Liga prvakov

VIDEO: Ure pred veliko tekmo: Počitek, razmislek in priprava na popolno koncentracijo

Maribor, 17. 10. 2017 11.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ure pred tekmo so nekaj posebnega za vse igralce, ki bodo nocoj proti Liverpoolu odigrali naslednjo v nizu spektakularnih tekem. "Liverpool je eden največjih klubov na svetu, priložnost igrati z njimi je zagotovo eno posebno doživetje." Prenos na Kanalu A in VOYO od 20. ure dalje.

Več videovsebin
  • Iz SVETA: Liverpool ima že pet naslovov evropskega prvaka
    02:35
    Iz SVETA: Liverpool ima že pet naslovov evropskega prvaka
  • Poslednji trening Liverpoola v Ljudskem vrtu
    01:11
    Poslednji trening Liverpoola v Ljudskem vrtu
  • Izjavi Jürgena Kloppa in Dejana Lovrena pred tekmo z Mariborom
    00:33
    Izjavi Jürgena Kloppa in Dejana Lovrena pred tekmo z Mariborom
  • Iz 24UR: Pred dvobojem Maribora in Liverpoola v Ljudskem vrtu
    03:52
    Iz 24UR: Pred dvobojem Maribora in Liverpoola v Ljudskem vrtu
  • Iz 24UR: Proti Liverpoolu je pred leti uspelo gol zabiti Žlogarju
    02:27
    Iz 24UR: Proti Liverpoolu je pred leti uspelo gol zabiti Žlogarju
  • Iz 24UR: Maribor gosti sloviti Liverpool
    02:11
    Iz 24UR: Maribor gosti sloviti Liverpool
  • Prihod nogometašev Liverpoola v Maribor
    07:20
    Prihod nogometašev Liverpoola v Maribor
  • Aleks Pihler o največji tekmi v karieri
    00:31
    Aleks Pihler o največji tekmi v karieri
Aleks Pihler
Aleks Pihler FOTO: Damjan Žibert
Aleks Pihler v pričakovanju nocojšnjega velikega izziva v Ljudskem vrtu: "Seveda se vsi zavedamo, kdo prihaja k nam. Liverpool je eden največjih klubov na svetu, priložnost igrati z njimi je zagotovo eno posebno doživetje." Mariborčani bodo spoštljivi, vendar še bolj pogumni. Predvsem pa zbrani vseh 90 minut. "Zaključne priprave so potekale po že ustaljenem ritmu, najbolj pa bo treba ostati miren na tekmi, ko bodo emocije najmočnejše. Na igrišču bomo v vsakem trenutku morali narediti to, kar se bomo dogovorili," za uradno spletno stran kluba pravi 23-letni vezist, ki so mu igre iz prejšnjih tednov dale dodaten zagon.
Pred tekmo najlepša spodbuda: potrjena obnova Ljudskega vrta! Mestni svetniki so na izredni seji potrdili investicijo v celotnem obsegu (rekonstrukcija zahodne in dokončanje prostorov pod severno ter južno tribuno), NK Maribor pa bo participiral s pripravo projektne dokumentacije, ki jo bo klub naročil in financiral, da bi lahko obnova stekla v najkrajšem možnem času. Dela se bodo začela v letu 2018.

"Ko ti uspe asistenca ali zadetek, dobiš zaupanje vase. Vseeno pa to še ni nivo, ki si ga želim. Ogromno imam še rezerv in iz tekme v tekmo bo treba biti boljši." Veliko vidikov bo v dvoboju takšne razsežnosti vplivalo na razplet, kateri najbolj? "Treba bo odigrati popolno tekmo na vseh področjih. V Ligi prvakov te za najmanjšo napako nasprotnik kaznuje, kar se nam je zgodilo v Sevilli. Odigrati bomo morali brezhibno. Verjamem, da bo zdaj zgodba drugačna tudi zaradi naše posebne energije na domačem igrišču, podpore s tribun." Ljudski vrt bo nocoj spet prostor s posebno energijo. "Iz Ljudskega vrta nihče ne odide kar tako s točkami. Mi bomo naredili vse, da bo tako tudi tokrat in verjamem, da bo Liverpoolu zelo težko. Energija Ljudskega vrta je vedno posebna. Sploh, ko gre za evropske tekme. Prav zato imajo tukaj velike ekipe težave. Verjamem, da bo tako tudi tokrat."

Maribor : Luzerpool
Maribor : Luzerpool FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vidavidal
17. 10. 2017 17.41
+1
Navijamo za naše. Le teči morajo dobro in pred svojimi vrati dovolj zgodaj postaviti obrambni zid, pa se nimamo česa bati. Srečno!
natolcevanjenapolno
17. 10. 2017 14.36
Lovren veliki englez.
lnemec
17. 10. 2017 14.14
+1
Rezultat: 2 proti 1 za Maribor. Vijole vaša naloga derite in navijajte do onemoglosti. Srečno Maribor držimo pesti.