Liga prvakov

Strah pred odhodom? Pri Bayernu pripravljajo novo pogodbo za Lewandowskega!

München, 10. 02. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Menedžer poljskega nogometnega napadalca Bayerna Roberta Lewandowskega, Cezary Kucharski, je potrdil, da je s predstavniki bavarskega giganta že sedel za pogajalsko mizo in se začel pogovarjati o novi pogodbi.

Nogometaši münchenskega Bayerna korakajo proti novemu državnemu naslovu, v boju z velikani evropskega nogometa pa bodo močnejši za Francka Riberyja. Trenerju Pepu Guardioli, navkljub poškodbam nekaterih nosilcev, ni težko, saj ima v moštvu izjemno razpoloženega Roberta Lewandowskega. Poljak zabija kot za stavo in njegovi goli bodo v osmini finala Lige prvakov še kako pomembni. Nasproti jim bo namreč stal torinski Juventus.

Robert Lewandowski je pred kratkim zabijal tudi zagrebškemu Dinamu.
Robert Lewandowski je pred kratkim zabijal tudi zagrebškemu Dinamu. FOTO: Damjan Žibert

Nogometaš, ki ima pogodbo s klubom do junija 2019, naj bi bil velika želja katalonskega stratega tudi na Otoku, a njegov menedžer Cezary Kucharski naj bi s predstavniki bavarskega ponosa že začel pogajanja o podaljšanju sodelovanja. "Pogovorov z Real Madridom, Chelseajem oz. nekaterimi drugimi velikani evropskega nogometa ni! Gre za govorice brez osnove. Lahko potrdim le začetek pogajanj z Bayernom, a ne morem govoriti o podrobnostih, saj gre za poslovno skrivnost," je nemškim medijem zaupal  Kucharski.

Lewandowski je leta 2014 Borussijo Dortmund zamenjal z Bayernom - kot prost igralec. Njegova letna plača naj bi znašala osem milijonov evrov, s čimer je poleg Arjena Robbna in Riberyja najbolje plačan član zasedbe z Allianz Arene.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

modelx
10. 02. 2016 16.41
ajde ugibajmo. med 16- 18 mio plače in odkupna klavzula okoli 300mio.
macek_garfield
10. 02. 2016 09.32
+1
mi je svizec rekel, da baje ga bo novi gazda olimpije kupil samo priimek mora spremenit pa to
CURVANORD Zanetti
10. 02. 2016 08.43
+3
Ja uprava se tako boji ce bo sel drugam,da so si kupili spodnje gate cr7,saj te zadrzujejo vsebino ce jim od straha kaj uide,pa se toplo jim bo