od 73. Lemina), Dybala (od 81. Rincon); Mandžukić, Higuain. Na klopi: Neto; Marchisio, Asamoah, Lichtsteiner.

Barcelona: Ter Stegen; Umtiti, Pique, Mathieu (od 46. Gomes); Roberto, Mascherano, Rakitić, Iniesta; Messi, L. Suarez, Neymar. Na klopi: Cillessen; D. Suarez, Alcacer, Alba, Digne, Alena.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (485)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JbmTiMt
12. 04. 2017 20.46
+2
vceraj teroristi bombardirali dortmund v torinu pa juventus zbombardiral barco
CURVANORD Zanetti
12. 04. 2017 21.38
+4
CKDD234
12. 04. 2017 19.01
+0
brez skrbi barcači farsači...bo se zgodil čudež v obliki sodnika, ko si bo Deniz Aytekin nadal masko od sodnika, ki mora sodit
Kollerik
12. 04. 2017 19.08
+1
pa ja de....navsezadnje bi bilo res fajn, da bi kak sodnik še enkrat po realovsko sodil tudi za Barco.... pri belih pudljih, kraljevih ljubljenčkih je to že ustaljena praksa....
laycan
12. 04. 2017 19.24
+2
mislim da tekma s PSG vse pove,ni treba bit nek strokovnjak,pa veš da ta povratna tekma ni bila čista...
laycan
12. 04. 2017 18.09
+2
če se še en tak preobrat zgodi,potem je barca res poden od podna ekipa,in nogomet en velik skorumpiran šport,v katerem se tekme dobivajo pod mizo,v kovčkih....
laycan
12. 04. 2017 18.06
-2
no pa da vidimo povratno tekmo...kakšne preobrate bo prinesla.
selecao
12. 04. 2017 18.12
+3
Kar sprosti se, umiri se, počakaj 2 tedna in vse bo v redu, seveda, če navijaš za Barco.
laycan
12. 04. 2017 18.43
-2
nisem za barco,niti juve,rad pa gledam lep pošten nogomet,in da zmaga boljša ekipa,da se tekme ne dobivajo,v ozadju,pod mizami itd...ne rečem da je pri realu kaj drugače,stavnice,so uničile čar nogometa,žal.
fihner
13. 04. 2017 08.44
selecao
12. 04. 2017 18.03
+0
Nič se bat, Barca gre naprej, makaronarčkom je bilo treba dat malo veselja, da bo čez 14 dni bolj zanimivo. Upam, da bo sodil ta prav sodnik, da bo v korist Barce zafulšal ene 2. penala, pa bo. Neymar se mora vsako 2. tekmo malo šparat, da potem lahko raztura za selecao. Selecao je zanj pač vse, Barca mu pa malo dol visi. Tko je tudi prav, najprej nacija, če pa še kaj ostane pa še malo klub.
Kollerik
12. 04. 2017 19.08
+2
saturnsky23 saturnsky23
12. 04. 2017 17.18
+6
Ni se moč izogniti dejstvu, da Enriqe izvaja prikrito sabotažo.L e kako mu je bilo zaupano nabaviti "okrepitve" z Gomešom na čelu.Gre se za par tretjerazrednih igralcev, ki bi težko zaigrali celo v "Slovenski". Izgleda, da mu je(bilo) dovoljeno vse, še več včeraj nastopa z novo provokacijo in dodeli statistu Gomešu cel drugi polčas. Le kaj gleda in koliko tehta celo predsednik Bartomeu. V Madridu bi pri takem početjubiLuis odletel že po nekaj dnevih.
MesOjediPinGvin
12. 04. 2017 17.38
+4
Namesto Bartre Mathieu, namesto Thiaga Gomes, namesto Alexisa D. Suarez... Adijo pamet. Umtiti in Aleix Vidal sta se dosedaj pokazala v dobri luči. Arda je prevečkrat poškodovan, vse ostale "okrepitve" pa so ena sama blamaža.
selecao
12. 04. 2017 18.07
-1
Poleti prihaja Coutihno, pol boš pa vidu kako bosta brasilerosa po evropi plesala sambo.
nikajzadodat
12. 04. 2017 17.09
+3
Si nisem mislil, da lahko dvakrat na enak način tako pogorijo. Juve več kot zasluženo zmagal. Tako, da Barca je za letos zaključila. Najbrž ne bo posebnega imperativa preobrnit 3:0 ker to ne predstavlja več zgodovinski rekord, pa tudi Ney ne sme zamuditi kakšnega rojstnega dne svojega dalnjega sorodnika ;)
mcHudurra
12. 04. 2017 16.51
+2
mptour in mmickica, vidim, da tudi drugi navijači Barce razmišljate isto kot jaz. Pred nekaj minutami sem napisala ta komentar na eni drugi spletni strani: Za nas navijače Barce pa bo prišel čas, da proslavimo odhod tega d......a (LE) skoraj s takim veseljem kot bi proslavili zmaga v LP. In res srčno upam, da ne osvojimo nič popolnoma nič, ker če se nam spet kaj posreči se bo spet uprava tolkla po prsih in spet bo vse ostalo po starem. Čas je da gre, oziroma začne bolje delati to pa ne zna, zato naj spoka vzame s sabo d......a na klopi in njegove enkratne okrepitve. To kar že lep časa delajo je razprodaja Barcinega ugleda, pa ne samo na zelenici ampak v vseh ozirih.
mptour
12. 04. 2017 14.27
+11
Ne vem, kaj se gre vodstvo Barce, da dopušča to sramoto. Enriqueja in njegove "okrepitve" bi morali že pred pol leta nagnati. Me zvija v želodcu en dan pred tekmo Barce, ker bom spet gledal mučenje žoge.
CURVANORD Zanetti
12. 04. 2017 15.23
+3
Lepo da si z nami deli svoje zdravstvene tezave,upam v kolikor se Barci ne uspe uvrstiti naprej da ne bos potreboval spodbujevalnik srca:-D
mmickica
12. 04. 2017 16.07
+3
Cisto dobro si napisal. Tudi jaz se zadnje case kar bojim, kaksno blamazo si bodo spet privoscili. Ko bi vsaj igrali kolikor toliko solidno, tako pa ni igre, niti rezultatov.
mpk2
12. 04. 2017 16.09
-5
Glavno da je posest in podaje! ;-) HAHAHAHA
vrtojb
12. 04. 2017 13.55
+2
Škoda za barco, čestitke Juvetu, imeli so večer, naj ga ponovijo tudi proti Realu, da ne bodo tam vsi nebogljeni.
RdečiKarton
12. 04. 2017 15.33
+0
Niso sposobni. Dva zaporedna poraza sta prehud psihološki udarec. Morala na psu, poka v slačilnici itd...
apodgraj
13. 04. 2017 08.59
+1
"Atomski" napad MSN v 180 minutah ni sposoben zabiti niti enega gola . Je to normalno. Vzroki za takšno stanje so v samem konceptu igre Barce. Igra se preveč časa v svoje kazenskem prostoru s nerazumljivimi počasnimi podajami med vratarjem in igralci obrambe.Ko pa se v igro vključi vezna vrsta , se pa zgodba ponavlja in se poigravanje razširi med obrambo in vezno vrsto in tu se pridobiva na poseti žoge . Običajno se iz vezne vrste žoga prenese na levo stran do Neymarja , kjer se pa se jalovo igranje nadaljuje . Njegova predolga preigravanja s cik-cak od leve proti sredini in zopet nazaj , se pogosto končajo s prekrškom nad njim ali izgubo žoge .Za takšno igro pa je najbolj odgovoren trener. Tudi njegove rotacije so razumljive samo njemu. Letošnja sezona se za Barco , ne bo Barco končala po njihovih željah. V ekipi Barce trenutno igra več kot polovica igralec , ki si ne zaslužijo nositi njihov dres. Od takše ekipe , ne moremo pričakovati vrhunskih rezultatov . Kar pa me najbolj moti je to , da nimajo prave volje do igre , niso borbeni , so brez želje po zmagi in se prehitro sprijaznijo z usodo.
vectron
12. 04. 2017 13.34
+10
vsekakor čestitke juventusu, izkoristili so svoje priložnosti, mi pač ne....vidi se da je Barca malo v krizi, določeni igralci so izven forme, manjkal je Buskec...težko bomo to obrnili, ma ni še konec do zadnjega žvižga....FORCA BARCA
VENI-VIDI-VICI
12. 04. 2017 13.49
+0
Da, včeraj je bilo slabo posebej ko obramba več igra kot napad. Barcelona tako ni dobra v obrambnih vrstah (mogoče mascherano), pol pa rabiš dobre veziste, ki pa jih trenutno ni ali pa niso v formi. Tako, da kar so izpustili iz rok proti Malagi , so sedaj nadgradili proti Juventusu. Ampak "never 61ve up"...
Trend01
12. 04. 2017 14.06
+4
Najprej bo treba nadgradit igro. In to je zdaj Real Sociedad. Res, da ni v kakšni hudi formi, a vseeno. Ni za podcenjevati. Brez Neymarja, Rafinhe, Turana, Vidala. A morajo NUJNO zmagati. Težka bitka bo to. Barcelona mora zdaj vsako tekmo igrati v popolni postavi in na polno. Brez rezerv. Sta le LaLiga in LP v špilu. Vsak poraz ali X je za njih izgubljen naslov. Prvi ali drugi. Vseeno.
CURVANORD Zanetti
12. 04. 2017 14.19
+2
@mando pravi da je Raketa rešitelj barce in njihov glavni vezist, jaz mu verjamem in tako z prstom pokazem na Iveka , da je bil vceraj katastrofa
saturnsky23 saturnsky23
12. 04. 2017 15.24
+1
Nosonja Modrić in Rakitić, isto pakovanje. Preko katerega agenta so le prišli v Real odnosno Barcelono. Popolnoma zanič oba. V takih sredinah kot igrata, bi bil tudi invalid dober. Barcelona se mora to raketo čimprej znebit. Tudi on je zavora kot Gomeš.
mmickica
12. 04. 2017 16.16
+8
Tako je Trend, najprej igra! Dokler ni igre, me rezultati pravzaprav sploh ne zanimajo. Mogoce bo zvenelo vudno, ampak na nek nacin jim letos ne privoscim nobene lovorike, tako da bodo zares dojeli, da je potrebno nekaj korenito spremeniti in po moje je to igra, kar pa s tem trenerjem in dolocenimi igralci gotovo ne bo slo! Odkar spremljam Barco in navijam zanje, kar je vec kot 20 let, so vedno imeli igro in to lepo igro, Enrique pa je unicil tudi to! Naj spoka in to takoj!
Trend01
12. 04. 2017 17.02
+5
Glede pakiranja nekaterih igralcev in nakup novih. Tu zna biti problem. Saj vemo kam gre žal zgodba. Barcelona je že zdaj prezadolžena (pri plačah). V kolikor izpade v tem kolu, bo seveda dobila toliko in toliko manj denarja od Uefe. "Okrepitve", ki ste jih takrat vsi po vrsti hvalili, se žal niso izšle. Ajd, recimo, da je Umtiti soliden. Top zanesljivo ne. Ney, Suárez, Rakitić, Busquets, Piqué. To so vsi igralci, ki so letos dobili nove, krepko izboljšane pogodbe. V kratkem menda dobi novo in izboljšano pogodbo mladenič Iniesta. Da ne omenjam noro pogodbo, ki čaka Messija. Kako torej nadomestiti Gomesa, Suáreza D., nezadovoljnjega Albo, Alcácerja? Kako? Bodo Turana prodali v Azijo in tam pokasirali 70-80M? Premalo. Navijači si želite, ma cel kup igralcev. Od Dybale, Verrattija, Deulefeuja... Da ne govorim govoric o Aubameyangu ter Griezmannu. Pa Thea. Itd, itd. Že sedaj so na 70% s plačami. Če kupijo 2-3 iz te falange, bo požar. Ne pozabi - gradi se Nou Camp Nou. Ne vidim logike. Obstaja rešitev, a bi bilo potrebno razdreti MSN. Žal. P.s. - vsak novi igralce (pa naj bo "top of the top"), se bo MORAL podrediti najprej Mju, nato Nju in nato tudi Sju (MSN).
Kollerik
12. 04. 2017 19.11
+2
mmickica in trend +++++ za res dobre komentarje
fihner
12. 04. 2017 19.51
+2
Ne spomnim se, kdaj je nazadnje dobilTrend plus od mene.....res dober komentar.
grozjak
12. 04. 2017 20.44
+2
ves čas vam pravim, da ga pustite pri miru, od trenda se da veliko izvedeti.....
mmickica
12. 04. 2017 20.55
+2
Se strinjam tudi s tem. Racunica ne omogoca ravno najboljsih resitev, drzi. Potrebno bo torej razdreti MNS!
LocoBlanco
12. 04. 2017 13.14
+9
Bravo Juventus! Povsem zasluženo do zmage. Kar se tiče pa Barce pa mislim, da je zdaj še največjim optimistom jasno, da je Barca v krizi. Trener krivec?! Niti ne...krivi so vsi igralci, ki so dobili priložnost in je niso izkoristili, da ne omenjam še kratke neadekvatne klopi, ki jo ima Barca! Ne glede na vse mislim, da je večina zadovoljna z razpletom na 1. tekmi! Čaka nas še 2. tekma in tam je vse mogoče sploh na NC! Lep dokaz zato je 2. tekma proti PSG-u!!! Lp
Maximus
12. 04. 2017 13.42
+9
Ampak Juventus ni PSG. Buffon pa je v svoji 20 letni karieri enkrat dobil 4 zadetke!!!
CURVANORD Zanetti
12. 04. 2017 14.22
+1
RdečiKarton
12. 04. 2017 15.36
+2
Messy Gigiju še nikoli ni dal gola. Juve to sezono LP vseskupaj ni dobil več od 2h golov. Potreben bo več kot čudež za preobrat.
Kollerik
12. 04. 2017 19.12
gongash
12. 04. 2017 12.51
+9
juventus jih je povsem nadigral, vezisti pri barci in obramba so zanič. pa kakšne razdalje so bile med igralci omg. že po 3 minutah igre sem vedel da bodo nastradali. na koncu so morali kot vedno messi, neymar in suraez sami nekako si podajati in izvesti napad,nikjer nikogar. ter stegen tudi ni in nikoli ni bil zanesljiv vratar. . sicer pa super igra celotne ekipe juventusa
Trend01
12. 04. 2017 13.00
+2
So se pa igralci Barcelone pa ja "borili"... Pretekli so skoraj 100 km. 99,7 km, če smo natančni. Celo Juve je pretekel "le" 108,8 km. Ker mu pač ni bilo potrebno več preteči.
tedoVV2HCmedo
12. 04. 2017 13.09
-3
Res je bila igra Barcelone zanič, samo po zraku so spravili žogo v kazenski prostor Juventusa. Po mojem bo na povratni tekmi podobno kot proti PSG, Barcelona bo že poskrbela za "dobro" sojenje. Upam, da bo Bayern igral enako kot Juventus.
Kollerik
12. 04. 2017 19.13
+2
Barca ni bila tako zanič, kot se je to morda videlo. Žoga pač ni hotela v gol. Dobesedno zanič so bili v prvi tekmi z PSG-jem.
MaunelNeuer
12. 04. 2017 12.38
-2
ne še 1 čudež, še 1 prodano tekmo, haha ki je zaj messi, ko je daleč najboljši na svetu
Klavdij Volk
12. 04. 2017 12.34
-4
Zaslužena zmaga Juveta.Bi bil skrajni čas,da se ta barka potopi.
fihner
12. 04. 2017 19.53
+1
drimtim
12. 04. 2017 12.24
-7
juventus zaradi slabega sojenja in smole barcelone pri zaključnih strelih do visoke zmage.
Praškovarit
12. 04. 2017 12.29
+1
Klavdij Volk
12. 04. 2017 12.32
-1
FootballMaster
12. 04. 2017 12.34
+3
:) če pa je včeraj bilo slabo sojenje pol pa ne vem kaj želite... Res da ni bilo prfektno 2 veliki napaki drugače pa je bilo čisto na nivoju... Pa tudi če bi barca zadela vse svoje strele bi bilo kvečjemu 3:3 tako da ni glih tako kot si napisal
MaunelNeuer
12. 04. 2017 12.56
+0
čim barca zgubi pa messi ne more nič je sojenje slabo, se vidi da so pr barci sami otroci
RdečiKarton
12. 04. 2017 15.44
+0
Včeraj je imel sodnik res težko sojenje ampak to res ni bila tekma pri kateri bi lahko bili kaj sodniki krivi. Barca se je sama pokopala.
FCbfan1
12. 04. 2017 12.05
+8
Nevem zakaj so navijači tako šokirani: Klub katerega vodijo smešen odbor in absolutno nesposoben trener ne more parirati v ligi prvakov. Za povrh pa je imela Barca včeraj samo dva igralca ki nista bila totalno zanič. Messi in Umtiti.
cripstoned
12. 04. 2017 11.47
-7
rad bi se zavalil vsem 62 ljudem ki so mi dali + za spodnji komentar....tisti ki ste pa dali minus pa tudi hvala zaradi vas bodo moji komentarji se boljsi hahahaha.....zanima me kje sta večna podmukleza symbolic in hammurabi? ....danes ko bo real zmagal ali izgubil ali pa igral neodločeno bosta pa glavna....to je ta podmuklost ki jo ima vecina navijacev barce since 07 ki je noben ne prenese zato pa imate navijaci barce dalec najmanj spostovanja med navijaci ....na stadionu sami turisti in če ne bi bilo organiziranih maturancev bi bil ta klub in navijaci bolj spostovani...tako se pa vas ne jemlje resno ker ste podmukli otroci ki navijajo za barco samo zaradi messija ali pa zato da lahko sovrazijo real....ko bo odsel messi bo z njim odslo 60 procentov navijačev hahahahaa...
Klem En
12. 04. 2017 11.52
+1
CURVANORD Zanetti
12. 04. 2017 11.58
+7
@cripstoned ti s isti smorn kot symbolic, nejga sedaj po dveh poraznih ni , tebe pa jutri ne bo ce Real slucajno zgubi, tebe in njega je potrebno kamenjat=)
grozjak
12. 04. 2017 11.59
+3
ne sovražim reala, še več, mislim, da je imel ta klub v svojih vrstah nekaj najboljših igralcev do sedaj. Zidane je pa zame tako ali tako legenda. Sovražim pa Materazzia, a tudi njega ne v pravem smislu besede...
grozjak
12. 04. 2017 12.02
+4
a vseeno dvomim, da bo jutri 400 in več komentarjev pod člankom reala.......
-MARIBOR-
12. 04. 2017 12.06
-1
Res si lahko "ponosen" na 62 plusov ha, ha. Je pa res, če je 60% navijačev zaradi Messija za Barco je potemtakem vsaj 61% navijačev Reala zaradi Ronalda.
CURVANORD Zanetti
12. 04. 2017 12.06
+2
Materazzi je bil poseben nogmetas, clovek enostavno ni zelel da ima nasprotnik zogo,to ga je ponavadi vrglo iz tira in je bil malo bolj grob=) Kakor koli veliko je doprinesel Interu in Italianom na svetovnem 2006
Praškovarit
12. 04. 2017 12.31
-1
MaunelNeuer
12. 04. 2017 14.14
-2
je pa vseeno najboljši fusbaler v zgodovini
grozjak
13. 04. 2017 08.27
tekač
12. 04. 2017 11.14
+6
Upam, da se ne ponovi scenarij s PSG. Barca ne zasluži napredovanja...pa po malo navijam za njih.
krnekilojz
12. 04. 2017 12.01
+2
res so nas včeraj spet sezul, ampak niti ni bilo tako slabo: Iniesta po vrhunski Messijevi podaji kot amater, Messi tudi 2x mimo iz lepe pozicije, nedosojen penal zaradi igre z roko pa smo tam kje ne bi smeli biti. Malo smole, vrhunski Juve pa smo spet u buli.
Klavdij Volk
12. 04. 2017 12.30
-6
Je premagala PSG z pomočjo sodnikov.Ma Italijani nisi francozi.
Kollerik
12. 04. 2017 19.14
ummax
12. 04. 2017 10.50
+0
Letos s tako igro Barca res ne bo nič osvojila. Po moje Lojz "trajba" star koncept igre izpred nekaj šampionskih let, ki ga je ravno toliko po svoje začinil, da nič ne štima. Če dodamo, da so praktično brez sredine, kar se kvalitete igralcev tiče, potem je to ta igra, ki smo jo gledali včeraj. Lahko bi celo rekli, da sedaj zaostali proti konkurenci s tole igro in da imajo srečo s posamezniki, da se držijo nad gladino. Bo treba fajn (bolj kot se na prvi pogled zdi) rokave zavihat, sicer bo trda v prihodnje. Že sedaj bolje in efektivneje (lepše) igra kar nekaj ekip. Mislim, da je slovo od pomembnejših trofej za nekaj let neizbežno, še posebej ker Messi ni vsako leto mlajši in boljši, za nakupe pa tudi ni neomejenih sredstev.
alien8potnik
12. 04. 2017 11.04
-2
krnekilojz
12. 04. 2017 12.05
+6
rabimo kakšno spremembo z novim trenerjem in se bo uredilo. Nekaj jih prodati, kakšnega iz barce b pripeljati, kakšnega kupiti in bo nova svežina. Poglejte Real koliko let ni osvojil domačega prvenstva pa sami hudi igralci. Spremembe morajo biti, da vse funkcionira, ker skos eno te isto trajbat ne gre v nedogled.
mmickica
12. 04. 2017 16.18
+2
fihner
12. 04. 2017 20.01
+1