Liga prvakov

Vezist Liverpoola Emre Can verjame, da bo manjkajoči majhen korak prišel že proti Mariboru

Liverpool, 16. 10. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Liverpoola verjamejo, da bodo zmago po treh sušnih tekmah ugledali prav v torek v Ljudskem vrtu proti Mariboru (prenos tekme na Pop TV ob 20. uri). Vezist redsev je prepričan, da jim manjka le majhen korak v pravo smer, da bodo stvari znova stekle …

Emre Can verjame, da bo Liverpool znova našel pravi recept za doseganje zadetkov.
Emre Can verjame, da bo Liverpool znova našel pravi recept za doseganje zadetkov. FOTO: AP

Forma Liverpoola pred prihodom v Maribor ni najboljša. Predvsem ko je govora o napadalni učinkovitosti, so redsi sila skromni. Le dva zadetka na zadnjih treh tekmah in le ena zmaga na zadnjih osmih tekmah je razlog za manjši alarm v vrstah Liverpoola. A panike, kot pravijo v taboru Angležev, pred tekmo z Mariborom ni.

Po ligaškem remiju z Manchestrom Unitedom (0:0) so bili v pri Liverpoolu prepričani, da so si na največjem otoškem derbiju zaslužili zmago. "Morali bi zmagati, dominirali smo 90 minut," je po tekmi proti rdečim vragom razlagal vezist Emre Can.

Z učinkovitostjo je Liverpool imel težave že pred reprezentančnim premorom, vsaj za zdaj pa v taboru redsev rešitve še niso našli. "Podobna zgodba se nam dogaja kot pred reprezentančnim premorom, toda nadaljevati moramo proti Mariboru v torek. Manjka nam le majhen, majhen korak in potem bo spet vse steklo v pravo smer," je prepričan osrednji vezist Liverpoola. Ta verjame, da za Liverpool še ni nič izgubljenega na nobeni fronti in da ostaja v igri za najvišja mesta v vseh tekmovanjih. "Prezgodaj je, da bi potegnili črto, nič se ni zaključeno in moramo verjeti vase. Moramo zmagati naslednjo tekmo," je zaključil Can.

Liga prvakov, 3. krog, skupina E (prenos na Pop TV v torek ob 20.00):
Maribor - Liverpool 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nogometjemrtev
16. 10. 2017 08.25